19 כתב:
נראה כמה ממחרימי המנוי האידיאולוגיים יגיעו לכל משחק החוץ, ולא יכניסו כסף לקבוצה שהם ה"משקיעים" שלה, אבל עדיין יתמכו בה. נתראה בבאר שבע ובעכו ובסכנין?
בישראל, כמו בישראל, המחאה המועדפת היא לשבת בבית ולקטר.
זו לא אידיאולוגיה, זו חוסר שביעות רצון והבעת אי אמון. למה לעטוף את זה?
ולא הבנתי מה אתה מציע. לתפיסתי, לעשות מנוי ולרטון ביציע זה הרבה יותר ישראלי (ופחות אפקטיבי). להחרים מנויים זה לא סוג של חרם צרכנים? או שזה לא לגיטימי כי זאת הפועל, לא קוטג'? כי אם אתה חושב שאני מתייחס בציניות למוצר שנקרא הפועל, אז בטח ובטח שכך מתייחסים אליו גם הבעלים שלנו.
חלק מהעניין ה"גאוני" בשיווק כדורגל הוא שזה מנגן לך על האגו והרגש. כמו צבא. לא עשית מנוי??, אתה בוודאי פחות אוהד.
מאחר שברור (לפחות כרגע) ששנה הבאה תיהיה גרועה מקצועית, אין לי לפחות את הזכות לדרוש תמורה כלשהיא תמורת המנוי? אם ממילא המשחקים יהיו לא מעניינים, הייתי לפחות שמח לעשות מנוי לו הייתי מרגיש שאני נותן אמון במשהו (כמו ששמחתי לעשות מנוי בעונה הראשונה של רמון). לא שאני יודע מה יהיה המצב עוד כמה חודשים, אבל למה אסור לדבר על חרם מנויים? כי נהייה קהל פחות נאמן ממכבי ולא נוכל להגיד לחבר המכביסט שלנו בבר שאנחנו כקהל טובים יותר? פאק איט.
כי זה יפגע בקבוצה? חרם מנויים יפגע בקבוצה, אבל את זה גם אפשר להגיד על סילוק בעל בית או השד יודע מה. גם שביתת עובדים במפעל עלולה לגרום לסגירת המפעל, אבל לפעמים אין ברירה.