תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 15:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 13/4
הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
סוג של אוף-טופיק, שקיפות היא לא ערך נעלה מבחינתי, מעולם לא היתה, ואני גם די בטוח שגם לא מבחינת רוב אוהדי הפועל. כל עוד הדברים מתנהלים כמו שצריך, אין לי עניין לדחוף את האף לכל קלסר במשרדי המועדון. טביב סולק מהפועל כי הוא ניהל אותה כמו שכונה ופגע בה בהתנהלות שלו, לא כי הוא לא דיווח באופן פתוח על מעשיו.

צודק 100%.
הדרישה לשקיפות הגיע כרקע לניהול השערורייתי של טביב,הלוואי שנגיע ליום שהניהול בקבוצה יהיה כזה שלא תיהיה סיבה להסתיר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 23:42 
.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 13 אפריל 2014, 23:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 13/4
הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 23:53 
ליפני הרבה שנים ההיתי מקורב לפוליטיקאי מאד מצליח בארץ.
וא אמר לי "הפרד ומשול זה יביא לך כוח" ,גם אמר "מפלגות בה מהשורש התפלגות ופירוד".
רמון מלמד אותנו את הבסיס של הפולטיקה ,בלי להרגיש הכוח של האוהדים התאדה וכיום הוא רק צריך לשחק קצת עם התקשורת וזהו.
לדוגמא שכטר נעלם וחוץ מכמה פוסטים כאן לא היתה שום מחאה אמיתית (למרות שהמינויים שילמו מכספם לממן את שכטר) הכל עבר מבחינתו בשלום.
רמון מאד מסוכן להפועל כיוון שהוא מתכוון להישאר הרבה שנים כאן ולהשתמש בקבוצה לצרכיו האישיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
קובסטר יקר זה מהזיכרון אז סלח לי.
התקציב התפעולי של הפועל זה 15 מליון (נתון שרק בידי הביא ומעולם לא חושב כחלק מהצקציב כי הנוער למשל מכניס כסף)
שכר השחקנים / צוות מקצועי הינו כ 23 מליון ברוטו. ככה שאנחנו עומדים על 38 מליון שקל + 2 מליון השלמת קניית שחקנים, זה 40 מליון
למכור את שכטר ב 400 אלף יכניס לנו כ 3 מליון בגין מכירה וקיזוז הוצאות שכר. מכירה של דאמרי ב 2 מליון תכניס כ 4 מליון בגין מכירה וקיזוז הוצאות שכר, מה שבעצם משאיר אותך עם תקציב של 33 מליון.
זה לא טוב אבל לא אסון כמו שאתה מציג את זה

אח יקר,
התקציב התפעולי בהפועל הוא די קבוע בשנים האחרונות ועומד על 15-16 מיליון. צריך לזכור שאין לנו נכסים ואנחנו משלמים הרבה מאוד כסף על השימוש בחודורוב ובמקדש עם כל העלויות הנלוות של אבטחה, תחזוקה והוצאות שוטפות של הסעדה והסעות.
הנוער לא מכסה את מה שאתה משקיע בו והוא למעשה גרעוני אבל לא ברמה קריטית שתשפיע על העמדת תקציב, וצריך לזכור שאנחנו גם מקבלים סיוע ממפעלות חינוך וחברה (הדשא הסינטטי השנה למשל הגיע כולו במימון של המפעלות) כך שמחלקת הנוער לא משפיעה לכאן או לכאן מבחינת האיזון.
שכר השחקנים והצוות המקצועי לשנה הבאה (כולל שכטר ודמארי) עומד על 26-27 מיליון ברוטו. בתוספת הוצאות התפעול זה 41-42 בלי חובות של העברות שחקנים שמסתכמים ב 5 מיליון ש"ח (גילי,שכטר,עמוס,לוי,דגני), חוב לחברת האבטחה והחזר הקיצוץ מהעונה הנוכחית (עוד 5 מיליון בסה"כ). כלומר כרגע אתה עומד על התחייבויות של כ 50 מיליון בלי ההלוואה לדיסקונט (מיליון כל שנה) והלוואת הבעלים של חג'ג' (3 מיליון).
המכירה של שכטר ודמארי תעזור לסגור את הגרעון של העונה הנוכחית ואולי גם לכסות חלק מהחוב ללאוטרן, למכירה של שניהם לא תהיה השפעה על התקציב של השנה הבאה.

אגב, אתה עוד לקחת 5 מיליון מעבר למה שהם מתכננים וגם אני לא ממש מבין איך הם מתכוונים להעמיד תקציב של 28 מיליון שקל, כלומר שכר שחקנים וצוות מקצועי של 13 מיליון שקל בלבד. גילי לוקח 2, צוות מקצועי לוקח 2, ועכשיו לך תיפטר מכל החוזים הכבדים כדי להביא שחקנים יותר זולים שיתאימו למסגרת התקציב.

אגב 2, גם אם באורח פלא הם יצליחו להעמיד תקציב של 28 מיליון שקל בהוצאות, איך מתכוונים לכסות אותו ?
לקחו 5 מיליון מקדמה מלאן, למעלה ממיליון מהשילוט, בינואר צריך לשלם את החוב לחברת האבטחה, גם עם תחזית אופטימית של 6000 מנויים אתה עם 15-17 מיליון שקל הכנסות. מי ישלים את שאר תקציב ? עוד פעם נבנה על אירופה ? עוד פעם הלוואות ומקדמות ומשכון העתיד של המועדון ?

ערן, זו השקיפות שאני מדבר עליה. לא מעניין אותי הפירוט של כל סעיף וסעיף. שיגידו כמה לקחו מקדמות ע"ח השנה הבאה, כמה החובות של המועדון וככה נדע לאיפה המועדון הולך בשנה הבאה. מה עדיף ? התנהלות כמו השנה כשאנחנו מגיעים לחודש פברואר ומתחילים הקיצוצים מכל כיוון ומוכרים לנו שטויות על קבוצות רכישה מאמריקה, לונדון ושאר ירקות ?
חוסר השקיפות שלהם מובילה אותם לשקר לאוהדים. לא יודע מה איתך, אני מקבל עקצוצים כשמשקרים לי בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
אגב 3, בסופו של דבר הכל מצטמצם לסוגית הרוכש.
כל עוד מי שמנהל את המועדון ימשיך במדיניות של צבירת חובות והתחייבויות, כך הסיכוי להגעת רוכש קטן.
אם בשביל להעמיד תקציב בשנה הבאה, גם של 28 מיליון שקלים (מופרך ככל שיהיה), יצטרכו לקחת עוד הלוואות ועוד מקדמות ע"ח העתיד של המועדון זה יגזור את דינו של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 00:39 
kobster כתב:
חזרנו לאותה נקודה בדיוק.

תיקון קטן.
המצב של המועדון היום, גרוע מאי פעם.
יותר מסוף תקופת ההסתדרות, סוף עידן סמי סגול ותקופת טביב.

היום, האוהדים שאמורים להיות "כלב השמירה" חסרי האינטרסים האישיים שרק טובת המועדון מול עינייהם, הפכו להיות משתפ"ים מרצון.
שהעמידו את טובתם האישית (גחמת הבעלות) מעל טובת המועדון.
שתיקת הכבשים מאפשרת לכל מי שיכול לעשות מה שהוא רוצה במועדון.
האוהדים, לא שומעים, לא רואים ולא פוצים פה.

דברים שנעשו בעבר בקטנה, בכדי למנוע ולסכל העברה שלו לבעלים אחד ומספיק אמיד, נעשים היום בגדול.
אם בעבר פוצלה הבעלות לארבע ידיים כאשר לזוג ידיים אחד בכלל אין לא שום זיקה למועדון (ועובדה שזוג הידיים האלו עשו בלאגן כשרוכשים הביעו התענינות) אז היום יש יותר זוגות ידיים והזוג שאין לא זיקה הוא הדומיננטי ועל פיו ישק דבר.

דברים שנעשו מאחורי הקלעים (פרטים אצל סמי סגול) נעשים היום בריש גלי ומהמקפצה העליונה.

רכבת גורל המועדון כבר מזמן יצאה מהתחנה ובתוכה רוב האוהדים מסטולים מצחנת הבעלות.
שתי נקודות העצירה שהיו לנו, זמן הבמבי וסוף תקופת טביב, פוספסו מזמן.
או שנתיים שלוש של התדרדרות מהירה או עשר שנים של דעיכה איטית (בדיוק כמו שהיה במכבי).
בסוף נגיע למצב של מכבי מבחינת בעלות. הדרך שאנחנו צריכים לעבור עד שנגיע לשם היא בלתי נמנעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 00:43 
חתול אדום כתב:
kobster כתב:
חזרנו לאותה נקודה בדיוק.

תיקון קטן.
המצב של המועדון היום, גרוע מאי פעם.
יותר מסוף תקופת ההסתדרות, סוף עידן סמי סגול ותקופת טביב.

היום, האוהדים שאמורים להיות "כלב השמירה" חסרי האינטרסים האישיים שרק טובת המועדון מול עינייהם, הפכו להיות משתפ"ים מרצון.
שהעמידו את טובתם האישית (גחמת הבעלות) מעל טובת המועדון.
שתיקת הכבשים מאפשרת לכל מי שיכול לעשות מה שהוא רוצה במועדון.
האוהדים, לא שומעים, לא רואים ולא פוצים פה.

דברים שנעשו בעבר בקטנה, בכדי למנוע ולסכל העברה שלו לבעלים אחד ומספיק אמיד, נעשים היום בגדול.
אם בעבר פוצלה הבעלות לארבע ידיים כאשר לזוג ידיים אחד בכלל אין לא שום זיקה למועדון (ועובדה שזוג הידיים האלו עשו בלאגן כשרוכשים הביעו התענינות) אז היום יש יותר זוגות ידיים והזוג שאין לא זיקה הוא הדומיננטי ועל פיו ישק דבר.

דברים שנעשו מאחורי הקלעים (פרטים אצל סמי סגול) נעשים היום בריש גלי ומהמקפצה העליונה.

רכבת גורל המועדון כבר מזמן יצאה מהתחנה ובתוכה רוב האוהדים מסטולים מצחנת הבעלות.
שתי נקודות העצירה שהיו לנו, זמן הבמבי וסוף תקופת טביב, פוספסו מזמן.
או שנתיים שלוש של התדרדרות מהירה או עשר שנים של דעיכה איטית (בדיוק כמו שהיה במכבי).
בסוף נגיע למצב של מכבי מבחינת בעלות. הדרך שאנחנו צריכים לעבור עד שנגיע לשם היא בלתי נמנעת.

אני אומר לך את זה מידיעה: מחפשים בהפועל באופן אקטיבי מישהו חדש שייכנס למערכת. אני מבין שזה לא ישפיע עליך כהוא זה, אבל זו המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
שיחפשו עד מחר. במצב הנוכחי, רק פראייר ברמות על יתקרב למועדון שסך ההתחייבויות שלו לא ידוע, וזה מבלי לדבר על החוב לטביב שעדיין נמצא בבוררות שתוכרע רק לקראת חודש יוני.
זה הכשלון הכי גדול של רמון.
מלכתחילה הוא היה אמור להיות תחנת ביניים, דמות שנועדה להוציא את המועדון מידיו של הצורר הרשע טביב ולהכין אותו לקראת מעבר לבעלים קבוע. זה גם מה שרמון הצהיר בעצמו.
הוא נכשל בענק בנושא הזה. אם הוא עשה את זה בכוונה או לא - אני משאיר את זה פתוח ומנסה להתמקד בעובדות ולא בכוונות. הפועל ת"א רחוקה מאוד מלהיות במצב בו היא מוכנה להעברת בעלות. עוד שנה-שנתיים כמו השנתיים האחרונות ואבדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 01:06 
kobster כתב:
שיחפשו עד מחר. במצב הנוכחי, רק פראייר ברמות על יתקרב למועדון שסך ההתחייבויות שלו לא ידוע, וזה מבלי לדבר על החוב לטביב שעדיין נמצא בבוררות שתוכרע רק לקראת חודש יוני.
זה הכשלון הכי גדול של רמון.
מלכתחילה הוא היה אמור להיות תחנת ביניים, דמות שנועדה להוציא את המועדון מידיו של הצורר הרשע טביב ולהכין אותו לקראת מעבר לבעלים קבוע. זה גם מה שרמון הצהיר בעצמו.
הוא נכשל בענק בנושא הזה. אם הוא עשה את זה בכוונה או לא - אני משאיר את זה פתוח ומנסה להתמקד בעובדות ולא בכוונות. הפועל ת"א רחוקה מאוד מלהיות במצב בו היא מוכנה להעברת בעלות. עוד שנה-שנתיים כמו השנתיים האחרונות ואבדנו.

טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
red in blood כתב:
בר קולמוסא כתב:
ערן כתב:
סוג של אוף-טופיק, שקיפות היא לא ערך נעלה מבחינתי, מעולם לא היתה, ואני גם די בטוח שגם לא מבחינת רוב אוהדי הפועל. כל עוד הדברים מתנהלים כמו שצריך, אין לי עניין לדחוף את האף לכל קלסר במשרדי המועדון. טביב סולק מהפועל כי הוא ניהל אותה כמו שכונה ופגע בה בהתנהלות שלו, לא כי הוא לא דיווח באופן פתוח על מעשיו.

מסכים מאד.

שקיפות זה לא אומר לדעת מה נמצא בכל קלסר, אלא צמתים גדולים והחלטות חשובות, ובעיקר שלא ישחקו במידע.
לשם המחשה, במידה ויש מו״מ על המועדון, זה לא אומר שיפרסמו לציבור בדיוק איזה מו״מ ואיפה הוא נמצא, אלא יותר שלא יתחילו לזרוק חצאי נתונים על זה, ישקרו על זה ועוד.
אגב, גם בכדורסל בעיני יש שקיפות מדהימה, ומראים לנו את התקציב לגמרי, אבל למרות שאני יודע מה התקציב שחקנים של הקבוצה, אין לי מושג כמה מתן נאור מרוויח, ואני גם לא צריך לדעת.

בעיקרון אתה גם לא צריך לדעת מה תקציב השחקנים של הקבוצה. כל עוד לאוהדים אין כוח (כלכלי) לרכוש חלק מהקבוצה הם לא אמורים לצפות להיות חלק מניהולה.
המצב האידיאלי עבור הקהל של הפועל (אם יורשה לי לדבר בשמו) הוא כזה שבו יש בעלים יציב וברור שמנהל את הקבוצה במקצועיות. הקהל לא אמור להיות חלק מהתהליך הזה ולא מבקש, למעט בנושאים ספציפיים שבהם חשוב שיתוף הפעולה בין הקבוצה לקהל (למשל הסעות אוהדים). הפריווילגיה להיחשף לספרי החשבונות ברמה כזו או אחרת באה עם הבעלות, ואין לקהל כוונה יכולת או כוונה להתקדם במקום הזה. כולנו שונאים את חצאי האמיתות, הספינים ואווירת ההיסטריה הכלכלית, אבל הם סימפטום לבעייה רחבה יותר של בעלים חסרי יכולת (לפחות כלכלית, כנראה גם ניהולית) להחזיק בהפועל. הם לא בעייה בפני עצמה. אנחנו לא מבקשים "להפסיק את הספינים ולספר לנו את האמת", אנחנו רוצים בעלים שמסוגל למשוך את העגלה מהבוץ אחת ולתמיד, ולא להסתפק בדשדוש בחובות ותרבות "מהיד לפה" שכרגע לא הראה שהולכת להעלם.

אתה מפספס את הנקודה.
הדבר החשוב הוא לא שאני אדע את הנתונים הללו, אלא שהבעלים (או המנהל) ידע שהם יחשפו לציבור הצרכנים שלו. דבר זה יחייב אותו לפעול בצורה נקייה, מתוך ידיעה שהכל ייחשף.
אני לא מבקש רק בעלים שמסוגל למשוך את העגלה מהבוץ, אלא גם כזה שיהיה מחוייב לפעול בצורה תקינה.
מעבר לכך,הקהל לא מעורב בניהול הקבוצה. גם בכדורסל, אמנם הוועד המנהל בא מתוך הקהל, אך מהרגע שהם נבחרו הם לא הקהל, אלא נבחרי ציבור ספציפיים. הקהל הרחב נותן להם גיבוי למעשיהם או לוקח את הגב הזה ומחליף אותם בנציגים אחרים, אך אין להם מקום בקבלת ההחלטות. אך הקהל בהחלט צריך להיות מעורב בראיה קדימה. אין מקום להחליט לגבי אם להגדיל או להקטין את תקציב השחקנים בשביל מטרה כזו או אחרת, אך הקבוצה יכולה לדוגמה להחליט ש-90% מתקציב הקבוצה ילך לקבוצת הנוער מתוך מחשבה לוותר על העונות הקרובות למען העתיד, וזו החלטה שהקהל יכול לדרוש שלא תקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 10:08 
kobster כתב:
el dudernio כתב:
התקציב התפעולי של הפועל זה 15 מליון (נתון שרק בידי הביא ומעולם לא חושב כחלק מהצקציב כי הנוער למשל מכניס כסף)
שכר השחקנים / צוות מקצועי הינו כ 23 מליון ברוטו. ככה שאנחנו עומדים על 38 מליון שקל + 2 מליון השלמת קניית שחקנים, זה 40 מליון
למכור את שכטר ב 400 אלף יכניס לנו כ 3 מליון בגין מכירה וקיזוז הוצאות שכר. מכירה של דאמרי ב 2 מליון תכניס כ 4 מליון בגין מכירה וקיזוז הוצאות שכר, מה שבעצם משאיר אותך עם תקציב של 33 מליון.

אח יקר,
התקציב התפעולי בהפועל הוא די קבוע בשנים האחרונות ועומד על 15-16 מיליון. צריך לזכור שאין לנו נכסים ואנחנו משלמים הרבה מאוד כסף על השימוש בחודורוב ובמקדש עם כל העלויות הנלוות של אבטחה, תחזוקה והוצאות שוטפות של הסעדה והסעות.
הנוער לא מכסה את מה שאתה משקיע בו והוא למעשה גרעוני אבל לא ברמה קריטית שתשפיע על העמדת תקציב, וצריך לזכור שאנחנו גם מקבלים סיוע ממפעלות חינוך וחברה (הדשא הסינטטי השנה למשל הגיע כולו במימון של המפעלות) כך שמחלקת הנוער לא משפיעה לכאן או לכאן מבחינת האיזון.
שכר השחקנים והצוות המקצועי לשנה הבאה (כולל שכטר ודמארי) עומד על 26-27 מיליון ברוטו. בתוספת הוצאות התפעול זה 41-42 בלי חובות של העברות שחקנים שמסתכמים ב 5 מיליון ש"ח (גילי,שכטר,עמוס,לוי,דגני), חוב לחברת האבטחה והחזר הקיצוץ מהעונה הנוכחית (עוד 5 מיליון בסה"כ). כלומר כרגע אתה עומד על התחייבויות של כ 50 מיליון בלי ההלוואה לדיסקונט (מיליון כל שנה) והלוואת הבעלים של חג'ג' (3 מיליון).
המכירה של שכטר ודמארי תעזור לסגור את הגרעון של העונה הנוכחית ואולי גם לכסות חלק מהחוב ללאוטרן, למכירה של שניהם לא תהיה השפעה על התקציב של השנה הבאה.

אגב, אתה עוד לקחת 5 מיליון מעבר למה שהם מתכננים וגם אני לא ממש מבין איך הם מתכוונים להעמיד תקציב של 28 מיליון שקל, כלומר שכר שחקנים וצוות מקצועי של 13 מיליון שקל בלבד. גילי לוקח 2, צוות מקצועי לוקח 2, ועכשיו לך תיפטר מכל החוזים הכבדים כדי להביא שחקנים יותר זולים שיתאימו למסגרת התקציב.

אגב 2, גם אם באורח פלא הם יצליחו להעמיד תקציב של 28 מיליון שקל בהוצאות, איך מתכוונים לכסות אותו ?
לקחו 5 מיליון מקדמה מלאן, למעלה ממיליון מהשילוט, בינואר צריך לשלם את החוב לחברת האבטחה, גם עם תחזית אופטימית של 6000 מנויים אתה עם 15-17 מיליון שקל הכנסות. מי ישלים את שאר תקציב ? עוד פעם נבנה על אירופה ? עוד פעם הלוואות ומקדמות ומשכון העתיד של המועדון ?

ערן, זו השקיפות שאני מדבר עליה. לא מעניין אותי הפירוט של כל סעיף וסעיף. שיגידו כמה לקחו מקדמות ע"ח השנה הבאה, כמה החובות של המועדון וככה נדע לאיפה המועדון הולך בשנה הבאה. מה עדיף ? התנהלות כמו השנה כשאנחנו מגיעים לחודש פברואר ומתחילים הקיצוצים מכל כיוון ומוכרים לנו שטויות על קבוצות רכישה מאמריקה, לונדון ושאר ירקות ?
חוסר השקיפות שלהם מובילה אותם לשקר לאוהדים. לא יודע מה איתך, אני מקבל עקצוצים כשמשקרים לי בפנים.

איך בני יהודה עם חצי מהתקציב שלנו אם לא שליש מתפעלת את המועדון בפחות הוצאות ? אולי כדאי ללמוד מהם
הוכחתי לך כבר באשכול קודם שניתן לייעל את תקציב השכר והוא בטח לא אמור לעמוד על 26 מיליון
יש לי קצת ניסיון בניהול מערכות כספיות גדולות.. וברור לי שהמצב לא טוב בלשון המעטה אבל בטח לא עד להעמיד
קבוצת נוער מחוזקת שנה הבאה, אני פשוט לא קונה את המעשיות הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
איל כתב:
kobster כתב:
el dudernio כתב:

אח יקר,

איך בני יהודה עם חצי מהתקציב שלנו אם לא שליש מתפעלת את המועדון בפחות הוצאות ? אולי כדאי ללמוד מהם
הוכחתי לך כבר באשכול קודם שניתן לייעל את תקציב השכר והוא בטח לא אמור לעמוד על 26 מיליון
יש לי קצת ניסיון בניהול מערכות כספיות גדולות.. וברור לי שהמצב לא טוב בלשון המעטה אבל בטח לא עד להעמיד

מעולה, אז אולי אתה תנהל את הפועל, כי למי שמנהל עכשיו יש נסיון כושל בעבר שהוא כבר הודה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 10:39 
יש, כנראה כל מיני עלויות קבועות או התחייבויות קודמות שנכנסות, מן הסתם, לתקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 10:40 
גביזון כתב:
איל כתב:
kobster כתב:
el dudernio כתב:

אח יקר,

מעולה, אז אולי אתה תנהל את הפועל, כי למי שמנהל עכשיו יש נסיון כושל בעבר שהוא כבר הודה בו.

אלא שמנהלים עכשיו ממנים פונקציונרים ומקורבים על החשבון שלך שלי ושל כולנו ואתה רוצה שהם יזוזו הצידה. כן בטח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 10:44 
אוגוסטוס היל כתב:

ומה עם הכנסות שהיו כמו מכירה של טל בן חיים אה כן הם כבר שתו את כל הכסף לכל ההתחייבויות הללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 10:48 
איל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ומה עם הכנסות שהיו כמו מכירה של טל בן חיים אה כן הם כבר שתו את כל הכסף לכל ההתחייבויות הללו

ברור. או שלקחו חזרה על השקעות שלהם, או שהם השתמשו וישתמשו בכספים כדי לשלם לטביב. זה הביזיון הכי גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: