תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 04:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 298 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 19:24 
polni כתב:
אני לא נוהג להגיב פה בדרך כלל.
אבל אתמול באמת היה לי עצוב. זה מתחיל באולטראס הפועל וממשיך בכל הקהל שלנו.
אני הולך מחוץ לאיצטדיון, וכל מה ששמעתי זה תאוריות ו"התערבויות מה היית נותן" כאלה ואחרות למה ואיך זהבי יגמור את העונה/קריירה. שנאת מכבי עומדת מעל אהבת הפועל אצלנו, זה נורא.
זה ממשיך בחברי האולטראס, שמאלצים אוהד קרוב לגיל 60, לרדת ולהתעמת איתם בגלל שהוא רוצה לראות משחק כדורגל כמו בן אדם בשער 4.
ומסתיים בשלט אנטי-יהודי של ארגון אוהדי כדורגל, שמזמן כבר איבד את מה שהוא מייצג. אותי באופן אישי, השלט לא הפתיע, הוא לא יותר גרוע מהשירה הנאצית שמתרחשת כמעט בכל משחק.

למשחקי הקבוצה אני נוהג קצת יותר מ10 שנים באופן קבוע, חוסר שייכות כזה מעולם לא הרגשתי.
ככה לא חינך אותי אבי, זה לא הפועל שעליה גדלתי.

תגיד, היית פה בשנתיים האחרונות?
מה נשאר פה חוץ משנה למכבי, וההרגל של בלומפילד והפועל?
שים עין על השערים היותר רדומים, שים לב, לא קורה שם כלום, אין בוז אחד לשופט, הם כמעט ולא קמים מהכיסא, הכל מתנהל על מי מנוחות בבלומפילד.
יש תחושת מיאוס בהפועל, כל עוד מתעלים את זה לשנאה למכב* זה גם טוב, כי בהפועל, של השנתיים האחרונות, אני לא מוצא שום דבר לחבב, מהחבר הנהלה ששם עלי זין, ועד לשחקן שבישל למכב* 2 גולים אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אולטראס הפועל, עופו מהיציע שלי.
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 21:08 
עמי נאווי כתב:
סעדון כתב:
אף אחד לא צייץ על "המוות לערבים" לפני תחילת המשחק של אוהדי מכבי. נו מה זה משנה מה אני משווה בכלל

למי איכפת מהבני זונות האלה? שימותו שם כולם, אחד-אחד. למה כל דבר צריך להשוות למכבי? הלו, אנחנו הפועל!

נו מה זה חדש שכל דבר משווים אליהם??
יש מי שבחר פשוט להיות האנטיתזה שלהם...
100% אנטי מכבי... זה השלט הכי בולט ביציע,
והשני זה מייצגים את הפועל ולא את ישראל, שגם הוא בנוי על האנטי אליהם מכיוון שהם
באג׳נדה שלהם כן מייצגים את ישראל יותר מהכל.
ז״א שבעצם כל המהות שלנו היא בעצם תגובת אנטי למה שהם מייצגים.
אפילו השלט מאתמול הוא בתגובה לשלט שלהם...
אז וואלה אני יודע טוב מאד מה זה הפועל בשבילי ממרום גילי יחסית למשתמשים כאן.
אבל כשאתה כותב - הלו אנחנו הפועל ! מה שהילדים כאן מבינים זה שהפועל זה בעצם
אנטי מכבי.
חבל, אנחנו הרבה יותר מזה.

נערך לאחרונה על ידי bruno conti בתאריך 18 מרץ 2014, 21:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
לודאי כתב:
כוס אמא של מי שהרים את השלט
כוס אמא של מי שהכין את השלט
כוס אמא של כל מי שידע על השלט הזה ולא מנע מהם להרים אותו.
אולטרס עשיתם טעות שאין עליה מחילה

וואיייייי אחי אין מחילה.. איזה באסה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אולטראס הפועל, עופו מהיציע שלי.
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אני לא מבין מה מצאתם לכם להוציא את העצבים הבוקר אז נפלתם עליהם. אז עשו שלט שלא מתאים לכם. הבנו. גם אני לא אוהב את כל השלטים ו כל השירים. אבל אני לא כפוי טובה. אולי ביום שלא יהיה אף דגל, כולם ישבו וישתקו תאהבו את זה, אף אחד לא יסתיר לאף אחד וככה תהיו מבסוטים..
צא נקודתית נגד משהו, לגיטימי. אל תכפיש ותירק לבאר שמשקה אותך כבר 15 שנה

זהו, שזה לא משהו נקודתי. זה לשיר שואה למכבי כל משחק כדי לחנך את שורקי הבוז(ואני ממש לא ממתנגדי הקריאות האלה), זה המשרוקית שמסרבת להכחד גם כשמקבלים על השטות הזאת קנסות ושחקנים של הפועל מקבלים כרטיסים, זה הדגלים שמסתירים ל90% מהיציע את המגרש במשחקי חוץ, לרוב האוהדים זנ הנחלטה להפקיר את קבוצת הכדורסל בדרבי, ועוד מליון דברים "קטנים" דקו המחשבה הכללי מאחוריהם הוא לעשות דווקא לכולם ו/או תמונות וסרטונים מגניבים לאחיםםם מניקוסיה וליאז' וסט פאולי.
הסופר יודן ראט זה בסך הכל הסטירה שמי שעוד התכחש לכך היה צריך-הם במלחמה על עקרונות שרוב הקהל לא מסכים איתם, ולא רק שלא אכפת להם לפגוע בקבוצה או בשאר הקהל, אלא זה גם כנראה בונוס מבחינתם.
אמנם התפאורות שלהם באמת מדהימות , אבל הנזק שהם עושים כבר מזמן עבר את התועלת של ועדת הקישוט. והקהל יודע לעודד גם בלעדיהם, כמו מול הפועל חיפה בחוץ וממה שמתואר פה גם אתמול בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את כל האשכול כמו שלא צפיתי אתמול בכל המשחק.
קראתי את העמודים הראשונים ואת שני האחרונים.

הצביעות של אשכול זה ובמיוחד של הבוגרים הוותיקים שכתבו כאן נודף צביעות אין קץ..

האולטראס נימצא היכן שהוא רק בזכותם של אנשים נורמטיבים כמו פותח האשכול וחבריו , בין שהגיבו כאן ובין שלא, שנתנו מחסה וגיבו את האולטראס במשך שנים, .
אנשים כמו קלדרון , כמו גולפיטק , כמו ברגר ידידי הטוב, סו אלן , אינקוגניטו ואיזיביטו , סוקו , בלומי האדום , עו"ד שכתב פעם תחת השם ניים , עומר הקיבוצניק מהצפון , ועוד רבים ושטובים ועוד לא מעטים שהם אנשים סופר נורמטיבים משכילים ובוודאי יותר חכמים ממני , הם ורק הם אשמים בגידול הפרא שקם על יוצריו. אז חלקם אולי התפקח אבל יש כאלה שמחלקים לבבות ותומכים בהם כמו האדון פאביו.
כאשר בוגרי האולטראס נושאים בתפקידים רשמיים במועדון ומקבלים על כך כסף , ובא לכאן קובסטר או אני ומלינים על כך , אז מזדעקים כמה אנשים נורמטיבים , משכילים ובוגרים כדוגמת הכותב המלומד נועם שחם ומגינים עליהם וטוענים שאנשים כותבים זאת בגלל חשבונות אישיים ואינטרסים. אז עברה עוד חצי שנה מאז שקובסטר וגם אני התרענו על כך וכל מילה שכתבנו אז לצערינו התגלה כאמת.

כמו שעונשים כבדים למדו את הנהלת הכדורסל שהיא חייבת לרסן את מי שפוגע בקבוצה כך יקח כמה שנים עד שהנושא יטופל גם בכדורגל.
וכמו שאיחלתי שיענישו כספית כמה שיותר את הנהלת הכדורסל כדי שתאלץ לעשות סדר כך אני מקווה שיוטלו עונשים חמורים על אוהדי הפועל עד שסיגנון אחר ישתלט על היציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 00:04 
העיקר שהם אומרים על עצמם שהם 'אנטי גזענות'.
אגב, באמת שקשה לי להאמין שאוהד הפועל מסוגל להניף כזה דבר. אני באמת ובתמים נוטה לחשוב שיש אוהדי מכבי שמוסווים טוב טוב בשער 5 ובמשך שנים, או כאלה שלא קשורים לכלום ופשוט משלמים להם או משהו כדי לעשות לנו בלאגן, ועוד שימו לב באיזה טיימינג. אלה שעשו את זה ידעו שזה ישבור את הקהל סופית.
זה הזמן אולי להתחיל להעיף גזענות על אמת.
פעם היו שורקים קצת בוז לאלה שהיו שרים שירי שואה. למה זה הפסיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 00:27 
אדום אופטימי כתב:

האולטראס נימצא היכן שהוא רק בזכותם של אנשים נורמטיבים כמו פותח האשכול וחבריו , בין שהגיבו כאן ובין שלא, שנתנו מחסה וגיבו את האולטראס במשך שנים, .
אנשים כמו קלדרון , כמו גולפיטק , כמו ברגר ידידי הטוב, סו אלן , אינקוגניטו ואיזיביטו , סוקו , בלומי האדום , עו"ד שכתב פעם תחת השם ניים , עומר הקיבוצניק מהצפון , ועוד רבים ושטובים ועוד לא מעטים שהם אנשים סופר נורמטיבים משכילים ובוודאי יותר חכמים ממני , הם ורק הם אשמים בגידול הפרא שקם על יוצריו. אז חלקם אולי התפקח אבל יש כאלה שמחלקים לבבות ותומכים בהם כמו האדון פאביו.
כאשר בוגרי האולטראס נושאים בתפקידים רשמיים במועדון ומקבלים על כך כסף , ובא לכאן קובסטר או אני ומלינים על כך , אז מזדעקים כמה אנשים נורמטיבים , משכילים ובוגרים כדוגמת הכותב המלומד נועם שחם ומגינים עליהם וטוענים שאנשים כותבים זאת בגלל חשבונות אישיים ואינטרסים. אז עברה עוד חצי שנה מאז שקובסטר וגם אני התרענו על כך וכל מילה שכתבנו אז לצערינו התגלה כאמת.

כמו שעונשים כבדים למדו את הנהלת הכדורסל שהיא חייבת לרסן את מי שפוגע בקבוצה כך יקח כמה שנים עד שהנושא יטופל גם בכדורגל.
וכמו שאיחלתי שיענישו כספית כמה שיותר את הנהלת הכדורסל כדי שתאלץ לעשות סדר כך אני מקווה שיוטלו עונשים חמורים על אוהדי הפועל עד שסיגנון אחר ישתלט על היציע.

אתה צודק,לצערי אני גם חלק מהרשימה.
העיניין הוא שכל מי שרשמת לעיל ידע לשים את הגבול והאמין שאחרים יידעו גם לשים את הגבול.
כך אני לפחות,
לצערי טעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
יא אדון שפה מליצית מעצבנת,ובכללי קוץ בתחת.

:BOW:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
הופה, תראו מי הריח דם והגיע.
אולטראס הפועל היו ראויים לגיבוי במשך הרבה שנים. אף אחד לא יקח להם את כל התפאורות, העידוד, התופים, השירים וכו'.
הם היו שם לחדש את תרבות העידוד בכדורגל הישראלי, והם אלה שהביאו את האווירה ההיא שכולם מפנטזים עליה לבלומפילד, אחרי שנים של דרעק.
זה לא גורע כהוא זה מהעובדה שבשנים האחרונות חל פיחות זוחל במעמדם, והעידוד בשיתוף הקהל הפך להיות משהו מאוד משני במהות שלהם.
זה התחיל עם דגלים שמסתירים לכולם, המשיך עם שלטים ומחאות שאף אחד לא מבין או איכפת לו מהם, ונגמר עם משרוקיות מרגיזה וניסיון לייחד
את עצמם מול שאר הקהל. אז כשהם היו טובים הם קיבלו מכולם פירגון. וכשהם רעים לקהל ולקבוצה - הם מקבלים מהרוב על הראש. זה נראה לי טריוויאלי.
אתה, לעומת זאת, חיפשת אותם מהיום הראשון עם אג'נדה אנטי ברורה ומאוסה, ולכן את פסול דעה בנושא הזה ספציפית וטרול פורום בכלליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 00:58 
השלט נוראי, אבל בבקשה שמישהו יסביר לי מה גזעני בו.

הכוונה היא לתאר את אוהדי מכבי כמלשינים ובוגדים, כמו שארורי היודנראט ששיתפו פעולה עם הנאצים היו.
יש טעם רע וטרמינולוגיה קיצונית - אבל מה הפאקינג קשר גזענות או אנטישמיות?

אשמח להסבר הגיוני...

ואגב, אני לא סתם מעלה את זה, פשוט מעבר להיותי אוהד הפועל אני גם יהודי אזרח מדינת ישראל, וקצת מבאס אותי לראות שקללות קיצוניות מקבלות יותר במה תקשורתית מגזענות לשמה (ע"ע מוות לערבים של מכבי). וזה שכאוהדים אנחנו מצטרפים ישר למקהלה זה מביש, כי יש כאן הבדל עבה.

והלוואי יתחילו גם להחרים מנויים של מי ששר "חולדאי הוא בן זונה" כי זה לא יפה לקלל ככה, נמשיך ל"פאק מכבי" כי זה גם מעליב, ובסופו של דר גם כל מי ששר "אדום עולה" כי הוא קומוניסט בטח. אולי אז תתעוררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא גזעני. מי דיבר על גזענות?
אני אפילו לא בטוח שיש בעיה איתו מבחינה חוקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:03 
עמי נאווי כתב:
אולטראס הפועל היו ראויים לגיבוי במשך הרבה שנים. אף אחד לא יקח להם את כל התפאורות, העידוד, התופים, השירים וכו'.
הם היו שם לחדש את תרבות העידוד בכדורגל הישראלי, והם אלה שהביאו את האווירה ההיא שכולם מפנטזים עליה לבלומפילד, אחרי שנים של דרעק.
זה לא גורע כהוא זה מהעובדה שבשנים האחרונות חל פיחות זוחל במעמדם, והעידוד בשיתוף הקהל הפך להיות משהו מאוד משני במהות שלהם.
זה התחיל עם דגלים שמסתירים לכולם, המשיך עם שלטים ומחאות שאף אחד לא מבין או איכפת לו מהם, ונגמר עם משרוקיות מרגיזה וניסיון לייחד
את עצמם מול שאר הקהל. אז כשהם היו טובים הם קיבלו מכולם פירגון. וכשהם רעים לקהל ולקבוצה - הם מקבלים מהרוב על הראש. זה נראה לי טריוויאלי.
אתה, לעומת זאת, חיפשת אותם מהיום הראשון עם אג'נדה אנטי ברורה ומאוסה, ולכן את פסול דעה בנושא הזה ספציפית וטרול פורום בכלליות.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:04 
בצל כתב:

הכוונה היא לתאר את אוהדי מכבי כמלשינים ובוגדים, כמו שארורי היודנראט ששיתפו פעולה עם הנאצים היו.

אשמח להסבר הגיוני...

ואגב, אני לא סתם מעלה את זה, פשוט מעבר להיותי אוהד הפועל אני גם יהודי אזרח מדינת ישראל, וקצת מבאס אותי לראות שקללות קיצוניות מקבלות יותר במה תקשורתית מגזענות לשמה (ע"ע מוות לערבים של מכבי). וזה שכאוהדים אנחנו מצטרפים ישר למקהלה זה מביש, כי יש כאן הבדל עבה.

והלוואי יתחילו גם להחרים מנויים של מי ששר "חולדאי הוא בן זונה" כי זה לא יפה לקלל ככה, נמשיך ל"פאק מכבי" כי זה גם מעליב, ובסופו של דר גם כל מי ששר "אדום עולה" כי הוא קומוניסט בטח. אולי אז תתעוררו.

הטיעונים המאוסים שלך כל כך דאבל 2000.
אני לא יודע מה המפקדים שלך באולטראס לימדו אותך, אבל יש עוד כמה דברים בעולם שהם שליליים חוץ מגזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:13 
שחר כתב:
בצל כתב:

אשמח להסבר הגיוני...

אני לא יודע מה המפקדים שלך באולטראס לימדו אותך, אבל יש עוד כמה דברים בעולם שהם שליליים חוץ מגזענות.

תתחמק בלי לענות - הכי טוב, רק שתדע בינתיים: אין לי ולא יהיה לי קשר לאולטראס, וכמו שאמרתי בהתחלה השלט הוא בהחלט שלילי. אבל תאכלס לדעתי? הוא פחות גרוע מ"איזה בן יש לאובארוב".

מי שמזדעק רק על השלט הזה יש לו כנראה אינטליגנציה רגשית ויכולת הזדהות של גוש ספוג, כי רק כשזה שואה כואב לו. ואם לא משמע שהוא צבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:14 
עמי נאווי כתב:
הוא לא גזעני. מי דיבר על גזענות?
אני אפילו לא בטוח שיש בעיה איתו מבחינה חוקית.

הנושא הזה עלה כאן הרבה ולדעתי זו הבחנה שחשוב לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:19 
בצל כתב:
שחר כתב:
בצל כתב:

אשמח להסבר הגיוני...

תתחמק בלי לענות - הכי טוב, רק שתדע בינתיים: אין לי ולא יהיה לי קשר לאולטראס, וכמו שאמרתי בהתחלה השלט הוא בהחלט שלילי. אבל תאכלס לדעתי? הוא פחות גרוע מ"איזה בן יש לאובארוב".

מי שמזדעק רק על השלט הזה יש לו כנראה אינטליגנציה רגשית ויכולת הזדהות של גוש ספוג, כי רק כשזה שואה כואב לו. ואם לא משמע שהוא צבוע.

סלח לי על הבוטות, אבל אתה כל כך מטומטם שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. מישהו אמר שזה גזעני? מה הקשר בין שלט כינוי גנאי ליהודי לאנטישמיות? איזה טיעונים של גנון, אלוהים ישמור.
מאיפה הגיעו אלינו כל ה"אוהדים" האלה... אפרופו אינטילגנציה, קראתי את המשפט שכתבת בסוף 5 פעמים ולא הצלחתי להבין אותו.
עוד ילד כאפות מבית האולטראס.

איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
שחר, אני חושב שהוא התכוון לזה שרק כשיש דברים שעוסקים באזכורי שואה וכו' (כמו השלט המדובר ושירי שואה) אז אנשים מתרעמים ומשמיעים קול, לעומת שירים כמו "אשתו של אובארוב" וכיו"ב, שעליהם אין דין ואין דיין, ולטענתו זו צביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
מצטער שאני כותב את זה שוב ושוב, אבל גם בפורום של ביתר כבר שנים לפענח ולתת דיונים לגבי חלק מהשירים שהם נענשים עליהם, האם הם גזענים, או רק פוגעניים. כפי שידוע זה מאד עזר להם. פה ממשיכים לחפש איך להיות צודק ולא להיות חכם, גם אחרי שארגונים של ניצולים יוצאים נגד העניין, התקשורת רק מחפשת (גם את זה אומרים בביתר אגב), והפועל נפגעת. תמשיכו לנהל דיונים בפורום אינטרנטי שמנותק מבחוץ ואף אחד לא מודע אליו מבחוץ. יש לכם עוד כמה שנים לפחות לחגוג, כאמור, אף אחד במערכת לא רוצה שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:28 
אני מבין בדיוק למה הוא התכוון, גם כששרו אתמול את השיר על אובארוב היו שריקות בוז. החבורה הזו כבר מזמן איבדה את הקהל.
אבל אני לא אשם שהוא כל כך סתום, שהוא לא מבין את ההבדל שבין שלט מזעזע שכזה שמרוח על יציע שלם, מקומץ מאוס ששר שירי נאצה כבר עשרים שנה. ובכלל, הטיעון של "אנחנו עושים עוד דברים חמורים חוץ מזה" אז למה אתם מתלוננים בכלל..הוא כל כך שחוק, מגעיל, רדוד ומטמוטם שאני כועס על עצמי שאני מתייחס לזה בכלל. מעניין מתי תוזכר פה השואה הארמנית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:35 
שחר כתב:
בצל כתב:
שחר כתב:
בצל כתב:

אשמח להסבר הגיוני...

סלח לי על הבוטות, אבל אתה כל כך מטומטם שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. מישהו אמר שזה גזעני? מה הקשר בין שלט כינוי גנאי ליהודי לאנטישמיות? איזה טיעונים של גנון, אלוהים ישמור.
מאיפה הגיעו אלינו כל ה"אוהדים" האלה... אפרופו אינטילגנציה, קראתי את המשפט שכתבת בסוף 5 פעמים ולא הצלחתי להבין אותו.
עוד ילד כאפות מבית האולטראס.

איכס.

סולח על הבוטות, לצערי לא ציפיתי ליותר מידי אחרי ההודעה הקודמת שלך, אז גם לא היה לי ממש ממה להתאכזב.

לצערי קשה לך גם לקלוט עבדות פשוטות כמו זה שאני מתנגד לשלט, שאין לי שום קשר לאולטראס, ושאני לא בגיל להיקרא "ילדון".

הסבר הגיוני אגב, עדיין לא נתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:37 
כמו שכתבתי מקודם, צריך להבדיל בין התפיסה שלנו של מה יותר חמור ממה לבין האפקט התקשורתי של זה.

לטעמי השלט הוא מטונף אבל יש תופעות מטונפות פי כמה שביציעים של קבוצות אחרות שלא זוכות לשביב של אזכור. אם מישהו רוצה נימה (האמת שיותר מנימה) גזענית בשלט, שיסתכל על השלט המקורי של מכבי שלו השלט מאתמול מגיב (סופר יודן וכו'). בטויים גזעניים הם לא רק בלתי חוקיים (לא מבחינת חוקי המדינה ולא מבחינת חוקי אופ"א ופיפ"א) אלו לטעמי הם בלתי מוסריים במיוחד ומעוררים גועל.

מצד שני, מבחינת התקשורת השלט הזה עובר כל גבול. זה אפילו ממש ממש לא מפתיע שזאת התגובה התקשורתית. מה שיותר גרוע זה שמי שהניף את השלט וודאי יכל להעריך שיש סיכוי גבוה לתגובה חריפה.

לכן, לטעמי זה לגיטימי להתעצבן על היחס הלא הוגן, הצבוע, ואולי אפילו השביב גזעני מהתקשורת, אבל כפי שנאמר כאן צריך להיות גם חכם ולא רק צודק. והדבר החכם כאן זה לבער את הביטויים האלו מהיציעים שלנו ולהוקיע אנשים, שיכולים להיות טובים ויקרים, ושאולי הם צודקים, אבל שבחוסר החוכמה שלהם יכולים לדרדר את המועדון לפי התהום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
מה קרה להודעות הארגון למיניהם? שיגיבו. שיהיה שיח לפחות שנוכל לפתור את הבעיה (עזבו את זה שכל מה שנאמר עליהם נכון לאחרונה נכון וזה עצוב) שיוציאו קול שפוי וידברו ויפסיקו להתנהג כאילו הם מינימום אנונימוס כיוון שזה הכי מרתיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 02:36 
אדום אופטימי כתב:

כל מילה . ולא לשכוח שהפועל זה כמו ההוא עם הכובע מהבדיחה וצריך להזהר שבעתיים עם כל השטויות האלה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 03:13 
כששמעתי לראשונה, ביציעי בלומפילד, את השיר " לכל מקום שבאתי, עשיתי מהומה " הזדעזעתי עד עמקי נשמתי. בתור מרוקאי, שמשפחתו סבלה רבות מאפליה וקיפוח במדינת ישראל, הרגשתי זוועה עם צמד המילים " ביתר אנאלפביתים.." שגרונות כה רבים שרו (וגם היום שרים), בלב שמח. צמד המילים הנוראי הזה, אינו מכוון למועדון הכדורגל בית"ר, ז'בוטינסקי או לאדם מהצוות המקצועי. הוא מכוון אל אוהדי בית"ר, בהתנשאות, ובצורה מגעילה וגסה. הוא מכוון אל אוהדי בית"ר על עצם היותם לא מתל אביב, על נחשלותם, על השונות שלהם, על עצם היותם מזרחיים.
האם מישהו משורקי הבוז ל" שירי השואה "שרק בוז לשיר הנ"ל?
האם אי פעם, פותח הדיון הנ"ל עשה דבר דומה, והביע זעזוע וכעס נגד השיר הגזעני והמכוער הזה?
אני קצת מופתע מפרץ הרגשות שהדיון הזה גורם לאנשים, בעיקר לאחר שאני מניח, בסבירות גבוהה, שהם שרים שיר גזעני ומתנשא, דורכים בברוטליות על חתך אוכלוסיה כל כך גדול במדינת ישראל, ובקהל שלהם עצמם, ואחרי זה מצפים שמישהו יהיה רגיש לכאב שלהם.
נ.ב
איך יכול אדם, להביע צער וכעס על שלט מסוים, ולאחר כמה עמודים של דיון, לאחל שואה בפה מלא? בסוף עוד כמה " פרחחים" יקראו את זה, זה יחלחל למוחם ואז נראה ביום שני שלט " שימותו שם כולם, אחד-אחד".

עמי נאווי כתב:
סעדון כתב:
אף אחד לא צייץ על "המוות לערבים" לפני תחילת המשחק של אוהדי מכבי. נו מה זה משנה מה אני משווה בכלל

למי איכפת מהבני זונות האלה? שימותו שם כולם, אחד-אחד. למה כל דבר צריך להשוות למכבי? הלו, אנחנו הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אולטראס הפועל, עופו מהיציע שלי.
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 03:23 
סמל אישי של המשתמש
בצל כתב:
שחר כתב:
בצל כתב:

אשמח להסבר הגיוני...

לא אכפת לי מ"זילות שואה" או נספחיה, אכפת לי כשאלה שכביכול אמורים לתמוך בקבוצה פוגעים בקבוצה ובקהל
השלט הזה ממשיך את הקו של לעשות דווקא לכל מי שלא הולך כמו עיוור אחרי האולטראס, יביא כנראה לפגיעה ישירה בקבוצה(קנסות ושאר העונשים היצירתיים והמיותרים שאנחנו סופגים כל פעם+עודד עוד התעללות בקבוצה מצד התקשורת), הגדיל עוד יותר את הפילוג והשנאה בתוך הקהל, והכי גרוע זה שאלה שהכינו אותו, הניפו אותו וקיללו את כל מי שהתנגד לו ידעו טוב מאוד שזה יגרום לכל זה.
אם זה אולטראס הפועל נגד הפועל ונגד הקהל של הפועל ברור לי באיזה צד אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 03:56 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:

רגע, אז איך הם יהיו טובים לקבוצה ולקהל שוב אם אתה אומר להם לעוף מהיציע? אתה תחנון אותם מתישהו?

ואתה מדבר שטויות גם על אופטימי. זכותו המלאה לחשוב שאולטראס הפועל היו רעים מלכתכילה. הוא לא אוהב שנאה שחורגת מגבול הספורט, והוא בניגוד אליך ואלו שהוא כותב עליהם עמד על דעתו גם כשלא היתה פופולרית.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 04:07 
bruno conti כתב:
עמי נאווי כתב:
סעדון כתב:

נו מה זה חדש שכל דבר משווים אליהם??
יש מי שבחר פשוט להיות האנטיתזה שלהם...
100% אנטי מכבי... זה השלט הכי בולט ביציע,
והשני זה מייצגים את הפועל ולא את ישראל, שגם הוא בנוי על האנטי אליהם מכיוון שהם
באג׳נדה שלהם כן מייצגים את ישראל יותר מהכל.
ז״א שבעצם כל המהות שלנו היא בעצם תגובת אנטי למה שהם מייצגים.
אפילו השלט מאתמול הוא בתגובה לשלט שלהם...
אז וואלה אני יודע טוב מאד מה זה הפועל בשבילי ממרום גילי יחסית למשתמשים כאן.
אבל כשאתה כותב - הלו אנחנו הפועל ! מה שהילדים כאן מבינים זה שהפועל זה בעצם
אנטי מכבי.
חבל, אנחנו הרבה יותר מזה.

דווקא אם אני לא טועה הם התחילו עם פוזת "אנחנו אוהבי מדינת ישראל הגדולים, אנחנו יהודים וגאים בזה" הזו שלהם, הרבה אחרי השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל".
את "אנחנו הפועל מי אתם" הם העתיקו לעצמם ואפילו "שיר הניצחון" שלהם הוא בעצם שיר של אוהדי הפועל (אדום עולה בבלומפילד).

הם מועדון חסר משמעות וחסר זהות.
קבוצה כללית, הקבוצה של ההמון.
הם הברירת מחדל של ילדים בבית ספר, ובגלל זה יש להם הכי הרבה אוהדים בארץ.

שלא נדבר על זה שהם משחקים באצטדיון של הפועל.
לנו יש זהות ותוכן, כמו שאמרת.
להם אין. הם סתם הקבוצה של העם.

זאת בדיוק הסיבה לזה שלמרבית האוהדים שלהם לא באמת איכפת מהם, ולזה שהם יסגדו עכשיו לשחקן שהביא דאבל להפועל, ולזה ש90% מהאוהדים שלהם צצים לפתע כשהם זוכים באליפות בלי שבכלל ידעת שהם "אוהדי" מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 06:37 
בוז כתב:
כששמעתי לראשונה, ביציעי בלומפילד, את השיר " לכל מקום שבאתי, עשיתי מהומה " הזדעזעתי עד עמקי נשמתי. בתור מרוקאי, שמשפחתו סבלה רבות מאפליה וקיפוח במדינת ישראל, הרגשתי זוועה עם צמד המילים " ביתר אנאלפביתים.." שגרונות כה רבים שרו (וגם היום שרים), בלב שמח. צמד המילים הנוראי הזה, אינו מכוון למועדון הכדורגל בית"ר, ז'בוטינסקי או לאדם מהצוות המקצועי. הוא מכוון אל אוהדי בית"ר, בהתנשאות, ובצורה מגעילה וגסה. הוא מכוון אל אוהדי בית"ר על עצם היותם לא מתל אביב, על נחשלותם, על השונות שלהם, על עצם היותם מזרחיים.
האם מישהו משורקי הבוז ל" שירי השואה "שרק בוז לשיר הנ"ל?
האם אי פעם, פותח הדיון הנ"ל עשה דבר דומה, והביע זעזוע וכעס נגד השיר הגזעני והמכוער הזה?
אני קצת מופתע מפרץ הרגשות שהדיון הזה גורם לאנשים, בעיקר לאחר שאני מניח, בסבירות גבוהה, שהם שרים שיר גזעני ומתנשא, דורכים בברוטליות על חתך אוכלוסיה כל כך גדול במדינת ישראל, ובקהל שלהם עצמם, ואחרי זה מצפים שמישהו יהיה רגיש לכאב שלהם.
נ.ב
איך יכול אדם, להביע צער וכעס על שלט מסוים, ולאחר כמה עמודים של דיון, לאחל שואה בפה מלא? בסוף עוד כמה " פרחחים" יקראו את זה, זה יחלחל למוחם ואז נראה ביום שני שלט " שימותו שם כולם, אחד-אחד".

עמי נאווי כתב:
סעדון כתב:

בבקשה תגיד לי שאתה לא רציני..... :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
לשיר לשמעון להתאבד מותר? או ששחר, איש החינוך הדגול, יקלל גם אותי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:

לא אכנס איתך לויכוח בוודאי לא אישי כמו שבחרת לעשות
לצערי לא סיימתי תואר בפסיכולוגייה, אולי כמוך, ולכן אני לא מנתח נורמות כתיבה של אחרים ולא יודע לזהות אינטרסים חבויים בין השורות.
אתה ורבים כמותך , כמו אבו כובע ידידי ואני אוסיף רוב הקבוצה שיושבת לידו שכולם משכילים ונבונים ויודעים את התורה שלא כמו כופר כמותי הם ורק הם המטרייה שתחתיה צמח גידול הפרא הנוכחי. לך מפרעים הדגלים ואני מבין מאוד לרוחך ומצדיק אותך. לך מפריע חוסר ההתחשבות למרות שלא כתבת זאת אולי במילים אלה.
המשותף בין מה שאתה כותב למה שאני כותב כבר במשך עשור, ולטעמך מתוך אינטרסים, הוא שהאירגון מאוהב בעצמו ולא רואה אף אחד ממטר.
כל מה שכתבתי לא אומר שהם לא אוהדי הפועל מסורים כמוך ,[b] בוודאי יותר ממני, [/b] הם תמיד היו גידול פרא (חלילה חלילה לא סרטן כי יש כאלה שישבשו את מה שכתבתי) שאותו יש לעקור מהיסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 298 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: