תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 303 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אין גילי אין מנוי
הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:30 
נושא האשכול היה צריך להיות יש רמון אין מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:32 
בר קולמוסא כתב:

אין גילי אין מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אין גילי אין מנוי
הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
המחיר שרוצים למכור אותו הזוי

אבל

זו לא סיבה כן או לא לעשות מנוי, צריך לבחון את המועדון ולראות לאן הוא הולך

בכמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
אתם מתנים את נוכחותכם במשחקים בהשארת שחקן,לא נראה לכם שזה פתטי?
הרי אתם לא רוצים שהוא יישאר בגלל שהוא איזה סמל אלא בגלל שהוא שחקן ברמה גבוהה ומבחינתכם מכירה שלו זה ויתור על שאיפות לתארים.
לפחות על תייפו את זה עם כל מיני סיסמאות של המועדון יקר לו וכל הבולשיט הזה כי את שי הרי הייתם בועטים מכל המדרגות למרות שהוא סמל ושחקן נאמן.
הפועל במצב כלכלי קשה,כולנו יודעים למה אבל את הבעיות צריך לפתור.
הדבר הראשון שצריך להשתנות זאת גזרת מקבלי ההחלטות ולאחר מכן יש לבצע כל מהלך הגיוני לכיסוי הגירעון כולל מכירת שחקנים בעלי ערך וקיצוץ משכורות לנשארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:59 
1 באפריל

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
המחאה הזו, לפני שהחלטתי אם אני בעדה או נגדה, יוצאת כנגד פעולות של ההנהלה שפוגעות באופן ישיר בהפועל. איזה עוד דרכים יש לנו בשביל למנוע פעולות מהסוג הזה?
יש לנו כלי אחד, וזה הכסף שלנו.
זה לא כי גילי הוא סמל אדום, ולא כי הוא בחור יפה (אבל תכלס הוא חתיך אש). זה כי נמאס שמשקרים לנו בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
אני + 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:03 
הרוב השפוי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
מצטרף, אין גילי אין מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:06 
עומרי קנדה כתב:
הרי אתם לא רוצים שהוא יישאר בגלל שהוא איזה סמל אלא בגלל שהוא שחקן ברמה גבוהה ומבחינתכם מכירה שלו זה ויתור על שאיפות לתארים.
לפחות על תייפו את זה עם כל מיני סיסמאות של המועדון יקר לו וכל הבולשיט הזה כי את שי הרי הייתם בועטים מכל המדרגות למרות שהוא סמל ושחקן נאמן.
הדבר הראשון שצריך להשתנות זאת גזרת מקבלי ההחלטות ולאחר מכן יש לבצע כל מהלך הגיוני לכיסוי הגירעון כולל מכירת שחקנים בעלי ערך וקיצוץ משכורות לנשארים.

36 תגובות אבל באף אחת מהן לא דיברו על זה בכלל
איך הגעת למסקנה הזו ? זה נשגב מבינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
עומרי קנדה כתב:

36 תגובות אבל באף אחת מהן לא דיברו על זה בכלל
איך הגעת למסקנה הזו ? זה נשגב מבינתי

זה השלב הבא.
בנתיים השיכנוע העצמי מתמקד בזאת יריקה בפרצוף של הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
הא אוקיי אז לא נעשה מנוי עד סוף חלון ההעברות?
הרי ברור שרמון יגיד בסדר לא נמכור את גילי ויומיים לפני סוף המועד אחרי שכבר התחילו המשחקים הוא ימכור אותו
ואם לא אז בינואר שכטר סטייל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אין גילי אין מנוי
הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:41 
עומרי קנדה כתב:

אנחנו לא מתנים את זה רק בגלל גילי.
עם העזיבה של דמארי השלמנו. עם הגניבה של שכטר- השלמנו. עם הויתור על זהבי- השלמנו. גילי הוא השחקן האחרון שצריך ללכת. בהנהלה יושבים אנשים שמוכנים למכור גם את הסמל שלנו תמורת כסף. רק אני מריח את אייזנברג בגרסת הכדורגל. פתאום טביב נראה פחות שחור ( ואני ממש התנגדתי לו). הגיע הזמן לעשות מעשה, במקום לרשום שלטים מטומטמים שרק יוצרים פילוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:46 
איזה התעסקות בשטויות
גילי, מילי, כאילו זו הבעיה שלנו

בראש המועדון עומדת היום חבורת זבל בראשות חיים רמון שהורסת את המועדון הזה מהיסוד
הם עושים חורבן כלכלי, משדרים אומללות וחוסר אונים, פשוט מחריבים לנו את המועדון.
כל עוד הם פה אנחנו נמשיך לעבור מוות איטי וכואב עם בלי גילי. ההתעסקות צריכה להיות בהם ולא בשחקן כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
זאת הקבוצה שאתם אוהדים, האהבה שלכם בחיים, לפחות בשבילי.
מצב כזה שהקבוצה בקרשים, ובאמת נפגעה, רק צריכה עזרה מהקהל, זה שלא נעשה מנויים, אנחנו יורים ברגל של עצמנו.. שרק יזרז את תהליך הקריסה והפיכה להפועל רמת גן
צריכים לעשות משהו חכם.. אוהדים מוכרים ועמידים כלכלית חייבים לפעול מאחורי הקלעים, למצוא רוכש.. לנסות לעשות משהו..
אם אנחנו נפתח בחרם, זה לא כמו שהיה נגד טביב.. זה משהו אחר הפעם.. זה אנשים שלא אכפת להם שנירד ליגה ותסריטים גרועים מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:21 
נראה כמה ממחרימי המנוי האידיאולוגיים יגיעו לכל משחק החוץ, ולא יכניסו כסף לקבוצה שהם ה"משקיעים" שלה, אבל עדיין יתמכו בה. נתראה בבאר שבע ובעכו ובסכנין?

בישראל, כמו בישראל, המחאה המועדפת היא לשבת בבית ולקטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:27 
אף פעם לא הבנתי מה הקשר למשחקי חוץ כשנושא כזה עולה.
מי שלא רוכש מנוי למשחקי בית, צריך לפצות על זה בנסיעות למשחקי חוץ?? למה.
אנשים באים לראות את הפועל תל אביב כי הם אוהבים את זה (בדרכם המוזרה) , לא כדי "לתמוך בה"..

אגב, בלי קשר למה שכתבת. ביום שיתחיל מרתון הF5 כשיחלו למכור מנויים, יימכרו אוט' 3000 תוך 24 שעות, בכל מחיר ובכל סגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:28 
הוא לא צריך
רק שלא יבלבל במוח על אידיאולוגיה של "להשקיע בקבוצה כסף". במשחקי חוץ הוא לא משקיע בקבוצה כסף.
לא בא לו לראות קבוצה חלשה, זכותו, אבל שלא יבלבל במוח על אידיאלים יפים. כי זה כל מה שזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
העיניין הוא גילי כסימפטום, לא כשחקן.
אם זו הייתה החלטה מקצועית לשחרר את גילי ולהביא שחקן אחר במקומו, אולי לא הייתי חושב שזה נכון והייתי מתעצבן, אבל זו הייתה החלטה לגיטימית,
עכשיו רוצים לפרק את הקבוצה מנכסיה כדי לא להכניס את היד לכיס ולכסות את ההפסדים שנוצרו בגלל הפאשלות שלהם, וזו לא דרך שמתאימה לנו, ועכשיו צריך לדאוג שהיא לא תעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הוא לא צריך
רק שלא יבלבל במוח על אידיאולוגיה של "להשקיע בקבוצה כסף". במשחקי חוץ הוא לא משקיע בקבוצה כסף.
לא בא לו לראות קבוצה חלשה, זכותו, אבל שלא יבלבל במוח על אידיאלים יפים. כי זה כל מה שזה.

מדוייק.
ועדיין רוב מוחלט של המנויים לא יחרים בשום מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:38 
19 כתב:
נראה כמה ממחרימי המנוי האידיאולוגיים יגיעו לכל משחק החוץ, ולא יכניסו כסף לקבוצה שהם ה"משקיעים" שלה, אבל עדיין יתמכו בה. נתראה בבאר שבע ובעכו ובסכנין?

זו לא אידיאולוגיה, זו חוסר שביעות רצון והבעת אי אמון. למה לעטוף את זה?
ולא הבנתי מה אתה מציע. לתפיסתי, לעשות מנוי ולרטון ביציע זה הרבה יותר ישראלי (ופחות אפקטיבי). להחרים מנויים זה לא סוג של חרם צרכנים? או שזה לא לגיטימי כי זאת הפועל, לא קוטג'? כי אם אתה חושב שאני מתייחס בציניות למוצר שנקרא הפועל, אז בטח ובטח שכך מתייחסים אליו גם הבעלים שלנו.

חלק מהעניין ה"גאוני" בשיווק כדורגל הוא שזה מנגן לך על האגו והרגש. כמו צבא. לא עשית מנוי??, אתה בוודאי פחות אוהד.
מאחר שברור (לפחות כרגע) ששנה הבאה תיהיה גרועה מקצועית, אין לי לפחות את הזכות לדרוש תמורה כלשהיא תמורת המנוי? אם ממילא המשחקים יהיו לא מעניינים, הייתי לפחות שמח לעשות מנוי לו הייתי מרגיש שאני נותן אמון במשהו (כמו ששמחתי לעשות מנוי בעונה הראשונה של רמון). לא שאני יודע מה יהיה המצב עוד כמה חודשים, אבל למה אסור לדבר על חרם מנויים? כי נהייה קהל פחות נאמן ממכבי ולא נוכל להגיד לחבר המכביסט שלנו בבר שאנחנו כקהל טובים יותר? פאק איט.
כי זה יפגע בקבוצה? חרם מנויים יפגע בקבוצה, אבל את זה גם אפשר להגיד על סילוק בעל בית או השד יודע מה. גם שביתת עובדים במפעל עלולה לגרום לסגירת המפעל, אבל לפעמים אין ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:41 
בר קולמוסא כתב:
19 כתב:

ולא הבנתי מה אתה מציע. לתפיסתי, לעשות מנוי ולרטון ביציע זה הרבה יותר ישראלי (ופחות אפקטיבי). להחרים מנויים זה לא סוג של חרם צרכנים? או שזה לא לגיטימי כי זאת הפועל, לא קוטג'? כי אם אתה חושב שאני מתייחס בציניות למוצר שנקרא הפועל, אז בטח ובטח שכך מתייחסים אליו גם הבעלים שלנו.

חלק מהעניין ה"גאוני" בשיווק כדורגל הוא שזה מנגן לך על האגו והרגש. כמו צבא. לא עשית מנוי??, אתה בוודאי פחות אוהד.
מאחר שברור (לפחות כרגע) ששנה הבאה תיהיה גרועה מקצועית, אין לי לפחות את הזכות לדרוש תמורה כלשהיא תמורת המנוי? אם ממילא המשחקים יהיו לא מעניינים, הייתי לפחות שמח לעשות מנוי לו הייתי מרגיש שאני נותן אמון במשהו (כמו ששמחתי לעשות מנוי בעונה הראשונה של רמון). לא שאני יודע מה יהיה המצב עוד כמה חודשים, אבל למה אסור לדבר על חרם מנויים? כי נהייה קהל פחות נאמן ממכבי ולא נוכל להגיד לחבר המכביסט שלנו בבר שאנחנו כקהל טובים יותר? פאק איט.
כי זה יפגע בקבוצה? חרם מנויים יפגע בקבוצה, אבל את זה גם אפשר להגיד על סילוק בעל בית או השד יודע מה. גם שביתת עובדים במפעל עלולה לגרום לסגירת המפעל, אבל לפעמים אין ברירה.

א. הכל לגיטימי
ב. להחאים מנויים זה חרם צרכנים

מה זה לא לבוא למשחקי חוץ? חרם איזה? או סתם אין כוח ולא בא לראות קבוצה חלשה.

לא רוצים לבוא, שבו בבית. האידיאולוגיות בשקל האלה הן בולשיט. זכותו של כל אחד להיות אוהד שכשהבוצה לא טובה, הוא יושב בבית. גם כשהיא מארחת וגם כשהיא מתארחת. אם אתם רוצים לעטוף את זה באיזה סרט צ'ה גווארה מרגש, זכותכם. בעיני זה מגוחך. אל תבוא למשחקי בית, אל תכניס כסף לקבוצה, יופי של מחאה. למה לבאר שבע לא תבוא?

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 01 אפריל 2014, 15:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:42 
pogi כתב:
איזה התעסקות בשטויות
גילי, מילי, כאילו זו הבעיה שלנו

בראש המועדון עומדת היום חבורת זבל בראשות חיים רמון שהורסת את המועדון הזה מהיסוד
הם עושים חורבן כלכלי, משדרים אומללות וחוסר אונים, פשוט מחריבים לנו את המועדון.
כל עוד הם פה אנחנו נמשיך לעבור מוות איטי וכואב עם בלי גילי. ההתעסקות צריכה להיות בהם ולא בשחקן כזה או אחר.

לצערי כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:54 
19 כתב:
בר קולמוסא כתב:
19 כתב:

א. הכל לגיטימי
ב. להחאים מנויים זה חרם צרכנים

מה זה לא לבוא למשחקי חוץ? חרם איזה? או סתם אין כוח ולא בא לראות קבוצה חלשה.

לא רוצים לבוא, שבו בבית. האידיאולוגיות בשקל האלה הן בולשיט. זכותו של כל אחד להיות אוהד שכשהבוצה לא טובה, הוא יושב בבית. גם כשהיא מארחת וגם כשהיא מתארחת. אם אתם רוצים לעטוף את זה באיזה סרט צ'ה גווארה מרגש, זכותכם. בעיני זה מגוחך. אל תבוא למשחקי בית, אל תכניס כסף לקבוצה, יופי של מחאה. למה לבאר שבע לא תבוא?

לא שאני לגמרי מסכים עם האבחנה של "אידאולוגיות בשקל" (אני חצי מסכים), אבל בא נתעכב על הסייפא:
אם להפועל יש ~9000 מנויים. לב"ש יבואו 2000 אוהדים (נניח). אם כך יש 7000 אוהדים שלא באים לב"ש.
אז 2000 אוהדים שבאים לב"ש יכולים להחרים - הרי אצלם זה באמת עניין עקרוני של לא להכניס כסף לקבוצה.
אבל 7000 האחרים - כשהם יחרימו זה סתם כי לא בא להם לראות קבוצה גרועה. הרי הם לא נוסעים לב"ש.

בקיצור קיימת חיה כזו שגם לא מגיעה לבלומפילד כי היא מאוכזבת מההנהלה וגם לא מגיעה לב"ש כי היא מעולם לא עשתה כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:57 
ציטוט:
בקיצור קיימת חיה כזו שגם לא מגיעה לבלומפילד כי היא מאוכזבת מההנהלה וגם לא מגיעה לב"ש כי היא מעולם לא עשתה כך.

ברור שקיימת
אבל היית מצפה גם שבעקבות חרם מנויים, תקום חיה של אנשים שיהיה להם קשה ומבאס שנה שלמה לא לראות את הפועל, וכיוון שלמשחקי בית לצערם הרב נמנע מהם להגיע, הם יגיעו יותר למשחקי החוץ, כי זה לא שהם לא רוצים לראות את הקבוצה, אלא מנעו את זה מהם בבלומפילד. אז הגיוני שתראה עלייה במספר הצופים שמגיעים למשחקים האלה. כי לפחות לראות את הפועל בחוץ אם לא בבית. עכשיו גם התפנו להם השבתות של משחקי הבית. אתה רוצה להתערב אם תהיה או לא תהיה עלייה כזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:00 
19 כתב:
ציטוט:

ברור שקיימת
אבל היית מצפה גם שבעקבות חרם מנויים, תקום חיה של אנשים שיהיה להם קשה ומבאס שנה שלמה לא לראות את הפועל, וכיוון שלמשחקי בית לצערם הרב נמנע מהם להגיע, הם יגיעו יותר למשחקי החוץ, כי זה לא שהם לא רוצים לראות את הקבוצה, אלא מנעו את זה מהם בבלומפילד. אז הגיוני שתראה עלייה במספר הצופים שמגיעים למשחקים האלה. כי לפחות לראות את הפועל בחוץ אם לא בבית. עכשיו גם התפנו להם השבתות של משחקי הבית. אתה רוצה להתערב אם תהיה או לא תהיה עלייה כזו?

האמת שאני מאמין שתהיה.
חוצמזה שלמרות חרם מנויים - עדיין אפשר לקנות כרטיסים לבלומפילד בבחינת "אני את שלי עשיתי" :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:07 
עומרי קנדה כתב:

תגיד אתה יכול לחדול מלקדם את האג'נדה שלך ולהכניס מילים לאנשים לפה?
אמרו לך יותר מפעם את ההפך- העניין זה לא השאיפה לתארים ובניית קבוצה גדולה עונה הבאה.

הבנו שאתה משתייך לחלק מאוד קטן בקהל שמכנה את גילי ורמוט-"שכיר חרב",
תתחבר לעובדה שאתה מיעוט מזערי בקהל, שדווקא רובו רואה בו דוגמא ומופת לשחקן כדורגל ערכי ואמיתי, ואחד שיכול להנהיג את המועדון הזה בשנים קשות שכנראה צפויות לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:09 
ולנושא האשכול:

אין גילי אין (5) מנוי(ים)!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:15 
כאחד שמזיין את המוח על התנהגות טיפוסית של ישראלים אתה מאוד ישראלי בכל מה שנוגע לסתימת פיות, למה מי אתה שתגיד למישהו מה המניעים שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 303 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: