shaharot כתב:
pogi כתב:
shaharot כתב:
וואו אתם כ"כ הזויים שזה לא נתפס..
רב"ש מאמן כדורגל לגיטימי בליגת העל, אסי דומב ואלי כהן לא.
עובדתית הוא צוחק עלינו מלמעלה עם פלייאוף עליון ותקציב נמוך יותר{אה וגם תובע את המועדון כי היה חתום שם לעוד עונה}
גם אם היינו עולים לשלב הבתים,אז סה"כ היינו דוחים את מאבקי התחתית בשנה נוספת
מי שחושב שהצניחה החופשית מאליפות וליגת האלופות עם השחקנים הכי טובים בליגה מגיעה למאבקי תחתית ואופציה רצינית לרדת ליגה וזה תוך 4-5 עונות ומאשים את רב"ש במקום את "ההנהלה" הוא הזוי לחלוטין.
למה רב"ש כן ואלי כהן לא?
סתם מעניין אותי לשמוע איפה את מוצא את ההבדלים
אני אענה לך ומקווה שתענה על השאלה שלי גם..
כי רב"ש הביא אליפות עם ק"ש!! כי רב"ש לוקח את מכבי פ"ת לפלייאוף העליון.
ותסתכל מה רשמתי , מאמן כדורגל לגיטימי. לא רשמתי שהוא איזה מוריניו או גאון כדורגל והוא גם לא חף מטעויות בעונה אצלנו. אבל להגיד שהוא ליצן ולהפיל את כל האשמה עליו זה להיות עיוור לחלוטין למה שמתרחש בקבוצה ב5 שנים האחרונות פה. סה"כ הוא מאמן טוב שהיה חתום על חוזה לעוד עונה ובמקום לתת לו המשכיות הוא פוטר ותובע אותנו, החתמנו את ברקוביץ ודומב ואז פיטרנו אותם שזה היה הכי צפוי בעולם.
אלי כהן לא כי הוא מאמן של פעם , היה טוב לפני 15 שנה ומאז כלום ושום דבר.
עכשיו השאלה שלי - אם רב"ש ליצן לדעתך ולדעת רבים. איזה מאמנים ישראליים נחשבים לגיטימים בעניך?
ביקשתי שתענה לי למה רב״ש לגיטימי ואלי כהן לא.
מה רשמת לי? כי הוא לקח אליפות בק״ש. אין בעיה על אותו משקל גם אלי כהן לקח אליפות עם בית״ר וגביע עם הפועל. רב״ש הגיע לפלייאוף העליון עם מכבי פ״ת? הידד! אז כנראה שהוא מתאים למכבי פ״ת והוא מוזמן להישאר שם. אין שום קשר בין זה לבין אלי כהן שהגיע לפני חודשיים להציל את הקבוצה העלובה שלנו מירידה.
להפיל את האשמה עליו? ממש לא. האשמה היא של ההנהלה. ההנהלה אשמה בין היתר שלא נתנה לרב״ש סטירה מצלצלת כשביקש להחתים לשנתיים את צמד הבלמים התמהוניים ״קולין את איליץ״, כשביקש להביא במיליון שקל את דני עמוס, כשצירף את ישראל זגורי וכו׳ וכו׳.
בשורה התחתונה מדובר במאמן בינוני להחריד שחוץ מאליפות שלקח בצילו של איזי שרצקי בעונה שבה הגדולות היו רדומות לא עשה עוד כלום. נכשל במכבי ונזרק אחרי 8 מחזורים, נכשל בהפועל תוך קבלת שכר מופרז ובזבוז מליוני שקלים. לא שונה ביכולתו מאלי כהן או כל מאמן בינוני ומטה אחר.
לגבי השאלה שלך היא לא קשורה לנושא לכן אין סיבה לענות עליה.