joshsoos כתב:
העובדות הן שספורי אדיש ומזלזל ברוב הדקות שלו על הדשא, העובדות האלה נתמכות במה שרואות העיניים שלי. זה גם מה שהיה במחצית הראשונה שלשום, ומי שלא ראה את זה הוא בעל האג'נדה. זה שחקן שלא ירד להגנה, וזה שחקן שהתנהל בעצלות על המגרש, ומסר ברשלנות, ולקח כדור ובועט לשמיים ממרחק סתם כי בא לו. או בקיצור, רמזי ספורי מאז שעלה לבוגרים. לראות אותו למול שחר הירש שקרע את הדשא היה שמיים וארץ, ואז קרה מה שקרה ופתאום הוא עלה למחצית השניה ואשכרה התאמץ.
המספרים של ספורי העונה הם סבירים, בשום מקום 8 גולים וחמישה בישולים בעונה שלמה הם מספרים מצויינים. שלא לדבר שאם נכנסים פנימה, ניתוח של הגולים שלו מראה ש: גול ראשון הובקע במחזור 16 ( ואנשים מצביעים לו לשחקן העונה, זה מראה כמה הזכרון קצר בכדורגל ) נגד סכנין בדקה ה90 שלא השפיע על המשחק. השלושה הבאים נגד בני יהודה חיפה ונתניה היו תוך כדי משחק ואכן השפיעו ואז באו שניים שלא בתבוסות שהנחלנו ללוזונות ואשדוד, כשבסוף מגיעים השניים שלשום ( ובכל הכבוד לסכנין שכבר ירדה... ) וזה כבר פחות מרשים.
לבד מזאת, כמו שנתתי בדוגמת פוגבה -וכמו שציינתי את הויכוח על גינת - סטטיסטיקה לא תמיד מספרת הכל. אתה יכול להבקיע או לבשל הרבה ועדיין להיות תקוע כמו קוץ בתחת של הקבוצה שלך. אז אם הייתה לו סטטיסטיקה והשפעה של ורמוט בעונת האליפות או איזה אחד בשם מסי, יאללה שיטייל על המגרש, אבל הוא רחוק משם. שיתחיל להיראות כמו במחצית השניה ויהיו לי פחות טענות אליו, והוא עצמו יתן הרבה יותר תוצרת.
העובדות הן שספורי רביעי בקבוצה בכמות הספרינטים וחמישי במרחק הריצה הכולל למרות שהוא רק תשיעי בכמות הדקות. אלו העובדות. אדיש ומזלזל זה מה שרואים אנשים שמחפשים אותו.
מה הקשר בין ההשפעה של השערים שלו על תוצאת המשחק למה שאנחנו מדברים? אז חצי מהשערים שלו לא הגיעו בזמן קריטי, אז? אתה חושב שכל השערים של אצילי היו שערי ניצחון? אגב, בדיוק קראתי מחקר שניסה במקום להשוות במקום בין כובשי שערים בצורה הקונבנציונלית לכובשי שערים לפי חשיבות השער. התוצאות הראו קורלציה מלאה לטבלת הכובשים הרגילה, אפילו אצל שחקנים עם מוניטין של כובשי שערי "גארבג'" כמו היגוואין ובנזמה.
אני מסכים שגם שחקן שכובש ומבשל הרבה יכול להיות שחקן שבסופו של דבר עושה לא מעט נזק לקבוצה שלו, רק שזה צריך להיות מקרה קיצוני בהרבה מספורי. אפילו ערן לוי שבאמת עושה נזק ממשי למשחק ההגנה של הקבוצה שלו הוביל קבוצות סופר מצליחות בשנים האחרונות. זה לא דומה בכלל לספורי.
אדיש ומזלזל זה מה שרואות העיניים שלי. ולא רק שלי. תתמודד. הוא לא היחיד, גם זיקרי ועאבד וקאיו אז את כל אלה אני מחפש וזו אג'נדה. בסדר. פאתטי אמרתי? על הסטטיסטיקה של המרחקים במנהלת לא הייתי בונה, לפיה הוא ואליאס ( שאין מי שרץ יותר ממנו ) רצו אותו דבר פר 90 דקות וקאיו רץ יותר מהם... בקיצור חרטא.
הקשר להשפעה של השערים הוא בדיוק כמו של כדורסלן שנכנס בגארבג' טיים ודופק מספרים. יש הבדל אם דפקת גול נצחון או דפקת צמד כשהתוצאה כבר 3-0. בהקשר הזה המספרים שלו - שהם לא יותר מסבירים - נראים כבר קצת פחות מרשימים. ועדיין, כל הענין פה הוא שמנפחים אותו לרמת שחקן עונה כשהוא רחוק משם, ובטח שהגישה שלו. ואם אתה וכל האחרים פה לא ראו את מה שהוא עשה במחצית הראשונה, שכולה הייתה אדישה ומזלזלת ( וכן, הוא לא היה היחיד...אני הרי מחפש גם את קאיו ועאבד ) אז אתם בעלי האג'נדה. שייראה כמו במחצית השניה כל הזמן ויהיו לי הרבה פחות טענות אליו.