Roman כתב:
אני חושש מהרגע הזה שבו לא רק פיזית לה גם מנטאלית הפןעל תל אביב תפסיק להיות ולראות את עצמה אלטרנטיבה ותהפוך להיות עוד בני יהודה, זה נראה שבהיהלה לא מבינים את גודל הנזק במכירת שכטר לאחר כל הולאות שנעשו להביאו גם על חשבון האוהדים, עצוב או לא, ב5-6 שנים האחרונות הפועל תל אביב הפכה מלהיות קבוצה של לא הרבה קהל למשחק לקבוצה ששער 8 כבר שלב בכל משחק בית עוד לפני שהמשחק התחיל... מכה כזאת עלולה להחזיר אותנו הרבה שנים אחורה, להוסיף הרבה רגשי נחיתות ובמידה מסוימת לתת קביעה שזהו, בתל אביב וש את מכבי ואנחנו נהיה בית גידול/תחנת מעבר לפני שהשחקנים שלנו יגיעו אליהם. אז אולי ננצח איזה דרבי פה ושם אבל התסביך נחיתות שנקבע פה יצור מונופול בעיר הזאת, בשניה אחת נהיה אטקטיבים לשחקנים בערך כמו באר שבע או בני יהודה.
מעבר כזה הוא בלתי נתפס ברמת המוראלית ואני באמת חושש מצאתי לפועל, לצערי אני לא רוצה לחזור לימים שהייתי הולך לדרבים וקונה כרטיסי נוער בקופות לשער 5 שעה לפני המשחק.
הנכס היחיד של הפועל הוא הקהל ואם מכירת שכטר תקרה הסיכוי היחיד לא לאבד אותו הוא שרב״ש (אם יישאר אחרי מהלומה כזאת) ישלוף מהתחת שלו את הג׳יני מאלאדין וינצח את כל ארבעת הדרבים + ייאבק חזק (אולי אפילו יצטרך) לקחת את האליפות.
שמי היה גבר להגיד שזה לא יקרה ולערוב לעניינים שיערו, שיוציאו הודעה שאין דבר כזה מכירת שכטר למכבי תל אביב ושיתנו לקבוצה, לשחקנים, למאמן ולאוהדים חצי שנה לפחות שקט מספינים, מכירות, רכישות ומאיר שמירים.
נו באמת,לא צריך להיות קיצוני.
נכון שהקבוצה כרגע נמצאת בסוג של משבר/כאוס ניהולי,אבל עדיין בשנים האחרונות הקבוצה די פורחת גם בגזרת התארים וגם בגזרת הקהל,והמועדון הזה יצא מתקופות הרבה יותר שחורות מהתקופה הזאת.
"פעם למעלה,פעם למטה" זאת לא סתם קלישאה אלא מוטיב מרכזי בחייה של קבוצת ספורט,ולצערי כרגע אנחנו בסוג של דעיכה,אבל מכאן ועד להפוך אותנו לאיזה בני יהודה המרחק הוא עצום.