נועם שחם כתב:
Fez כתב:
אין לי כוח לחזור על עצמי. מחאמיד לא שחקן הנוער היחיד או האחרון שקיבל/יקבל אצלנו דקות העונה. זה המצב של המועדון, לא מבין את ההתכחשות, אתה יכול לשאול עד מחר למה הוא משחק אבל אין לך 3 חילופים בספסל בלי לשלב שחקן נוער.
מבין כל שחקני הנוער האלה מחאמיד השחקן עם הכי הרבה ניסיון, מאז שהגיע הוא גם משחק בנוער כמעט כל משחק (כך שהדקות שלו לא נפגעות) וגם במקביל משותף בהדרגה באימונים בבוגרים וקצת כמחליף (כך שהוא נחשף לרמה גבוהה יותר בהדרגה), שום דבר רע לא נעשה כאן ושום עוול לא נגרם לשחקן הזה שהפכת אותו כבר למסכן. מי שמסכנים זה רק אנחנו. הוא מרוויח מההפקר ומקבל דקות שלא מגיעות לו, שאם יש לו שכל אני מניח שהוא אומר עליהן תודה.
הכי גרוע זה אלו שמתאמנים עם הבוגרים ומשחקים עם הנוער. סטטיסטית אלו יוצאים הכי דפוקים.
אני מבין את זה שעבורך כמישהו עם קשר לתחום יש דגש גדול בדיוק למינון נוער-בוגרים שמחאמיד יקבל. בסוף יש פה כל מיני גישות שאף אחת מהן לא נראית לי עדיפה מהותית מהאחרות (זה מאוד אינדיבידואלי בהתאם לכל שחקן) וגם ככה אין לנו פריבילגיה לברור ביניהן.
אני בכל מקרה חושב שכל ההשפעה של זה היא שולית, בטח בשביל ילד שקיבל את כל התנאים בעולם והוא אוטוטו בן 19, מרגיש לי שהניסיון להסתכל אם הוא קיבל 30 דקות כחילוף ראשון או 20 דקות כחילוף שני די מפספס את הנקודה. הוא לא נראה טוב והוא צריך להראות יותר טוב אם הוא הכישרון הגדול שטוענים, בנוסף הוא גם לא מראה הרבה פוטנציאל או משהו מעודד.