תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניסנוב ביקשו 10 מיליון דולר ממקורב לאברמוביץ'
הודעהפורסם: 07 יולי 2018, 13:29 
לירון האדום כתב:
יותר קל להשיג בעלים לביתר מאשר להפועל עם כל התער שבדבר

תער פיפיות...

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2018, 14:10 
tadmored כתב:
אני כותב מה שאני יודע ומה שמשער, למרות הסגנון המנסה להעליב.
אני דיי מוכר מאד להרבה פה גם במציאות כאדם רציני, אז יכול להיות שאני טועה ואתה צודק, לא יפה איך שאתה מתבטא

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

הסגנון המעליב הוא לא שלי,
אני לא מכיר את הניסנובים, אבל לבוא אליהם היום בטענות שהמטרה שלהם היא "לעשות קופה על הפועל" כשאתה בעצמך אומר שאין לך מקור אמיתי שמבסס את זה, זה מה שלא יפה.
הפועל זה מועדון שהלך לפירוק בבית משפט, הבעלים הקודמים שלו פירקו לו את הצורה וזה נס שעדיין אנחנו בכלל קיימים, על אחת כמה וכמה בליגה הראשונה. כשאני מוצא סיבות להיכנס כאן בבעלי הבית של הפועל אני עושה את זה. אבל כרגע אני לא מוצא הצדקות למה שעושים להם מאז שהגיעו. הם הרימו קבוצה שלקחה בהליכה את הליגה הלאומית (ליגה מאוד לא פשוטה שאפשר בקלות להיתקע בה, ראה הפועל פ"ת וכפ"ס). עכשיו עוד אמצע הקיץ והם מצהירים שהם מתכוונים להביא עוד שחקנים. הם לא צועקים שהמועדון בקריסה ושאין כסף כמו שרמון היה זועק לכל מי שרק רצה לשמוע. הם גם לא פועלים מתוך קפריזות כמו אמיר כבירי, והם גם לא עושים דווקא כמו אלי טביב. אני מאמין שאם יבוא מישהו בסדר גודל של אברמוביץ יש סיכוי לא קטן שיבקשו תמורה שתשקף את ההשקעה+ הזמן שהשקיעו לטענתם בהפועל. זה לגיטימי לגמרי. ועדיין, עצם זה שהם מנהלים את המועדון באופן רציונלי ולא מכניסים אותנו לבורות ללא תחתית כמו ההנהלות הקודמות, זה כשלעצמו צעד מספיק חשוב בשביל מכירה עתידית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2018, 14:25 
pogi כתב:
tadmored כתב:
אני דיי מוכר מאד להרבה פה גם במציאות כאדם רציני, אז יכול להיות שאני טועה ואתה צודק, לא יפה איך שאתה מתבטא

אני לא מכיר את הניסנובים, אבל לבוא אליהם היום בטענות שהמטרה שלהם היא "לעשות קופה על הפועל" כשאתה בעצמך אומר שאין לך מקור אמיתי שמבסס את זה, זה מה שלא יפה.
הפועל זה מועדון שהלך לפירוק בבית משפט, הבעלים הקודמים שלו פירקו לו את הצורה וזה נס שעדיין אנחנו בכלל קיימים, על אחת כמה וכמה בליגה הראשונה. כשאני מוצא סיבות להיכנס כאן בבעלי הבית של הפועל אני עושה את זה. אבל כרגע אני לא מוצא הצדקות למה שעושים להם מאז שהגיעו. הם הרימו קבוצה שלקחה בהליכה את הליגה הלאומית (ליגה מאוד לא פשוטה שאפשר בקלות להיתקע בה, ראה הפועל פ"ת וכפ"ס). עכשיו עוד אמצע הקיץ והם מצהירים שהם מתכוונים להביא עוד שחקנים. הם לא צועקים שהמועדון בקריסה ושאין כסף כמו שרמון היה זועק לכל מי שרק רצה לשמוע. הם גם לא פועלים מתוך קפריזות כמו אמיר כבירי, והם גם לא עושים דווקא כמו אלי טביב. אני מאמין שאם יבוא מישהו בסדר גודל של אברמוביץ יש סיכוי לא קטן שיבקשו תמורה שתשקף את ההשקעה+ הזמן שהשקיעו לטענתם בהפועל. זה לגיטימי לגמרי. ועדיין, עצם זה שהם מנהלים את המועדון באופן רציונלי ולא מכניסים אותנו לבורות ללא תחתית כמו ההנהלות הקודמות, זה כשלעצמו צעד מספיק חשוב בשביל מכירה עתידית.

הודעה מדויקת לחלוטין בעיניי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניסנוב ביקשו 10 מיליון דולר ממקורב לאברמוביץ'
הודעהפורסם: 07 יולי 2018, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
מבחינת אנגליה שיעשו חוק שמותר להבקיע רק מקרנות

* עריכה - אופס, אשכול לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2018, 17:28 
pogi כתב:
tadmored כתב:

חוץ מהשורה הראשונה, אין לי בעייה עם שאר מה שכתבת, לא מסכים אבל סבבה, זה כולו פורום, מביעים דעה מקסימום מסכימים או לא.
לגבי השורה הראשונה מותר לך לכתוב מה שבא לך , זה לא עניין של להיעלב, זה עניין של מודעות עצמית, מה שלך כנראה אין, מציע לך לטפל בזה. אבל כמו שאמרתי זה כולו פורום,כולו מקלידים מה שבא לנו.
לגבי הקבוצה מסתבר שעד היום לא עניין אותי, מי הבעלים, בהקשר של להמשיך לאהוד מאז שגדלתי וגרתי מול המגרש האדום כילד, תמיד הלכתי למשחקים בלי שזה יישנה מי הבעלים עברתי את הנוכלים וגם הטובים וגם הגרועים פחות או יותר, ונעבור גם את אלה.
בנגוד אילך ועוד כמה אני עדיין חושב שהם שיש להם אינטרס כפי שציינתי בתגובה הראשונה ויש לי בסיס מסוים לדעה זו .
יום טוב

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: