תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופו של בוגד - האם אניימה יסיים כמו שימון גרשון ?
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 06:13 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
פאביו כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
אנשים פה מנסים לשכנע את עצמם ש"גרשון קיבל את מה שמגיע לו".
אתם חושבים שלשחקן (במיוחד גרשון) כלכך אכפת מאהבת הקהל? זה נחמד, אבל אם זה בא מול כסף אין ספק מה ההעדפה של 99 אחוז מהשחקנים היום.
זה כבר נהייה קצת מביך הניסיון הזה לשכנע את עצמכם שגרשון אוכל תלב על הבגידה. זה על הזין שלו.

אתה טועה ומטעה.
שמעון גרשון אוכל תלב על כך.
כסף זה לא הכל בחיים.
בטדי לא זוכרים אותו , בבלומפילד מתעבים אותו.
בכל תפקיד ציבורי בו נטל חלק עד כה הוא נכשל והועף.
אני מניח שמידי פעם ברחוב (לי יצא גם) זורקים לו שהוא בוגד וחסר לב.
איני חושב שזו הרגשה כל כך טובה להסתובב עם הבן שלו ולשמוע את אוהדי הפועל מעירים לו הערות.

ברחוב לא זורקים לו כלום.
כששיחק בבית"ר ההילה היחידה שהייתה מעליו היא הילת הבגידה.
היום גם זה עבר, והוא נשאר עם תמונות וסרטונים. זהו.

אני יכול לבשר לך שלא זורקים לא כלום אבל לפחות פעם אחת "מישהו" זרק לו.
לא נעים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
האדס כתב:
פאביו כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
אנשים פה מנסים לשכנע את עצמם ש"גרשון קיבל את מה שמגיע לו".
אתם חושבים שלשחקן (במיוחד גרשון) כלכך אכפת מאהבת הקהל? זה נחמד, אבל אם זה בא מול כסף אין ספק מה ההעדפה של 99 אחוז מהשחקנים היום.
זה כבר נהייה קצת מביך הניסיון הזה לשכנע את עצמכם שגרשון אוכל תלב על הבגידה. זה על הזין שלו.

אתה טועה ומטעה.
שמעון גרשון אוכל תלב על כך.
כסף זה לא הכל בחיים.
בטדי לא זוכרים אותו , בבלומפילד מתעבים אותו.
בכל תפקיד ציבורי בו נטל חלק עד כה הוא נכשל והועף.
אני מניח שמידי פעם ברחוב (לי יצא גם) זורקים לו שהוא בוגד וחסר לב.
איני חושב שזו הרגשה כל כך טובה להסתובב עם הבן שלו ולשמוע את אוהדי הפועל מעירים לו הערות.

ברחוב לא זורקים לו כלום.
כששיחק בבית"ר ההילה היחידה שהייתה מעליו היא הילת הבגידה.
היום גם זה עבר, והוא נשאר עם תמונות וסרטונים. זהו.

אני יכול לבשר לך שלא זורקים לא כלום אבל לפחות פעם אחת "מישהו" זרק לו.
לא נעים.

יש לו כסף לכל החיים, לו ולילדיו. הוא יכול לנוח ולהנות מהחיים, הפועל? מי זוכר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
כואב הלב, לראות את הויכוח שניצת כאן בתוך קהילה שאני כ"כ אוהב. עוד מעט והייתה יד איש באחיו. גם אם תרמתי בעבר הרחוק איזה אייקון או שורת יאווהשקריפט לפורום שדים, זה לא רלוונטי ובטח לא סיבה לריב.

הדבר היחיד שעצוב לי אף יותר בדיון הזה, הוא חוסר הנכונות שלכם להכיר בעובדה ששמעון גרשון עבר הלאה. ברור שהוא ויתר על משהו בכך שעזב לבית"ר, אבל זה לא אומר שהוא הפסיד. ככה זה בחיים - יש ויתורים שהם גם כואבים וגם נכונים. ניכר שכמה מכם חושבים שאין גורל אנושי נעלה מאשר להיות אליל קהל בבלומפילד, אבל לא בטוח שגרשון שותף לפנטזיה הזו. מן הסתם הוא הרגיש כך בגיל 18. שלא כמו חלקכם, הוא לא נתקע שם.
יצא לי לפגוש כמה שחקני כדורגל בחיי. יש ביניהם כאלה שמתרפקים על העבר, מכורים להערצת הקהל ונהנים לצלול לזכרונות. בלי להכליל (יש פה גם עניין של אופי), מדובר באנשים שתקועים בעבר בעיקר משום שההווה שלהם דל.
יש גם אחרים, בד"כ טיפוסים יותר חכמים או ממולחים, שבנו לעצמם חיים אחרים אחרי הכדורגל ומסתכלים על הפרק ההוא בצורה מפוכחת וקצת צינית.
האם מישהו מכם צריך תזכורת לאיזו קבוצה שייך שמעון גרשון? ידעתי שלא.

לגבי מחלת הלב, בואו נשים דברים בפרספקטיבה: יש לו בעיה מינורית ודי נפוצה, משהו כמו צניחת מסתם, שבגללה הוא לא יכול להיות ספורטאי מקצועני (בעיקר משום שאף חברה לא תבטח אותו בתעריף שפוי). במונחי יום יום, האיש סוס ולא נמצא בשום קבוצת סיכון משמעותית. אם זו הקללה שהטילו עליו משמיים, כנראה שהחטא לא היה כזה חמור.

:ROSE:

פעם היו אשכולות בפורום שניקראו עונג שבת.
אם לא אשכול לפחות הודעה אחת כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
מזה עונג שבת. ממש להקריא למשפחה בשולחן השישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 17:51 
אישטוון כתב:
כואב הלב, לראות את הויכוח שניצת כאן בתוך קהילה שאני כ"כ אוהב. עוד מעט והייתה יד איש באחיו. גם אם תרמתי בעבר הרחוק איזה אייקון או שורת יאווהשקריפט לפורום שדים, זה לא רלוונטי ובטח לא סיבה לריב.

הדבר היחיד שעצוב לי אף יותר בדיון הזה, הוא חוסר הנכונות שלכם להכיר בעובדה ששמעון גרשון עבר הלאה. ברור שהוא ויתר על משהו בכך שעזב לבית"ר, אבל זה לא אומר שהוא הפסיד. ככה זה בחיים - יש ויתורים שהם גם כואבים וגם נכונים. ניכר שכמה מכם חושבים שאין גורל אנושי נעלה מאשר להיות אליל קהל בבלומפילד, אבל לא בטוח שגרשון שותף לפנטזיה הזו. מן הסתם הוא הרגיש כך בגיל 18. שלא כמו חלקכם, הוא לא נתקע שם.
יצא לי לפגוש כמה שחקני כדורגל בחיי. יש ביניהם כאלה שמתרפקים על העבר, מכורים להערצת הקהל ונהנים לצלול לזכרונות. בלי להכליל (יש פה גם עניין של אופי), מדובר באנשים שתקועים בעבר בעיקר משום שההווה שלהם דל.
יש גם אחרים, בד"כ טיפוסים יותר חכמים או ממולחים, שבנו לעצמם חיים אחרים אחרי הכדורגל ומסתכלים על הפרק ההוא בצורה מפוכחת וקצת צינית.
האם מישהו מכם צריך תזכורת לאיזו קבוצה שייך שמעון גרשון? ידעתי שלא.
לגבי מחלת הלב, בואו נשים דברים בפרספקטיבה: יש לו בעיה מינורית ודי נפוצה, משהו כמו צניחת מסתם, שבגללה הוא לא יכול להיות ספורטאי מקצועני (בעיקר משום שאף חברה לא תבטח אותו בתעריף שפוי). במונחי יום יום, האיש סוס ולא נמצא בשום קבוצת סיכון משמעותית. אם זו הקללה שהטילו עליו משמיים, כנראה שהחטא לא היה כזה חמור.

אז יש את "המבוגרים", האנשים שמסתכלים אחורה על התקופה הכי סוערת בחיים שלהם במבט "ציני" כי עכשיו הם עושים דברים הרבה יותר חשובים מלבעוט בכדור, ויש את "הילדים" שתקועים בגיל 18 ואשכרה אוהבים את המשחק הזה שקוראים לו כדורגל ונקשרים אליו רגשית באופן עמוק. זו תזה מאוד מעניינת.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 18:19 
אישטוון, עוד משהו, ברשותך:
ברור שאנחנו ילדים. אנחנו אוהדי כדורגל, שזה משהו ילדותי לחלוטין, ובעיניי הדבר הכי נפלא בו. אין לאהדת כדורגל שום עניין עם כסף, הצלחה עתידית או בניית משפחה. יש לזה קשר עם הצורך שלך להיות שייך למשהו שתוכל להזדהות איתו. המעבר של גרשון לבית"ר ערער את התחושה הזאת בשביל רבים מאיתנו, כי הוא היה אחד האנשים שייצגו בשבילנו יותר מכל את הפועל.
אני תמיד אהיה ילד בכל הקשור להפועל. ואני גאה בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
ברור שאנחנו ילדים. אנחנו אוהדי כדורגל, שזה משהו ילדותי לחלוטין, ובעיניי הדבר הכי נפלא בו. אין לאהדת כדורגל שום עניין עם כסף, הצלחה עתידית או בניית משפחה. יש לזה קשר עם הצורך שלך להיות שייך למשהו שתוכל להזדהות איתו . המעבר של גרשון לבית"ר ערער את התחושה הזאת בשביל רבים מאיתנו, כי הוא היה אחד האנשים שייצגו בשבילנו יותר מכל את הפועל.

:ROSE: לשורות המודגשות.
וכל עוד זה ברמה הזו , ולא ברמה הפנאטית וכל עוד זה עוד משהו חשוב בחיים ולא הדבר החששוב או הכמעט הכי חשוב בחיים אז זה נכון. כמו כן חשוב לטעמי לא לדרוש מאחרים את מה שאינך דורש מעצמך. ומישום רובם המכריע של אוהדי הכדורגל שאני מכיר היו נוהגים בדיוק כמו גרשון וכמו אניימה אם היו ספורטאים מקצועניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אתה נוהג להקריא למשפחה בשולחן שישי הודעות מפורום השדים האדומים? ;)
ספר על אחת כזו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
האדס כתב:

אתה נוהג להקריא למשפחה בשולחן שישי הודעות מפורום השדים האדומים? ;)
ספר על אחת כזו .

אצלנו זה הולך ככה:
<מרים כוס יין>
מי שמקלל היום את היריבים עלול לקלל מחר את השחקנים והמאמן , ולעלות במעלה היציע ולהרביץ לאוהדים...זיכרו הוזהרתם.
סברי מרנן! לחיים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 19:59 
אדום אופטימי כתב:
האדום הצורר כתב:
ברור שאנחנו ילדים. אנחנו אוהדי כדורגל, שזה משהו ילדותי לחלוטין, ובעיניי הדבר הכי נפלא בו. אין לאהדת כדורגל שום עניין עם כסף, הצלחה עתידית או בניית משפחה. יש לזה קשר עם הצורך שלך להיות שייך למשהו שתוכל להזדהות איתו . המעבר של גרשון לבית"ר ערער את התחושה הזאת בשביל רבים מאיתנו, כי הוא היה אחד האנשים שייצגו בשבילנו יותר מכל את הפועל.

:ROSE: לשורות המודגשות.
וכל עוד זה ברמה הזו , ולא ברמה הפנאטית וכל עוד זה עוד משהו חשוב בחיים ולא הדבר החששוב או הכמעט הכי חשוב בחיים אז זה נכון. כמו כן חשוב לטעמי לא לדרוש מאחרים את מה שאינך דורש מעצמך. ומישום רובם המכריע של אוהדי הכדורגל שאני מכיר היו נוהגים בדיוק כמו גרשון וכמו אניימה אם היו ספורטאים מקצועניים.

אבל למה שנשווה את עצמנו אליהם? אנחנו מספרים לעצמנו סיפור, ורוצים שהוא יהיה נכון, וזה בדיוק העניין בלהיות אוהד כדורגל ולא שחקן. אנחנו לא מחויבים לעמוד בסטנדרטים שלהם, אלא של עצמנו. מה לי והאהבה שלי להפועל עם כמות הכסף שגרשון או אניימה מרוויחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
על אחד והשקפתו ובעיקר גישתו.
אם אני הייתי כרשון הייתי נוהג בדיוק כמוהו. לא יודע איך אתה.
אני בעיקרון לא דורש מאחרים את מה שאיני דורש מעצמי. מאוד מאוד משתדל לפעמים קצת בורח לי , אבל אני מוכן להודות בטעות. לטעמי זו צביעות מצידינו לדרוש משחקנים את מה שלא היינו דורשים מעצמינו אם "היינו שחקנים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יקירי,
אני בעיקרון לא דורש מאחרים את מה שאיני דורש מעצמי. מאוד מאוד משתדל לפעמים קצת בורח לי , אבל אני מוכן להודות בטעות. לטעמי זו צביעות מצידינו לדרוש משחקנים את מה שלא היינו דורשים מעצמינו אם "היינו שחקנים".

ערן זהבי ישמור!! מה הויכוח הטיפשי הזה?
במידה ולגרשון אין ענין בכדורגל, וכל מה שמענין אותו זה להרויח כמה שיותר בקריירה הקצרה ככדורגלן ולהמשיך הלאה, הדיון מיותר!
אפשר כמובן לומר שהוא היה יכול להרוויח יותר לאורך זמן לו היה נשאר בהפועל בצוות המקצועי, אבל זה לא רלוונטי.

מצד שני, ראינו כולנו שהוא דווקא כן רוצה להשאר בתמונת הספורט בישראל, ונכשל כשלון די גדול. ככה שעכשיו, כשהוא יודע שמצבו היה יכול להיות הרבה יותר טוב מהיום, אתה עדיין חושב שהוא מרוצה? שהיית נוהג כמוהו?

טוב נו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 21:46 
כבר נעשו מחקרים וזה הוכח כבר מזמן שהדבר הכי חשוב לאנשים הוא שיעריכו אותם.
הרבה יותר מכסף, הרבה יותר מרכוש. (מי שמעוניין ללמוד על זה יותר מוזמן לקרוא
את How to win friends and influence people, אחד מרבי המכר
הגדולים שנכתבו אי פעם), עם זה אף אחד לא יכול להתווכח. ואת זה שמעון
גרשון לא קיבל לא מאוהדי בית"ר, ולא מאוהדי הפועל. אני בטוח שהוא מסתכל אחורה
במרירות, ואומר לעצמו שאם היו נותנים לו לחזור אחורה בזמן הוא היה עושה דברים
אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
NL כתב:
אחרת
.

לגבי הפתיחה אתה צודק.
אבל זה לא מספיק שהאוהדים ירצו אותך. צריכים להיות גם מנהלים שירצו אותך. וזה לא היה במקרה של גרשון.

לגבי המשפט המודגש,
לא יודע על סמך מה אתה אומר זאת.
לא יודע מה הדברים שגרשון היה רוצה לעשות בקריירה שניה שלו. לא בטוח שאתה כן יודע.
כך את עולם הכדורסל, תראה כמה שחקני כדורסל שהיו מובילים, בנבחרת, במחלה לא ממשיכים בענף לתפקידי אימון או ניהול. למה ??? כי יש להם יכולות מעבר ליכולת הספורטיבית. כי הם חושבים שבענפים אחרים יצליחו יותר.
אולי כך חשב/חושב שימעון גרשון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אדום אופטימי כתב:
יקירי,

ערן זהבי ישמור!! מה הויכוח הטיפשי הזה?
במידה ולגרשון אין ענין בכדורגל, וכל מה שמענין אותו זה להרויח כמה שיותר בקריירה הקצרה ככדורגלן ולהמשיך הלאה, הדיון מיותר!
אפשר כמובן לומר שהוא היה יכול להרוויח יותר לאורך זמן לו היה נשאר בהפועל בצוות המקצועי, אבל זה לא רלוונטי.

מצד שני, ראינו כולנו שהוא דווקא כן רוצה להשאר בתמונת הספורט בישראל, ונכשל כשלון די גדול. ככה שעכשיו, כשהוא יודע שמצבו היה יכול להיות הרבה יותר טוב מהיום, אתה עדיין חושב שהוא מרוצה? שהיית נוהג כמוהו?

טוב נו.

מה קשור ערן זהבי לדיון ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מה קשור ערן זהבי לדיון ??

ערן זהבי הוא בכל
בחיוך של ילד קטן
בלה בלה בלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 22:42 
אדום אופטימי כתב:
NL כתב:
אחרת
.

לגבי הפתיחה אתה צודק.
אבל זה לא מספיק שהאוהדים ירצו אותך. צריכים להיות גם מנהלים שירצו אותך. וזה לא היה במקרה של גרשון.

לגבי המשפט המודגש,
לא יודע על סמך מה אתה אומר זאת.
לא יודע מה הדברים שגרשון היה רוצה לעשות בקריירה שניה שלו. לא בטוח שאתה כן יודע.
כך את עולם הכדורסל, תראה כמה שחקני כדורסל שהיו מובילים, בנבחרת, במחלה לא ממשיכים בענף לתפקידי אימון או ניהול. למה ??? כי יש להם יכולות מעבר ליכולת הספורטיבית. כי הם חושבים שבענפים אחרים יצליחו יותר.
אולי כך חשב/חושב שימעון גרשון ?

לא דיברתי על הקריירה השנייה שלו, תהיה מה שתהיה. דיברתי על הקריירה שלו בתור שחקן כדורגל.
לגבי המשפט המודגש, אני אומר לך את זה על סמך מה שכתבתי בחלק הראשון, שהסכמת איתי לגביו.
חוץ מחשבון בנק מנופח אף אחד לא יזכור את שמעון גרשון כפי שהוא או כל שחקן אחר היה רוצה שיזכרו
אותו, וזה לא משהו שאפשר להשוות אותו לממון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אז יש את "המבוגרים", האנשים שמסתכלים אחורה על התקופה הכי סוערת בחיים שלהם במבט "ציני" כי עכשיו הם עושים דברים הרבה יותר חשובים מלבעוט בכדור, ויש את "הילדים" שתקועים בגיל 18 ואשכרה אוהבים את המשחק הזה שקוראים לו כדורגל ונקשרים אליו רגשית באופן עמוק. זו תזה מאוד מעניינת.

אולי זו תזה מעניינת, אבל לצערי היא לא שלי. המשמעות של להיפרד מגיל 18 אינה דווקא לתת גט כריתות ליכולת לאהוב דברים ולחיות אותם כאילו הם הכי חשובים בעולם. כמובן שיש אנשים שעוברים את התהליך הזה והציניות שלהם מקרינה גם אחורה, לעבר, וגם קדימה, על כל דבר חדש שהם עושים.
אלא שהשינוי שעליו כתבתי, זה שלדעתי אנשים יצירתיים ומודעים כמו 5 לב צהוב עוברים, הוא אחר לגמרי. מדובר במעבר לפאזה הבאה בחייהם, אותה הם יכולים לחוות באותן דבקות וטוטאליות של הפאזה הקודמת. האנשים האלה מספיק חכמים ובעיקר מספיק בטוחים בעצמם כדי להפרד מהנוחות הקהה של פרק חיים משומש ולקחת את הסיכון של התחלה חדשה. אם להשתמש במונחי התשובה ה(באמת)מעניינת שלך, מדובר באנשים שתמיד מקווים ש"התקופה הכי סוערת בחיים שלהם" עדיין לפניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 01:55 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
האדום הצורר כתב:

אולי זו תזה מעניינת, אבל לצערי היא לא שלי. המשמעות של להיפרד מגיל 18 אינה דווקא לתת גט כריתות ליכולת לאהוב דברים ולחיות אותם כאילו הם הכי חשובים בעולם. כמובן שיש אנשים שעוברים את התהליך הזה והציניות שלהם מקרינה גם אחורה, לעבר, וגם קדימה, על כל דבר חדש שהם עושים.
אלא שהשינוי שעליו כתבתי, זה שלדעתי אנשים יצירתיים ומודעים כמו 5 לב צהוב עוברים, הוא אחר לגמרי. מדובר במעבר לפאזה הבאה בחייהם, אותה הם יכולים לחוות באותן דבקות וטוטאליות של הפאזה הקודמת. האנשים האלה מספיק חכמים ובעיקר מספיק בטוחים בעצמם כדי להפרד מהנוחות הקהה של פרק חיים משומש ולקחת את הסיכון של התחלה חדשה. אם להשתמש במונחי התשובה ה(באמת)מעניינת שלך, מדובר באנשים שתמיד מקווים ש"התקופה הכי סוערת בחיים שלהם" עדיין לפניהם.

צר לי,
אבל גם אתה לא מאמין למושג המודגש.
אפשר להבין את המהלך שעשה ואפשר גם לא, אבל את הבית היחיד שהיה לו בעולם הכדורגל הוא איבד.
מבחינתכם הוא יזכר כמו מוטי אוחיון אצלנו. היה שותף לתארים ולהישגים אבל בשורה התחתונה, עוד שחקן.
לא לב ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 06:26 
5 לב צהוב :LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
להבדיל מהתיאורטיקנים הדגולים אני שמעתי את משפחת גרשון מתבטאת בנושא.
שיחה שברובה השתתפתי כצופה למעט מילה אחת.

מאוד אכפת לבוגד.
מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:

מאוד אכפת לבוגד.
מאוד.

שתף אותנו קלדרון

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 12:52 
ואנשים פה חיים בסרט ששמעון גרשון מסודר לכל החיים משלוש עונות בבית"ר...אפשר לחשוב שהוא הרוויח כמו וויין רוני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 12:55 
פאביו כתב:
קלדרון כתב:

מאוד אכפת לבוגד.
מאוד.

שתף אותנו קלדרון

אותי הורג מה הייתה המילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
פאביו כתב:
קלדרון כתב:

מאוד אכפת לבוגד.
מאוד.

שתף אותנו קלדרון

אותי הורג מה הייתה המילה

קלדרון - העם מחכה לך .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 06:18 
ליון מכרה את השוער הראשון לטוטנהאם הלילה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 06:56 
20 כתב:
ליון מכרה את השוער הראשון לטוטנהאם הלילה...

אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 07:22 
אז אניימה אוכל את הלב כי הוא איבד הזדמנות להיות שוער ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 07:29 
20 כתב:
אז אניימה אוכל את הלב כי הוא איבד הזדמנות להיות שוער ראשון

אניימה היה בליל, לא בליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 07:48 
צר לי, אין סיכוי שגרשון לא חושב ומסכם את הקריירה. בלתי אפשרי בחיים להסתכל רק קדימה מבלי לתהות על העבר.
וכשהוא עושה את זה אני בטוח שבטור ההפסד רשום באותיות של קידוש לבנה:״הפסדתי אהבת קהל אמיתית של אוהדים״. מה זה אומר מבחינתו? האם הוא ממש מתבאס? לא יודע.
אני רק יודע שיש אנשים שאכפת להם מהמעמד שלהם, מההערכה שהם זוכים בקבוצה שלהם ולעולם לא ימכרו את זה בשביל עוד מעט בצע כסף. יניב קטן ונימני הם אנשים שויתרו בקריירה שלהם על כסף בשביל לזכות במעמד. וזה דווקא מהמקום של האגו ושל להפוך לגדול, ולא של חשיבה ילדותית כפי שהוזכר כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: