redrony כתב:
קלינמן כתב:
כל מי ששרק בוז ולא הצטרף לשירת הנהלה זונה, יש לי רק דבר אחד להגיד לכם: תתביישו לכם יא חבורת שרמוטות.
איך לעזאזל אין לכם בושה?! כנראה שבאמת מגיע לכם אחד כמו טביב.
ומה לעשות, היום הוכח שחוץ משער 5 כל שאר בלומפילד יכול ללכת להזדיין אלף פעם (ושיסלחו לי הצדיקים הבודדים ביציעים אחרים שנבלעים בין ההמון המזוהם שיש שם, לא התכוונתי אליכם). לא צריך אותכם, באמת שלא. גם ככה כשהקבוצה תזדקק לכם שלא ילך לה בטח לא אתם תהיו שם בשביל לדחוף. וכן, על הזין שלי שחלקכם אוהדי הפועל מלפני שנולדתי. אתם יותר גרועים מטביב.
חבורת בכייניות מתיפיפים שיודעים להשמיע את הקול המזדיין שלהם רק שיש שירי שואה (וגם זה בשביל לצאת ילדים טובים מול התקשורת, לא כי חלילה זה באמת מציק לכם). מה קרה?! מקום ראשון אז טביב צריך לחייך כאילו הכל סבבה?! שהורידו את השלט זה לא הדליק לכם איזשהי נורה אדומה?!
באמת, עופו קיבינימאט. לא צריך אותכם, אתם רק מקלקלים!
כמות השטויות שכתבת בהודעה אחת פשוט שוברת שיאים. אתה מציג ספקלוציות שלך כעובדות. אין לך מושג על מה אתה מדבר. הבעיה שלך, שעל הזין שלך הכל חוץ ממה שאתה חושב ומה שאתה מאמין בו. זו הבעיה של רב האנשים שלא מסוגלים לשמוע דעות אחרות, גם אם לא לקבל אותן. מעניין איך לא כתבת מילה אחת נגד אנשים שהשחיתו היום את שער 11 ועלולים לעלות לקבוצה במשחק בלי קהל (ואני לא נכנס למוסריות של המעשה הדוחה הזה ותאמין לי שאותי לא מעניין לצאת "ילדים טובים מול התקשורת").
אבל זה לא מפתיע אותי. עדר מתלהם זה לא משהו שהמציאו אצלנו. מספיק לקרוא את צורת ההתבטאות שלך ושל שכמותך בשביל להבין למה צריך להקשיב וממה פשוט להתעלם.
שברור לכל העולם ואשתו שיש לקבוצה בעלים סרטן שהוא סוג של שאול משופר, ששולח אנשים לתלוש שלט מחאה נגדו ומנסה להשתיק את כולם, וחוץ משער 5 אף יציע בבלומפילד לא מנסה לעשות נגד זה משהו (אפילו מינימלי) ורק הורס, אז כן זה גורם לתסכול ולהתבטאויות כאלה.
ואני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי. אין דבר יותר גרוע מבוגדים מבית. (שריקות בוז שנועדו להשתיק מחאה נגד ההנהלה שמחריבה כל חלקה טובה במועדון הן סוג של בגידה, מבחינתי לפחות, מהסיבה הפשוטה שהן משרתות את האינטרס של טביבי להראות לכולם שרק קומץ קיצוני שונא אותו).
עד היום התמונה של כל בלומפילד על הרגליים מקלל את טביב (במיוחד אחרי השבועות האחרונים) נראתה לי הכי טבעית בעולם, ולקבל כזה צינור משאר היציעים גורם לתחושה שחוץ משער 5 אף אחד לא יוכל להציל את המולדת, והלואי ואתבדה.
כל העונה אני שומע כל מיני דיבורים שצריך את העזרה של שער 5 שיתן את הטון במחאה הזאת, והנה היום זה קורה וכל שאר האצטדיון שם זין.