תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 03:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קשטן
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 20:59 
אוגוסטוס היל כתב:
מה נשאר למכבי ולחיפה עד סוף הסיבוב?

לשחק מול הקבוצה הטובה בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

מכבי:
עכו (ח)
אנחנו (ב)
הפועל חיפה (ח)
נתניה (ב)

חיפה:
בית"ר (ח)
עכו (ב)
אנחנו (ח)
הפועל חיפה (ב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
היריבות חלשות, מזל ( שלטעמי הולך עם הטובים) אפשר להוסיף עוד ועוד קלישאות ותירוצים.

שורה תחתונה, קשטן מוביל את הטבלה.

בכל העונות שעברו כאשר עזבו כמה שחקני מפתח ניגמר הדבק בכל הרשתות כדוגמת אייס והום סנטר וגם ברוב הטמבוריות.
הייתי אתמול באייס ויש שם דבק למכביר, מה שאומר שקשטן מצליח ביינתים להדביק את השחקנים לקבוצה אחת, ולא מרוקן את החנויות.
אם הפועל תעמוד בראש הטבלה בסוף הסיבוב הראשון או אפילו תהיה במרחק של ניצחון מהמובילה הרי שזה הישג ענק של קשטן לאור הקייץ שעברה הקבוצה, והבלאגן שהיה בתחילת העונה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 08 נובמבר 2011, 22:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
אל תדאג, גם בתסריט האופטימי יהיו מספיק אנשים שיגידו שזה למרות קשטן, ושעם מאמן אחר היו לנו 5 נקודות נוספות לפחות (במיוחד עם מאמן שמתחיל ב-ג' ונגמר ב-ן').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אל תדאג, גם בתסריט האופטימי יהיו מספיק אנשים שיגידו שזה למרות קשטן, ושעם מאמן אחר היו לנו 5 נקודות נוספות לפחות (במיוחד עם מאמן שמתחיל ב-ג' ונגמר ב-ן').

ושוב, מי שמזכיר את גוטמן הוא מאלה שרוצים שיפסיקו להזכיר את גוטמן.
ולנושא, עם הסטטיסטיקקה אי אפשר להתווכח, וגוטמן לא השיג יותר בשנתיים האחרונות. ועדיין, ישנן בעיות, ואני לא מבין את הצורך הבלתי נשלט הזה שלכם להתעלם מהן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
מה שלא נשלט בעיקר ובולט מעל הכל, כאן ובמגרשים, זה החרפות, הגידופים והקריאות "להתפטר" לעבר קשטן כבר מהמחזור השני, וזה בולט במיוחד אחרי הפסדים כמו באשדוד ונתניה. אבל לא רק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מכבי:
עכו (ח)
אנחנו (ב)
הפועל חיפה (ח)
נתניה (ב)

חיפה:
בית"ר (ח)
עכו (ב)
אנחנו (ח)
הפועל חיפה (ב)

לשתיהן משחקים קשים מאד

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 23:39 
פאביו כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מכבי:
עכו (ח)
אנחנו (ב)
הפועל חיפה (ח)
נתניה (ב)

חיפה:
בית"ר (ח)
עכו (ב)
אנחנו (ח)
הפועל חיפה (ב)

לשתיהן משחקים קשים מאד

כן. בעיקר למכבי. עכו חוץ, דרבי ונתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 23:45 
לשתיהן נשארו משחקים קשים? עדיין? לא נגמר להם הקשה?
הרי למקרא הפורום הזה אפשר להבין שעד עכשיו הפועל טיילה לה בליגה במשחקים קלילים לעומת חיפה ו*כבי המסכנות שרק מקבלות קבוצות קשות כל שבת.
כנראה שאנחנו משחקים ב 2 ליגות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 00:25 
אני מציע לכולם לחכות לתוצאות בדרבי, קרית שמונה, חיפה, לפני שקובעים אם קשטן גאון או כושל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 00:30 
chimpfive כתב:
אני מציע לכולם לחכות לתוצאות בדרבי, קרית שמונה, חיפה, לפני שקובעים אם קשטן גאון או כושל.

צריך להוסיף אפשרות:
ג. אף תשובה לא נכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 00:32 
chimpfive כתב:

קשטן יממד על פי כמה משחקים או טורניר שלם?
מאמן יכול להיות בינוני ולקחת אליפויות (אלישע לוי-רוני לוי) ולהיות "גאון" בלי אליפות (עטר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 00:57 
את קשטן אפשר יהיה להעריך אחרי שנשחק נגד קבוצות כדורגל קצת מעבר לפחוני אשפה שפגשנו עד היום (ששניים מהם ניצחו אותנו) מצטער לחרב את החגיגה, זה בטוח יהיה מדד יותר משקף ממה שאפשר לשפוט אותו היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 03:16 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
מה שלא נשלט בעיקר ובולט מעל הכל, כאן ובמגרשים, זה החרפות, הגידופים והקריאות "להתפטר" לעבר קשטן כבר מהמחזור השני, וזה בולט במיוחד אחרי הפסדים כמו באשדוד ונתניה. אבל לא רק.

אתה צודק. מה שעוד לא נשלט זה זריקות האבנים של המנתחלים על חיילי צהל. משותף לשניהם שזה לא קשור לדיון.
הסכמה מלאה פה בפורום שלקללות ולחרפות אין מקום. אני לא רואה סיבה להעלות את זה.
דבר אחד שכן נאמר פה בפורום זה שקשטן צריך ללכת. כל עוד זה פה בפורום ונאמר בצורה עדינה, אין עם זה כל בעיה. הקריאות לגוטמן אחרי שני מחזורים הגעילו גם אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל אין הסכמה מלאה כאן בפורום (ובמגרש) שהוא לא ראוי לגידופים והקנטות, כי זה מה שקורה כאן בחודשיים האחרונים ע"י עשרות משתמשים.
דבר שני, זה שיש לא מעט אנשים שחושבים שהוא צריך להתפטר, בתנאים שיש לו - מההנהלה ועד בניית קבוצה חדשה - וכשאנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים, זה סוג של שיא שעדיין לא היה, לפחות אצלנו.

גם לגבי הביקורת העניינית כביכול, מתעסקים כאן לדעתי יותר מדי בדברים כמו למה לא להכניס את טועמה במשחק גמור, ובכלל לגבי החילופים והחוסר ברוטציה.
אפשר לא להסכים איתם, אבל פה הפכו את זה כבר להזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
קודם כל אין הסכמה מלאה כאן בפורום (ובמגרש) שהוא לא ראוי לגידופים והקנטות, כי זה מה שקורה כאן בחודשיים האחרונים ע"י עשרות משתמשים.
דבר שני, זה שיש לא מעט אנשים שחושבים שהוא צריך להתפטר, בתנאים שיש לו - מההנהלה ועד בניית קבוצה חדשה - וכשאנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים, זה סוג של שיא שעדיין לא היה, לפחות אצלנו.

גם לגבי הביקורת העניינית כביכול, מתעסקים כאן לדעתי יותר מדי בדברים כמו למה לא להכניס את טועמה במשחק גמור, ובכלל לגבי החילופים והחוסר ברוטציה.

התכוונתי, שיש הסכמה כללית שמי שמקלל את קשטן (גם אם זה בפורום) מגזים. ובכל מקרה אף אחד מהם לא הגיב באשכול הזה עדיין...
בכל אופן, מה שהיה צריך להאמר נאמר. אם נקח אליפות, אני אתמודד עם התזמון הגרוע בחילופים. הענין הוא שאני לפחות מעדיף להקדים תרופה למכה, ולא לקלל אותו בסיום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 09:11 
רוב הקבוצות שבאו והוציאו מולנו ניצחון הם קבוצות שמשחקות פתוח עם הגנה סבירה, בעוד אצלנו שיחק בהגנה פרנסמן, התוצאה שהכי אמורה לעודד אותנו ולא בגלל שהיא באירופה היא ה 3-3 מול איינדהובן כי זה היה משחק כביכול שהיה אמור להיות חד צדדי ובמיוחד המשחק מול עכו בחוץ בו עכו לא יצרה מצב אחד משמעותי, למזלנו כרגע מולנו נמצאות שתי קבוצות (מכבי+חיפה) עם הגנות פח לא יציבות בעליל, זה מה שאמור לנצח לנו את המשחקים הבאים ואני מאמין ויודע שקשטן מפנים את זה !

המשחקים הבאים יקבעו עם קשטן באמת הצליח לעמיד קבוצה או לא, רמה"ש (חייבים לפני הדרבי לשמור על הפער שיש עכשיו), דרבי, חיפה, ק"ש אלו הם המבחנים האמיתיים שלו !

העיה הכי גדולה זה שצריך להוציא במשחקים האלה תוצאות כהקמפיין האירופאי והלא רלוונטי מתרחש ברקע ועדיין צריך להתייחס לכל משחק באירופה בשיא הרצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 09:13 
אדום נחמד כתב:
אנטיגונה כתב:

התכוונתי, שיש הסכמה כללית שמי שמקלל את קשטן (גם אם זה בפורום) מגזים. ובכל מקרה אף אחד מהם לא הגיב באשכול הזה עדיין...
בכל אופן, מה שהיה צריך להאמר נאמר. אם נקח אליפות, אני אתמודד עם התזמון הגרוע בחילופים. הענין הוא שאני לפחות מעדיף להקדים תרופה למכה, ולא לקלל אותו בסיום העונה.

להקדים קללה למעשה הראוי לקללה
מענין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
אותי מעודד מה שהיה בסכנין יותר מהתוצאה באיינדהובן.
הגענו למשחק קשה כשאנחנו סוחבים טראומה.
טראומה של משחקים רעים אחרי אירופה וטראומה של אי יכולת לנצח כשאנחנו במקום הראשון (טראומה נמשכת של המועדון).
וכדי לשבור טראומה כזאת, באים לקחת נקודות בכל הכוח ובכל דרך.
ועשינו זאת בהצלחה רבה.
קבוצה צריכה לדעת במצבים כאלה לבוא להבקיע שער ולשמור עליו (אפשר גם היה להגדיל את התוצאה במתפרצות, אבל תמוז החטיא), גם אם זה אומר להכניס בלם נוסף, להתגונן ולשחק מגעיל, במיוחד נגד קבוצה התקפית וכשההגנה שלנו מסננת כשמספר רב של שחקנים עולים קדימה.
הנקודות ושמירת המקום הראשון היו מעל הכל, במשחק חוץ קשה, ועמדנו יפה במשימה ולדעתי זה ישפיע מאד על הביטחון של הקבוצה.
ככה בדיוק ציפיתי שנגיע למשחק הזה ונתייחס אליו.
ולמי שיש בעיות בלב, שיצפה שזה מה שיקרה בשלושת המשחקים הקשים הקרובים במידה ונוביל.
במיוחד בקרית שמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 09:56 
אנטיגונה כתב:
אותי מעודד מה שהיה בסכנין יותר מהתוצאה באיינדהובן.
הגענו למשחק קשה כשאנחנו סוחבים טראומה.
טראומה של משחקים רעים אחרי אירופה וטראומה של אי יכולת לנצח כשאנחנו במקום הראשון (טראומה נמשכת של המועדון).
וכדי לשבור טראומה כזאת, באים לקחת נקודות בכל הכוח ובכל דרך.
ועשינו זאת בהצלחה רבה.
קבוצה צריכה לדעת במצבים כאלה לבוא להבקיע שער ולשמור עליו (אפשר גם היה להגדיל את התוצאה במתפרצות, אבל תמוז החטיא), גם אם זה אומר להכניס בלם נוסף, להתגונן ולשחק מגעיל, במיוחד נגד קבוצה התקפית וכשההגנה שלנו מסננת כשמספר רב של שחקנים עולים קדימה.
הנקודות ושמירת המקום הראשון היו מעל הכל, במשחק חוץ קשה, ועמדנו יפה במשימה ולדעתי זה ישפיע מאד על הביטחון של הקבוצה.
ככה בדיוק ציפיתי שנגיע למשחק הזה ונתייחס אליו.
ולמי שיש בעיות בלב, שיצפה שזה מה שיקרה בשלושת המשחקים הקשים הקרובים במידה ונוביל.
במיוחד בקרית שמונה.

חבל רק שלא אתה וכנראה שגם לא קשטן מבינים שלהכניס עוד בלם במקום קשר ולהתגונן רק מסכן את הנצחון. במיוחד במשחק כמו שהיה ביום ראשון שסכנין לא היו קשורים לכלום, במקום לנסות להכריע את המשחק מוקדם יותר בשביל שהוא לא יגיע למצב שאתה נלחץ אחורה סיום, הפועל הולכים אחורה, מוותרים על החזקת כדור ומחזירים את סכנין למשחק, נותנים להם להתקיף. ואז, אתה תלוי במזל. שופט, טעות בלם. זה בדיוק הההבדל בחשיבה בין קבוצה שרוצה אליפות לקבוצה אחרת. קבוצה שרוצה אליפות חייבת לנצח את המשחקים האלה. אם אפשר לנסות להכריע אותם קודם, זה מה שצריך לעשות. לפעמים ההבדל בין 0:4 ל 1:1 הוא גול שלא שמת שיכולת במצב של 0:1.
קבוצה חזקה, גם אם היא לא רצה קדימה לשים את השני והשלישי צריכה לפחות להחזיק את הכדור ולא להעיף כל כדור קדימה ולתת לקבוצה השנייה להתקיף אותה.
זה קשטן לא מבין. הפעם זה הצליח לו. אם תוצאות קשה מאוד להתווכח, אני גם לא רוצה. הבעיה היא שתוצאות לא נמדדות במחזור 11, אלא בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 09:56 
התלונות והקללות על קשטן לאו דווקא היו בגלל תוצאות, אלא בגלל ההתנהלות שלו מול שחקנים, סדרות המשמעת והדכאון הכללי שהוא הפיל על כל המערכת. לא שאני מסכים איתם, גם הכשלון היחסי באירופה לא תרם לחיבור עם הקהל.
אפילו כשהעסק נרגע באופן יחסי הוא הספיק לעצבן את כולם עם החילוף המטומטם של בוריס קליימן כדי להראות לכולם שהוא אומר את המילה האחרונה ולהתריס כלפי כל העולם ואשתו.
יש כאלה שיטענו שזה מביא תוצאות טובות, אני חושב שאפשר לעשות את זה גם בלי סדרות משמעת ובלי להכניס את כל הקבוצה לאווירת דכאון אטומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
זה ויכוח שלא יגמר.
גם במשחק מול סכנין נוסא ותמוז יכלו להגדיל את התוצאה.
ובמשחקים אחרים כששלחנו שחקנים קדימה קיבלנו גולים קלים עם האין הגנה שלנו.
למה בונקר עם שלושה בלמים זה להסתמך על מזל ושליחת שחקנים קדימה זה לא מזל, במיוחד בקבוצה שלנו?
מעבר לזה, לא קובע שמדובר בשיטה שתמיד תתאים.
במשחק הזה חשבתי עוד לפניו שזה מה שצריך לעשות (וגם בגמר גביע האחרון למשל).
ובכלל אני חושב שקבוצת כדורגל, גם מול קבוצה נחותה, צריכה לדעת להתגונן ולשמור על היתרון שלה.
זה קורה לקבוצות גדולות יותר בעולם כשהן זקוקות מאד לנקודות במשחק חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 10:29 
בתור אחד ממבקריו הגדולים של קשטן, אני צריך להוריד את הכובע בפניו על שינוים שביצע.
א. נראה שסוף סוף הוא מבין את ההרכב הנכון של הקבוצה.
ב. בסכנין לדעתי הפועל שיחקו מצוין בהתחשב לכל הנסיבות, היינו הקבוצה העדיפה וניצחנו בצדק.

מקווה שיצליח לשמור על הקו הזה ולהבין שאבובטול וטועמה הם רק שחקני ספסל, בכל מקרה לצערי חסר לי בספסל איזה אס אמיתי לנצח משחקים, מקווה שאורמוש יוכל לתת איזה ערך מוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 12:02 
אנטיגונה כתב:
זה ויכוח שלא יגמר.
גם במשחק מול סכנין נוסא ותמוז יכלו להגדיל את התוצאה.
ובמשחקים אחרים כששלחנו שחקנים קדימה קיבלנו גולים קלים עם האין הגנה שלנו.
למה בונקר עם שלושה בלמים זה להסתמך על מזל ושליחת שחקנים קדימה זה לא מזל, במיוחד בקבוצה שלנו?
מעבר לזה, לא קובע שמדובר בשיטה שתמיד תתאים.
במשחק הזה חשבתי עוד לפניו שזה מה שצריך לעשות (וגם בגמר גביע האחרון למשל).
ובכלל אני חושב שקבוצת כדורגל, גם מול קבוצה נחותה, צריכה לדעת להתגונן ולשמור על היתרון שלה.
זה קורה לקבוצות גדולות יותר בעולם כשהן זקוקות מאד לנקודות במשחק חוץ.

כי כשאתה עושה בונקר אתה תלוי בקבוצה השנייה, במה שהיא תעשה. קבוצת כדורגל טובה, במיוחד מול קבוצה נחותה ממנה, צריכה להכתיב קצב, לשלוט במשחק, לקבוע את הגורל שלה בעצמה.
ומה זה "לשלוח שחקנים קדימה"? אני לא מצפה שתשחק כאילו אתה בפיגור או במצב של תיקו וחייב לנצח את המשחק. תשחק כדורגל. מתי קיבלת גולים ששלחת שחקנים קדימה? בינתיים, בשני משחקים בגביע אירופה שהוא עשה את החילוף הזה, הוא ספג. אבל זה לא משנה.
בכדורגל יש קטע כזה, שהכדור אצלך, אתה לא יכול לספוג. שאתה עושה לחץ על היריב ומשבש לו את המשחק, הרבה יותר קשה לו להבקיע. שהכדור אצלך, אם אתה ממשיך לעשות תנועה ללא כדור ולהחזיק אותו, במקום לשלוח אותו בפאניקה קדימה בלי כתובת, ליריב יותר קשה.
שאתה מחכה ליריב על ה-30 מטר, אתה מגדיל את הסיכוי שלו להבקיע, תאמין לי.
תסתכל על המשחק של הפועל מול ליון בבלומפילד בעונה הקודמת. תראה קבוצה שמגיעה למגרש חוץ קשה, מובילה 0:2, סופגת שער מצמק 13 דקות לסיום וב-13 דקות האלה, לא נותנת להפועל בכלל להחזיק בכדור. לוחצת בחלק המגרש של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
רוני,
אם הפועל היתה עושה בונקר נגד סכנין שבקישור יש את ידין ואבוקסיס, בהגנה את דאגלס, גרשון וטופוזקוב, כאשר פנסטיל ויעקב הילל הם המגנים,
תאמין לי שסכנין לא היתה מגיע עם כדור ל 20 מטר מהשער של הפועל ויכלנו לשחק בלי שוער.
אבל כשהמגנים עם חוטבא ושיש, הקישור האחורי הוא ידין בלבד, וההגנה מורכבת מפצ'אלקה בדיר ופרנסמן אז אין מה לרדת לבונקר.
החלק החזק שלנו הוא הקישור בה יש לנו 8 שחקנים ברמה טובה + (אורמוש, נוסא, גורנדה, עבאס, טועמה, אלרואי, ידין ושי), ולכן המטרה
אמורה להיות להעביר את כובד המשחק לשם, בסוף המשחק נגד סכנין שיחקנו עם שני שחקים בלבד מהחוליה הזאת). אז נכון שאורמוש ושי
היו פצועים ופתחת עם 4 שחקנים נוספים, אבל לא היתה סיבה הגיונית לבטל אותה לגמרי, ולרד מ 4 בתחילת המשחק ל 2 בסופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 12:29 
el dudernio כתב:
רוני,
אם הפועל היתה עושה בונקר נגד סכנין שבקישור יש את ידין ואבוקסיס, בהגנה את דאגלס, גרשון וטופוזקוב, כאשר פנסטיל ויעקב הילל הם המגנים,
תאמין לי שסכנין לא היתה מגיע עם כדור ל 20 מטר מהשער של הפועל ויכלנו לשחק בלי שוער.
אבל כשהמגנים עם חוטבא ושיש, הקישור האחורי הוא ידין בלבד, וההגנה מורכבת מפצ'אלקה בדיר ופרנסמן אז אין מה לרדת לבונקר.
החלק החזק שלנו הוא הקישור בה יש לנו 8 שחקנים ברמה טובה + (אורמוש, נוסא, גורנדה, עבאס, טועמה, אלרואי, ידין ושי), ולכן המטרה
אמורה להיות להעביר את כובד המשחק לשם, בסוף המשחק נגד סכנין שיחקנו עם שני שחקים בלבד מהחוליה הזאת). אז נכון שאורמוש ושי
היו פצועים ופתחת עם 4 שחקנים נוספים, אבל לא היתה סיבה הגיונית לבטל אותה לגמרי, ולרד מ 4 בתחילת המשחק ל 2 בסופו.

זה לא קשור לאיזה חלק חזק אצלך. שאתה יורד אחורה ומוותר על החזקת כדור, אתה מגדיל את הסיכויים שלך לספוג. אני כבר לא מדבר על זה שאתה מקטין את הסיכוי שלך להגדיל את התוצאה ולגמור משחקים שיכולים להסתבך. שאתה עושה בונקר כזה, היריב אוטמטית נמצא על ה-20 מטר שלך. תסתכל על סוף המשחק נגד סכנין, ב-10 דקות האחרונות. שהכדור היה אצל הפועל, שחקנים אשכרה לא ידעו מה לעשות איתו וכמובן, המתפרצות לא יכולות להיות אפקטיביות כי אין למי למסור. דמארי מקבל כדור, הולך עם הראש בקיר. אתה רוצה לבזבז זמן? מצוין. תחזיק כדור. ככה מבזבזים זמן.
המזל של הפועל במשחק הזה היה שסכנין שיחקו קטסטרופה ובמקום לשחק כדורגל נכון, שלחו כדורים ארוכים והגביהו סתם (גם זה יכול להיות מסוכן לפעמים). בשורה התחתונה, בבונקרים האלה, אתה תלוי ביריב ולא בעצמך וזה משהו שקבוצה שרוצה אליפות, לא יכולה להרשות לעצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
בהרכב ההגנתי שהצגתי יש מי שיריד את הקבןוצה למתפרצות, יש מי שינהל את המשחק וידאג לסדר.
הבלאגן שהיה בקבוצה נגד סכנין קשור ישירות לזה שהקבוצה לא בנויה לבונקר, אין מנהל בהגנה (גם טופצ'ה וגם גרשון היו כאלו)
אין מנהל משחק במרכז המגרש (אבוקסיס הוא כזה), ויש או שחקנים שצריכים שיכוונו אותם (שיש, חוטבא, פרנסמן,קנדה,לאלא)
או כאלו שמסוגלים לעשות את העבודה הנקודתית שלהם (ידין,באדיר,אדל ופצ'אלקה). ככה לא ניתן לעשות בנוקר, ועדין
סכנין לא סיכנו באמת את השער ואתה היית קרוב יותר לסגור את משחק עם ההחטאה של תמוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אדום נחמד כתב:
אנטיגונה כתב:

להקדים קללה למעשה הראוי לקללה
מענין...

אני לא רוצה להתעצבן.. בשום מקום לא אמרתי שאני מתכוון או שצריך לקלל את קשטן. כן צריך להביע את הביקורת. בין אם היא פה בפורום (ונעלמת כמו שנכתבת), ובין אם במשחק. אין לקשטן שום חסיון מלשמוע את דעת הקהל. זה שאנשים לוקחים את זה צעד קדימה ומשתמשים במילים שלא ראויות להכתב, זה עניינם בלבד, ולא רלוונטי אלי או לנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 13:38 
el dudernio כתב:
בהרכב ההגנתי שהצגתי יש מי שיריד את הקבןוצה למתפרצות, יש מי שינהל את המשחק וידאג לסדר.
הבלאגן שהיה בקבוצה נגד סכנין קשור ישירות לזה שהקבוצה לא בנויה לבונקר, אין מנהל בהגנה (גם טופצ'ה וגם גרשון היו כאלו)
אין מנהל משחק במרכז המגרש (אבוקסיס הוא כזה), ויש או שחקנים שצריכים שיכוונו אותם (שיש, חוטבא, פרנסמן,קנדה,לאלא)
או כאלו שמסוגלים לעשות את העבודה הנקודתית שלהם (ידין,באדיר,אדל ופצ'אלקה). ככה לא ניתן לעשות בנוקר, ועדין
סכנין לא סיכנו באמת את השער ואתה היית קרוב יותר לסגור את משחק עם ההחטאה של תמוז.

הבנתי. בונקר זה רע. נקודה.
וסכנין לא סיכנו את השער, אתה צודק. כי הם היו לא טובים. שוב, אתה תלוי בהם. ובעיקר בגלל שהם היו לא טובים, זה שבכלל הבאת אותם למצב שהם מתנהלים 30 מטר מהשער שלך זה מסוכן. היה חסר הרבה שהשופט ישרוק את העבירה של טועמה דקה 90, או שאיזה כדור ייכנס מכל הבלאגן שם.
אם להפועל לא היו היכולות, הייתי אומר לך סבבה. תילחם עם מה שיש. אבל להפועל יש את היכול לפחות להחזיק יותר בכדור בשלבים האלה של המשחק והבונקר, בתוספת החילף המצחיק של פרנסמן, גם מונעים את זה מקצועית וגם משדרים לשאר השחקנים, אנחנו לא מתקיפים יותר, נשארים בהגנה.
עזוב אותך, לא משחקים ככה כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: