תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 12:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גאה בקבוצה גאה בשחקנים
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
גאווה,גאווה,גאווה.
ליאני,ליאני,ליאני.
מלחמה,מלחמה,מלחמה.

איזה כיף שהם נלחמו,ליאני דפק אותנו ואנחנו כרגיל בזמן האחרון נשארנו עם הזין ביד.
שחקנים שהם לא רק לוחמים מנצחים היום למרות ליאני ולא מפסידים בגללו.
אין לי טענות ליכולת שלהם,זה הכי טוב שהם יכולים.
כשרק גילי,עומר,ושרוליק שחקנים ולא רק "לוחמים",אז כנראה שזה לא מספיק.

זו התשובה הנכונה
וכן אנחנו צריכים להיות גאים במצב אתמול, ביחס למה שקרה מתחילת העונה בתוספת שיפוט.
אבל מכאן ועד להית אוהדים שמחים שנהנים מכדורגל איכותי , הדרך עוד ארוכה ורבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
האדס כתב:
למה שישתוק?
אוהדים סמרטוטים שמשדרים להנהלה ולכל העולם שאנחנו מובסים.
אוהדים שגאים בהפסד בדרבי גם יקבלו מחר את המכירה של דמארי, כי להם איכפת רק מהלחימה.
אני לא מוריד מהלחימה של השחקנים היום על הדשא, אבל כבר אחרי 10 דק' ראו שהשד לא כזה מפחיד, הם עלו בשביל לא להפסיד 4, ועל זה אני לא יכול להיות גאה. מצטער.

חתיכת מיקרוב, הפסד ???? זה רק תוצאה (שגם לא היתה מוצדקת) אותי מעניין שהקבוצה נתנה את כל מה שהיא יכולה ואני בטוח שאם היא תתן כל משחק את מה שהיא נתנה היום אתה ושכמותך תעלמו לנו מהמסך עם הזן המכביסטי המזורגג שהבאתם לפה .
קבוצה יכולה להפסיד במשחק ספציפי אפילו אם זה דרבי , אני יודע להעריך משחק טוב (מי דיבר על לחימה ?) כי אני משחקים כאלו נותנים תקווה לעתיד
אוי ואבוי עם כל התרבות המכביסטית הזו שמסתכלת אך ורק על תוצאה תחלחל גם אלינו , כי מה יהיה ההבדל ביננו לבינם ?
בקיצור גאה במשחק של הקבוצה היום וגם אתה ודומייך לא תוכלו לקחת את זה ממני

כן, אני המיקרוב פה. לא אוהדים כמוך שמנסים להפוך את הפועל תל אביב כדורגל להפועל כדורסל.
פוחדים מתחרות, פוחדים לנסות, פוחדים לתקוף. רק רוצים ללטף אחד את השני ולהגיד "העיקר שניסינו" זו היא גישה של תבוסתנים, לא של הפועל תל אביב.
אני לא מכביסט, אבל אני גם לא אוהד הפועל עכו. וגם אתה לא, אז תתעורר כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
האדס אתה מגזים
בהנתן שהפסדנו, אי אפשר לפרגן לקבוצה על משחק יחסית מוצלח שנגמר בהפסד לא מחייב?
חייבים להתכסות שחורים ולקרוע חולצות?
דווקא הקבוצה העזה וניסתה ורצתה לנצח. לא ברור אל מי הביקורת שלך בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
זה בכלל לא עניין של פרגון.. איך אפשר להתמלא גאווה כשלוח התוצאות מראה 0:1 למכבי בסיום?
זו גישה תבוסתנית שמקטינה מערך המועדון הזה, הדרבי הזה עובר אצל רבים מכם בשקט רק בגלל שהפועל אשכרה החליטו לשחק כדורגל אתמול (יא אללה, איזה גברים!). אני לא מעביר בשקט שום הפסד, בטח לא בדרבי. וואלה מילא היינו מנצחים את ביתר ואת חיפה, אז עוד מצבנו בטבלה היה שונה והיינו באים לדרבי אחרת, אבל אתמול היה אחד המשחקים החשובים של הפועל העונה, ולא משנה איך תהפוך את זה, הפועל הפסידה. אין לי במה להתגאות, כשיתחילו להביא תוצאות אז אפשר יהיה להתגאות בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב נתון
במצב הנתון אנחנו נראים רע עד בינוני רוב העונה, ובאים אחרי תקופה באמת שחורה.
במצב הנתון, מכבי קבוצה אדירה שלא ברור מה המרחק בינה לבין הפועל של הדאבל.

בפועל, נראית טוב ואם לא שופט מזדיין וחלביות יתר של המוציאים לפועל היינו מוציאים נצחון מהמשחק הזה.
אם בא לך להתאבל, תתאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 10:27 
האדס כתב:
סימרוטיץ כתב:
האדס כתב:
למה שישתוק?
אוהדים סמרטוטים שמשדרים להנהלה ולכל העולם שאנחנו מובסים.
אוהדים שגאים בהפסד בדרבי גם יקבלו מחר את המכירה של דמארי, כי להם איכפת רק מהלחימה.
אני לא מוריד מהלחימה של השחקנים היום על הדשא, אבל כבר אחרי 10 דק' ראו שהשד לא כזה מפחיד, הם עלו בשביל לא להפסיד 4, ועל זה אני לא יכול להיות גאה. מצטער.

חתיכת מיקרוב, הפסד ???? זה רק תוצאה (שגם לא היתה מוצדקת) אותי מעניין שהקבוצה נתנה את כל מה שהיא יכולה ואני בטוח שאם היא תתן כל משחק את מה שהיא נתנה היום אתה ושכמותך תעלמו לנו מהמסך עם הזן המכביסטי המזורגג שהבאתם לפה .
קבוצה יכולה להפסיד במשחק ספציפי אפילו אם זה דרבי , אני יודע להעריך משחק טוב (מי דיבר על לחימה ?) כי אני משחקים כאלו נותנים תקווה לעתיד
אוי ואבוי עם כל התרבות המכביסטית הזו שמסתכלת אך ורק על תוצאה תחלחל גם אלינו , כי מה יהיה ההבדל ביננו לבינם ?
בקיצור גאה במשחק של הקבוצה היום וגם אתה ודומייך לא תוכלו לקחת את זה ממני

כן, אני המיקרוב פה. לא אוהדים כמוך שמנסים להפוך את הפועל תל אביב כדורגל להפועל כדורסל.
פוחדים מתחרות, פוחדים לנסות, פוחדים לתקוף. רק רוצים ללטף אחד את השני ולהגיד "העיקר שניסינו" זו היא גישה של תבוסתנים, לא של הפועל תל אביב.
אני לא מכביסט, אבל אני גם לא אוהד הפועל עכו. וגם אתה לא, אז תתעורר כבר.

אתה מגוחך, פוחדים מתחרות ? מה הקשר, אתמול עלתה הקבוצה שלי למשחק שאף אחד לא האמין בה וללא שיפוט הזוי היתה גם משיגה יותר מול הקבוצה הטובה בארץ בפער עצום, עם כל התקציב הענק שלה הדוד מיץ וסגל ענק ופשוט לא ספרה אותה, בחלקים גדולים מהמשחק אפילו עשו להם ביה"ס כמו שאומרים בשכונה.
אם לא שמת לב , במכבי לא רגילים שקבוצה באה אליהם הביתה והם אלו שצריכים להתגונן, סוזה אחרי הפנדל כבר חשב כמה הם יתנו לנו והוציא מגן, אבל לא הרפתה ועוד רגע השיגה שוויון
מול מי בדיוק ראית אותם מכניסים שחקן הגנה ומתחילים להילחץ אחורה ?
אפילו הקהל הסמרטוט שלהם שכבר חודש מדבר על כמה הם יתנו לנו היה בהלם מהמתרחש
אז כן על זה אני גאה , על זה שהתוצאה איננה משקפת את מה שהיה על המגרש ועם קצת הסתדרות נכונה של הדברים, בפעם הבאה גם ליאני לא יעוזר להם.
אם הפועל תציג יכולת כזו לאורך זמן גם התוצאות יהיו בהתאם
בניגוד לסמרטוטי מכבי ששמחו מתיקו שבו לא עברו את החצי והעבירו חצי שלם בהעברת זמן, אני שמח על כך שהקבוצה שלי לא ספרה אותם בבית שלהם מול הקהל שלהם ועם השופט שלהם

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 17 דצמבר 2013, 11:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 10:39 
לא גאה.
הם שיחקו אתמול כי הם רצו יותר.
מה זה אומר על שאר המשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
סבבה, הכל טוב ויפה, אבל הפסדת דרבי.
אני פשוט לא מצליח להתחבר לשום תחושה טובה אחרי משחק כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
זה בכלל לא עניין של פרגון.. איך אפשר להתמלא גאווה כשלוח התוצאות מראה 0:1 למכבי בסיום?
זו גישה תבוסתנית שמקטינה מערך המועדון הזה, הדרבי הזה עובר אצל רבים מכם בשקט רק בגלל שהפועל אשכרה החליטו לשחק כדורגל אתמול (יא אללה, איזה גברים!). אני לא מעביר בשקט שום הפסד, בטח לא בדרבי. וואלה מילא היינו מנצחים את ביתר ואת חיפה, אז עוד מצבנו בטבלה היה שונה והיינו באים לדרבי אחרת, אבל אתמול היה אחד המשחקים החשובים של הפועל העונה, ולא משנה איך תהפוך את זה, הפועל הפסידה. אין לי במה להתגאות, כשיתחילו להביא תוצאות אז אפשר יהיה להתגאות בהם.

אז אל תשתמש במילה גאווה. אבל אתה לא יוצא מעודד מהיכולת? מזה שנראינו סוף סוף כמו קבוצת כדורגל?
מזה ששלטנו במשחק והכתבנו את הקצב מול הקבוצה הכי לוחצת בליגה?
ההפסד מאכזב, מאוד מאכזב, ובכל זאת מה שראיתי על הדשא עודד אותי. לא יצאתי מהדרבי הזה שבור כפי שיצאתי מהדרבים בשנה שעברה.
זה היה משחק של להיות או לחדול, משחק שאמור להוות תפנית אם ננצח בו. לא ניצחנו, ובכל זאת יש תחושה שאולי הוא כן יהווה את התפנית שציפינו לה (גם לפי מה שיוצא מהשחקנים).
אני מאוד מקווה שלא יהיו זעזועים בסגל עד סוף השנה, והאווירה, גם זו שיצאה מכיוון השחקנים תימשך גם למשחקים הבאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

אז אל תשתמש במילה גאווה. אבל אתה לא יוצא מעודד מהיכולת? מזה שנראינו סוף סוף כמו קבוצת כדורגל?
ההפסד מאכזב, מאוד מאכזב, ובכל זאת מה שראיתי על הדשא עודד אותי. לא יצאתי מהדרבי הזה שבור כפי שיצאתי מהדרבים בשנה שעברה.
זה היה משחק של להיות או לחדול, משחק שאמור להוות תפנית אם ננצח בו. לא ניצחנו, ובכל זאת יש תחושה שאולי הוא כן יהווה את התפנית שציפינו לה (גם לפי מה שיוצא מהשחקנים).
אני מאוד מקווה שלא יהיו זעזועים בסגל עד סוף השנה, והאווירה, גם זו שיצאה מכיוון השחקנים תימשך גם למשחקים הבאים.

זה היה משחק אחד מתוך 17, שבו אפילו לא היה כדורגל מרשים, בסך הכל עמדו טוב נגד קבוצה עדיפה (שבפועל מקרטעת כבר איזה חודש בלי קשר אלינו).
באמת שאין פה שום בשורה. עדיין הדבר הכי משמעותי מהמשחק הזה הוא ההפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
יש פה שינוי מהותי מארבעת המשחקים האחרונים.
אני לא מצפה שהפועל תהפוך להיות קבוצה אחרת, והחל מהמשחק הבא תשטוף את הדשא עם חמישיות.
אבל אחרי ארבעת המשחקים האחרונים, בליווי הפירסומים על התפרקות בינואר, הייתה פה תחושה של סחרור.
לא סתם רובינו הגיע לדרבי הזה בהרגשה שהולכים לחטוף תבוסה. אבל הקבוצה הציגה כדורגל שונה ב- 180 מעלות ממה שהיה נגד אשדוד או חיפה.
אם המשחק הזה יביא לשינוי אווירה, והשקט יישמר גם בינואר, אני מאמין שנוכל לראות תוצאות אחרות בסיבוב השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:00 
ממשיכים לעשות ממכם צחוק הסמרטוטים האלה שלא עושים כלום כל היום, עושקים את קופת המועדון בכסף שהם מרוויחים לחינם, פשוט לחינם, אבל יש פה קבוצה של לוזרים כרוניים שמסתפקת בזה.
אוהדי מכבי בטח חוגגים כפול על התבוסתנות מטומטמת הזאת..
שמחים כי הפסדנו רק 1-0.. איזה פתאטים, לא יאמן.
מה תגידו עכשיו שאני מכביסט מניאק? מהדור שלא ידע את שנות ה90? חזיר? זאת השיטה שלכם לא?
עם כל הכבוד ל' מלחמה' שהיתה אתמול, מאנשים שיושבים על סכומים כמו שהם מרוויחים אני הייתי מצפה הרבהה יותר, ביזיון איך שהם נראים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

אני כן, אבל זה לא גורם לי לחוש גאווה כלפי הפועל אחרי המשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
רן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:18 
כל מילה של האדס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:22 
סימרוטיץ כתב:
פשוט דרבי נפלא שללא שיפוט בזיוני היה יכול להסתיים אחרת
גאה בכל מי ששיחק היום כולל שי אבוטבול
גאה גם ברב"ש
:ROSE:

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 12:26 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
גאים על הפסד בדרבי. לאן הגענו...

פלאשבקים לנושאים בפורום של מכבי לפני כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גאה בקבוצה גאה בשחקנים
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 13:16 
zink כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

רק חסר זה שיבוא ויגיד שזיינו אותם בעידוד ובתפאורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 13:22 
ברגר כתב:
zink כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

שמע התפאורה שלהם היתה מביכה למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 13:36 
zink כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

בשורה התחתונה הפסדנו, מה נעשה.
אני אישית יותר נהנתי לראות שם את אשכולות התסכול והיגון כשהיו. כאלו של "השחקנים משתינים מהפחד", "לא ראיתי נצחון בדרבי מאז שהתגייסתי ואני כבר נשוי+2", "שוב הולכים לבוקר שחור בביצפר"...
האשכולות שלהם של "היינו טובים והפסדנו במקרה" לא עשו לי את זה. גם אף פעם לא הלכתי לחפש שם אחרי דרבים שבהם הרגשתי שהיינו פחות או יותר שווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

מתי הם היו גאים על הפסד בדרבי, כשהם קיבלו שלישייה בחצי שעה והניפו טיטולים או כשהם הטביעו את הסמל?
אף אחד לא גאה על התוצאה אלא על ההופעה והרצון. ברור גם שאם לא תהיה המשכיות בסכנין אז התחושות האלה יעלמו מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 13:51 
סה"כ יש כאן כמה משתמשים שמתנהגים כמו עיתונות הספורט שלנו , לוקחים משהו ומוציאים מהקשרו
אף אחד לא שמח על ההפסד או גאה בהפסד מינימלי
אחרי זה על תבכו שעיתונאים עושים את מה שאתם עושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
zink כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

את האמת שזה נכון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גאה בקבוצה גאה בשחקנים
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 14:23 
שבתאי יחבס כתב:
ברגר כתב:
zink כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

את האמת שזה נכון..

אוהב אותך כמו אח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
שבתאי יחבס כתב:
ברגר כתב:
zink כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

את האמת שזה נכון..

אוהב אותך כמו אח

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 15:51 
לוסיאנו דה ברונו כתב:

תגיד לי אתה שפוי? מי כמוך וכמוני וכמו כולם פה יודע כמה המצב בקבוצה רקוב בעונות האחרונות וכולנו רואים מהצד איך הפרוייקט הזה שנקרא מכבי תל אביב מצליח ומביא קבלות ובשבוע הזה לפני הדרבי היו פה דיבורים של כמה זין אנחנו הולכים לאכול בדרבי הזה מול הקבוצה הכי טובה בליגה אנשים פה הכינו את עצמם לקבל שמיניות כי זה המצב כרגע אתה בא למשחק מול קבוצה הרבה יותר טובה ממך..וברגע שאתה רואה את הקבוצה שלך עולה מוכנה למשחק הזה ולא מתפרקת ושולטת במשחק הרבה מהזמן ומבטלת את היריבה הכל כך נוראה שציפו לה ויוצאת מהמשחק הזה עם הפסד לא מוצדק של אחד אפס כשאתה יודע שההפסד הזה לא היה הם בכלל זה היה נטו אנחנו, אנחנו והשופט הבן של זונה הזה שהיו לו ציורים של דולר בעיניים אז כן כוסעמק מותר לאנשים להיות גאים בקבוצה שלהם על כל הדברים האלה כי זה הדבר הכי טוב שקיבלת מהפועל תל אביב בזמן האחרון. אז נכון שזה עדיין עוד הפסד בדרבי לבני זונות האלה והאכזבה היא לגיטימית אבל אני גאה בקבוצה שלי על המשחק הזה לא יודע מה איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
שפוי, שפוי.
ועדיין לא יכול להיות גאה על המשחק אתמול.
מצטער, זו ההרגשה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: