תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 389 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש הפועל 9-8/7/2011 [דיונים]
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
זה אמנם מתגמד לעומת הצרות שלנו אם הוא יבוא או לא,אבל אני חותך ת'זין אם הקוסטה ריקני הזה יבוא.

כנס לדף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אל באנדי כתב:
מבחינת החוק
מותרת מחאה שקטה שבא אנחנו מבקשים מאנשים לא להיכנס לחנות של דנה ?
או שזה אסור ?

מחאה שקטה מותרת, במיוחד בשעות היום שאין עם זה שום בעיה.
השאלה היא האם דנה עובדת במקום אחד? או שמא כל החנויות בבעלותייה מנוהלות ע"י אנשים אחרים.

מה זה משנה ?
נבוא עם שלטים , נעמוד בשקט
ונבקש מאנשים לא להיכנס לחנות
התקשורת תעשה על זה חגיגה
יהיו הפסדים של כסף לחנות
דנה תבכה לטביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 18:35 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
עידן טל שלפי דיווחים כאלה ואחרים היה ברשימה של קשטן חתם בהפועל י-ם :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
נו יש חדש לגבי החנות של דנה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 18:43 
נושא שי אבוטבול הרבה יותר חשוב כיום מהשחקן שי אבוטבול, הקרב הזה בין הקהל לטביב יסמן את המשך הדרך במאבק אם טביב יתעקש ,זה סימן נוסף לכמה הוא לא סופר את הקהל/הפועל.
היו הרבה מקרים בזמן האחרון שמצביעים על חוסר ההבנה של טביב מה זה בעינינו הפועל ,יש כאלה שאפילו כינו זאת אוטיזם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א: הדברים החשובים באמת

מאת ניר צדוק, "עכבר העיר" ת"א

מלון מפואר, מסיבות עיתונאים והון עתק עבור אחוזים ספורים משחקן כדורגל. יעלה כמה שיעלה - העיקר לחגוג על חשבונו של מוני הראל

היום לא ידוע, אך השעה היא תשע וחצי בבוקר, והמקום - מטרים ספורים מהכניסה ללובי של מלון מפואר בתל אביב. בתוך משולש מוצל קטן שיוצר חיבור בין שני קירות עומד הגיבור של הסיפור ובתוכו, מתרגש, כבר הולמים התופים.

ידו מעט רועדת לאחר שלושה ניסיונות כושלים להדליק סיגריית פרלמנט לייט. בעזרת המצית הקטנה מופיע ניצוץ ולאחריו כמה טבעות עשן. קופסת הסיגריות, צרור המפתחות, המצית השחורה הקטנה, הפלאפון - קטן גם הוא, רוטט ומזמזם ללא הפסקה - נתונים כולם, איכשהו, אחד על גבי השני, בכף יד שמאלית שנראית כמו עומדת להתפקע. את זו הימנית, הפנויה לחלוטין, מייעד לסימון תנועות לא ברורות, גם אם מובנות בהתחשב בזמנים הלא פשוטים שעוברים עליו, לעברם של מספר מצומצם מהמוזמנים. מי שמכיר אותו מקרוב יודע שזהו יומו הגדול ביותר זו תקופה ארוכה.

מכיסו מבצבצת פיסת נייר עליה כתב מספר משפטים מרושלים. בקרוב יזרוק את בדל הסיגריה, יחייך בשביעות רצון למצפים לו, וברשותם יפתח בדברים. גם אם אינו איש של מילים, את המטרייה כבר הספיק להבין; תמצות ותקיפות. תקיפות ותמצות. זוג משקפי קריאה מקופל ונח ברווח שבין חולצתו לחזהו. בלעדיהם הוא לא מסוגל לקרוא אפילו את שמו. הוא מושך כתפיו לאחור ובתנועה טבעית, המשכית, מניח אותם על אפו.

"חברים יקרים", הוא פותח. היה רוצה שיהיה כך, לפחות. ההגייה רחוקה ממושלמת. הוא מתעכב יתר על המידה על מילה מסוימת, מחליק במהירות אחרת, וכל זאת כשמבטו לא מש מן הדף. אינו איש מרשים, לדעתם של מרשימים ולא מרשימים. הופעתו יכולה היתה להיחשב למכובדת לפי הקריטריונים המקובלים לו רק היה בוחר להיראות מכובד לפי הקריטריונים המקובלים - כסף לא חסר, גם נגיעה לאופנה לא, אך הוא מעדיף כך - עממי, פשוט, הפוך על הפוך, מבלבל ומתעתע. זה כבר לא מרשים אף אחד. הוא כנראה גם יודע. אין טעם להשקיע. כמעט.

"אז זהו", יאמר אחד מאנשי התקשורת למצלמה כעבור כמה דקות, כשהכל ייגמר, "כאן מסתיימת עוד מסיבת עיתונאים של אלי טביב, הבעלים של הפועל תל אביב, שרכש הבוקר 23 אחוזים נוספים מכרטיס השחקן של עומר דמארי בתמורה ל-600 אלף יורו". את 27 האחוזים הנותרים הוא מתכוון לחלק ל-11 מסיבות עיתונאים, כל אחת מהן מכה קטנה בגבו של הראל.
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 21:06 
Peace Hope כתב:
עידן טל שלפי דיווחים כאלה ואחרים היה ברשימה של קשטן חתם בהפועל י-ם :)

זאת הרמה שלו +-

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 21:15 
IdanTheLittle כתב:
בלומי כל כך מנסה להראות אובייקטיבי, שהוא מתעלם בכוונה מיכולת ההרס של טביב (העבריין המורשע).
עלק לתת לו צ'אנס...

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
טביב הנחית בוולפסון את לובוס ואת דיאמנט. קשטן לא רצה אותם מלכתחילה אבל לפחות שיחק אותה כאילו הוא נותן צ'אנס. עכשיו שניהם שוחררו ע"פ דרישת קשטן.

מסקנה:
אם קשטן מצליח לסלק מהפועל שחקני רכש שהוא אינו רוצה, תהיו בטוחים שאם הוא ירצה אף שחקן קיים לא יעזוב, כלומר, אם הוא יעמוד על רגליו האחוריות - שי אבוטבול יישאר בהפועל ויהיה הקפטן שלה בעונה הקרובה, גם אם טביב יצטרך לשלם עוד 30 אלף דולר.

השאלה היא רק כמה רוצה קשטן את שי, אם בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
דווקא את התשלום במזומן אני יכול להבין.
א. מכבי פ"ת כנראה נכנסה לבעיות תזרים ולא קיבלו שם משכורות (כך פורסם).
ב. להפועל יש הרבה כסף נזיל.
ג. לטביב יש אינטרס עסקי ליצור סוג של ברית עם הלוזונים.

אם בשביל זה צריך לשלם במזומן זה שיקול סביר.
כמובן שזה לא התרחיש היחיד שאפשר להעלות על הדעת, אבל זו אופציה די סבירה.

אופציה סבירה אולי כשמדובר בטירון בעסקים.
אבל למה שסוחר ממולח כטביב לא יבקש ויקבל הנחת מזומן?
לא נראה לכם לא סביר שמחיר הפתיחה של לוזון הוא גם מחיר העסקה?
תתעוררו אנשים, משהו בעסקה הזאת מסריח ביותר,
ולנו אין מה לעשות אלא לעמוד מנגד ולצפות איך מרוקנים את הקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 21:46 
סו אלן כתב:
IdanTheLittle כתב:
בלומי כל כך מנסה להראות אובייקטיבי, שהוא מתעלם בכוונה מיכולת ההרס של טביב (העבריין המורשע).
עלק לתת לו צ'אנס...

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

את בוודאי מתכוונת למוני השד האדום, שמעבר לגיחות שלו בשבועות האחרונים לבתי המשפט, שכחנו ממראה פניו.
עליו אפשר לאמר על אותו משקל, מי שלא עושה לא טועה.

אני לא מסתיר את סלידתי מהשד שמעון מוני הראל, ואת החששות שלי מהחבר אליעזר טביב, לאור עברם המפוקפק.
הפועל באמת יותר חשובה לי משניהם, ואני באמת לא יכול לתת תשובה מי משניהם, אם בכלל, טוב להפועל.
אני יודע דבר אחד, שבמצב הנוכחי שניהם יחד זה הכי גרוע.
מוני כבר הוכיח לי בקדנציות שלו בהפועל, שהוא בעדינות לא מתאים לתפקיד.
אליעזר טביב, עם כל העבר שלו (אין צורך להביא ציטוטים מהעיתונות, הכל כבר פורסם), עדיין לא קיבל את ההזדמנות להוכיח לבדו במערכת, למה הוא מסוגל. לפחות מבחינתי, ובמידה והוא יקבל את הגושפנקא מבית המשפט, הוא יקבל את הצ'אנס.

אם זה הופך אותי אוטומטית לתומך של טביב, אני אחייה עם זה בשלום.
אחרי 42 שנים על הכדור, ש- 36 מהם אני מזוהה עם הצד האדום של תל אביב, אני יודע שהאינטרס היחיד שלי הוא טובת הפועל.

העיקר שחלק מהאנשים שמטיפים לי ולאחרים מוסר, ודואגים לזעוק לשמיים כשמקללים שחקן של הפועל במגרש או בפורום, לא מסוגלים לגנות במילה אחת את הגידופים נגד קשטן. מאמן הקבוצה, שהרוויח ביושר מקום של כבוד בדפי ההיסטוריה שלה. תמשיכו לשכב על הכביש בשביל שי אבוטבול, שהאחים שלו פוצצו אוהדים של הפועל. שחקן נשמה עלאק.

כנראה שלאהוד הפועל, כשהפועל זה האינטרס העליון, קצת קשה בימים אלו.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 21:53 
EISEN כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא דיברתי על גובה העסקה ועל שום דבר אחר, אלא על העובדה שהכסף שולם במזומן.
ממש לא מעיד על היותו טירון בעסקים. ההיפך.
גובה התשלום זה עניין אחר. לא פוסל שום אפשרות.
אבל אם כבר, גובה התשלום על אלרואי הזוי לא פחות וזו עסקה של מוני שיש לו עניינים עסקיים עם שירצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 22:34 
Charlie כתב:
טביב הנחית בוולפסון את לובוס ואת דיאמנט. קשטן לא רצה אותם מלכתחילה אבל לפחות שיחק אותה כאילו הוא נותן צ'אנס. עכשיו שניהם שוחררו ע"פ דרישת קשטן.

מסקנה :
אם קשטן מצליח לסלק מהפועל שחקני רכש שהוא אינו רוצה, תהיו בטוחים שאם הוא ירצה אף שחקן קיים לא יעזוב, כלומר, אם הוא יעמוד על רגליו האחוריות - שי אבוטבול יישאר בהפועל ויהיה הקפטן שלה בעונה הקרובה, גם אם טביב יצטרך לשלם עוד 30 אלף דולר.

השאלה היא רק כמה רוצה קשטן את שי, אם בכלל ...

בדיוק,
ולכן לדעתי זו הייתה הסיבה לחלק מהזעם של הקהל אתמול כלפי קשטן

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 22:38 
בלומי האדום כתב:
סו אלן כתב:
IdanTheLittle כתב:
עלק לתת לו צ'אנס...

את בוודאי מתכוונת למוני השד האדום, שמעבר לגיחות שלו בשבועות האחרונים לבתי המשפט, שכחנו ממראה פניו.

אני לא מסתיר את סלידתי מהשד שמעון מוני הראל, ואת החששות שלי מהחבר אליעזר טביב, לאור עברם המפוקפק.
הפועל באמת יותר חשובה לי משניהם, ואני באמת לא יכול לתת תשובה מי משניהם, אם בכלל, טוב להפועל.
אליעזר טביב, עם כל העבר שלו (אין צורך להביא ציטוטים מהעיתונות, הכל כבר פורסם), עדיין לא קיבל את ההזדמנות להוכיח לבדו במערכת , למה הוא מסוגל. לפחות מבחינתי, ובמידה והוא יקבל את הגושפנקא מבית המשפט, הוא יקבל את הצ'אנס.

אחרי 42 שנים על הכדור, ש- 36 מהם אני מזוהה עם הצד האדום של תל אביב, אני יודע שהאינטרס היחיד שלי הוא טובת הפועל.

העיקר שחלק מהאנשים שמטיפים לי ולאחרים מוסר, ודואגים לזעוק לשמיים כשמקללים שחקן של הפועל במגרש או בפורום, לא מסוגלים לגנות במילה אחת את הגידופים נגד קשטן. מאמן הקבוצה, שהרוויח ביושר מקום של כבוד בדפי ההיסטוריה שלה. תמשיכו לשכב על הכביש בשביל שי אבוטבול, שהאחים שלו פוצצו אוהדים של הפועל. שחקן נשמה עלאק.

ידידי כאח לי,
אין לי מושג איך מהמשפט הנפלא על קייזר סוזה הגעת לנסח עוד מניפסט שכזה
לא צריך להיות תומך של מוני הראל כדי להיות מתנגד לאלי טביב
משום מה, אתה, אופטימי ועוד כמה, שכמו תקליט שבור, כל פעם מחדש משוכנעים שקיים איזה עולם שלם נסתר, נכלולי ומתוקתק של פעילים פרו הראלים, שאותם (א-אה!) לא מעניינת הפועל, או לכל הפחות מוני חשוב להם יותר מהפועל. הסיבות תופעה הפסבדו פרנואידית הזו רבות. את חלקן אני מכיר, חלקן אני יכול רק לנחש, השאר לא יוודעו כנראה לעולם, פרט לרופא המטפל שלהם, אם יש כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 22:45 
tadmored כתב:
Charlie כתב:

מסקנה :

בדיוק,

אז אולי קשטן עצמו לא רוצה את אבוטבול? ואם זאת החלטה מקצועית שלו אז צריך לקלל אותו בגלל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 23:15 
בקיצור, זה מזכיר קצת את סאגת נמני ומכבי כשהאוהדים הפכו את זה למסע צלב כנגד המועדון.
אישית אני חושב ששי כמובן צריך להישאר בהפועל וזה לא משנה בכלל אם כשחקן הרכב או לא.
אבל, יש כאן יציאה מפרופורציות לדעתי של כל הצדדים , שי טביב והקהל.
צריך לקחת בחשבון שהמסע הזה כנגד טביב יהפוך להיות האישיו של כל העונה הזו, ככה שמכדורגל אפשר לשכוח.
ברגע שכל האנרגיות שלנו כקהל הולכים לכיוון הזה זה בא על חשבון דברים אחרים וזה יוצר אווירה מסויימת סביב הקבוצה,כאשר ספורט ותחרותיות הופכים להיות בעדיפות שנייה.
כשכמובן שלהילחם על הערכים שלנו כקהל בעניין שחקני הבית ובכלל ביחס של טביב לשחקנים זה לא פחות חשוב.
מה שאני מנסה לומר בעצם זה שהעונה הזאת מקצועית אין לנו לאן ללכת מכיוון שמה שיציף את המערכת כל הזמן זה היחסים בין הקהל לטביב.
כרגע זה לא ממש משנה אילו שחקנים יגיעו , באווירה שיש סביב המועדון הוא לא יכול להצליח מקצועית.
בתקווה שדברים ישתנו אך אני בספק גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
סו,
בהחלט לא צריך להיות תומך של מוני בשביל להתנגד לטביב, הבעיה היא שזה או זה או זה ואתה אומר על אחד לא
נחרצות, משמעות האמירה היא כן על האחר.
לא צריך להיות גאון הדור בשביל להבין את זה, בחיאת, אנחנו לא חיים בעולם דמיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
סו אלן כתב:
IdanTheLittle כתב:
עלק לתת לו צ'אנס...

אליעזר טביב, עם כל העבר שלו (אין צורך להביא ציטוטים מהעיתונות, הכל כבר פורסם), עדיין לא קיבל את ההזדמנות להוכיח לבדו במערכת , למה הוא מסוגל. לפחות מבחינתי, ובמידה והוא יקבל את הגושפנקא מבית המשפט, הוא יקבל את הצ'אנס.

על אותו משקל, בוא ניתן צ'אנס לשאול המקורי לנהל את הפועל כדורגל, למרות עברו, כי העבר שלו לא משנה ולכל אחד מגיעה הזדמנות. לא ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 01:39 
IdanTheLittle כתב:
בלומי האדום כתב:
סו אלן כתב:
IdanTheLittle כתב:
עלק לתת לו צ'אנס...

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :

על אותו משקל, בוא ניתן צ'אנס לשאול המקורי לנהל את הפועל כדורגל, למרות עברו, כי העבר שלו לא משנה ולכל אחד מגיעה הזדמנות. לא ככה?

דמגוגיה בשקל.
באופן עקרוני אני באמת מאמין בהזדמנות נוספת, גם לרוצחים ופושעים.
על אותו משקל אני יכול לשאול את כבודו, האם לפליקס חלפון מגיע הזדמנות שניה ?, האם לאלי (קוקוס) כהן מגיע הזדמנות שניה ?
מבחינתי, כל עוד האדם שילם את חובו לחברה, הוא זכאי להזדמות שניה.
טביב לא מתקרב לחומרת המעשים של השניים האחרונים.

הבחור 3 שנים במועדון, באופן רשמי או לא, והפועל רק רושמת הישגים.
בזכותו או לא, זה לא ממש משנה, עובדתית הוא חלק מההצלחה.
ראיתי כבר אוהדים שהדביקו לו את כל הכשלונות, ולמוני את ההצלחות.
שניהם שם במידה שווה, גם היום.

וסו, תודה על האבחנה הרפואית, אני כבר בטיפול. חברים מהמכון של זיגמונד, ממליץ בחום.
לא קיטלגתי אותך כתומך הראל, שהפועל חשובה לו פחות מהפרסונה הראל, וכאוטומטית מתנגד לטביב.
אני רק מבקש שלא תעשה זאת עבורי.
הפועל יותר חשובה מכל שחקן ו\או בעלים ו\או מנהל שלה. רוצה להאמין שגם לכבודו, וגם לאוהדים אחרים.
אני רק לא מנסה לייצר מצב של סוף העולם למועדון, במידה שטביב נשאר לבד.
אתה ועוד אנשים עושים זאת בחצאי רמיזות, לאורך תקופה ארוכה.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
אולי אתה הדמגוג פה?
איזה הזדמנות בדיוק קיבל קוקוס? או פליקס? לשחק בליגה נמוכה?

וכמו שאני בטוח שלא תתן לפדופיל לשמור על הילדים שלך ("הזדמנות שניה, לא?"), לא נותנים לעבריין שהורשע בזיוף, מרמה, הונאה וכו' לשמור על מיליוני שקלים של הקבוצה שלך.

ולתת לטביב קרדיט על ההצלחות זה כל כך מביך. צריך לתת לו קרדיט שהוא לא הרס את המועדון עוד בתקופת הצינון שלו.
כשהוא באמת נכנס לעניינים (2010/2011), התחילה ההתפרקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 02:22 
IdanTheLittle כתב:
אולי אתה הדמגוג פה?
איזה הזדמנות בדיוק קיבל קוקוס? או פליקס? לשחק בליגה נמוכה? אמרתי שקיבלו. אמרתי שאני אתן, ברגע שהם ישלמו את חובם לחברה

וכמו שאני בטוח שלא תתן לפדופיל לשמור על הילדים שלך ("הזדמנות שניה, לא?") אין לי ילדים ואין לי מושג איך אגיב במקרה עתידי. מקרה טביב לא מתקרב לחומרת המעשים של פדופיל. , לא נותנים לעבריין שהורשע בזיוף, מרמה, הונאה וכו' לשמור על מיליוני שקלים של הקבוצה שלך. גם אמרו שלא נותנים לו לנהל קבוצת כדורגל, אבל מסתבר שעברה תקופת העבירה והוא שילם את חובו לחברה, ולכן אין בעיה. בשביל זה קיימים בתי משפט והם ביחד עם ההתאחדות לא מנעו זאת ממנו. אתה ואני האחרונים שייקבעו פה. ברגע שמותר לו והוא משפטית הבעלים של הפועל, הוא יקבל הזדמנות. אני עד היום לא ראיתי את הנזק שהוא גרם להפועל תל אביב.

ולתת לטביב קרדיט על ההצלחות זה כל כך מביך. צריך לתת לו קרדיט שהוא לא הרס את המועדון עוד בתקופת הצינון שלו.
כשהוא באמת נכנס לעניינים (2010/2011), התחילה ההתפרקות. זה בסדר, כבר הבנתי שרק מוני שידרג חוזים, בזכותו בלבד זכינו בדאבל, מוני העלה אותנו לליגת האלופות ומוני התחנן לשחק בבלומפילד. הבחור ממש שלגיה מהאגדות, חבל שהאחים גרים לא חיים בשביל לספר את סיפורו האישי. טביב ? מי זה. למה הוא בכלל נמצא בהפועל תל אביב אם יש לנו איש רב פעלים כמו מוני. העיקר שאני דמגוג. אתה משכתב את המציאות ודמגוג

שיהיה לכולם לילה אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 02:51 
סמל אישי של המשתמש
בלומי, אתה צודק, הוא באמת לא ניהל את הפועל לבד ולא הוכיח מה כישוריו כבעלים יחיד של הפועל. הוא כן ניהל בעבר קבוצת כדורגל בליגת העל, ושנינו יודעים מה קרה לה בסופו של דבר ומי היה האשם העיקרי. וזה לא שהוא בא להפועל בתור אדם שונה, זה לא שהייתה לו הארה בדרך שגרמה לו להצמיח ראסטות ולחזור להיות בן אדם הגון שראוי לנהל קבוצת כדורגל, ממש לא. הרי רק בשנה האחרונה אפשר לראות שהבן אדם כלל לא השתנה, ויש אינספור מקרים שמוכיחים את זה. אני לא חושב שיש לך אינטרסים או משהו בסגנון, אז אני פשוט אשאל אותך ישירות: למה אתה עוצם עיניים?
מה גורם לך להאמין במי שפירק קבוצה בליגת העל? זה לא שהוא היה יעקב שחר עד היום בהפועל, להיפך. הפועל כיום היא אחת הקבוצות המוקצות בליגת העל, ולא רק בגלל ריב הבעלים. הרי מוני הוא לא זה שמעכב משכורות לשחקנים, והוא גם לא זה שמסרב לשלם למלון שמשכן שחקן של הקבוצה. הוא לא זה שהשאיר שני שחקני סגל בארץ כשכל הקבוצה טסה לליסבון, והוא לא הורה לקחת לבונדר את הרכב אחרי משחק באשקלון. כשסוכנים אמרו שחודרוב מתנהל כמו בית משוגעים, הם לא דיברו על מוני, כי הוא ישב בבית. מי שכן יושב בחודרוב כל היום הוא אלי טביב, שאפילו הפעיל אלימות פיזית כלפי אנשיו של מוני.
אז אני אשאל שוב, מה גורם לך לתת לו הזדמנות שנייה? אתה הרי אוהב את הפועל, אין ספק שהיא חשובה לך, אז איך אתה לא פוחד עליה? כמו שלא אתן לפדופיל לשמרטף על הילדים שלי, גם אם הוא ריצה עונש מאסר, כך אני לא מסכים לתת לאדם כמו טביב להיות הבעלים היחיד של הפועל.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 05:45 
אדום כתב:
tadmored כתב:
Charlie כתב:

מסקנה :

בדיוק,

אז אולי קשטן עצמו לא רוצה את אבוטבול? ואם זאת החלטה מקצועית שלו אז צריך לקלל אותו בגלל זה?

לרגע לא אמרתי שצריך לקלל את קשטן.גם הייתי שם על הדשא ולא קיללתי את קשטן.
מקשטן מצפים שיאמר את דברו ,דהיינו לא רוצה/כן רוצה את אבוטבול תאמר זאת לשחקן וזהו.
כמו שצ'רלי אמר ולכן הסכמתי איתו לחלוטין-אם קשטן היה ממש רוצה את אבוטבול אז שי ישאר בהפועל ןה-30 אלף דולר לא יהוו בעייה לטביב.
קשטן קצת מתנהג כבובה של טביב,
מבין את הזעם ,לא מצדיק את הקללות.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
הפועל ת"א: הדברים החשובים באמת

מאת ניר צדוק, "עכבר העיר" ת"א

מלון מפואר, מסיבות עיתונאים והון עתק עבור אחוזים ספורים משחקן כדורגל. יעלה כמה שיעלה - העיקר לחגוג על חשבונו של מוני הראל

היום לא ידוע, אך השעה היא תשע וחצי בבוקר, והמקום - מטרים ספורים מהכניסה ללובי של מלון מפואר בתל אביב. בתוך משולש מוצל קטן שיוצר חיבור בין שני קירות עומד הגיבור של הסיפור ובתוכו, מתרגש, כבר הולמים התופים.

ידו מעט רועדת לאחר שלושה ניסיונות כושלים להדליק סיגריית פרלמנט לייט. בעזרת המצית הקטנה מופיע ניצוץ ולאחריו כמה טבעות עשן. קופסת הסיגריות, צרור המפתחות, המצית השחורה הקטנה, הפלאפון - קטן גם הוא, רוטט ומזמזם ללא הפסקה - נתונים כולם, איכשהו, אחד על גבי השני, בכף יד שמאלית שנראית כמו עומדת להתפקע. את זו הימנית, הפנויה לחלוטין, מייעד לסימון תנועות לא ברורות, גם אם מובנות בהתחשב בזמנים הלא פשוטים שעוברים עליו, לעברם של מספר מצומצם מהמוזמנים. מי שמכיר אותו מקרוב יודע שזהו יומו הגדול ביותר זו תקופה ארוכה.

מכיסו מבצבצת פיסת נייר עליה כתב מספר משפטים מרושלים. בקרוב יזרוק את בדל הסיגריה, יחייך בשביעות רצון למצפים לו, וברשותם יפתח בדברים. גם אם אינו איש של מילים, את המטרייה כבר הספיק להבין; תמצות ותקיפות. תקיפות ותמצות. זוג משקפי קריאה מקופל ונח ברווח שבין חולצתו לחזהו. בלעדיהם הוא לא מסוגל לקרוא אפילו את שמו. הוא מושך כתפיו לאחור ובתנועה טבעית, המשכית, מניח אותם על אפו.

"חברים יקרים", הוא פותח. היה רוצה שיהיה כך, לפחות. ההגייה רחוקה ממושלמת. הוא מתעכב יתר על המידה על מילה מסוימת, מחליק במהירות אחרת, וכל זאת כשמבטו לא מש מן הדף. אינו איש מרשים, לדעתם של מרשימים ולא מרשימים. הופעתו יכולה היתה להיחשב למכובדת לפי הקריטריונים המקובלים לו רק היה בוחר להיראות מכובד לפי הקריטריונים המקובלים - כסף לא חסר, גם נגיעה לאופנה לא, אך הוא מעדיף כך - עממי, פשוט, הפוך על הפוך, מבלבל ומתעתע. זה כבר לא מרשים אף אחד. הוא כנראה גם יודע. אין טעם להשקיע. כמעט.

"אז זהו", יאמר אחד מאנשי התקשורת למצלמה כעבור כמה דקות, כשהכל ייגמר, "כאן מסתיימת עוד מסיבת עיתונאים של אלי טביב, הבעלים של הפועל תל אביב, שרכש הבוקר 23 אחוזים נוספים מכרטיס השחקן של עומר דמארי בתמורה ל-600 אלף יורו". את 27 האחוזים הנותרים הוא מתכוון לחלק ל-11 מסיבות עיתונאים, כל אחת מהן מכה קטנה בגבו של הראל.
:BOW:

ענק גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
EISEN כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא דיברתי על גובה העסקה ועל שום דבר אחר, אלא על העובדה שהכסף שולם במזומן.
ממש לא מעיד על היותו טירון בעסקים. ההיפך.
גובה התשלום זה עניין אחר. לא פוסל שום אפשרות.
אבל אם כבר, גובה התשלום על אלרואי הזוי לא פחות וזו עסקה של מוני שיש לו עניינים עסקיים עם שירצקי.

סיכמנו כבר ש2 העסקאות מסריחות, אנחנו טוחנים פה מים.
שב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין את התהיות לגבי זה שהעיסקה בוצעה במזומן.
הצד המוכר יודע שבקופה יש מזומן ויכול מאוד להיות שאלה היו תנאיו.
הצד הקונה נתון בלחץ , מופםעלים עליו לחצים להראות רכש נורמאלי סוף סוף ולכן אין לו בעיה להעביר את המזומנים אם זו דרישת המוכר.

כל מי שעושה עיסקה עם הפועל בנתונים הקיימים הוא אידיוט אם הוא עושה עיסקה שלא במזומן.

אין זאת אומרת שהעיסקה כשרה במכלול שלה, בדיוק כמו שהעיסקה עם קריית שמונה לא היתה כשרה במכלול שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
טביב: "מרעי לא ישחורר להפועל חיפה. נתתי מילת כבוד למכבי פ"ת שאם הוא יעבור אז רק אליהם".

פתאום איכפת לך מכבוד הא? אחרי שניסית לדפוק את נתניה וק"ש כל כך חזק עד כדי כך שהם לא רוצים לעשות איתנו עסקים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 13:48 
אדום אופטימי כתב:
לא מבין את התהיות לגבי זה שהעיסקה בוצעה במזומן.
הצד המוכר יודע שבקופה יש מזומן ויכול מאוד להיות שאלה היו תנאיו.
הצד הקונה נתון בלחץ , מופםעלים עליו לחצים להראות רכש נורמאלי סוף סוף ולכן אין לו בעיה להעביר את המזומנים אם זו דרישת המוכר.

כל מי שעושה עיסקה עם הפועל בנתונים הקיימים הוא אידיוט אם הוא עושה עיסקה שלא במזומן.

אין זאת אומרת שהעיסקה כשרה במכלול שלה, בדיוק כמו שהעיסקה עם קריית שמונה לא היתה כשרה במכלול שלה.

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
אדום כתב:
tadmored כתב:
Charlie כתב:

מסקנה :

בדיוק,

לרגע לא אמרתי שצריך לקלל את קשטן.גם הייתי שם על הדשא ולא קיללתי את קשטן.
מקשטן מצפים שיאמר את דברו ,דהיינו לא רוצה/כן רוצה את אבוטבול תאמר זאת לשחקן וזהו.
כמו שצ'רלי אמר ולכן הסכמתי איתו לחלוטין-אם קשטן היה ממש רוצה את אבוטבול אז שי ישאר בהפועל ןה-30 אלף דולר לא יהוו בעייה לטביב.
קשטן קצת מתנהג כבובה של טביב,
מבין את הזעם ,לא מצדיק את הקללות.

לדעתי קשטן לא רוצה את שי.
חבל מאוד,שי הוא שחקן מנוסה ומוכשר וקשטן יתחרט על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
טביב: "מרעי לא ישחורר להפועל חיפה. נתתי מילת כבוד למכבי פ"ת שאם הוא יעבור אז רק אליהם".

פתאום איכפת לך מכבוד הא? אחרי שניסית לדפוק את נתניה וק"ש כל כך חזק עד כדי כך שהם לא רוצים לעשות איתנו עסקים יותר.

כבוד :LOL2: :LOL2:
אלי טביב :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 389 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: