תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 01:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ג' 28/1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
סימרוטיץ כתב:
Feigenbaum כתב:
אז בעצם הקהל שם כסף על שכטר, חג'ג' שם הלוואה. עכשיו חג'ג' מושך את ההלוואה, האם גם הקהל מקבל בחזרה את ההשקעה?

אני אסביר לך בקטנה מה בעצם קורה פה
אתה השקעת עוד 8% במנוי כפול 8000 מנוים כדי שהבאת שכטר לא תפגע בתקציב, בפועל נוצר גירעון בגלל שהצד השני של המשוואה לא מוכן לשלם את מה שהתכוון...

אתה רק שוכח שהתקציב הביא בחשבון הכנסות משלב הבתים בליגה האירופית. ברגע שאיבדת הכנסה כזו גדולה, יש לזה מחיר.

הוא זוכר, ותוהה בצדק האם זה לגיטימי לחג'ג' לדרוש את כספו בחזרה, אבל לא לגיטימי לאוהדים ששילמו יותר על מנויים.

די כבר עם גניבת הדעת הזו.

א - רכישת מנוי זו לא הלוואה. ולכן אין שום בסיס להשוואה.

ב - הסכומים שחג'ג' נדרש להעמיד לטובת הקבוצה מסתכמים במליוני ש"ח. אל תשווה את זה לתוספת של 100 ש"ח למחיר מנוי.

אתה רוצה זכויות כמו של חג'ג'? שים כסף בסדרי הגודל הללו וזה יהיה לגיטימי.

הוא מכניס יותר כסף מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג' 28/1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:37 
נועם שחם כתב:

ב - הסכומים שחג'ג' נדרש להעמיד לטובת הקבוצה מסתכמים במליוני ש"ח. אל תשווה את זה לתוספת של 100 ש"ח למחיר מנוי.

בתור עורך דין , האם אתה מגדיר את מה שנעשה עם תוספת 8% כהונאה ???
אני לא רוצה אחוזים ולא כלום, אני רוצה שהצד השני של המשוואה יממש את התחייבותו ואם לא אזי שיחזיר לי חלקי בעסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
חיים,מדברים מהעמותה.תשמע,אם תמכור את דמארי אז אתה פויה ואנחנו לא חברים שלך יותר.
דבר העמותה-אני בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא מסכים עם נועם.
חג'ג' הוא לא הנושא ואין מה לבוא אליו בטענות. זה שהוא השקיע לא מחייב אותו להמשיך להשקיע.
ברגע שזה בן אדם פרטי ששם כסף מכיסו והקבוצה לא שלו, זכותו להחליט מתי הוא מסכים להשקיע ומתי לא, הרווח התקשורתי שיצא לו מהעניין זה משהו לגיטימי.
חג'ג' הוא לא הבעיה של הפועל, הבעיה היא מי שמנהל אותה בפועל מכספים שלא שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4481883
דמארי מגיע,לא קיבלנו אישור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אני דווקא מסכים עם נועם.
חג'ג' הוא לא הנושא ואין מה לבוא אליו בטענות. זה שהוא השקיע לא מחייב אותו להמשיך להשקיע.
ברגע שזה בן אדם פרטי ששם כסף מכיסו והקבוצה לא שלו, זכותו להחליט מתי הוא מסכים להשקיע ומתי לא, הרווח התקשורתי שיצא לו מהעניין זה משהו לגיטימי.

אבל אם הוא בוחר שלא להשקיע ובעיקר לא לעמוד בהתחייבויות שלו ודווקא עכשיו, אז תודה רבה על הסיבוב שעשה עלינו והוא עכשיו מוזמן ללכת. מילא היה יושב בצד ונותן את שלו בשקט, אבל הבנאדם מפציץ בתקשורת כאילו הוא האיש החזק בהפועל ומפזר הבטחות ללא כיזוי מפה ועד פ"ת

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 28 ינואר 2014, 10:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:49 
לפי ואן דמארי שוחרר

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
http://m.nrg.co.il/online/HP_3.html
הפועל תקבל 4.5 מיליון ממכירת דמארי ללוזון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:52 
אין על מה לעשות בלגאן ולהלחיץ את המערכת כי זה לא יעזור
לחיים רמון אין כסף, פשוטו כמשמעו וכרגע הוא תקוע עם ההתחייבויות שלו לבד, חג'ג' והיתר בכלל לא במשוואה והם לא מתכוונים לשים יותר ממה שהם כבר שמו (ולא מאשים אותם)
מן הסתם ההשאלה של דמארי לא תסגור את ההתחייבויות שלו ואני מאמין שאחרי שההשאלה תיסגר הוא יפעל חזק להעברת שכטר למכבי
רב"ש צריך לנתח משמעויות ולראות איך הוא מסתגל למצב החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
לחיים רמון אין כסף, פשוטו כמשמעו וכרגע הוא תקוע עם ההתחייבויות שלו לבד, חג'ג' והיתר בכלל לא במשוואה והם לא מתכוונים לשים יותר ממה שהם כבר שמו (ולא מאשים אותם)
מן הסתם ההשאלה של דמארי לא תסגור את ההתחייבויות שלו ואני מאמין שאחרי שההשאלה תיסגר הוא יפעל חזק להעברת שכטר למכבי

אם מקבלים כסף על דמארי אני כמעט בטוח שלא יגעו בשכטר ואם כן אז יהיה להם בעיות גדולות להיכנס לבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:56 
dino כתב:
pogi כתב:

אם מקבלים כסף על דמארי אני כמעט בטוח שלא יגעו בשכטר ואם כן אז יהיה להם בעיות גדולות להיכנס לבלומפילד.

זו תהיה בושה וחרפה אם הם דורכים החל ממחר בבלומפילד, כתם על כולנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:00 
דינו כבר עכשיו אסור להם להיכנס יותר לבלומפילד.שאתה פוגע ביריב כמו שטביב עשה לנו זה מגעיל.שאתה פוגע במשפחה שלך זה הרבה יותר מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:00 
dino כתב:
kobster כתב:
אני דווקא מסכים עם נועם.

אבל אם הוא בוחר שלא להשקיע ובעיקר לא לעמוד בהתחייבויות שלו ודווקא עכשיו, אז תודה רבה על הסיבוב שעשה עלינו והוא עכשיו מוזמן ללכת. מילא היה יושב בצד ונותן את שלו בשקט, אבל הבנאדם מפציץ בתקשורת כאילו הוא האיש החזק בהפועל ומפזר הבטחות ללא כיזוי מפה ועד פ"ת

באיזו התחייבות הוא לא עמד?

אתה יודע, ציטוטים באתר של אופירע הם עדין לא התחייבות במדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:01 
joshsoos כתב:
dino כתב:
pogi כתב:

נו, ונניח שמחר הם לא ידרכו יותר בבלומפילד. מה אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:03 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
dino כתב:
pogi כתב:

מכאן זה מתחיל. הצעד הבא הוא שהם עוזבים את המועדון, וזה הרבה הרבה יותר פשוט ממה שהיה עם טביב, צריך רק לוותר על זכויות הניהול. וזה תלוי אך ורק באוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:04 
גרזן אדום כתב:

פשוט לא מאמין שזה קורה

הקבוצה של לוזון בקשיים של תזרים, מאיפה הוא מוציא 4 מליון שקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
dino כתב:
kobster כתב:
אני דווקא מסכים עם נועם.

באיזו התחייבות הוא לא עמד?

אתה יודע, ציטוטים באתר של אופירע הם עדין לא התחייבות במדינת ישראל.

טען שאף שחקן לא ישוחרר, ספציפית לגבי דמארי אמר שישאר לפחות עד סוף העונה(אחרי הכישלון באירופה). נטען בסביבתו שהוא סוגר את החוב שנוצר מהכישלון באירופה.
מפעיל את קרוביו כדי ליצור לו שם של משיח של הפועל ושבאמת צריך לפדות את הכסף שהוא שם כערבות, הוא בוחר שלא להוציא משם שקל. ועוד בתקופה כזאת.
אופירע אומנם זה אתר הבית שלו ושל טביבי, אבל רוב הדברים שהבטיח, אלו ציטוטים ישירים מפיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
עיתונאות הספורט בארץ זה דבר מביך.
איך בדיוק אפשר למכור לעמוס לוזון מחצית מהכרטיס של דמארי ?
הרי איש עסקים פרטי לא מחזיק בשחקנים, הם חתומים על הסכם מול מועדון.
ואם הוא עובר למכבי פ"ת, הוא חייב לחתום קודם על חוזה מול מכבי פ"ת ורק אז להיות מושאל לחו"ל, כשהחוזה הזה אמור לכלול את השכר שלו רק שעם דמארי אף אחד לא דיבר בינתיים.
שכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:06 
כדי שזה יקרה שני הגופים שמובילים את דעת הקהל (העמותה והאולטרס) בקרב האוהדים צריכים להשמיע את קולם.
משום מה שניהם נודמים כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
סימרוטיץ כתב:
Feigenbaum כתב:
אז בעצם הקהל שם כסף על שכטר, חג'ג' שם הלוואה. עכשיו חג'ג' מושך את ההלוואה, האם גם הקהל מקבל בחזרה את ההשקעה?

אני אסביר לך בקטנה מה בעצם קורה פה
אתה השקעת עוד 8% במנוי כפול 8000 מנוים כדי שהבאת שכטר לא תפגע בתקציב, בפועל נוצר גירעון בגלל שהצד השני של המשוואה לא מוכן לשלם את מה שהתכוון...

אתה רק שוכח שהתקציב הביא בחשבון הכנסות משלב הבתים בליגה האירופית. ברגע שאיבדת הכנסה כזו גדולה, יש לזה מחיר.

הוא זוכר, ותוהה בצדק האם זה לגיטימי לחג'ג' לדרוש את כספו בחזרה, אבל לא לגיטימי לאוהדים ששילמו יותר על מנויים.

למה גניבת דעת?
אני מסכים שמנוי זו לא השקעה ואמרתי את זה גם בנושאים אחרים שנידונו פה
אבל אם מבקשים מהאוהדים שנשלם יותר לטובת התקציב, זה כבר מתחיל להיות דומה.
ואם תקח 8000 מנויים כפול מאה, תקבל שגוף האוהדים תרם להפועל 800 אלף שקל. סכום מכובד, וגבוה ב800 אלף ממה שחג'ג' השקיע אם ידרוש את כספו בחזרה.
אם עקבת, אז אני מסכים שרמון וחג'ג' לא צריכים לאבד את התחתונים בשביל הפועל, ומכירת שחקן היא לא משהו מופרך. אבל כן, אם חג'ג' נמנע מלממש ערבויות ומעדיף למכור שחקן, דרישה זהה תהיה לבקש שיחזירו לאוהדים את מאה השקלים שהם תרמו.

אגב, מאה שקל לאוהד סביר וממוצע שקול לכמה עבור בחור שמוכר דירות במליונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
גרזן אדום כתב:

פשוט לא מאמין שזה קורה

הקבוצה של לוזון בקשיים של תזרים, מאיפה הוא מוציא 4 מליון שקל?

רק מחזק את הקונספירציה של מי עומד מאחורי הכסף הזה ולאן דמארי יגיע אחרי סלטה ויגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:08 
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
dino כתב:
pogi כתב:

מכאן זה מתחיל. הצעד הבא הוא שהם עוזבים את המועדון, וזה הרבה הרבה יותר פשוט ממה שהיה עם טביב, צריך רק לוותר על זכויות הניהול. וזה תלוי אך ורק באוהדים.

איך הם בדיוק "עוזבים את המועדון"? מי שם ערבויות בבקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:09 
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
dino כתב:
pogi כתב:

מי לוקח את זכויות הניהול חותם על ערבויות לוקח הלוואות וכו'?
גירשנו את סגול קיבלנו את מוני וטביב
גירשנו את טביב קיבלנו את רמון
א. אנחנו אשמים במצב המועדון יותר מכל אחד אחר
ב. אולי אגיע הזמן ללמוד שלפני שמגרשים רצוי לדעת מה קורה אחרי זה
אז אני שואל שוב. מחר רמון עוזב. מי חותם על ערבויות במקומו ומי יהיה מוכן לקחת הלוואת במידת הצורך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:10 
לוזון עושה בית ספר לכולם.
מכר את דמארי ב 7.5, קונה ב 4.5 ויימכור בקיץ נניח בעוד 8 מיליון.
מדהים כמה אנחנו מפגרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:12 
נועם שחם כתב:

איך הם בדיוק "עוזבים את המועדון"? מי שם ערבויות בבקרה?

בעלי המניות האחרים כבר הציעו. מעבר לכך, אחרי המכירה גרעון כבר אין ואנחנו לפני סוף עונה אז ממילא לא מדובר בסכומים גדולים. כל מה שנדרש הוא להגיע למאי וכל המאמצים לשם שינוי יופנו למציאת רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:13 
אדום נחמד כתב:

למה גניבת דעת?
אני מסכים שמנוי זו לא השקעה ואמרתי את זה גם בנושאים אחרים שנידונו פה
אבל אם מבקשים מהאוהדים שנשלם יותר לטובת התקציב, זה כבר מתחיל להיות דומה.
ואם תקח 8000 מנויים כפול מאה, תקבל שגוף האוהדים תרם להפועל 800 אלף שקל. סכום מכובד, וגבוה ב800 אלף ממה שחג'ג' השקיע אם ידרוש את כספו בחזרה.
אם עקבת, אז אני מסכים שרמון וחג'ג' לא צריכים לאבד את התחתונים בשביל הפועל, ומכירת שחקן היא לא משהו מופרך. אבל כן, אם חג'ג' נמנע מלממש ערבויות ומעדיף למכור שחקן, דרישה זהה תהיה לבקש שיחזירו לאוהדים את מאה השקלים שהם תרמו.

אגב, מאה שקל לאוהד סביר וממוצע שקול לכמה עבור בחור שמוכר דירות במליונים?

ל-50,000-100,000, ואני עוד נדיב. חג'ג' אדם אמיד, אבל לא בנאדם שיכול להוציא 4 מליון ש"ח מהכיס בלי להפגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:
chimpfive כתב:
הוא לא שם מיליון על 4 אחוזים והבנתי שהוא גם לא קשור לעסקה של אלמוג. אולי מתכוונים לשכטר? אבל בינתיים המנויים והמכירת שחקנים מכסים את זה, וגם לא שילמו לגרמנים. כנראה שעונה הבאה גם גילי וגם שכטר ימכרו. קיבל יופי של תשומי הברון.

הפך לסלב בone וקיבל קצת הכרה וזהו. זה מה שמעניין את סנטה. קיבל את זה וזהו בא לו להתחפף בלי לשים שקל

כבר כמה חודשים שאנחנו צועקים את זה. ככה מתנהל המועדון, מהלוואה להלוואה, וכל הלוואה כזו רק מקשה על האפשרות למכור את המועדון. עדיין מחכים להוא מלונדון או שכבר נפל האסימון שלא היה ולא יהיה רוכש ?
אם רמון באמת משחרר את דמארי, הצעד הבא שלו צריך להיות העברת זכויות הניהול לידי העמותה או לאחד מבעלי המניות האחרים בסוף העונה, מה שיקנה להם ארבעה חודשים להכין תוכנית מסודרת על העמדת ערבויות לעונה הבאה.
חיים רמון סיים את הסיפור שלו בהפועל. השאלה היא כמה זמן וכוח הוא יצטרך בשביל להבין את זה.

כשהיה טביב צעקתם שצריך להחליף אותו (אני מדבר על התקופה שלפני הקרע הגדול עם ההפגנות נגדו וכו') ואני זוכר ביציע כאלה שהבטיחו שיש מספיק שרק מחכים לקחת את הפועל. הייתי ספקטי אז ואני גם היום, שיש הרבה שמוכנים לשרוף כל שנה מיליונים מהכיס הפרטי שלהם על הצעצוע הזה העונה לשם "הפועל ת"א - מועדון כדורגל".
אז בסוף, כשלא בא אף אחד, ורגע לפני שטביב מחריב סופית את המועדון, הגיע אותו רמון שאתה דורש עכשיו במפגיע לסלקו. ושוב ההבטחות, אותן הבטחות!! שהעמותה תקח את הקבוצה, ויהיו כאלה שישימו ערבויות (מי מבטיח לנו את זה ועל אילו סכומים מדובר) ועוד קישקושים.
לא אתפלא אם בסוף לרמון באמת יימאס והוא יעשה כדבריך ואז נגלה שאחנו בפני שוקת שבורה.

שנינו יודעים את מה שכולם יודעים, אילולא פנדורי וההדחה מאירופה, כל התיאוריה שלך והקונספירציות על תאומים היו נעלמות כלא היו. משום שהיה להפועל עוד 10-12 מיליון שקל ואז אין בעיה תקציבית, ואין לשחרר את דמארי או שכטר והכל דבש. אז נכון שהיה מי שהבטיח בתקשורת מה שהבטיח. תבואו אליו בטענות על הבטחות שווא.

כנראה שאלה הם החיים.
חלוץ הוא אלהים עד שהוא מחטיא אחד על אחד בגמר הגביע ואז מאחלים לו לשבור רגל. מאמן הוא ענק, אבל לא כשהוא מפסיד דרבי. לשוער צריך לבנות פסל על 5 עצירות מדהימות, אבל אם הוא ספג בבעיטה ה-6, אז יוצאים מהאיצטדיון ומנתצים את הפסל. וכן הלאה. גם בעלים הוא כזה. הוא מושייע שבא אחרי טביב ואילולא פנדורי היה נשאר כזה. אבל שעה שהפועל הודחה והתקציב התבסס על אירופה - אז הוא "סיים את הסיפור שלו בהפועל".

לשימת לב המחליף של דמארי, המחליף של עמוס, המחליף של רב"ש והמחליף של רמון. שלא יגידו שלא ידעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אנשים פה מפספסים את הנקודה המהותית בכל הסיפור
הנקודה הזו, עד כמה שזה ידהים פה חלק, היא לא המכירה של דמארי
במצב שהמועדון הגיע אליו, שלבעלים אין כסף לממש התחייבויות, הוא חייב למכור שחקנים, אם ארסנל מכרה את ואן פרסי ליונייטד, אנחנו יכולים להעביר בשקט את דמארי לסלטה ויגו

הבעיה פה היא אחרת- נניח וסגרנו את הגירעון, לאן ממשיכים מפה?
האם מעכשיו רמון ישנה את ההתנהלות שלו שהובילה מלכתחילה למצב הזה? האם הוא יפסיק לעשות שטויות עם הכסף שנותנים לו? האם הוא ימנה מנכ"ל או הנהלה נורמלית שמעכשיו תיקח את ההחלטות???

פה נמצאת הבעיה האמיתית

אם העמותה היא גוף שהוא חצי משפיע על מה שקורה, בזה היא צריכה לטפל, לא במניעת המעבר של דמארי שזו לצערי עובדה מוגמרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:15 
חלאס עם הקשקושים, הוא סיים את הסיפור שלו בהפועל כי כמו כל דבר שהוא עשה בחיים שלו, הוא יודע רק להרוס. הוא סיים את הסיפור שלו בהפועל כי הוא בא אך ורק במטרה לקחת את הקבוצה לבינתיים ולמצוא רוכש ואין לו (ולא הייתה לו ) כוונה כזו.
הוא סיים את הסיפור בהפועל כי הוא הורס את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:16 
הוא סיים את הסיפור? אתה ערב במקומו ל8 מיליון ש"ח לטביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: