תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 32: סכנין בבית בשעה 20:30
הודעהפורסם: 07 מאי 2019, 07:09 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
העובדות הן שספורי אדיש ומזלזל ברוב הדקות שלו על הדשא, העובדות האלה נתמכות במה שרואות העיניים שלי. זה גם מה שהיה במחצית הראשונה שלשום, ומי שלא ראה את זה הוא בעל האג'נדה. זה שחקן שלא ירד להגנה, וזה שחקן שהתנהל בעצלות על המגרש, ומסר ברשלנות, ולקח כדור ובועט לשמיים ממרחק סתם כי בא לו. או בקיצור, רמזי ספורי מאז שעלה לבוגרים. לראות אותו למול שחר הירש שקרע את הדשא היה שמיים וארץ, ואז קרה מה שקרה ופתאום הוא עלה למחצית השניה ואשכרה התאמץ.
המספרים של ספורי העונה הם סבירים, בשום מקום 8 גולים וחמישה בישולים בעונה שלמה הם מספרים מצויינים. שלא לדבר שאם נכנסים פנימה, ניתוח של הגולים שלו מראה ש: גול ראשון הובקע במחזור 16 ( ואנשים מצביעים לו לשחקן העונה, זה מראה כמה הזכרון קצר בכדורגל ) נגד סכנין בדקה ה90 שלא השפיע על המשחק. השלושה הבאים נגד בני יהודה חיפה ונתניה היו תוך כדי משחק ואכן השפיעו ואז באו שניים שלא בתבוסות שהנחלנו ללוזונות ואשדוד, כשבסוף מגיעים השניים שלשום ( ובכל הכבוד לסכנין שכבר ירדה... ) וזה כבר פחות מרשים.
לבד מזאת, כמו שנתתי בדוגמת פוגבה -וכמו שציינתי את הויכוח על גינת - סטטיסטיקה לא תמיד מספרת הכל. אתה יכול להבקיע או לבשל הרבה ועדיין להיות תקוע כמו קוץ בתחת של הקבוצה שלך. אז אם הייתה לו סטטיסטיקה והשפעה של ורמוט בעונת האליפות או איזה אחד בשם מסי, יאללה שיטייל על המגרש, אבל הוא רחוק משם. שיתחיל להיראות כמו במחצית השניה ויהיו לי פחות טענות אליו, והוא עצמו יתן הרבה יותר תוצרת.

אז אני מניח שהעיניים שלך קצת מטעות אותך כי אולי משהו מסתיר אותן או שספציפית אצלו אתה מחפש דברים שאתה לא מחפש אצל אף אחד אחר ואם היית מחפש היית מוצא, בדיוק כמו ששופט יכול לשרוק פנדל על תפיסות ברחבה מתי שהוא רוצה.
אני חושב שהוא רחוק מלהיות מושלם, יש לו עוד הרבה מקום לשיפור, אבל בחצי השני של העונה הוא עשה שיפור מדהים והאבולוציה שלו מאוד מעודדת וגורמת לי להיות אופטימי לגביו.

כן, אני מחפש את ספורי. טענה חזקה. כאילו שלא כתבתי שגם עאבד וזיקרי וקאיו לא מזיזים את התחת. וכאילו שלא כתבתי על היכולת המקצועית שלו כשהוא כן טורח להזיז אותו. לצערי הוא ממש לא היחיד ויש לנו אוסף של דרעקים שעושים טובה שזזים, ספורי אחד מהם. אחרי חזרת רפואה והגעת פריירה הוא קצת פחות אדיש וגם תורם יותר מקצועית, אבל מזה ועד שחקן עונה או העילוי שהופכים אותו פה... רחוק כמו מה שאתם מייחסים לי. הלוואי ויתקן את הגישה למשחק וימשיך להתקדם ונראה ממנו יותר ( ואני בספק גם כי יש לו מגבלות ובעיקר כי הוא צריך שחקנים טובים מסביבו ועם הנוכלים האלה לא יגיע כלום )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2019, 07:24 
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:
העובדות הן שספורי אדיש ומזלזל ברוב הדקות שלו על הדשא, העובדות האלה נתמכות במה שרואות העיניים שלי. זה גם מה שהיה במחצית הראשונה שלשום, ומי שלא ראה את זה הוא בעל האג'נדה. זה שחקן שלא ירד להגנה, וזה שחקן שהתנהל בעצלות על המגרש, ומסר ברשלנות, ולקח כדור ובועט לשמיים ממרחק סתם כי בא לו. או בקיצור, רמזי ספורי מאז שעלה לבוגרים. לראות אותו למול שחר הירש שקרע את הדשא היה שמיים וארץ, ואז קרה מה שקרה ופתאום הוא עלה למחצית השניה ואשכרה התאמץ.
המספרים של ספורי העונה הם סבירים, בשום מקום 8 גולים וחמישה בישולים בעונה שלמה הם מספרים מצויינים. שלא לדבר שאם נכנסים פנימה, ניתוח של הגולים שלו מראה ש: גול ראשון הובקע במחזור 16 ( ואנשים מצביעים לו לשחקן העונה, זה מראה כמה הזכרון קצר בכדורגל ) נגד סכנין בדקה ה90 שלא השפיע על המשחק. השלושה הבאים נגד בני יהודה חיפה ונתניה היו תוך כדי משחק ואכן השפיעו ואז באו שניים שלא בתבוסות שהנחלנו ללוזונות ואשדוד, כשבסוף מגיעים השניים שלשום ( ובכל הכבוד לסכנין שכבר ירדה... ) וזה כבר פחות מרשים.
לבד מזאת, כמו שנתתי בדוגמת פוגבה -וכמו שציינתי את הויכוח על גינת - סטטיסטיקה לא תמיד מספרת הכל. אתה יכול להבקיע או לבשל הרבה ועדיין להיות תקוע כמו קוץ בתחת של הקבוצה שלך. אז אם הייתה לו סטטיסטיקה והשפעה של ורמוט בעונת האליפות או איזה אחד בשם מסי, יאללה שיטייל על המגרש, אבל הוא רחוק משם. שיתחיל להיראות כמו במחצית השניה ויהיו לי פחות טענות אליו, והוא עצמו יתן הרבה יותר תוצרת.

העובדות הן שספורי רביעי בקבוצה בכמות הספרינטים וחמישי במרחק הריצה הכולל למרות שהוא רק תשיעי בכמות הדקות. אלו העובדות. אדיש ומזלזל זה מה שרואים אנשים שמחפשים אותו.
מה הקשר בין ההשפעה של השערים שלו על תוצאת המשחק למה שאנחנו מדברים? אז חצי מהשערים שלו לא הגיעו בזמן קריטי, אז? אתה חושב שכל השערים של אצילי היו שערי ניצחון? אגב, בדיוק קראתי מחקר שניסה במקום להשוות במקום בין כובשי שערים בצורה הקונבנציונלית לכובשי שערים לפי חשיבות השער. התוצאות הראו קורלציה מלאה לטבלת הכובשים הרגילה, אפילו אצל שחקנים עם מוניטין של כובשי שערי "גארבג'" כמו היגוואין ובנזמה.
אני מסכים שגם שחקן שכובש ומבשל הרבה יכול להיות שחקן שבסופו של דבר עושה לא מעט נזק לקבוצה שלו, רק שזה צריך להיות מקרה קיצוני בהרבה מספורי. אפילו ערן לוי שבאמת עושה נזק ממשי למשחק ההגנה של הקבוצה שלו הוביל קבוצות סופר מצליחות בשנים האחרונות. זה לא דומה בכלל לספורי.

אדיש ומזלזל זה מה שרואות העיניים שלי. ולא רק שלי. תתמודד. הוא לא היחיד, גם זיקרי ועאבד וקאיו אז את כל אלה אני מחפש וזו אג'נדה. בסדר. פאתטי אמרתי? על הסטטיסטיקה של המרחקים במנהלת לא הייתי בונה, לפיה הוא ואליאס ( שאין מי שרץ יותר ממנו ) רצו אותו דבר פר 90 דקות וקאיו רץ יותר מהם... בקיצור חרטא.
הקשר להשפעה של השערים הוא בדיוק כמו של כדורסלן שנכנס בגארבג' טיים ודופק מספרים. יש הבדל אם דפקת גול נצחון או דפקת צמד כשהתוצאה כבר 3-0. בהקשר הזה המספרים שלו - שהם לא יותר מסבירים - נראים כבר קצת פחות מרשימים. ועדיין, כל הענין פה הוא שמנפחים אותו לרמת שחקן עונה כשהוא רחוק משם, ובטח שהגישה שלו. ואם אתה וכל האחרים פה לא ראו את מה שהוא עשה במחצית הראשונה, שכולה הייתה אדישה ומזלזלת ( וכן, הוא לא היה היחיד...אני הרי מחפש גם את קאיו ועאבד ) אז אתם בעלי האג'נדה. שייראה כמו במחצית השניה כל הזמן ויהיו לי הרבה פחות טענות אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2019, 07:25 
teknoboy כתב:
מה זה קשור שהקבוצה כמעט ירדה ליגה?
זאת הקבוצה שמדברים עליה, ובקבוצה הזאת ספורי הוא בין הבודדים ששווים משהו, ועל פניו גם השחקן הכי טוב ואפקטיבי.
שוב, ספורי שחקן טוב לקבוצת אמצע/תחתית טבלה.
כל עוד המטרה שלנו לא להסתבך במאבקי ירידה, אז ספורי מתאים.
מפה ועד להפוך אותו לאחד השחקנים הכי טובים בליגה הדרך ארוכה מאד.
לא פשוט להצליח בקבוצת צמרת.
לא חסרים דוגמאות של שחקנים שהיו טובים ואף כיכבו בקבוצה קטנה לדוג ולא הצליחו בקבוצה גדולה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2019, 07:26 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

מה זה לא בא נקי?
למה מה יש לי משהו אישי נגד ספורי? אתה חושב שהתבאסתי מזה שהוא כבש צמד ובישל?
ספורי שחקן עם הרבה פוטנציאל, זה לא אומר שהוא יממש את כל הפוטנציאל שלו ויגיע רחוק (ימים יגידו).
בסופו של יום אם אני מהמר, הוא לא יהיה שחקן נבחרת, לא יגיע לאירופה (בלגיה זה לא אירופה מבחינתי) וגם לא יוביל קבוצה גדולה לצמרת.

כן. יש לך משהו נגדו.
עוד בקיץ זיינת את המח על העזיבה שלו לאחר ירידת הליגה (וברוך השם שעשה ככה וחזר שחקן טוב יותר).
המשכת בלשקר לגבי המאמץ שהוא משקיע למרות שהקילומטרז' שלו היה תמיד בין הגבוהים.
ואתה עדיין מזלזל בו כי הוא בקבוצה ש'כמעט ירדה ליגה' כאילו זה קשור למשהו.

והאדס, נכון שקלאודימיר עזר, אבל הוא, כמו שאר הקבוצה, עדיין נגרים.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk
פריירה הנגר שלך רץ הכי הרבה במשחק אז?
וכן העובדה כי ספורי בחר לנטוש את מועדון הבית שלו ברגע הכי קשה למועדון לא מוסיפה לו נקודות אלא ההפך.
אבל בתור אחד שאין לו בעיה לאחל הפסדים להפועל וכאוהד ב"ש אני לא מתפלא על התגובה שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2019, 07:28 
כפיר אדום כתב:
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
[quote="לירון האדום"]
מדויק.
גם נתניה לא ראתה לנכון לרכוש אותו ואי אפשר להגיד על נתניה שהם לא רואים פוטנציאלים בשחקנים

בקיצור, עיוורון זו תכונה מדהימה. בוא ניקח איזה נתון שלא קשור ונבנה סביבו קייס.
רמזי רחוק מלהיות שחקן מושלם, יש לו עוד הרבה דברים לשפר ורק בגלל זה צריך להבין את הפוטנציאל שלו. אבל אני מניח שאתה תמשיך לחכות לו בפינה ועד אז תתעלם מהמציאות
אני אגיד שוב - ספורי שחקן טוב לקבוצת אמצע טבלה/תחתית.
כל עוד המטרה שלנו תהיה לא להסתבך בתחתית אז בהחלט ספורי מספיק טוב לכך.
נתן בסופו של יום אחלה עונה בקבוצת תחתית.
עדיין לא חושב שנתניה מכבי או בש היו רוכשות אותו

זה נחמד שאתה אומר, רק שאתה לא באמת יודע. מספיק להתסכל על התגובות שלך כלפיו בשביל להבין שאתה לא בא נקי. ספורי העלה את הרמה שלו בשלוש דרגות ויש לו עוד כל כך הרבה לאן להתקדם. הוא יהיה שחקן מוביל אצלנו גם אם יבוא מחר רוכש וישים 100 מיליון בעונה.

מה זה לא בא נקי?
ספורי שחקן עם הרבה פוטנציאל, זה לא אומר שהוא יממש את כל הפוטנציאל שלו ויגיע רחוק (ימים יגידו).
בסופו של יום אם אני מהמר, הוא לא יהיה שחקן נבחרת, לא יגיע לאירופה (בלגיה זה לא אירופה מבחינתי) וגם לא יוביל קבוצה גדולה לצמרת.
למה בלגיהזה לא אירופה?
תזכיר לי איפה נבחרת בלגיה ואיפה נבחרת ישראל, למשל?[/quote]איפה השחקנים בנבחרת בלגיה משחקים? באיזה ליגות?
היום להגיע לבלגיה זה לא כל כך קשה אם יש לך קשר לדודו דהאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2019, 07:53 
קורטואה - ריאל מדריד
מונייה - פריז סן גרמן
אלדרווילד - טוטנהאם
קומפני - סיטי
ורטונגן - טוטנהאם
נאיינגולן - אינטר
דה ברוינה - סיטי
ויטסל - דורטמונד
הזארד - צ'לסי
לוקאקו - יונייטד
מרטנס - נאפולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2019, 09:35 
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
זאת הקבוצה שמדברים עליה, ובקבוצה הזאת ספורי הוא בין הבודדים ששווים משהו, ועל פניו גם השחקן הכי טוב ואפקטיבי.
לא חסרים דוגמאות של שחקנים שהיו טובים ואף כיכבו בקבוצה קטנה לדוג ולא הצליחו בקבוצה גדולה

שוב, אתה כותב משהו שאתה חושב ומציין אותו כעובדה. ספורי בשקט יכול להיות שחקן סגל ואפילו הרכב בקבוצה שמתמודדת על האליפות, בטח אם מסתכלים על מגמת השיפור שלו. זה משהו שאתה משום מה לא מסוגל להבין כמו חוסר היכולת שלך לראות פוטנציאל של שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2019, 09:37 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אז אני מניח שהעיניים שלך קצת מטעות אותך כי אולי משהו מסתיר אותן או שספציפית אצלו אתה מחפש דברים שאתה לא מחפש אצל אף אחד אחר ואם היית מחפש היית מוצא, בדיוק כמו ששופט יכול לשרוק פנדל על תפיסות ברחבה מתי שהוא רוצה.
אני חושב שהוא רחוק מלהיות מושלם, יש לו עוד הרבה מקום לשיפור, אבל בחצי השני של העונה הוא עשה שיפור מדהים והאבולוציה שלו מאוד מעודדת וגורמת לי להיות אופטימי לגביו.

כן, אני מחפש את ספורי. טענה חזקה. כאילו שלא כתבתי שגם עאבד וזיקרי וקאיו לא מזיזים את התחת. וכאילו שלא כתבתי על היכולת המקצועית שלו כשהוא כן טורח להזיז אותו. לצערי הוא ממש לא היחיד ויש לנו אוסף של דרעקים שעושים טובה שזזים, ספורי אחד מהם. אחרי חזרת רפואה והגעת פריירה הוא קצת פחות אדיש וגם תורם יותר מקצועית, אבל מזה ועד שחקן עונה או העילוי שהופכים אותו פה... רחוק כמו מה שאתם מייחסים לי. הלוואי ויתקן את הגישה למשחק וימשיך להתקדם ונראה ממנו יותר ( ואני בספק גם כי יש לו מגבלות ובעיקר כי הוא צריך שחקנים טובים מסביבו ועם הנוכלים האלה לא יגיע כלום )

אבל "שחקנים סביבו" אפשר להגיד על כל שחקן בעולם. אני לא מנקה את ספורי מהרבה דברים שאתה כותב, אבל זריקת הזין שאתה מייחס לו אצלי קשורה לילדותיות ואינטליגנצית משחק. זה לא סותר את העובדה שהשחקן הזה יכול להוביל את המועדון בשנים הקרובות גם אם יהיה פה מיליונר.
ואני שוב כותב, הוא רחוק מלמצות את הפוטנציאל ואני בהחלט חושב שהוא חייב להתבגר וחייב לדעת לקבל החלטות טובות יותר, אבל הוא בדרך הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2019, 10:44 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:

שוב, אתה כותב משהו שאתה חושב ומציין אותו כעובדה. ספורי בשקט יכול להיות שחקן סגל ואפילו הרכב בקבוצה שמתמודדת על האליפות, בטח אם מסתכלים על מגמת השיפור שלו. זה משהו שאתה משום מה לא מסוגל להבין כמו חוסר היכולת שלך לראות פוטנציאל של שחקן

גם אתה כותב משהו שאתה חושב ומציין אותו כעובדה, אז?
אתה קובע למשל שספורי בשקט יכול להיות שחקן סגל ואפילו הרכב בקבוצה שרצה לאליפות.
דרך אגב, להיות בסגל זה לא ביג דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2019, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

מה זה לא בא נקי?

כן. יש לך משהו נגדו.
עוד בקיץ זיינת את המח על העזיבה שלו לאחר ירידת הליגה (וברוך השם שעשה ככה וחזר שחקן טוב יותר).
המשכת בלשקר לגבי המאמץ שהוא משקיע למרות שהקילומטרז' שלו היה תמיד בין הגבוהים.
ואתה עדיין מזלזל בו כי הוא בקבוצה ש'כמעט ירדה ליגה' כאילו זה קשור למשהו.

והאדס, נכון שקלאודימיר עזר, אבל הוא, כמו שאר הקבוצה, עדיין נגרים.

פריירה הנגר שלך רץ הכי הרבה במשחק אז?
וכן העובדה כי ספורי בחר לנטוש את מועדון הבית שלו ברגע הכי קשה למועדון לא מוסיפה לו נקודות אלא ההפך.
אבל בתור אחד שאין לו בעיה לאחל הפסדים להפועל וכאוהד ב"ש אני לא מתפלא על התגובה שלך

לא הבנתי מה קשור האזכור של פריירה.. מישהו פה הלין על רמת ההשקעה שלו שלא בצדק?
יש לך בעיה חמורה בתחום ההיקשים הלוגיים. נשגב מבינתי איך אתה שורד במקצוע שלך.

ובעיניך זה מוריד נקודות אצלו. בעיני זה היה המהלך הכי נכון גם לו, וגם להפועל. אבל בכל מקרה זה נאמר כדי להזכיר שחיפשת אותו עוד לפני שנגע בכדור.

אה, ולא ייחלתי להפסד של הפועל אלא שלישיה של ספורי. שוב בעיית ההיקשים שלך. מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2019, 21:14 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: