תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 02:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:17 
כבר התחילו לטפטף לך פה שההעלאה נעשתה להביא את שכטר "אם עולים לשלב הבתים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:19 
אז למה לא חיכו שנעלה?
למה כבר העבירו אותו בבקרה?
בקיצור, שיזיינו את השכל למישהו אחר, אנחנו לא כאלה טמבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
יתקנו אותי יודעי דבר למיניהם, אבל אם אני מבין נכון את המצב, הכל מתמקד באדם אחד, ששמו הוא עידו חג'ג'.
בניגוד לאחרים, אני לא נוהג להיכנס לכיסו של אחר, ולא חושב שאני במעמד שאני יכול להגיד לאדם אחר לזרוק לפח ארבעה מיליון שקל, רק בגלל שהוא הבטיח.
אני לא יודע מה מצבו האישי, מה מצב עסקיו, מה אומרים שותפיו, ומה תחושתו האישית ביחס להפועל.
האיש הרי אינו אוהד הפועל מלידה, ויתכן שהתלהבותו הצטננה, והוא כעת פשוט רוצה לצאת. קורה.
אבל, כל זה אינו מתיישב עם הראיון שהעניק האיש לא מכבר, שבו חזר המוטיב של "אני ואני ואני", ובו התפאר האיש בכך שהוא אדם רציני, ישר, שהמילה שלו היא מילה.

אז מר חג'ג' היקר, אם אתה רוצה לצאת - צא. אבל תביא בחשבון שבמקום שהפועל תהיה מנוף עיסקי לשמך הטוב ולשמך בעיתונות בכלל, היא תגרום לכך שגם בתחום העיסקי אף אחד כבר לא יתייחס אליך ברצינות.

(וכל זאת בהנחה שאכן חג'ג' רוצה לסגת, ולא שמישהו אחר בהנהלה/בעלים עושה עליו חיסול ממוקד, כדי למנוע מצב שבו חג'ג' יצבור יותר מדי כוח במועדון (להלן: תאוריית הקונספי-חג'ג') ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:22 
ערן כתב:
אחרי שהכל נאמר על ההנהלה וסוף סוף - גם אם באיחור - יש תמימות דעים לגבי הכוונות הנפשעות שלה, אולי אפשר לעשות משהו?
העלאת מחירי המנויים לא נעשתה לשם משהו כללי ומעורפל כמו "חיזוק הקבוצה" אלא נאמר במפורש שזה לצורך רכישת שכטר.
מבחינת אוהדי הפועל יש פה הונאה. זה כמו חפציבה - אנשים שילמו כסף והופרה פה התחייבות מפורשת. האם אפשר, נגיד, להוציא צו מניעה לביצוע העסקה?

לדעתי לא. אבל בכל מקרה, ההנהלה או אנשי ההנהלה שאחראים לענין הזה צריכים לדעת שמהלך כזה הוא חציית קו אדום שאין חזרה ממנה ביחסים מול הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
אל תלכו למקום הזה של לרכז הכל בחג'ג' ולהאשים אותו - גם אם הוא חזר בו. יש אחד, חיים רמון, והוא אחראי והוא קובע והוא יישא בתוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:24 
yos כתב:
יתקנו אותי יודעי דבר למיניהם, אבל אם אני מבין נכון את המצב, הכל מתמקד באדם אחד, ששמו הוא עידו חג'ג'.
בניגוד לאחרים, אני לא נוהג להיכנס לכיסו של אחר, ולא חושב שאני במעמד שאני יכול להגיד לאדם אחר לזרוק לפח ארבעה מיליון שקל, רק בגלל שהוא הבטיח.
אני לא יודע מה מצבו האישי, מה מצב עסקיו, מה אומרים שותפיו, ומה תחושתו האישית ביחס להפועל.
האיש הרי אינו אוהד הפועל מלידה, ויתכן שהתלהבותו הצטננה, והוא כעת פשוט רוצה לצאת. קורה.
אבל, כל זה אינו מתיישב עם הראיון שהעניק האיש לא מכבר, שבו חזר המוטיב של "אני ואני ואני", ובו התפאר האיש בכך שהוא אדם רציני, ישר, שהמילה שלו היא מילה.

אז מר חג'ג' היקר, אם אתה רוצה לצאת - צא. אבל תביא בחשבון שבמקום שהפועל תהיה מנוף עיסקי לשמך הטוב ולשמך בעיתונות בכלל, היא תגרום לכך שגם בתחום העיסקי אף אחד כבר לא יתייחס אליך ברצינות.

(וכל זאת בהנחה שאכן חג'ג' רוצה לסגת, ולא שמישהו אחר בהנהלה/בעלים עושה עליו חיסול ממוקד, כדי למנוע מצב שבו חג'ג' יצבור יותר מדי כוח במועדון (להלן: תאוריית הקונספי-חג'ג') ).

הוא הזכיר בראיון שלו שאם תבוא הצעה "עסקית" טובה הוא ימכור שחקנים גם למחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:25 
יותר גרועים משאול וטביב
מתבייש בקבוצה שלי. נקודת השפל הנמוכה ביותר מבינתי.
בעלות אוהדים עלאק...
בלי להיות משפטן קשה לי להאמין שניתן להוציא צו מניעה אבל יש פה הונאה.
את המנוי קניתי ששיחקו דמארי שכטר ובן חיים.
החל מהמחזור השלישי ישחקו זגורי דמארי ורן יצחק...

נערך לאחרונה על ידי מהפכה בתאריך 01 ספטמבר 2013, 07:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
הוא הזכיר בראיון שלו שאם תבוא הצעה "עסקית" טובה הוא ימכור שחקנים גם למחלה.
עידו חג'ג' לא יכול למכור אף אחד. נוח מאוד לאנשים ביומיים האחרונים להפנות את כל האש אליו. תתעוררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:28 
19 כתב:

אני לא מצליח להבין לוגית את המשפט הזה. מי שטוען כזה דבר כנראה נמצא בבעיה אמיתית אחרת לא היה מעט להביא לאוויר העולם קשקוש כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני חושש מהרגע הזה שבו לא רק פיזית לה גם מנטאלית הפןעל תל אביב תפסיק להיות ולראות את עצמה אלטרנטיבה ותהפוך להיות עוד בני יהודה, זה נראה שבהיהלה לא מבינים את גודל הנזק במכירת שכטר לאחר כל הולאות שנעשו להביאו גם על חשבון האוהדים, עצוב או לא, ב5-6 שנים האחרונות הפועל תל אביב הפכה מלהיות קבוצה של לא הרבה קהל למשחק לקבוצה ששער 8 כבר שלב בכל משחק בית עוד לפני שהמשחק התחיל... מכה כזאת עלולה להחזיר אותנו הרבה שנים אחורה, להוסיף הרבה רגשי נחיתות ובמידה מסוימת לתת קביעה שזהו, בתל אביב וש את מכבי ואנחנו נהיה בית גידול/תחנת מעבר לפני שהשחקנים שלנו יגיעו אליהם. אז אולי ננצח איזה דרבי פה ושם אבל התסביך נחיתות שנקבע פה יצור מונופול בעיר הזאת, בשניה אחת נהיה אטקטיבים לשחקנים בערך כמו באר שבע או בני יהודה.
מעבר כזה הוא בלתי נתפס ברמת המוראלית ואני באמת חושש מצאתי לפועל, לצערי אני לא רוצה לחזור לימים שהייתי הולך לדרבים וקונה כרטיסי נוער בקופות לשער 5 שעה לפני המשחק.
הנכס היחיד של הפועל הוא הקהל ואם מכירת שכטר תקרה הסיכוי היחיד לא לאבד אותו הוא שרב״ש (אם יישאר אחרי מהלומה כזאת) ישלוף מהתחת שלו את הג׳יני מאלאדין וינצח את כל ארבעת הדרבים + ייאבק חזק (אולי אפילו יצטרך) לקחת את האליפות.
שמי היה גבר להגיד שזה לא יקרה ולערוב לעניינים שיערו, שיוציאו הודעה שאין דבר כזה מכירת שכטר למכבי תל אביב ושיתנו לקבוצה, לשחקנים, למאמן ולאוהדים חצי שנה לפחות שקט מספינים, מכירות, רכישות ומאיר שמירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני גם חושב שהעמועדון יכול לתבוע את מי שנתן ערבויות.
מה המשמעות של ערבות אם לא מוכנים לממש אותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:29 
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:

אני לא מצליח להבין לוגית את המשפט הזה. מי שטוען כזה דבר כנראה נמצא בבעיה אמיתית אחרת לא היה מעט להביא לאוויר העולם קשקוש כזה

העלינו לכם את המחיר בשביל להביא את שכטר.

* אבל רק אם מישהו מההנהלה זוכה בטוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ערן כתב:
אחרי שהכל נאמר על ההנהלה וסוף סוף - גם אם באיחור - יש תמימות דעים לגבי הכוונות הנפשעות שלה, אולי אפשר לעשות משהו?
העלאת מחירי המנויים לא נעשתה לשם משהו כללי ומעורפל כמו "חיזוק הקבוצה" אלא נאמר במפורש שזה לצורך רכישת שכטר.
מבחינת אוהדי הפועל יש פה הונאה. זה כמו חפציבה - אנשים שילמו כסף והופרה פה התחייבות מפורשת. האם אפשר, נגיד, להוציא צו מניעה לביצוע העסקה?

לדעתי לא. אבל בכל מקרה, ההנהלה או אנשי ההנהלה שאחראים לענין הזה צריכים לדעת שמהלך כזה הוא חציית קו אדום שאין חזרה ממנה ביחסים מול הקהל.

ומה אז? שוב הפגנות? כבר הציעו כאן להניף שלטים נגד רמון.
בסוף יתייגו אותנו כבעייתיים ש"אף אחד לא טוב לנו ועושים את המוות לכל בעלים". זה בטוח לא יעזור להביא רוכש לקבוצה.

בניגוד למצב עם טביב שהיה לפי דעתי מקרה חירום, אנחנו לא שם, גם אם ימכרו את שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:30 
מי זה המועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:30 
די כבר אנחנו לא נהיה תחנת מעבר למכבי ומעולם לא היינו. תפסיקו כבר, מי שמעביר שחקנים טובים של הפועל למכבי לא צריך להיות בהפועל.
טב"ח זה המקרה היחיד שלהפועל לא הייתה שליטה, אם כי לעסקה הדבילית הזאת עם הלוזונים אחראים בהנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:31 
אוגוסטוס היל כתב:
מי זה המועדון?

פה קבור הכלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
די כבר אנחנו לא נהיה תחנת מעבר למכבי ומעולם לא היינו. תפסיקו כבר, מי שמעביר שחקנים טובים של הפועל למכבי לא צריך להיות בהפועל.
טב"ח זה המקרה היחיד שלהפועל לא הייתה שליטה, אם כי לעסקה הדבילית הזאת עם הלוזונים אחראים בהנהלה.

מצד שני, יכול להיות שרמון ראה שהעסקה הזאת עברה בשקט יחסי, ולכן הכינה את השטח לעסקה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
אוף טופיק: מה לעזאזל קרה לספורט5?!

http://www.sport5.co.il/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:34 
לא ממש היה שקט על העסקה הזאת, היה רעש מצד האוהדים כלפי לוזון וטל בן חיים כי כביכול הם אלה שבחרו להעביר אותו למכבי ולהפועל לא היה סיי (למרות שמילה קטנה בסעיף השחרור "לאירופה" הייתה מסדרת אותנו, תודה רמון אגב)
אם שכטר או דמארי עוזבים למכבי חיפה ובטח למכבי תל אביב, הם גמרו את הסיפור שלהם בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:

דיי כבר לחשוב על מכבי,המכבי הזה דפק לכולם פה תשכל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

אין כזה דבר "לא מוכן לממש אותה".
מבחינת הבקרה זה כסף נזיל לכל דבר ועניין,ללא שיקול של דעתו של בעל הערבות אם הוא רוצה לממש אותה או לא.
הרי אם אתה מחליט אם לממש את זה או לא,זאת לא ערבות.
זה לא נתון בשליטתם של אף אחד לצורך העניין,אלא של הבקרה שתשתמש בכסף אם יהיה צורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:37 
מכירת שכטר תביא לכדור שלג שיגמר בעלות הרבה יותר גבוהה לבעלי המועדון מהראשון ועד האחרון, אם הם מבינים את ההשלכות של פעולה כזו עוד יש תקווה
אני מקווה רק שהם מבינים את ההשלכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
אני חושש מהרגע הזה שבו לא רק פיזית לה גם מנטאלית הפןעל תל אביב תפסיק להיות ולראות את עצמה אלטרנטיבה ותהפוך להיות עוד בני יהודה, זה נראה שבהיהלה לא מבינים את גודל הנזק במכירת שכטר לאחר כל הולאות שנעשו להביאו גם על חשבון האוהדים, עצוב או לא, ב5-6 שנים האחרונות הפועל תל אביב הפכה מלהיות קבוצה של לא הרבה קהל למשחק לקבוצה ששער 8 כבר שלב בכל משחק בית עוד לפני שהמשחק התחיל... מכה כזאת עלולה להחזיר אותנו הרבה שנים אחורה, להוסיף הרבה רגשי נחיתות ובמידה מסוימת לתת קביעה שזהו, בתל אביב וש את מכבי ואנחנו נהיה בית גידול/תחנת מעבר לפני שהשחקנים שלנו יגיעו אליהם. אז אולי ננצח איזה דרבי פה ושם אבל התסביך נחיתות שנקבע פה יצור מונופול בעיר הזאת, בשניה אחת נהיה אטקטיבים לשחקנים בערך כמו באר שבע או בני יהודה.
מעבר כזה הוא בלתי נתפס ברמת המוראלית ואני באמת חושש מצאתי לפועל, לצערי אני לא רוצה לחזור לימים שהייתי הולך לדרבים וקונה כרטיסי נוער בקופות לשער 5 שעה לפני המשחק.
הנכס היחיד של הפועל הוא הקהל ואם מכירת שכטר תקרה הסיכוי היחיד לא לאבד אותו הוא שרב״ש (אם יישאר אחרי מהלומה כזאת) ישלוף מהתחת שלו את הג׳יני מאלאדין וינצח את כל ארבעת הדרבים + ייאבק חזק (אולי אפילו יצטרך) לקחת את האליפות.
שמי היה גבר להגיד שזה לא יקרה ולערוב לעניינים שיערו, שיוציאו הודעה שאין דבר כזה מכירת שכטר למכבי תל אביב ושיתנו לקבוצה, לשחקנים, למאמן ולאוהדים חצי שנה לפחות שקט מספינים, מכירות, רכישות ומאיר שמירים.

נו באמת,לא צריך להיות קיצוני.
נכון שהקבוצה כרגע נמצאת בסוג של משבר/כאוס ניהולי,אבל עדיין בשנים האחרונות הקבוצה די פורחת גם בגזרת התארים וגם בגזרת הקהל,והמועדון הזה יצא מתקופות הרבה יותר שחורות מהתקופה הזאת.
"פעם למעלה,פעם למטה" זאת לא סתם קלישאה אלא מוטיב מרכזי בחייה של קבוצת ספורט,ולצערי כרגע אנחנו בסוג של דעיכה,אבל מכאן ועד להפוך אותנו לאיזה בני יהודה המרחק הוא עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:39 
שער 7 הוא אדום כתב:
מהפכה כתב:

מבחינת הבקרה זה כסף נזיל לכל דבר ועניין,ללא שיקול של דעתו של בעל הערבות אם הוא רוצה לממש אותה או לא.
זה לא נתון בשליטתם של אף אחד לצורך העניין,אלא של הבקרה שתשתמש בכסף אם יהיה צורך.

אבל הוא אחד מהבעלים של המועדון, זכותו למכור נכסים כדי לא לממש אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:40 
למה אנחנו לא מגיעים לאימון כמו במקרה טב״ח? אם שכטר יעבור לאפסים אני גוזר את המנוי ותובע את ההנהלה. היום אני מאמין במשפט ״איפה שרמון נוגע, לא צומח עשב״. מקווה לעבור את היומיים האלה בשקט. מה שבטוח, כפתור ה-f5 יעבוד אצלי שעות נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

אמורים לעלות היום בעיצוב חדש. כרגע, לפחות אצלי, האתר לא עולה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
IdanTheLittle כתב:

אמורים לעלות היום בעיצוב חדש. כרגע, לפחות אצלי, האתר לא עולה בכלל.

עלה העיצוב החדש. דיי מזעזע בעיניי.
עכשיו האתר למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Asafas כתב:
למה אנחנו לא מגיעים לאימון כמו במקרה טב״ח? אם שכטר יעבור לאפסים אני גוזר את המנוי ותובע את ההנהלה. היום אני מאמין במשפט ״איפה שרמון נוגע, לא צומח עשב״. מקווה לעבור את היומיים האלה בשקט. מה שבטוח, כפתור ה-f5 יעבוד אצלי שעות נוספות.

מה יעזור?
אנחנו צריכים לתת שקט (מה שהטמבלים למעלה לא מבינים), אפשר להעביר את המסר ששכטר לא עובר למכבי בלי לבוא לאימון ולהציק לשחקנים, בכלל זאת תופעה שצריכה לעבור כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מהפכה כתב:

אבל הוא אחד מהבעלים של המועדון, זכותו למכור נכסים כדי לא לממש אותה.

נכון,אבל זאת לא הייתה השאלה.
ברור שהוא יכול למכור את מי שבא לו כדי לצמצמם עלויות,אבל במידה והסגל הנוכחי נשאר,כל שקל שמישהו התחייב עליו בבקרה יש לו כיסוי,ואי אפשר לספר סיפורים שאי אפשר להחזיק את שחקן א' או ב' כי אין לזה כיסוי בבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
שחר, זה ממש לא ככה.
בקיץ 2010 שני השקרנים והגנבים הראל וטביב לא העבירו שחקנים בבקרה (וגם את הצוות המקצועי) עד שהבטחנו את הצ׳מפיונס. אז זו היתה שערורייה.
מה שקורה עכשיו זה חסר תקדים - הקבוצה עברה בבקרה, ובדיעבד מנסים למזער הוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: