לירון האדום כתב:
Fez כתב:
היתה פה טענה שהנאמן לא יכול לעשות יותר נזק ממה שנעשה.
אבל זה ברור שכן.
הוא יכול לגרום לנו לרדת ליגה על ידי טעויות בטווח הקצר (שוינפלד) ולהגדיל את החובות בפיפ״א נגד המועדון בטווח הארוך מה שיקשה למצוא רוכש (ניקוליץ׳ וסימיץ׳). כלומר לנאמן יש תפקיד מאוד חשוב ולא ממש ברור לי למה אנשים חושבים שהוא ינהל את המועדון יותר טוב מקודמיו. גם בהקפאת הליכים ניהול מועדון הוא פונקציה של קבלת החלטות ולכל טעות יש השלכה.
דווח על הודעה זו
אם תרד ליגה זה לא גלל הנאמן אלא בגלל אלו שהובילו אותך למצב הזה.
שוינפלד לא משחק בהפועל כי הוא עצמו לא רוצה לשחק וגם כנראה לוזון לא רוצה שהוא ישחק.
כולכם החלטתם שלא רק שניקוליץ וסימיץ יתבעו את הפועל במוסדות פיפא גם הם יקבלו פס"ד לטובתם - מי אמר שכך יהיה?
לנאמן יש תפקיד ברור - לפעול עם הכסף שיש עכשיו ולא עם כסף עתידי שאולי יגיע ואולי לא.
לנאמן אסור לגרום לעוד חובות והוא לא יכול להגיע להסדר עם נושה אחר מבלי להגיע להסדר עם שאר הנושים - העדפת נושים היא אסורה.
הנאמן לא אמור לדאוג למועדון הפועל תל אביב או לכך שהוא ינצח או יפסיד, הוא אמור לדאוג לעובדים ולנושים.
לכן תמיד אמרו כאן רבים שהליך של פירוק זה משהו מורכב שיוביל את הקבוצה לסחרור עם אפשרות ממשית לירידת ליגה!
פירוק/הקפאת הליכים זה לא משהו בקליל ויאללה בכיף.
לירון אני לא מבין איך ההודעה שלך רלוונטית למה שכתבתי.
אני אומר דבר פשוט - לפעולות של הנאמן יש השלכות. אם אלו לא פעולות מחושבות שתואמות ניהול של מועדון כדורגל (על כל מורכבות העניין) ההשלכות יהיו רעות.
אם הפעולות שלו בנושא שוינפלד יפגעו בסכום שנוכל לקבל על שוינפלד אז ההשלכות יהיו רעות. אם ההתנהלות בנושא ניקוליץ' וסימיץ' תגרום לנו לבעיות בהמשך, גם אז ההשלכות יהיו רעות.
נאמן אינו תוכנת מחשב שפועלת לפי אלגוריתם אלא אדם שעומד בראש מערכת וצריך לקבל החלטות, לנהל משאים ומתנים (גם עם נושים, גם עם רוכשים פוטנציאליים, גם עם קבוצות אחרות על מכירת שחקנים, גם עם שכירי המועדון), לכל דבר כזה יש השלכה משמעותית על עתיד המועדון. הנושא הוא לא האם הנאמן "אשם" או האם הוא הצורר החדש שמחפשים בפורום שדים אלא האם הוא יכול להזיק לנו, וזה ברור שכן.