redrony כתב:
Fez כתב:
אני לא מתעלם ממה שכתבת, מראש אני לא טוען שאנחנו קבוצה עם סיומת קטלנית של כל שחקן בסגל. פשוט היה נראה לי שעלו פה על הגל הזה של ה-"תכלס" גבוה מדי, אנסו עליו קצת את המציאות (פתאום אף אחד אצלנו לא מסוגל לתת גול וגם שנה שעברה לא היינו מסוגלים לתת גול) והפריזו בחשיבות היחסית שלו (להפוך את זה לבעיה המרכזית של קבוצה עם שוער וחלק אחורי כמו שלנו זה נראה לי מוגזם).
ברור שיש סיכוי טוב שתהיה בעיה בהבקעת שערים, אני לא אומר שלא. אני יותר מודאג מהחלק האחורי, ובכל מקרה אם בנג'מין יחתום והאחרים יעברו בבקרה אני יחסית מרוצה מבניית הסגל (למעט הטעויות של ברקוביץ' בהתחלה עם ההבאה של כל הלזמים שהיתה פשוט מיותרת להחריד, יש לנו כרגע איזה 7 שחקני סגל מיותרים)
נו, אז אנחנו חושבים אותו דבר.
אבל חייב שלא להסכים בעניין הלזמים. זה הצ'אנס לגלות שחקנים. פה 10 דקות, שם חצי שעה, את ההוא להשאיל.
אני לא רואה גם 7 מיותרים. אולי 2-3.
2 שחקנים על כל התפקיד: 8 בהגנה (4 מגינים, 4 בלמים), 3 קשרים אחוריים (היה טוב אם היה עוד אחד), 5-6 קשרים התקפיים (בקבוצה שתשחק חלק מהזמן 4-5-1, אם לא בכולו), ושלושה וחצי חלוצים (אני מניח שאם אזולאי מגיע, שרם מושאל).
אז יכול להיות שאפשר לשחרר קשר התקפי אחד, אולי גם את שרם, אבל גם צריך לבנות איזה גיבוי. אם לא לורמוט, אז לפחות לזגורי, בטח למלכה.
הבעיה עם הלזמים שהם כולם שחקנים התקפיים, שבעמדות האלה יש לנו עומק משמעותי (ורמוט, זגורי, שון מלכה, רמזי, פדידה, יחזקאל, גוזלן, אזולאי, שרם - 9 שחקנים על 4 עמדות). איך יגלו אותם אם הם לא ישחקו? כמו שגילו את ריף מסיקה בעונה שעברה?
ארבעתם לא נחוצים והייתי נפטר גם משרם, אבו מאנה וצ'קול (עוביידה ופלאח יכולים להיות מגנים שמאליים טובים ממנו וכבר שיחקו בעמדה הזאת, בימין אבו אלהיג'ה יותר טוב ממנו כמחליף). כאמור 7 שחקני סגל מיותרים.