תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 12:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:36 
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
צור ש. כתב:
הכתבה האחרונה מוואלה (http://sports.walla.co.il/?w=%2F157%2F2768484) היא תמצית כל השגיאות בניהול.
עוד הלוואות ועוד הלוואות, העיקר "ניהול שפוי" הבטיח לנו חג'ג'.

זה הניהול של השנה שעברה, לחג'ג' אמנם היתה השפעה רבה אך מי שלקח את ההחלטות היה רמון.
כל זה מבלי להוריד בקצת את הטעויות שחג'ג' עשה בקיץ הנוכחי.

אתה יכול להמשיך עם השקר הזה עוד שנתיים זה לא ישנה את העובדה שמי שהיה אחראי על כמעט כל ההחלטות בשנה שעברה, או לפחות היה שותף מלא זה אדון חג'ג.

התייחסתי להערה לגבי הניהול השפוי אבל אני זורם איתך.
כולם אשמים - רמון,חג'ג', תאומים, מני ויצמן, אמיר לובין.
את כולם צריך להעיף מכל המדרגות אתמול, כולל את העמותה שהפכה את עצמה ללא רלבנטית.
השאלה היא מה אנחנו עושים בשביל שזה יקרה כי למלא את השרת של הפורום בהודעות זה קל מאוד.
לי יש את הכיוון שלי, מה שלך ?

מה הכיוון שלך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
צריך לעצור רגע, ולהתעכב על זה שמחר הבלם שלנו הוא אורי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
שום דבר לא מפתיע אותי אחרי שראיתי את יגאל בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:52 
לירון האדום כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
צור ש. כתב:
הכתבה האחרונה מוואלה (http://sports.walla.co.il/?w=%2F157%2F2768484) היא תמצית כל השגיאות בניהול.
עוד הלוואות ועוד הלוואות, העיקר "ניהול שפוי" הבטיח לנו חג'ג'.

זה הניהול של השנה שעברה, לחג'ג' אמנם היתה השפעה רבה אך מי שלקח את ההחלטות היה רמון.
כל זה מבלי להוריד בקצת את הטעויות שחג'ג' עשה בקיץ הנוכחי.

אתה יכול להמשיך עם השקר הזה עוד שנתיים זה לא ישנה את העובדה שמי שהיה אחראי על כמעט כל ההחלטות בשנה שעברה, או לפחות היה שותף מלא זה אדון חג'ג.

השאלה היא מה אנחנו עושים בשביל שזה יקרה כי למלא את השרת של הפורום בהודעות זה קל מאוד.

מה הכיוון שלך ?

יש פה הרמה מטורפת להנחתה ואני רוצה צל"ש על זה שלא עשיתי בה שימוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
אם אין באמת אף אחד ששם ערבויות והתקציב יבוסס על ההכנסות השוטפות בלבד אז הכוח בידיים של הקהל, בעיקר בנושא המנויים.
יכול לקום גוף שייצג את הקהל, אולטראס לצורך הדוגמא, ולנקוט בשיטת המקל והגזר. כל עוד חיים רמון לא מעביר את זכויות הניהול לגורם אחר (אחד מבעלי המניות האחרים) ומתנתק לחלוטין מהפועל, הקהל לא יקנה מנויים.
אם חיים רמון יקח את הנפש המרוסקת שלו וינתק את עצמו מהמועדון, כולל העברת הזכויות, כולל האנשים שלו בהנהלה, כולל האחריות על מפעלות חינוך וחברה, כולל הכל - הקהל יעשה מינויים כדי לעזור לקבוצה נטולת רמון להעמיד תקציב.
זה רעיון אחד שהוא לא מחייב כלום.
ההבנה שהכוח בידיים שלנו היא הנקודה המרכזית. הם צריכים אותנו יותר מאשר אנחנו צריכים אותם. מכאן לוקחים את זה הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:57 
האמת רעיון לא רע.
זינק - :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
לירון האדום כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:

מה הכיוון שלך ?

יש פה הרמה מטורפת להנחתה ואני רוצה צל"ש על זה שלא עשיתי בה שימוש.

:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אם אין באמת אף אחד ששם ערבויות והתקציב יבוסס על ההכנסות השוטפות בלבד אז הכוח בידיים של הקהל, בעיקר בנושא המנויים.
יכול לקום גוף שייצג את הקהל, אולטראס לצורך הדוגמא, ולנקוט בשיטת המקל והגזר. כל עוד חיים רמון לא מעביר את זכויות הניהול לגורם אחר (אחד מבעלי המניות האחרים) ומתנתק לחלוטין מהפועל, הקהל לא יקנה מנויים.
אם חיים רמון יקח את הנפש המרוסקת שלו וינתק את עצמו מהמועדון, כולל העברת הזכויות, כולל האנשים שלו בהנהלה, כולל האחריות על מפעלות חינוך וחברה, כולל הכל - הקהל יעשה מינויים כדי לעזור לקבוצה נטולת רמון להעמיד תקציב.
ההבנה שהכוח בידיים שלנו היא הנקודה המרכזית. הם צריכים אותנו יותר מאשר אנחנו צריכים אותם. מכאן לוקחים את זה הלאה.

אני הייתי הראשון לזהות (ולצעוק) שחרם מנויים יפגע לבעלים בכיס ויבריח אותם.
מסתבר שזה לא מפריע להם והם מוכנים למכור את דמארי, ורמוט וזגורי.

יש לנו פה עסק עם אנשים שפלים במיוחד. טביבים קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:15 
טוב כמו שנראה כרגע ביום שישי גם ורמוט וגם דמארי במכבי.חייבים לעשות משהו לפני החתימה.ברגע שזה קורה אני עם כדורגל גמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
kobster כתב:

אני הייתי הראשון לזהות (ולצעוק) שחרם מנויים יפגע לבעלים בכיס ויבריח אותם.
מסתבר שזה לא מפריע להם והם מוכנים למכור את דמארי, ורמוט וזגורי.

יש לנו פה עסק עם אנשים שפלים במיוחד. טביבים קטנים.

זה מעבר לחרם מנויים כי גם ברקוביץ' התבטא אתמול ואמר שעשו עד עכשיו 4000 מנויים והוא בטוח שיעשו עוד 4000. לוקחים אותנו כמובן מאילו (בצדק מבחינתם, נתנו להם את כל הסיבות לחשוב ככה).
הקהל צריך להבין שהוא זה שיקבע למעשה מה יהיה התקציב בעונה הבאה ומקבלי ההחלטות צריכים להבין שהכוח עובר לידיים של הקהל. אני לא חושב שצריך להתחיל במחאה סטייל טביב כי הדרישה שלנו מאוד פשוטה וצריכה להתמקד בצד החיובי - הקהל יעשה מנויים אם רמון יתנתק לחלוטין מהפועל.
אז הם ימכרו את דמארי וימכרו את גילי וימכרו את מי שהם רוצים, בסוף יגמרו להם הנכסים. כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לחכות בסבלנות ולא להילחץ מהמהלכים האלה.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 23 יולי 2014, 17:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
לא להילחץ?
הם הולכים למכור את הסמל הכי גדול שהיה בהפועל בעשרים שנה האחרונות למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
לא להילחץ?

סבבה.
במקרה כזה גם הקהל הרחב לא יעשה מנויים כי תהיה קבוצה חלשה אז זה משחק לידיים שלנו.
הם בונים על 20 מיליון ? נראה מה הם יעשו עם 3000 מנויים בלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
לא להילחץ?

שי הולך למכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
לא להילחץ?

שי הולך למכבי?

איזה מצחיק אתה... את שי אבוטבול אפילו מכבי יבנה לא יקחו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:33 
שבתאי יחבס כתב:
יהלום אדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
לא להילחץ?

שי הולך למכבי?

בלי קשר לכלום, ראיתי פרק אחד של המאמא ליג הזה שהוא השתתף שם, הוא בן אדם פשוט דוחה בנוסף להיותו פנסיונר שהולך על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
יהלום אדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
לא להילחץ?

שי הולך למכבי?

יחבס לפעמים אתה כבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי איך זה אמור להזיז לרמון שלא יהיו מנויים. אז תקציב הקבוצה יהיה עוד יותר נמוך, זה לא ממש משנה לנו.
הכוח ממש לא בידיים שלנו. אם כבר להפך, אנחנו די חסרי אונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:54 
נו, הולכים לחזור לשנות התשעים המוקדמות. השפלות ועוד השפלות ועוד השפלות.
ואנחנו עומדים מהצד, רואים את זה קורה מול העיניים שלנו ולא עושים כלום. מה יהיה? למי/למה מחכים כדי לצעוק ולעשות בלאגן?
עושים לנו מכירת חיסול מול הפרצוף ואנחנו שותקים, אדישים. אנחנו הולכים לרדת ליגה בעוד פחות משנה!
לא מספיק המצב החרא במדינה, גם הפועל גורמת למצב רוח קקה. נשבר כבר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
נו, הולכים לחזור לשנות התשעים המוקדמות. השפלות ועוד השפלות ועוד השפלות.
ואנחנו עומדים מהצד, רואים את זה קורה מול העיניים שלנו ולא עושים כלום. מה יהיה? למי/למה מחכים כדי לצעוק ולעשות בלאגן?
עושים לנו מכירת חיסול מול הפרצוף ואנחנו שותקים, אדישים. אנחנו הולכים לרדת ליגה בעוד פחות משנה!
לא מספיק המצב החרא במדינה, גם הפועל גורמת למצב רוח קקה. נשבר כבר!

יצא לחלאות האלה טוב.
בהתחלה הייתה אדישות בגלל המונדיאל, עכשיו אף אחד לא יכול להפגין כי המדינה במלחמה וזה טיימינג רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 18:31 
מתישהו תבינו שאנחנו פשוט משחזרים את האירועים שקרו לפני עשור כבר 6 שנים ברציפות ואז תוכלו להרגע. 2000=2010 דאבל. 2001=2011 מקום שני. 2002=2012 מקום שני. וכן הלאה.
העונה שעברה קצת הורסת את הסימטריה, אבל במהותה זו אותה עונה בדיוק כמו 2004.
קיצר. ניצלים במחזור הלפני אחרון מירידה בחסות שייע.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
לפי תומר לוי ב103, חיפה רוצה את דגני חזרה וכנראה תפנה שוב כדי לקבל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
שיקחו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 18:42 
kobster כתב:

א. בפעם המיליון, הקהל של הפועל לעולם לא יוכל להיות מורכב מגוף אחד, כמעט כל מי שמדבר איתי ביממה האחרונה מהמעגל ה"פחות שרוף" של האוהדים מתלונן שנמאס לו כבר מהאוהדים הקיצונים של הפועל, בלה, בלה... וזההרבה יותר מטריד אותם מרמון או חג'ג. אז לצפות שיהיה קהל ממושמע לגוף כזה, זה חסר סיכוי.
ב. הקהל שלנו מורכב מקבוצה גדולה של מכורים ושבויים שכבר קנו מנויים, אני ממש לא רואה 4000 מנויים מבטלים מנויים, לגבי ההמשך, אתה באמת מאמין שחוץ מכמה בודדים, יהיו עוד אנשים שירכשו מנוי השנה? אני ממש לא חושב, לא נראה לי שיש אוהדים שישתכנעו מהשטויות האלה של להציל את הקבוצה דווקא עכשיו (משפט שחוזר על עצמו עונה שלישית ברציפות) ולא צריך לארגן שום דבר כי ממילא זה מי שיגיע השנה למשחקים (ויהיה עסוק בחלק גדול מהמזן בקללות להנהלה).

ראיתי ששאלת מה אני מציע? אני לא מציע כלום, אני לא אקטיביסט ולא מארגן הפגנות, כן חושב שרי אכישת מנויים היא הבעת אי אמון מצד הקהל, מעבר לעניין הכלכלי, גם התדמיתי. זה לא קרה השנה, אבל זה יקרה בסוף. אני באמת מתחיל להאמין שמה שיכול להציל אותנו הוא רק קריסה מוחלטת, אנחנו בדרך לשם בצעדים ענקיים ולנו כקהל כבר אין יותר דרכים להשפיע. מעבר למה שהאולטראס עשו.
רמון משועבד להפועל תל אביב ואין לו שום אינטרס שהיא תגיע לפירוק כי אז הוא מסובך אישית עם תביעה של מיליונים מול טביב וכל שאר בעלי המניות לא יקבלו את הכסף בחזרה. אז כל ה"העברת זכויות לגורם אחר" לא רלוונטי , אלא אם אותו גורם ייקח על עצמו את החובות (ואני מאוד מקווה שאתה שוב לא רומז על העברת הזכויות לכל מיני עמותות או "נציגי אוהדים" למינהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא.
העמותה נפחה את נשמתה ולא רלבנטית לשום דבר שקשור במבנה הניהולי, בהווה או בעתיד.

לגבי החובות, המכירה של דמארי אמורה לסגור את החובות המיידים שצריך לשלם (אבטחה,פיצויים,החזר על הקיצוץ,העברות שחקנים שלא שולמו) ואז אתה נשאר עם הכסף שהזרימו בעלי המניות הקיימים כהלוואת בעלים (חג'ג',צבאן ותושב) וההלוואה לדיסקונט שיורדת מתקציב המועדון וכל מה שצריך זה להעביר את החתימה של רמון כערב למישהו אחר בנוסף על החתימות הקיימות של צבאן וחג'ג', כשאותו גורם גם יקבל את זכויות הניהול מההתאחדות. זה יכול להיות לצורך העניין כל אחד מבעלי המניות הקיימים, גם ככה אין לזה באמת משמעות במצב הנוכחי.

לגבי התקציב, בשבוע הבא הפועל אמורה לאשר את התקציב לשנה הבאה ומכאן הלחץ שלהם למכור את דמארי וגילי. כל מה שצריך לעשות כצעד ראשוני זה לתת להם לשקוע בבוץ של עצמם ולא לעשות מנויים. כשהם ילחצו ויתחילו לשחרר את הספינים הרגילים, להוציא הודעה שהקהל יעשה מינויים במידה ורמון יתנתק מהמועדון סופית. גם אם זה למראית עין, זה השוט שלנו נגדו.

לגבי עניין הקריסה, לזה התכוונתי כשחג'ג' ניסה לעשות משהו בחודש וחצי האחרונים ורשמתי שזה win win. או שהוא יצליח או שהוא יזרז את הקריסה המוחלטת ואת הפירוק של המועדון. אז יצא אופציה ב'. שיהיה. רק כשכל החלאות לא יהיו במועדון נוכל לצאת לדרך חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 19:03 
אני לא מוכן לאבד את גילי לאף קבוצה!!!
שישרף האדם שיחתום על השחרור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 19:06 
kobster כתב:
ממש לא.
העמותה נפחה את נשמתה ולא רלבנטית לשום דבר שקשור במבנה הניהולי, בהווה או בעתיד.

לגבי החובות, המכירה של דמארי אמורה לסגור את החובות המיידים שצריך לשלם (אבטחה,פיצויים,החזר על הקיצוץ,העברות שחקנים שלא שולמו) ואז אתה נשאר עם הכסף שהזרימו בעלי המניות הקיימים כהלוואת בעלים (חג'ג',צבאן ותושב) וההלוואה לדיסקונט שיורדת מתקציב המועדון וכל מה שצריך זה להעביר את החתימה של רמון כערב למישהו אחר בנוסף על החתימות הקיימות של צבאן וחג'ג', כשאותו גורם גם יקבל את זכויות הניהול מההתאחדות. זה יכול להיות לצורך העניין כל אחד מבעלי המניות הקיימים, גם ככה אין לזה באמת משמעות במצב הנוכחי.

לגבי התקציב, בשבוע הבא הפועל אמורה לאשר את התקציב לשנה הבאה ומכאן הלחץ שלהם למכור את דמארי וגילי. כל מה שצריך לעשות כצעד ראשוני זה לתת להם לשקוע בבוץ של עצמם ולא לעשות מנויים. כשהם ילחצו ויתחילו לשחרר את הספינים הרגילים, להוציא הודעה שהקהל יעשה מינויים במידה ורמון יתנתק מהמועדון סופית. גם אם זה למראית עין, זה השוט שלנו נגדו.

לגבי עניין הקריסה, לזה התכוונתי כשחג'ג' ניסה לעשות משהו בחודש וחצי האחרונים ורשמתי שזה win win. או שהוא יצליח או שהוא יזרז את הקריסה המוחלטת ואת הפירוק של המועדון. אז יצא אופציה ב'. שיהיה. רק כשכל החלאות לא יהיו במועדון נוכל לצאת לדרך חדשה.

לי אין שום ידע על החובות של המועדון, אני מקשיב לפרסומים. לדעתי אם תגיד לרמון שאתה ערב במקומו לחובות של טביב ולחובות המועדון הוא נתן לך אותו באותו רגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
יש לך 10 מיליון להלוות לי ואני אחזיר לך בהזדמנות ?
כדאי לך, אני אפילו אדאג שיפרסמו כמה מאש אפים בוואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 20:01 
נו, אז אנחנו מסכימים. הוא לא יעביר לאף אחד את הניהול השוטף עד שהוא לא יקבל את הכסף ויוריד מעצמו את הנטל הזה (מצידו בצדק) כבר דברנו על זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 21:10 
מה בצדק? אתה קונה בית במיליונים חותם הסכם ורק אז מחפש פראייר שישלם עבורו? מה זה הערימת שיט הזה, מי לוקח קבוצה ואז מנסה לעשות קומבינות על כל העולם? להזכיר לך שהוא נשבע שיש לו ערבויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 21:13 
chimpfive כתב:
מה בצדק? אתה קונה בית במיליונים חותם הסכם ורק אז מחפש פראייר שישלם עבורו? מה זה הערימת שיט הזה, מי לוקח קבוצה ואז מנסה לעשות קומבינות על כל העולם? להזכיר לך שהוא נשבע שיש לו ערבויות?

יש ערבויות. הוא לא שיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: