תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 09:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ת-ת-פ-ט-ר
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 15:54 
במה שמרתק שמולנו יש תופעות חדשות-ישנות בהפועל ת"א. ההבדל שבפעם הראשונה קם הקהל ורוצה לסלק את המאמן בראשית העונה.
זה לא היה עם גילי לנדאו, זה לא היה עם גיא לוזון.
התחושה היא "שגנבו לנו אתה מועדון". יש אוהדים רבים וטובים, שלא מוכנים להשלים עם המצב שנטע זר כמו אלי טביב הנו הבעלים ובשר מבשרנו סולק במקומו.
דרור קשטן משלם את המחיר.
הוא זקן, סנילי, עקשן.
לו זה היה קורה בביתר, הייתי מבין. זו התרבות של האוהדים שם. אבל אצלנו? אפילו בעידן הקודר של המנג'ר משה סיני , לא שרקו לו בוז אחרי שלשה מחזורים בתפקיד.
להכנס כאן לניתוח מקצועי לגופו של עניין, זה לא יעזור. יש מטען רגשי כבד מאד שמכתיב את הארועים.
תמיד כיבדתי דעות של אוהדים בעד או נגד שחקנים ו/או מאמנים. הפעם יש לי הרושם שנכנסנו למערבולת מסוכנת.
אוהדים שכותבים כאן לא מסתירים: כמה שיותר גרוע, יותר טוב. זה אמור לקרב את סוף עידן טביב-קשטן.
רוח רעה של הרס עצמי.
כפי שאני רואה את הדברים, שום נצחון או הישג לא ישנה את המגמה.
וַיֹּאמֶר שִׁמְשׁוֹן: תָּמוֹת נַפְשִׁי עִם פְּלִשְׁתִּים (שופטים ט"ז 30)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 16:03 
מושיקו זה לא שמשון והפלישתים זו האקסיומה
הבולשביקית שטבע לנין ושלפיה
ככל שיהיה רע יותר כך יהיה טוב יותר
(אם טעיתי אז בודאי שגדודי הבולשביקים שבכאן יתקנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
בגלל "תרבות האוהדים" הזו שלנו הבזיונית,הכנועה,המתרפסת יגיעו אלינו תמיד בעלים מסוגם של שאול טביב ואלי אייזנברג שיודעים שעם הקהל הטוב והתומך של הפועל הם יכולים להשתמש בקבוצה כקרדום לחפור בו לא מעט מזומנים
כל הדיבורים שלך על הרגשה שאלי טביב הוא נטע זר מנסים למשוך את זה לכיוון העדתי ככל הנראה אז בוא אכריז כאן משהו קטן: אני,שלומי מעודד, בחור ממוצא תימני מתעב את אלי טביב ואת ההתנהלות שלו,בטוח שהוא ייזכר לדראון עולם בתולדות הפועל ורוצה לגרום לסילוקו בלי שום קשר למי הוא,מצידי שיהיה לנו בעלים סנגלי רק שיהיה טוב
אם לא הספיק לכם מה שהאיש עשה בכפ"ס באה ההתנהלות הדוחה,השקרנית שלו ושל הצוות המהולל שהביא עימו וכל זה יתבטא בסופו של עניין גם על המגרש בין אם נרצה ובין אם לאו
וכן,זה קודם כל אלי טביב. אם קשטן יילך יבוא משהו אחר גרוע לא פחות במקומו (הימור שלי,עוד חבר של טביב) כך שזה לא הפתרון.אי אפשר לעבוד תחת אלי טביב לכן אני מוצא את עצמי שמח היום עבור גוטמן שהוא לא נמצא כאן.

אבל העיקר שאתם רגועים. אולי כשהוא יגרום להחרבה של בלומפילד תתעוררו,ממש כמו במקרה של יקיר ליבנו (הוא הרי לבן ואנחנו גזענים) שאוליקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 16:06 
שלושה מחזורים בתפקיד? נסה 4 קדנציות
כולנו מכירים, שבעים ומקיאים דרור קשטן
לא היה צריך להתמנות וחוסר הסבלנות היה קיים כבר מההתחלה
הסלידה מצדיקה את עצמה עד עכשיו, הכדורגל גרועה בצורה קיצונית ולכן זה יוצא כ"כ מוקדם ואותי אישית זה לא מפתיע

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
Adom Esh כתב:
שילך להזדיין כל מי שצועק לו להתפטר.
יא חבורת קוקסינלים, התרגלתם לעלייה מהבתים כל שנה, חמישיות ורביעיות... מה יש?
באמת יש כאן אנשים שחושבים שזה יכל היה להמשך לנצח?
אתם לא שונים מכל אוהדי מכבי שכבר שנים תולים מאמנים אחרי 3 מחזורים...
פאקינג קבוצה חדשה, תנו זמן. אי אפשר כל שנה לרוץ לאליפות, זה קורה רק עם חיפה מסיבות כאלו ואחרות שאני מתאר לעצמי שכל אחד יכול להריץ לעצמו בראש.

בליגה אנחנו מקום 2, 2 נק' הפרש מהמקום הראשון. מה קרה??!
בכיינים.

*למען הסר ספק, גם אני חושב שקשטן איבד את זה והניהול משחק שלו היה זוועתי. אבל אולי נופתע לטובה.

בידיוק!!! היום נגמרה התיאוריה של "אנחנו מעודדים בהפסד והם לא". אנחנו בידיוק כמוהם. התרגלתם ל3-0 על בנפיקה שחכתם מה זה להפסיד. קהל מגעיל. גם אם קשטן עשה טעויות (והוא עשה הרבה) שירת אלי גוטמן הייתה אחד מהרגעים שהכי התביישתי בקהל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
חבורת אפסים מגעילים אין לי מילים לתאר את ההתנהגות המגעילה הזאת
מחזור 4 יבושה,שחקנים שפעם ראשונה משחקים בהרכב
2 שחקני הרכב פצועים,אין לו ברירה אלא לשים את פרנסמן
אלי גוטמן היה עושה בדיוק אותו דבר תרדו ממנו ,בושה ואכזבה ענקית מכול מי ששר לאלי גוטמן,אתם מגעילים

מחזור 3
הפסד ראשון העונה
העפלנו לשלב הבתים
ויש לכם תלונות ,כבר להתפטר

הדאבל העיף אותכם,כולכם מגעילים אותו

דרור קשטן :HEART2: :ROSE:
אסור לשכוח מה שהוא עשה להפועל,ולקלל אותו זה עובר כול גבול
תנו לו זמן אפסים

עצוב שאנחנו כזה מיעוט... אתמול הבנתי שכל ה"עקרונות" שלנו שווים לתחת. עלק מעודדים בהפסדים. אתמול הייתי מאוכזה מהקהל הרבה יותר מהקבוצה. אנשים שחכו מה זה להפסיד. וכותב לכם את זה ילד בן 16

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
RedAlert כתב:
חבורת אפסים מגעילים אין לי מילים לתאר את ההתנהגות המגעילה הזאת
מחזור 4 יבושה,שחקנים שפעם ראשונה משחקים בהרכב
2 שחקני הרכב פצועים,אין לו ברירה אלא לשים את פרנסמן
אלי גוטמן היה עושה בדיוק אותו דבר תרדו ממנו ,בושה ואכזבה ענקית מכול מי ששר לאלי גוטמן,אתם מגעילים

מחזור 3
הפסד ראשון העונה
העפלנו לשלב הבתים
ויש לכם תלונות ,כבר להתפטר

הדאבל העיף אותכם,כולכם מגעילים אותו

דרור קשטן :HEART2: :ROSE:
אסור לשכוח מה שהוא עשה להפועל,ולקלל אותו זה עובר כול גבול
תנו לו זמן אפסים

עצוב שאנחנו כזה מיעוט... אתמול הבנתי שכל ה"עקרונות" שלנו שווים לתחת. עלק מעודדים בהפסדים. אתמול הייתי מאוכזה מהקהל הרבה יותר מהקבוצה. אנשים שחכו מה זה להפסיד. וכותב לכם את זה ילד בן 16

RedAlert, אל תשלה את עצמך.
אנחנו משחקים נורא ואיום.
עם גוטמן היינו משחקים יותר טוב גם בהרכב הזה.
זה בסדר גמור לקלל את קשטן או כל אחד גם כשמנצחים 5-0.

נשיקה צרפתית, אנשים לא שכחו מה זה להפסיד, הם פשוט לא אוהבים את זה במיוחד. כמו כולם.
הבעיה היא ביכולת. ושהיכולת פושרת, לרוב האצבע המאשימה היא כלפי המאמן.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני האחרון שיקרא לפיטורי מאמן. גם בתקופת לוזון לא דרשתי את פיטוריו.
אני כנראה יותר אופטימי או יותר סבלני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
שלושה מחזורים בתפקיד? נסה 4 קדנציות
כולנו מכירים, שבעים ומקיאים דרור קשטן
לא היה צריך להתמנות וחוסר הסבלנות היה קיים כבר מההתחלה
הסלידה מצדיקה את עצמה עד עכשיו, הכדורגל גרועה בצורה קיצונית ולכן זה יוצא כ"כ מוקדם ואותי אישית זה לא מפתיע

על השלושה מחזורים צריך להוסיף 2 הפסדים מביכים במסגרת אירופית+ההפסד של אתמול.
מול ביתר היינו גרועים
מול בני יהודה היינו כלום
מול מכבי פת היינו טובים בעיקר אחרי הרחקת השחקן שלהם.
הקריאות גוטמן מיותרות.
ההשוואות לגוטמן עלובות.
והתקווה לגוטמן פאתטית.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
אם אשכול דומה היה ניפתח אצל השחקן ה- 12 לפנ י 4,5,6 שנים והיו ניכתבות שם תתגובות דומות לכאלה שבאשכול זה, היה ניפתח אשכול ליגלוג , מוצדק, כאן בפורום עליהם שהיה כבר מזמן חוצה את ה- 30 עמודים על המכביסטים השבעים , קצרי הסבלנות, או בקיצור מכביסטיות במיטבה.

חלק בלתי מבוטל מאותם מצחקקים היה כאלה שכתבו אז בפורום ונהנים כל כך להצליף בקשטן ובהנהלה היום.

תהנו ,
שיהיה לכם שבת שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 21:00 
אני לא יודע אם פיטורי קשטן יעזרו יותר מידי, כי בכל מקרה טביב ישאר הבעלים.
מה שכן קשטן הרוויח את כל הקריאות נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 21:31 
אדום אופטימי כתב:
אם אשכול דומה היה ניפתח אצל השחקן ה- 12 לפנ י 4,5,6 שנים והיו ניכתבות שם תתגובות דומות לכאלה שבאשכול זה, היה ניפתח אשכול ליגלוג , מוצדק, כאן בפורום עליהם שהיה כבר מזמן חוצה את ה- 30 עמודים על המכביסטים השבעים , קצרי הסבלנות, או בקיצור מכביסטיות במיטבה.

חלק בלתי מבוטל מאותם מצחקקים היה כאלה שכתבו אז בפורום ונהנים כל כך להצליף בקשטן ובהנהלה היום.

תהנו ,
שיהיה לכם שבת שלום.

אשכול שלישי שנפתח עם כותרת תיתפטר מתחילת העונה מחזור 2, שברנו את השיא של הזונה, החלק של הקהל המסריח עולה משנה לשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדום אופטימי כתב:

תהנו ,
שיהיה לכם שבת שלום.

אשכול שלישי שנפתח עם כותרת תיתפטר מתחילת העונה מחזור 2, שברנו את השיא של הזונה, החלק של הקהל המסריח עולה משנה לשנה.

בחייאת דינעק, תעשו מאמץ, תנסו למצוא את ההבדלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 21:49 
הרוש הודף כתב:
chimpfive כתב:
אדום אופטימי כתב:

תהנו ,
שיהיה לכם שבת שלום.

בחייאת דינעק, תעשו מאמץ, תנסו למצוא את ההבדלים.

אה כן, יש כאן ענין עקרוני, מה שהוא עשה לסלים, ואבוקסיס הנהלה זונה משת"פ, מצטער יאלה יאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 21:56 
יאללה יאללה אתה
שוב, קשטן לא חדש לאף אחד
כולם יודעים מי זה, כולם מכירים את הכדורגל שלו ואת ההתנהגות הבלתי נסבלת שלו
הוא לא מאמן חדש שזקוק לצ'אנס
הוא מינוי גרוע מראש, שטוב שעזב בזמנו ורע מאוד שחזר
בגלל זה מראש הרבה אנשים חסרי סבלנות כלפיו(וגם בגלל שהוא שינוי קיצוני מדי ביחס לגוטמן)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
תיקו / הפסד לעכו ואני מאמין שאנשים פה יתחילו להתעורר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 22:11 
אף אחד לא סותר להשיגים שלו, פשוט מכירים אותו ויודעים את הדרך שלו, אוהדי הפועל (אנחנו) לא מסתפקים יותר בשבלונות ובטח שלא במאמן שמראש אתה יודע מה אתה מקבל אצלו. מבטיח לך שגם עם אוחנה היה ממונה אז היה יותר סבלנות כלפיו מאשר כלפיי קשטן, קשטן הוא סוס מת אנשים וכל דקה נוספת שהוא אצלנו זה דקה שאנחנו מפסידים מהאפשרות עוד לתקן ולהוציא משהו מהעונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 22:11 
Red or Dead כתב:
יאללה יאללה אתה
שוב, קשטן לא חדש לאף אחד
כולם יודעים מי זה, כולם מכירים את הכדורגל שלו ואת ההתנהגות הבלתי נסבלת שלו
הוא לא מאמן חדש שזקוק לצ'אנס
הוא מינוי גרוע מראש, שטוב שעזב בזמנו ורע מאוד שחזר
בגלל זה מראש הרבה אנשים חסרי סבלנות כלפיו(וגם בגלל שהוא שינוי קיצוני מדי ביחס לגוטמן)

יאלה יאלה אני, אני מקבל את כל ההסברים, עדיין משהו לא טוב קורה לחלקים גדולים מהאוהדים שלנו ולא חושב שזה קשור רק במחאה לגיטימית נגד ההנהלה או קשטן, יש פה ריקבון של קהל הצלחות שנדבק לקבוצה הזאת. קהל מעפן, אבל אם אתם עדיין בדעה שאנחנו זן מיוחד ושונה אני לא אתווכח אתכם.
ואני גם לא מרוצה עד עכשיו מהעבודה של קשטן,לשניה לא עלה בדעתי לקרוא "גוטמן" או לשרוק לו בוז. אני מדבר על דברים מהותיים אחרים לחלוטין שלי זה צורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 22:15 
קהל שקונה 8 אלף מנוים אחרי עונה של מקום שני והדרדרות מקצועית רצינית הוא לא קהל הצלחות, קהל שדורש כדורגל טוב מהקבוצה שלו הוא לא קהל הצלחות, הוא קהל שבא לראות את הקבוצה שלו משחקת כדורגל. בניגוד לדעת הרבה אנשים לא תמיד האמצעי מקדש את המטרה, אנשים יעדיפו להפסיד כמה משחקים מיותרים ולראות כדורגל התקפי ומהיר על פני עונות כדורגל אפור ועייף (מכבי חיפה אלופה כמעט כל שנה ועדיין אין לה ממוצע אוהדים כמו שלנו). זה לא קהל הצלחות זה קהל שיודע איזה כדורגל הוא רוצה לקבל ולא מוכן לוותר על זה וגם אין סיבה שיעשה זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 22:27 
Roman כתב:
קהל שקונה 8 אלף מנוים אחרי עונה של מקום שני והדרדרות מקצועית רצינית הוא לא קהל הצלחות, קהל שדורש כדורגל טוב מהקבוצה שלו הוא לא קהל הצלחות, הוא קהל שבא לראות את הקבוצה שלו משחקת כדורגל. בניגוד לדעת הרבה אנשים לא תמיד האמצעי מקדש את המטרה, אנשים יעדיפו להפסיד כמה משחקים מיותרים ולראות כדורגל התקפי ומהיר על פני עונות כדורגל אפור ועייף (מכבי חיפה אלופה כמעט כל שנה ועדיין אין לה ממוצע אוהדים כמו שלנו). זה לא קהל הצלחות זה קהל שיודע איזה כדורגל הוא רוצה לקבל ולא מוכן לוותר על זה וגם אין סיבה שיעשה זאת.

נבחן את התאוריה שלך בעונה הבאה במידה וזאת תהיה בינונית מינוס, אני יכול גם לתת לך דרך ראייה שונה של המציאות, היינו בצ'מפיונס התמודדות על אליפות, זכינו בגביע, ורבים הצטרפו בעקבות הדאבל. המנויים שקנו לליגה חלקם הגדול בא בעקבות ההצלחות של השנתיים האחרונות. ספק אם אחרי עונה בינונית של מקום 6-7 (ואני לא חושב שאנחנו נהיה במקומות האלה) ואם עדיין אתה מגיע לכמות של 8000 איש אני אהיה בשוק. זה קהל הצלחות ושבע, לראות כדורגל מהנה את זה אני מקבל, ועדיין לקלל שחקנים, מלחמת יציעים, והבוז כמובן בא אחרי הפסדים, לא אחרי נגיד הניצחון על בית"ר, זה קהל ישראלי טיפוסי ובלי שום ייחוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 22:33 
טור דיי מתמצת של לוונטל
http://debuzzer.com/lewinthal/4206

לצערי, אני נווטה להסכים עם התחזית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 22:46 
ממרומי שער 13 צפיתי בשני משחקים השבוע. נגד החבר'ה הצעירים של ביט"ר נראנו פח אשפה, ואלמלא נחישות של טוטו (שרוב הגאונים פה לא רצו לשמוע עליו), השחקן הכי טוב של הפועל העונה, וחוסר בטחון של הבבונים מול השער היינו כנראה מפסידים. חשבתי שיותר גרוע מזה לא יהיה במשחק הבא, שהלקחים יופקו ונשתפר.. כינים.. קשטן, אחוז לגמרי באגו שלו, דיבר השבוע על הכדורגל ההתקפי שהוא דוגל בו, המציא מערך יענו התקפי שפעל איום ונורא, לפחות בעיניים של הדיוט כמוני. שלושה מצבים טובים כל המשחק שנעצרו ע"י השוער הכלב שלהם. ובכל זאת, הוא לא אשם שאין לנו מגן שמאלי, שהקישור האחורי שלנו לא ברמה (עם כל האהבה לשי'קה) והטאלנט שבא מנורבגיה והתראיין באותו בוקר וסיפר על רצונו לחוזה באנגליה לא היה מסוגל לעבור קונוס. אממה.. הליגה השנה היא פח אשפה.. ואם ניפטר מהקמפיין האירופי כמה שיותר מהר ונשמור אנרגיות לליגה, אפשר לעשות משהו נגד הילדודס ממכב* ת"א והרכלניות ממכב* חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 22:54 
באופן מוזר, בסיטואציה הנוכחית קשטן הוא האופציה הריאלית הכי פחות גרועה.
מייאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין את האוהדים שקוראים לתת זמן לקשטן.
אתם לא מכירים את הכדורגל שלו? אתם לא מכירים את הפרנציפים שלו? זה אותו קשטן, רק יותר גרוע.
הסגל אולי פחות טוב משנה שעברה, אבל זאת לא סיבה שנראה כמו קבוצה עם 0 יצירתיות בהתקפה, קבוצה שמפסידה לנמושות כמו ואדוז ואקרנס. קבוצה קשטנית.

ב"בוז" ובקריאות "אלי גוטמן" אנחנו לא מכניסים רק לקשטן (ולא מגיע לו שיכנסו בו, כי כולנו ידענו מי הוא ומה הוא), אנחנו גם מכניסים לאלי טביב, שחושב שהוא יודע יותר טוב מכולם, ולמרות ההצלחה הענקית של אלי גוטמן התעקש שקשטן הוא המאמן הכי טוב בארץ.
הנה טביבי, אכלת צינור, צינור של 200 אלף דולר לעונה. :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 23:34 
IdanTheLittle כתב:
אתם לא מכירים את הכדורגל שלו? אתם לא מכירים את הפרנציפים שלו? זה אותו קשטן, רק יותר גרוע.
הסגל אולי פחות טוב משנה שעברה, אבל זאת לא סיבה שנראה כמו קבוצה עם 0 יצירתיות בהתקפה, קבוצה שמפסידה לנמושות כמו ואדוז ואקרנס. קבוצה קשטנית.

ב"בוז" ובקריאות "אלי גוטמן" אנחנו לא מכניסים רק לקשטן (ולא מגיע לו שיכנסו בו, כי כולנו ידענו מי הוא ומה הוא), אנחנו גם מכניסים לאלי טביב, שחושב שהוא יודע יותר טוב מכולם, ולמרות ההצלחה הענקית של אלי גוטמן התעקש שקשטן הוא המאמן הכי טוב בארץ.

אתה ישבת איתי בשבע, ושמעת את הקהל קורא בוז לאלה שצעקו הנהלה זונה, הבוז לקשטן כוון אליו ולא לטביב, יותר קל לקלל את טביב, לא נראה לי שזה מתוך תחכום. ויופי נפטר את קשטן, את מי תביא? אלי כהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 23:44 
שחר כתב:
טור דיי מתמצת של לוונטל
http://debuzzer.com/lewinthal/4206

לצערי, אני נווטה להסכים עם התחזית שלו.

גם אני.

נערך לאחרונה על ידי zink בתאריך 16 ספטמבר 2011, 23:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:

אתה ישבת איתי בשבע, ושמעת את הקהל קורא בוז לאלה שצעקו הנהלה זונה, הבוז לקשטן כוון אליו ולא לטביב, יותר קל לקלל את טביב, לא נראה לי שזה מתוך תחכום. ויופי נפטר את קשטן, את מי תביא? אלי כהן?

אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני דפקתי חרופ של החיים...
אם לוזון לא יקח את גוטמן לנבחרת, אז גוטמן.
אחרת, שולף את עטר מנתניה לפני שיענקל'ה יתעורר. (למרות שאם אני מבין נכון, עטר לא ממש מסמפט אותנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 23:46 
השריקות בוז הן כלליות. אל טביב והשדרה הניהולית, קשטן והשחקנים. צריך לעשות הפקת לקחים בכל הרמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 23:52 
IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:

אחרת, שולף את עטר מנתניה לפני שיענקל'ה יתעורר. (למרות שאם אני מבין נכון, עטר לא ממש מסמפט אותנו)

אז כנראה שלא שמעת, לפני שהמשחק מתחיל שער חמש בשירה חלשה משהו של "הנהלה זונה" תגובה ששמעתי מעלי "מה הנהלה זונה עכשיו? מה הם רוצים?" ומתחתי "בוזזזזזזזזזזזזזזז" של כמה דרעקים.
והכתבה ששחר הביא רק מחזק את מה שאני טוען, קהל מפונק שבע ולא יעזור שום עטיפות שמנסים להסתיר את המציאות. תעמדו מאחורי הקבוצה שלכם גם ברגעים של חרא, אל תיתנו לגיטימציה לשחקנים לשחרר זבל על המאמן שלהם ולברוח מאחריות כי הם מרגישים שעכשיו הקהל נגד המאמן. צריך לחכות לפחות סיבוב ואז להסיק מסקנות, מקסימום יביאו את הגואל רוני לוי.
ועטר יסבול את הפועל אם יתנו לו הצעה. אבל הוא לא יעזוב את נתניה בשביל זה, כי יש מצב שיש לו אינטגריטי ומחויבות למעסיק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 23:52 
IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:

כדי שגוטמן יגיע צריך לקרות משהו מאוד מאוד מאוד חריג. גוטמן לקח צד בעימות בין מוני לטביב ובכך נגמר הסיפור שלו עם טביב.
מאמנים בחוזה לא רלוונטים. בכלל, למה שיבואו לקבוצה בברדק כזה עם בעלים שאין לו מושג ומתנהג כמו שריף?
היחידים שאני מעלה על הדעת הם אוחנה וסיני.
ייאוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:

אז כנראה שלא שמעת, לפני שהמשחק מתחיל שער חמש בשירה חלשה משהו של "הנהלה זונה" תגובה ששמעתי מעלי "מה הנהלה זונה עכשיו? מה הם רוצים?" ומתחתי "בוזזזזזזזזזזזזזזז" של כמה דרעקים.
והכתבה ששחר הביא רק מחזק את מה שאני טוען, קהל מפונק שבע ולא יעזור שום עטיפות שמנסים להסתיר את המציאות. תעמדו מאחורי הקבוצה שלכם גם ברגעים של חרא, אל תיתנו לגיטימציה לשחקנים לשחרר זבל על המאמן שלהם ולברוח מאחריות כי הם מרגישים שעכשיו הקהל נגד המאמן. צריך לחכות לפחות סיבוב ואז להסיק מסקנות, מקסימום יביאו את הגואל רוני לוי.
ועטר יסבול את הפועל אם יתנו לו הצעה. אבל הוא לא יעזוב את נתניה בשביל זה, כי יש מצב שיש לו אינטגריטי ומחויבות למעסיק שלו.

הקהל אכן מפונק. כבר בעונת הדאבל לפני שנתיים, מחזור 2, דקה 15, בוז מחריש אוזניים אחרי עוד מסירה לא טובה של ביברס. אז אי אפשר להגיד שהקהל הזה לא היה מפונק אף פעם והוא פתאום נהיה כזה. אבל העונה זה לא קשור. העונה נתנו לקהל את כל הסיבות להיות חסר סבלנות: זרקו מאמן מצליח עבור מאמן מיושן ומשעמם, מכרו שחקנים ולא הביאו מספיק שחקנים חדשים ובכך דיללו את הסגל.
בקיצור, "בוז" אחד גדול לאלי טביב.

ובקשר למאמנים תחת חוזה, למה לא? מי לא ירצה לקחת קבוצה כמו הפועל, שמשחקת בקביעות באירופה ומתמודדת כל שנה על האליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: