תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 257 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גמר הגביע
הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:52 
redrony כתב:
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גוטמן לא מפחד מחיפה. גוטמן הוא טיפוס פחדן במהות שלו.

ואיך זה בידיוק מסתדר עם הנעת הכדור של הפועל והעובדה שהיא הכובשת הבכירה בארץ כבר לפחות שתי עונות?

הכל היה טוב עד לפני חודשיים. בחודשיים האחרונים זו ממש לא אותה קבוצה.
שנית, אם תיקח את שלושת המשחקים האחרונים בחיפה, כולל שני אלה שניצחנו, אלה לא היו משחקים לרזומה. שנה שעברה ב 0:1 של לאלא, היה חצי ראשון קטסטרופלי שרק בנס יצאנו ממנו ב 0:0. השנה ב 0:2 עד ההרחקה של בונדר היתה רק קבוצה אחת על המגרש ואחריהף זה כבר היה משחק אחר לגמרי, בטח לא טוב של הפועל. ועל משחק העונה האחרון אין צורך להרחיב את הדיבור וגם שם ראית איך גוטמן שם על הספסל את קנדה שהיה טוב ומעלה פתאום שחקן כמו שבחון שלא שיחק כמעט. זה אומר שהוא ניסה להתאים את עצמו לחיפה. זו פעולה של מאמן שלא מאמין שהקבוצה שלו יכולה לנצח בכדורגל הרגיל שלה.
אני מקווה שהעובדה שהגמר בר"ג, תגרום לזה שהמשחק ייראה יותר כמו זה שהיה בבלומפילד. הבעיה שהפועל במצב מנטאלי אחר לגמרי וגם חיפה.

אחד הדברים שאני לא מצליח להבין זה ההתנגדות ל"להתאים את הקבוצה ליריבה".
נהייה מין דיבור כזה שצריך לשחק את המשחק שלנו וכו'. אני חושב שמאמן חכם רואה את העוצמות ואת החולשות של הקבוצה שלו ושל היריבה ומתאים את המשחק.
בדיוק כמו במשחק של ה4:1 שהוא הלך כל הזמן על האגף של טוואטחה כי הוא זיהה שם נקודת טורפה.
אם חיפה משחקים אגרסיבי באמצע הוא צריך לחשוב איך הוא מתמודד עם זה (כשהוא יודע שהנעת הכדור היום של הפועל היא לא משהו).
מה שהוא עשה זה במובן מסוים לזרוק ג'וקר למשחק (שבחון) בלי לחשוב על העובדה שגם ככה האמצע שלנו חלש ואנחנו בנחיתות מובנית כשבצד ימין הוא מוותר על ההתקפה ומאפשר למסיללה לחגוג.
המסר ה"ניהולי" שלו היה סותר ולא ברור. עד היום אני לא מבין מה הוא רצה וזאת הבעיה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ואיך זה בידיוק מסתדר עם הנעת הכדור של הפועל והעובדה שהיא הכובשת הבכירה בארץ כבר לפחות שתי עונות?

שנית, אם תיקח את שלושת המשחקים האחרונים בחיפה, כולל שני אלה שניצחנו, אלה לא היו משחקים לרזומה. שנה שעברה ב 0:1 של לאלא, היה חצי ראשון קטסטרופלי שרק בנס יצאנו ממנו ב 0:0. השנה ב 0:2 עד ההרחקה של בונדר היתה רק קבוצה אחת על המגרש ואחריהף זה כבר היה משחק אחר לגמרי, בטח לא טוב של הפועל. ועל משחק העונה האחרון אין צורך להרחיב את הדיבור וגם שם ראית איך גוטמן שם על הספסל את קנדה שהיה טוב ומעלה פתאום שחקן כמו שבחון שלא שיחק כמעט. זה אומר שהוא ניסה להתאים את עצמו לחיפה. זו פעולה של מאמן שלא מאמין שהקבוצה שלו יכולה לנצח בכדורגל הרגיל שלה.
אני מקווה שהעובדה שהגמר בר"ג, תגרום לזה שהמשחק ייראה יותר כמו זה שהיה בבלומפילד. הבעיה שהפועל במצב מנטאלי אחר לגמרי וגם חיפה.

שמע, אנחנו יכולים להיות אלופי אירופה, אבל כשבאים לק"א אי אפשר לשחק התקפי. לא יודע למה, לא יודע איך נוצר המצב הזה, אני לא זוכר קבוצה ששיחקה התקפי נגד חיפה בק"א. זה לא שהמגרש כל כך ביתי, וזה לא שיש לה קהל מפחיד, וזה לא שהיא קבוצה כל כך טובה, פשוט איצטדיון שאי אפשר לשחק בו התקפי. אחרי שמפנימים את זה, אי אפשר שלא להוריד את הכובע בפני גוטמן. הוא ניצח שם משחק סופר סופר סופר חשוב, שהביא אליפות, וניצח שם בעשרה שחקנים. המשחק העונה היה דווקא תעודת הצטיינות לגוטמן, שעשה בית ספר לאלישע ובעצם לכל מאמן בישראל. מבחינת טקטית, הפועל שיחקה מושלם. לא בונקר, טקטי. בחמשת המשחקים האחרונים הם ניצחנו אותנו רק פעם אחת והפסידו לנו שלוש פעמים.
כמו שאוגסטוס אמר, גוטמן מאמן שמרן(לא פחדן). אם לאורך העונה לא ממש הרגשנו את זה, או שהנזק היה הפיך, במשחק העונה השמרנות עשתה נזק בלתי הפיך שהפסיד לנו את האליפות. לך תבין מה הלך לו בראש כשהוא החליט לעלות את שבחון, בונדר ודדי. אני לא יודע מה הלך לו בראש, אני רק יודע שהלכה האליפות. ועדיין, לכל מאמן מותר לטעות, גם אם זאת טעות גורלית, ואסור להמעיט בערך ההישגים שלו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 03:13 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה להאמין ולקוות שיש פה חבר'ה מספיק מקצוענים (כולל גוטמן) שיתנו את הכל כדי להביא את הגביע הזה.
אפילו רק מתוך התחרתיות מול יריבה שלקחה להם את האליפות.

יתנו את הכל. זה רק 90 דקות. לא מדובר בלתהחיל עוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 03:20 
אין כאן חשיבות למערך 4-5-1 לעומת 4-4-2. אין כאן חשיבות לשום דבר פרט לרצון לנצח ולסיים עונה שעשויה להיות מצויינת עם נצחון סופר מתוק מול האלופה.
אם יש אצל השחקנים (לפי דעתי למאמן יש תפקיד שולי בסיפור הזה) שמץ של גאווה מקצועית ורצון לסיים תקופה עם תחושת סיפוק, ניקח גביע.
גם לקהל אין חשיבות רבה במגרש כה מנוכר.
נשארו שחקנים מול שחקנים. מבחן של נחישות, רצון וכבוד עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 03:21 
סמל אישי של המשתמש
moshiko :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 08:42 
Officer Barbrady כתב:
redrony כתב:
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

שמע, אנחנו יכולים להיות אלופי אירופה, אבל כשבאים לק"א אי אפשר לשחק התקפי. לא יודע למה, לא יודע איך נוצר המצב הזה, אני לא זוכר קבוצה ששיחקה התקפי נגד חיפה בק"א. זה לא שהמגרש כל כך ביתי, וזה לא שיש לה קהל מפחיד, וזה לא שהיא קבוצה כל כך טובה, פשוט איצטדיון שאי אפשר לשחק בו התקפי. אחרי שמפנימים את זה, אי אפשר שלא להוריד את הכובע בפני גוטמן. הוא ניצח שם משחק סופר סופר סופר חשוב, שהביא אליפות, וניצח שם בעשרה שחקנים. המשחק העונה היה דווקא תעודת הצטיינות לגוטמן, שעשה בית ספר לאלישע ובעצם לכל מאמן בישראל. מבחינת טקטית, הפועל שיחקה מושלם. לא בונקר, טקטי. בחמשת המשחקים האחרונים הם ניצחנו אותנו רק פעם אחת והפסידו לנו שלוש פעמים.
כמו שאוגסטוס אמר, גוטמן מאמן שמרן(לא פחדן). אם לאורך העונה לא ממש הרגשנו את זה, או שהנזק היה הפיך, במשחק העונה השמרנות עשתה נזק בלתי הפיך שהפסיד לנו את האליפות. לך תבין מה הלך לו בראש כשהוא החליט לעלות את שבחון, בונדר ודדי. אני לא יודע מה הלך לו בראש, אני רק יודע שהלכה האליפות. ועדיין, לכל מאמן מותר לטעות, גם אם זאת טעות גורלית, ואסור להמעיט בערך ההישגים שלו.

מה זה אומר לשחק התקפי? למה חיפה יכולה לבוא לבלומפילד וכן לשחק התקפי, או יותר נכון לשחק את הכדורגל שהיא רגילה לשחק?
אתה כותב על שני נצחונות שהפועל כן עשו שכביכול שיחקו זהיר, אני יכול לכתוב על הרבה יותר משני הפסדים שהפועל באו מפוחדים לשם (אולי סתם לא תיפקדו).
שאתה אומר תעודת הצטיינות על איזה משחק אתה מדבר שגוטמן עשה בי"ס לאלישע? זה שהפועל לא עשו בו התקפת כדורגל ראויה אחת?

אוגוסטוס, לשחק את המשחק הרגיל, זה לבוא עם מה שאתה עושה כל העונה ולממש. גם נגד מכבי חיפה בחוץ, במיוחד אם אתה מאמין שאתה קבוצה טובה יותר או לפחות שווה. אם המשחק בחוץ, אי אפשר לנסות ללחוץ? ברור שיכול להיות שזה לא יצליח, וברור שקשה יותר לשחק נגד קבוצה בחוץ, בטח נגד חיפה, אבל במיוחד הפועל, קבוצה שנבנתה בשנתיים האחרונות על הכשרון בחלק ההתקפי שלה, לא יכולה לבוא למשחקים ולתת לקבוצה השנייה את האמצע. נכון, ניצחנו שם 0:1 בשנה שעברה, זו השורה התחתונה. גם השנה 0:2 ב-10 שחקנים. תהיה כנה עם עצמך ותגיד לי שהמשחקים האלה לא היו יכולים להסתיים אחרת לאור מה שהתפתח בהם. תבוא ותגיד לי שהשורה התחתונה והתוצאה קובעת? סבבה. 2 אליפויות איבדת שם שלא באת לשחק כדורגל. אם היה נכנס גול בחצי הראשון שלא תיפקדת שם בשנה שעברה, היית מאבד גם את השלישית. אני תמיד מעדיף לשים את הגורל בידיים שלי ולא להיות תלוי בקבוצה השנייה. בכל המשחקים האחרונים בחיפה, הפועל היו תלויים בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 08:57 
רוני, אני חושב כמוך. כתבתי באשכול אחר שעם יד על הלב, כל המשחקים מול חיפה בעידן גוטמן, למעט ה 4:1 חיפה היתה עדיפה (וגם במשחק ההוא התוצאה קצת משקרת...2:1 היה הרבה יותר משקף).
אני רק אומר שלבוא לשחק כדורגל ולתקוף מול חיפה משמעו לשלוט באמצע ולנסות לרוץ חזק באגפים כדי לא לאפשר להם לעלות יותר מדי קדימה, כי משחק האגפים שלהם חזק.
מה שעשה גוטמן זה הפוך. החליש את האמצע וויתר על אגף ימין מבחינה התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 09:08 
אוגוסטוס היל כתב:
רוני, אני חושב כמוך. כתבתי באשכול אחר שעם יד על הלב, כל המשחקים מול חיפה בעידן גוטמן, למעט ה 4:1 חיפה היתה עדיפה (וגם במשחק ההוא התוצאה קצת משקרת...2:1 היה הרבה יותר משקף).
אני רק אומר שלבוא לשחק כדורגל ולתקוף מול חיפה משמעו לשלוט באמצע ולנסות לרוץ חזק באגפים כדי לא לאפשר להם לעלות יותר מדי קדימה, כי משחק האגפים שלהם חזק.

בסדר, אבל אני פחות מדבר על "התקפי" או "זהיר" או "הגנתי". אני מדבר על לעשות מה שאתה יודע הכי טוב ועושה כל העונה (ואני לא מדבר על העונה הזו, כי במשחק העונה האחרון הפועל היו קבוצה לא טובה גם לפני). זה לא אומר שאי אפשר לעשות התאמות נקודתיות ליריבה, ברור כן.
באת לשחק נגד זלצבורג בחוץ, במשחק שהיית צריך "לעשות בו תוצאה", מגרש חוץ קשה, שיחקת את הכדורגל שלך, נראית טוב ואפילו השגתאת התוצאה. אני טוען שגם לשחק נגד שאלקה ובנפיקה בחוץ, כמו שהפועל שיחקו שם במחציות הראשונות, מגדיל לך את הסיכויים לצאת עם משהו, למרות איך שהמשחקים האלה נגמרו. ברור שהם קבוצות טובות ממך ולא תמיד אתה יכול לעשות שם מה שאתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 09:26 
אוגוסטוס היל כתב:

ב0-0 (פעמיים, בבלומפילד בלי קהל ושם שנה שעברה) וב2-2 אנחנו היינו עדיפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ב0-0 וב2-2 אנחנו היינו עדיפים
ה 2-2 גם היה נצחון אם רק היה שיפוט הוגן לנבדלים של חיפה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ב0-0 (פעמיים, בבלומפילד בלי קהל ושם שנה שעברה) וב2-2 אנחנו היינו עדיפים

גם בהפסד 2:1 בבלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לפי האתר של לאן, נגמר הנוער
הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
לפי האתר של לאן, נגמר הנוער לשערים 13-16, ולכן נגמר הנוער בכלל.
תנו לנו כבר את שער 2!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לפי האתר של לאן, נגמר הנוער
הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
omeriko כתב:
תנו לנו כבר את שער 2!!

לא הבנתי מה באמת עם שער 2..
הוא שלנו או של חיפהה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לפי האתר של לאן, נגמר הנוער
הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 15:12 
eden1916 כתב:
omeriko כתב:
תנו לנו כבר את שער 2!!

לא הבנתי מה באמת עם שער 2..
הוא שלנו או של חיפהה?!

לא שלנו ולא של חיפה.
כנראה של אוכלי חינם בהתתאחדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
לאחר בדיקה, שער 2 אכן מוקצה לאנשי ההתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 16:49 
redblood כתב:

אני לא מצליח להבין את זה, הריי שער 2+ הכסאות הכחולים(השער שאין לו שם) זה כמה אלפי מקומות!!
איך שום עיתונאי לא כותב על זה? מזה הביזיון הזה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 16:51 
לירון האדום כתב:
redblood כתב:

אני לא מצליח להבין את זה, הריי שער 2+ הכסאות הכחולים(השער שאין לו שם) זה כמה אלפי מקומות!!

העיתונאים זאת הבעיה שלך?
איך הפועל ככה הסכימה לזה?! ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 16:52 
לירון האדום כתב:
redblood כתב:

אותם עיתונאים שאמורים לכתוב על זה כנראה מקבלים הזמנות לשערים האלה (שער 2 + היציע העליון המרכזי עם הכסאות הכחולים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:13 
ofer23 כתב:
לירון האדום כתב:
redblood כתב:

אותם עיתונאים שאמורים לכתוב על זה כנראה מקבלים הזמנות לשערים האלה (שער 2 + היציע העליון המרכזי עם הכסאות הכחולים).

צודק, יש משהו בדברייך, יש דרך לעשות עם זה משהו?
להפציץ את ההתאחדות במיילים? או אולי את מערכות העיתונים?
לא יכול להיות שהקהל של הפועל ת"א לא מקבל אלפי כרטיסים בגלל שההתאחדות שומרת את זה לעצמה!!
אין דרך לפנות למבקר המדינה או משהו בסגנון?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
חיפה יגמרו את כל הכרטיסים שלהם היום, גג מחר. מן הסתם שיתנו להם את היציע המחורבן 17-18 ולנו יש את ההפרדה ב11-12 על חשבון לא מעט מקומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:36 
הלפיד בטח יהיה יציע מעורב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
חיפה יגמרו את כל הכרטיסים שלהם היום, גג מחר. מן הסתם שיתנו להם את היציע המחורבן 17-18 ולנו יש את ההפרדה ב11-12 על חשבון לא מעט מקומות.

יש הפרדה בין 11 ל12 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
M פומבה A כתב:
dino כתב:

יש הפרדה בין 11 ל12 ?

לא.
מן הסתם שהמשטרללה תחליט שזה מסוכן מידי ש11-12, צמוד ל8-10 של חיפה ותעשה איזה הפרדה מזורגגת בין היציעים.
על חשבוננו(כי אנחנו לא בניו של יעקוב שחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
ofer23 כתב:
לירון האדום כתב:
redblood כתב:

מאיפה הביטחון שהיציע באמצע ובכינויו "אין שם" לא הלך לחיפה כשמכרו להם ל- 3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 19:00 
יהלום אדום כתב:
ofer23 כתב:
לירון האדום כתב:
redblood כתב:

כי האין שם הוא בין שער 2 לשער 3..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
יהלום אדום כתב:
ofer23 כתב:
לירון האדום כתב:
redblood כתב:

כי האין שם הוא בין שער 2 לשער 3..

נכון ועדיין יכלו למכור כרטיסים של חיפה לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 19:20 
[quote להם ל- 3?[/quote]
כי האין שם הוא בין שער 2 לשער 3..[/quote]
נכון ועדיין יכלו למכור כרטיסים של חיפה לשם[/quote]
אולי נתנו להם כרטיסים. אבל לא מכרו את זה באתר גרבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 19:41 
מאיפה אתה יודע שלא מכרו?
מכרו להם ל3, אי אפשר לדעת אם האין שם ייפתח להם או שגם הוא הזמנות ( שזה אומר 4-0-0-0 הזמנות במערבי )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
יש נוער ל13-16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 257 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: