kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אז אתה אומר שכדאי לשמור על המו"מ חשאי להבא, כדי שמוקשים סטייל סידי לא יפריעו. במקביל אתה אומר שסידי לא אשם ורק מנסים להפיל את זה עליו.
קצת התבלבלתי. אז מה בעצם הפיל את העסקה? מי אשם בכך שאין חתימה?
אם אפשר - שמות, נתונים, הסברים. אפילו קצת. במידה ואין כאלו, מאוד אעריך את התשובה שאני נותן כששואלים אותי - "לא יודע".
כל הדיון סביב סידי (לפחות מבחינתי) התחיל בזה שהאשימו אותו כאילו הוא הגורם היחיד שבגללו העסקה נפלה.
יכול להיות שהוא אמר משהו בפגישה במוצ"ש ויכול להיות שלא. אני לא יודע.
אני כן יודע שמי ששלח את סידי לשם ידע שהוא שם. שמי שהוציא את השם של גלבוט לעיתונות והתחיל את הבלאגן היה המועדון. שהיו כאלו שהבטיחו לגלבוט ולסאני שאפשר לא לשחק בשבת. שהיו יותר מדי אנשים מעורבים במו"מ שלכל אחד מהם יש את האינטרסים ואת המקורבים ואת עיתונאי החצר שלו.
ובהמשך להודעה השניה שלך - לא אמרתי באשכול הזה שלא רוצים למכור. ההיפך, אמרתי שאם הפרסומים נכונים אז כנראה למני ויצמן נמאס להיות הכספומט של רמון והחבר'ה והוא ראה כאן הזדמנות אמיתית למכור, רק שההתנהלות שתיארתי למעלה דפקה את כל העסק ולפעם הבאה (בתקווה שתהיה כזו) צריך לתקן את ההתנהלות הזו.
ציטוט:
מועדון הפועל ת"א שמח להציג : נפילתה של עוד "מכירה"
בתפקיד הנבל התורן : קובי סידי.
בתפקיד הפתיים הרגילים : אוהדי הקבוצה.
מעניין מה הם יעשו כשלא יהיה להם יותר את מי להאשים בכשלונות שלהם.
בין ההודעה הזו לבין מה שאתה כותב עכשיו יש הבדל גדול, לפחות ממה שאני מבין. יכול להיות שלא הבנתי נכון.
איך שאני קראתי את המפה מההודעות שלך, אף אחד לא מתכוון, או לפחות התכוון למכור את הקבוצה. לראשונה הגיעו רוכשים רציניים וזה גם התפרסם. אם אתה מסכים שהבעלים הנוכחיים לא ניסו לחבל בעסקה ולהבריח רוכשים אז זה הבדל גדול מההודעות שלך לאורך התקופה האחרונה.
לגבי ההתנהלות במו"מ אני כמובן מסכים איתך לחלוטין, עדיף שזה לא יתפרסם, אבל זו בקשה קלושה כשמדובר בעסקה של עשרות מיליונים ולא מעט אנשים שמעורבים, בטח ובטח עם קהל אוהדים גדול שצמא לחדשות וכל עיתונאי משתמש בכל הכלים העומדים לרשותו. אני עדיין חושב שאם יש רצון אמיתי למכור בתנאים הגיוניים (מה שאני מאמין שהיה) ויש רצון אמיתי לרכוש (מה שאני מאמין שהיה), גם הדלפות קשות ככל שיהיו לא אמורות להפריע עד כדי כך. גלבוט וקאהן אולי פראיירים כי חשבו לקנות את הפועל, אבל כנראה שמטומטמים הם לא. הם יודעים מה זה בעלים של קבוצת ספורט, ויודעים שהבאזז היה נמשך שבוע-שבועיים במקביל לרכישה ודועך אח"כ, כמו שכרגע אף אחד לא מתעסק במיץ' גולדהאר לצורך הדוגמא.
היה כאן גורם אחר שהשפיע נקודתית והפך את פני הדברים, ואף אחד לא יודע לשים עליו את האצבע. קובי סידי בטח לא מוסיף לעניין נופך חיובי.