תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שריקות הבוז ב"הנהלה זונה"
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:21 
redrony כתב:
פאביו כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:

אז טביב גרוע חרא ונלך איתו לאבדון כי זה מה יש?
אין אלטרנטיבה? זה התירוץ?
גם יהודי אירופה לא חשבו שיש אלטרנטיבה...וסליחה גדולה על ההשוואה.

אני סולח לך על ההשוואה, אבל אין לי מושג מאיפה הקרצת את ה"עובדה" ההיסטורית הזו, אבל עזוב, בוא לא ניכנס לזה.
אין אלטרנטיבה זה לא תירוץ, זו עובדה. אני עוד לא רואה את האבדון שאתה מדבר עליו. יכול להיות שאני טועה, אבל מה אני אגיד, היינו במצבים הרבה יותר גרועים, גם בעשור החולף (בטח שבעשור שלפניו).
גם אני הייתי רוצה בעלים אחר, תאמין לי. אבל אני הייתי מעדיף לעשות דברים בצורה חכמה עם טיפה חשיבה לעומק ואולי עם איזה תוכנית מגרה במקום לצעוק, לקלל ולהתלהם על דברים שחלקם נכונים, חלקם מבוסס על אינפורמציה מוטעית וחלקם נובעים מאינטרסים.

אתה לא רואה אז כנראה אתה עיוור.
ואין אלטרנטיבה זו הפרכת סיסמא לאוויר או ייאוש ולא מציאות.

יכול להיות שאני עיוור, מודה. אני לא חושב ככה, אבל זכותך לחשוב. ההבדל ביננו, כנראה, זה שאני מנסה לראות מה יקרה מחר, אחרי שתצליח להעיף את טביב. אני בעד ביקורת, אני בעד מחאה, אני בעד כל דבר שיעזור לקבוצה. גם לצעוק הנהלה זונה זה בסדר דרך אגב. גם לשרוק בוז מצד מי שחושב אחרת או מישהו שחושב שהמחאה הנקודתית בזמן המשחק לא מתאימה.
ושוב, כמו שהצעתי לרדפוקס, אל תגיד לי "אין אלטרנטיבה" זו סיסמא. להגיד "תמיד יש אלטרנטיבה", זו סיסמא. בסוף הסיסמא הזו נתקלת במציאות. מה קורה במציאות ידידי? מי יבוא אחרי שהמחאה תצליח וטביב יעזוב? קבוצת אוהדים? לבייב? הראל?

זה בדיוק העניין אתה עיוור אם אתה חושב שעם טביב לא תגיע בדיוק לאותה הנקודה .
וכן יש אלפי אלטרנטיבות ואני יכול לכתוב לך מניפסט של 50 עמודים על כל אחת מהן ,אבל לצערי אין כאן מקום לזה .
נ.ב : אתה הגעת לסוכה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
שחר כתב:
מפתיע.
ברגע שהחלה השירה "הנהלה זונה" הצטרפתי בשער 7 ופתאום אני קולט שאני צועק כמעט לבד וכולם מסתכלים עליי בתמהון.

לדעתי יש פה איזושהי בעיה עם המסר, רוב האוהדים לא מבינים על מה התלונות. שריקות הבוז הם גועל נפש וטמטום. חבל שאנשים לא מבינים את ההבדל בין הסלידה מקריאות שואה לבין מחאה לגיטמית.

מה שהכי עצוב לי זה שהשערים האלה יצטרפו לשער 5 כשיגיעו התוצאות הרעות , הם לא מסתכלים קדימה, שוכחים מה היה לפני שבוע וחיים את הרגע.

מבאס..

לגבי שריקות הבוז משער 7
viewtopic.php?p=1149195#p1149195

אתה יכול לשים את הלינק לשטויות האלה כמה שאתה רוצה, העובדה שבאף אחד מהשערים לא הצטרפו לקריאות נגד ההנהלה בשום שלב כי רוב האוהדים שם הם אפסים שהדבר היחיד ששווה מבחינתם למחות עליו הוא קריאות שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

redrony כתב:
קלינמן כתב:
כל מי ששרק בוז ולא הצטרף לשירת הנהלה זונה, יש לי רק דבר אחד להגיד לכם: תתביישו לכם יא חבורת שרמוטות.
איך לעזאזל אין לכם בושה?! כנראה שבאמת מגיע לכם אחד כמו טביב.
ומה לעשות, היום הוכח שחוץ משער 5 כל שאר בלומפילד יכול ללכת להזדיין אלף פעם (ושיסלחו לי הצדיקים הבודדים ביציעים אחרים שנבלעים בין ההמון המזוהם שיש שם, לא התכוונתי אליכם). לא צריך אותכם, באמת שלא. גם ככה כשהקבוצה תזדקק לכם שלא ילך לה בטח לא אתם תהיו שם בשביל לדחוף. וכן, על הזין שלי שחלקכם אוהדי הפועל מלפני שנולדתי. אתם יותר גרועים מטביב.
חבורת בכייניות מתיפיפים שיודעים להשמיע את הקול המזדיין שלהם רק שיש שירי שואה (וגם זה בשביל לצאת ילדים טובים מול התקשורת, לא כי חלילה זה באמת מציק לכם). מה קרה?! מקום ראשון אז טביב צריך לחייך כאילו הכל סבבה?! שהורידו את השלט זה לא הדליק לכם איזשהי נורה אדומה?!
באמת, עופו קיבינימאט. לא צריך אותכם, אתם רק מקלקלים!

כמות השטויות שכתבת בהודעה אחת פשוט שוברת שיאים. אתה מציג ספקלוציות שלך כעובדות. אין לך מושג על מה אתה מדבר. הבעיה שלך, שעל הזין שלך הכל חוץ ממה שאתה חושב ומה שאתה מאמין בו. זו הבעיה של רב האנשים שלא מסוגלים לשמוע דעות אחרות, גם אם לא לקבל אותן. מעניין איך לא כתבת מילה אחת נגד אנשים שהשחיתו היום את שער 11 ועלולים לעלות לקבוצה במשחק בלי קהל (ואני לא נכנס למוסריות של המעשה הדוחה הזה ותאמין לי שאותי לא מעניין לצאת "ילדים טובים מול התקשורת").
אבל זה לא מפתיע אותי. עדר מתלהם זה לא משהו שהמציאו אצלנו. מספיק לקרוא את צורת ההתבטאות שלך ושל שכמותך בשביל להבין למה צריך להקשיב וממה פשוט להתעלם.

שברור לכל העולם ואשתו שיש לקבוצה בעלים סרטן שהוא סוג של שאול משופר, ששולח אנשים לתלוש שלט מחאה נגדו ומנסה להשתיק את כולם, וחוץ משער 5 אף יציע בבלומפילד לא מנסה לעשות נגד זה משהו (אפילו מינימלי) ורק הורס, אז כן זה גורם לתסכול ולהתבטאויות כאלה.
ואני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי. אין דבר יותר גרוע מבוגדים מבית. (שריקות בוז שנועדו להשתיק מחאה נגד ההנהלה שמחריבה כל חלקה טובה במועדון הן סוג של בגידה, מבחינתי לפחות, מהסיבה הפשוטה שהן משרתות את האינטרס של טביבי להראות לכולם שרק קומץ קיצוני שונא אותו).
עד היום התמונה של כל בלומפילד על הרגליים מקלל את טביב (במיוחד אחרי השבועות האחרונים) נראתה לי הכי טבעית בעולם, ולקבל כזה צינור משאר היציעים גורם לתחושה שחוץ משער 5 אף אחד לא יוכל להציל את המולדת, והלואי ואתבדה.
כל העונה אני שומע כל מיני דיבורים שצריך את העזרה של שער 5 שיתן את הטון במחאה הזאת, והנה היום זה קורה וכל שאר האצטדיון שם זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
רועי כתב:
שחר כתב:
מפתיע.
ברגע שהחלה השירה "הנהלה זונה" הצטרפתי בשער 7 ופתאום אני קולט שאני צועק כמעט לבד וכולם מסתכלים עליי בתמהון.

לדעתי יש פה איזושהי בעיה עם המסר, רוב האוהדים לא מבינים על מה התלונות. שריקות הבוז הם גועל נפש וטמטום. חבל שאנשים לא מבינים את ההבדל בין הסלידה מקריאות שואה לבין מחאה לגיטמית.

מה שהכי עצוב לי זה שהשערים האלה יצטרפו לשער 5 כשיגיעו התוצאות הרעות , הם לא מסתכלים קדימה, שוכחים מה היה לפני שבוע וחיים את הרגע.

מבאס..

לגבי שריקות הבוז משער 7

אתה יכול לשים את הלינק לשטויות האלה כמה שאתה רוצה, העובדה שבאף אחד מהשערים לא הצטרפו לקריאות נגד ההנהלה בשום שלב כי רוב האוהדים שם הם אפסים שהדבר היחיד ששווה מבחינתם למחות עליו הוא קריאות שואה.

מילא לא היו מצטרפים לקריאות נגד ההנהלה, אבל שרקו בוז נגד דבר כזה וזה לירות לעצמך ברגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אז אני בכלל לא ידעתי שהיתה מחאה והוחליט על חוסר עידווד ובחלק מהשירים , לא הצלחתי להבין את המילים למרות שאני מניח שהזדהתי איתם.

עם כל הבאסה, אני חושב שהיום הזה הוא דווקא מסמן אופק חדש וחיובי.

יכול להיות
אני שוב אומר שאם לא הייתה ההתעקשות של שער 5 ואם היינו יודעים על זה מראש - התוצאה הייתה הרבה יותר אפקטיבית וחיובית
אנחנו מצידנו בשער 7 מחינו על חוסר העידוד ע"י שירה חזקה (לא שרתי כ"כ חזק מאז דה רידר וטדי) , יש רבים שדרך שריקות בוז
זה כל העניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:26 
יובל כתב:
רועי כתב:
שחר כתב:
מפתיע.

מבאס..

לגבי שריקות הבוז משער 7

אבל זה מוזר, כי אני זוכר בתקופת הדריקטריון המקוללת וגם בשוד ההוא על מיני מנוי של אופ"א את כל האצטדיון מקלל את ההנהלה.
כנראה שקהל חשוב רק התוצאה והמיקום הנוכחי ולא שום דבר אחר מסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
רועי כתב:
שחר כתב:
מפתיע.

מבאס..

לגבי שריקות הבוז משער 7

לא יודע מה קורה בשערים 2 ו- 13
בשער 7 אני מספר לך מה קרה בסביבתי - שהיא הסביבה של התופים והגוש הקטן
תקרא לזה שטויות , זה מה שקרא דה פקטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
גם אני , כמו שחר, הייתי בשער 7 והצטרפתי לשירים נגד ההנהלה בתחילת המשחק אבל לא הבנתי למה אין הצטרפות של כל השער. מתחילת העונה באים לאולטראס בטענות על זה שהם שותקים ולא עושים כלום, עד שהתקבלה החלטה (ולא משנה מה הטריגר) לשיר בקול רם נגד ההנהלה, שער 7 פתאום נהיה מעריץ של טביב ?
הבנתי טוב מאוד מה היה המניע לשירי השואה למכבי מצד שער 10-11. במשך כל תחילת המשחק שער 2,7,13 יושבים על התחת ולא מעודדים, לא שרים נגד ההנהלה, כאילו באו למופע תאטרון. בקריאות האלו נועדו לעורר את שאר השעירם שכמובן מיד הגיבו בבוז (בצדק, אגב). ההתנהגות הזו, גם של האולטראס וגם של שאר הקהל, תוביל אותנו לתהום בסופו של דבר ולפילוג ממנו כל הזמן נזהרנו. אם לא מסכימים על כיוון מסוים (למרות שלי אישית זה די ברור שהכיוון צריך להיות נגד ההנהלה) לפחות לא ללכת אחד נגד השני. לאולטראס אין בעלות על השירים במהלך המשחק אבל אין שום הצדקה לשרוק להם בוז אם הם שרים נגד ההנהלה. לא חושב שנעמוד לדים על קריאות נגד ההנהלה שלנו, על קריאות גזעניות כן. זה כל ההבדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:27 
RedFox כתב:
redrony כתב:
RedFox כתב:
redrony כתב:
RedFox כתב:

הבעיה שאתה חושב שטביב מנהל את הפועל כמו חנות מכלות ואתה לא מבין שהוא לא כזה טיפש, אם אתה חושב שהוא לא הכניס כסף לכיס בעסקת עומר דמארי אז אתה תמים ואם אתה חושב שהוא לא ימשיך להכניס כסף לכיס על חשבון קופת המועדון אז אתה תמים מאוד.
יכול להיות שאין אלטרנטיבה, זה לא אומר שאנחנו ניתן למנוול הזה לעשות לנו שוק מהקבוצה, צריך להלחם בו במחאות כרגע עד שיגיע רוכש שישחרר אותנו מהצל של הנוכל הזה.
אם ניתן לו לגיטימציה להמשיך לעשוק אותנו אז גם שתיהיה אלטרנטיבה לא בטוח שלאדון יהיה חשק למכור את צעצוע הכסף שלו.
ואם כבר העלית את נושא קשטן כמאמן, אז כמובן שיש אלטרנטיבות, השאלה אם אתה מספיק אמיץ בשביל לבחור בהן.

תאמין לי שאני רחוק מאוד מלהיות תמים. תסלח שאני לא נופל לכל תיאוריית קונספירציה שמישהו מפיץ. זה שהוא קומבינטור, יודע. כמו רב האנשים שמנהלים פה את הכדורגל. אני אגיד לך יותר מזה, אם הוא יעמיד לי קבוצת כדורגל שתיאבק על האליפות כל שנה, שיירויח גם כסף ושיהיה לו לבריאות. ועדיין, אני רחוק מאוד מלהיות בעדו. רחוק. יש לי ביקורת עליו מכאן ועד מיאמי. אבל שאני בא ונאבק בשביל לזרוק אדם מהקבוצה, אני חייב אלטרנטיבה. חייב. אם אין, בעיה קשה. אבל אני כרגע מעדיף ככה מלהיות במצב ל בית"ר ירושלים ב-4 שנים האחרונות.

אלטרנטיבה זה לא המשיח ואין טעם לחכות לה, שתגיע אלטרנטיבה אתה תרצה את האפשרות שהיא תתממש, במצב כמו היום אני לא רואה סיבה שטביב ירצה למכור את הפועל.
מעבר לזה, ברגע שהוא יחליט שהוא לא ירצה להיות פה הוא יחפש אלטרנטיבות בעצמו וזה רק יעזור לנו.

זורם איתך. הצלחת להעיף את טביב. איך אתה רואה את היום שאחרי?

אין סרט שטביב גם במצב הגרוע ביותר יוותר על כל האחזקה שלו בהפועל וילך, אני לא חושב שהוא יכול לעשות את זה אפילו מבחינה חוקית.
ברגע שהוא ירצה לעזוב הוא ימצא אלטרנטיבה שתאפשר לו לעזוב ואולי אפילו להרוויח מזה, אחרי הכל פראייר הוא לא.
ככה שלזרוק אותי לתוך סיטואציה דימיונית שטביב פשוט נעלם זה לא ריאלי ואין לי מה לענות לך על זה.

לצערי אני מסכים איתך ובגלל זה אני חושב שאולי צריך לפעול בדרכים אחרות. אני אישית לא חושב שבאמצע משחק צריך להתעסק בזה, אבל אני מכבד את מי שכן החליט לעשות את זה. אני גם מכבד את מי שחשב שזה לא המקום והחליט לשרוק בוז.
אני לא מכבד את מי שמחליט שהוא המציא מה זה להיות אוהד הפועל וחושב שהוא יכול להחליט מי זה אוהד הפועל ומי לא ועוד משתמש בשפה שמתאימה לאספסוף כלפי האוהדים האלה. זה אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:28 
נדמה לי אפילו שגם המתופפים בשער 7 שליד הברזלים, מובילי השירים, בכלל עודדו שירים אחרים בזמן ששער 11 קילל את ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
שחר כתב:
אז אני בכלל לא ידעתי שהיתה מחאה והוחליט על חוסר עידווד ובחלק מהשירים , לא הצלחתי להבין את המילים למרות שאני מניח שהזדהתי איתם.

יכול להיות
אני שוב אומר שאם לא הייתה ההתעקשות של שער 5 ואם היינו יודעים על זה מראש - התוצאה הייתה הרבה יותר אפקטיבית וחיובית
אנחנו מצידנו בשער 7 מחינו על חוסר העידוד ע"י שירה חזקה (לא שרתי כ"כ חזק מאז דה רידר וטדי) , יש רבים שדרך שריקות בוז
זה כל העניין

מחיתם על העידוד? זה שער שב-85 דקות אף אחד בו לא מעודד, ופתאום מחיתם שאין עידוד? למי אתה מנסה למכור את השטויות האלה? שער 7 ניסה להשתיק את המחאה, בהתחלה ע"י כך שלא הצטרף אליה, אחר כך בשריקות בוז ושירי עידוד (כמובן לא כל יושבי השער, אבל הרוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
אתם כאלה צבועים. ימים ולילות אתם כותבים שטביב בן זונה. למה לא שרים ההנהלה זונה? למה ככה? למה שירים כאלה למה ככה...

אתם צבועים ברמה הגרועה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:30 
רועי כתב:
שחר כתב:

יכול להיות
זה כל העניין

אתה אוהב את המציאות שאתה ממציא ?
השירה נגד ההנהלה החלה מתחילת המשחק , תוך כדי זה היו שירי עידוד , במהלך המשחק הורידו את השלט משער 5 ואז החלו שוב שירים כנגד ההנהלה , בזמן הזה שער 7 (הדי מגעיל) ושער 8 (המגעיל מאוד) התחילו לשרוק בוז , למה ???
כי זה לא מתאים ,כי אנחנו מקום ראשון וכי הם לא מבינים בכלל על מה מוחים .
אם אתה חושב שזה בגלל שלא אמרו לכם משהו או בגלל אנטי כלשהו או בגלל השיר שואה היחיד שהיה וזכה לבוז צורם ,אז גם בנושא הזה אתה עיוור .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:

לצערי אני מסכים איתך ובגלל זה אני חושב שאולי צריך לפעול בדרכים אחרות. אני אישית לא חושב שבאמצע משחק צריך להתעסק בזה, אבל אני מכבד את מי שכן החליט לעשות את זה. אני גם מכבד את מי שחשב שזה לא המקום והחליט לשרוק בוז.
אני לא מכבד את מי שמחליט שהוא המציא מה זה להיות אוהד הפועל וחושב שהוא יכול להחליט מי זה אוהד הפועל ומי לא ועוד משתמש בשפה שמתאימה לאספסוף כלפי האוהדים האלה. זה אני.

אז לצערי אני חולק עליך ואני לא יכול לכבד בנאדם שיורה לעצמו ברגל ושורק בוז, אם אתה רוצה להביע אי הסכמה עם הזמן ודרך המחאה נגד טביב אז אל תשיר אבל לשרוק בוז זה לתת לנוכל לגיטימציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יובל כתב:
רועי כתב:
שחר כתב:
מפתיע.

מבאס..

לגבי שריקות הבוז משער 7

אבל זה מוזר, כי אני זוכר בתקופת הדריקטריון המקוללת וגם בשוד ההוא על מיני מנוי של אופ"א את כל האצטדיון מקלל את ההנהלה.
כנראה שקהל חשוב רק התוצאה והמיקום הנוכחי ולא שום דבר אחר מסביב.

השריקות היו במצב של 0:0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
פתחתי על זה אשכול. אבל אף אחד לא ענה לי, למה האולטראס ומאור הראל לא הנהיגו היום? אני מת לתשבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סימרוטיץ כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:

אז טביב גרוע חרא ונלך איתו לאבדון כי זה מה יש?
אין אלטרנטיבה? זה התירוץ?
גם יהודי אירופה לא חשבו שיש אלטרנטיבה...וסליחה גדולה על ההשוואה.

אני סולח לך על ההשוואה, אבל אין לי מושג מאיפה הקרצת את ה"עובדה" ההיסטורית הזו, אבל עזוב, בוא לא ניכנס לזה.
אין אלטרנטיבה זה לא תירוץ, זו עובדה. אני עוד לא רואה את האבדון שאתה מדבר עליו. יכול להיות שאני טועה, אבל מה אני אגיד, היינו במצבים הרבה יותר גרועים, גם בעשור החולף (בטח שבעשור שלפניו).
גם אני הייתי רוצה בעלים אחר, תאמין לי. אבל אני הייתי מעדיף לעשות דברים בצורה חכמה עם טיפה חשיבה לעומק ואולי עם איזה תוכנית מגרה במקום לצעוק, לקלל ולהתלהם על דברים שחלקם נכונים, חלקם מבוסס על אינפורמציה מוטעית וחלקם נובעים מאינטרסים.

אתה לא רואה אז כנראה אתה עיוור.
ואין אלטרנטיבה זו הפרכת סיסמא לאוויר או ייאוש ולא מציאות.

יכול להיות שאני עיוור, מודה. אני לא חושב ככה, אבל זכותך לחשוב. ההבדל ביננו, כנראה, זה שאני מנסה לראות מה יקרה מחר, אחרי שתצליח להעיף את טביב. אני בעד ביקורת, אני בעד מחאה, אני בעד כל דבר שיעזור לקבוצה. גם לצעוק הנהלה זונה זה בסדר דרך אגב. גם לשרוק בוז מצד מי שחושב אחרת או מישהו שחושב שהמחאה הנקודתית בזמן המשחק לא מתאימה.
ושוב, כמו שהצעתי לרדפוקס, אל תגיד לי "אין אלטרנטיבה" זו סיסמא. להגיד "תמיד יש אלטרנטיבה", זו סיסמא. בסוף הסיסמא הזו נתקלת במציאות. מה קורה במציאות ידידי? מי יבוא אחרי שהמחאה תצליח וטביב יעזוב? קבוצת אוהדים? לבייב? הראל?

זה בדיוק העניין אתה עיוור אם אתה חושב שעם טביב לא תגיע בדיוק לאותה הנקודה .
וכן יש אלפי אלטרנטיבות ואני יכול לכתוב לך מניפסט של 50 עמודים על כל אחת מהן ,אבל לצערי אין כאן מקום לזה .
נ.ב : אתה הגעת לסוכה ?

לא הגעתי לסוכה, הייתי בטיול בדרום עם המשפחה שלי. עם כל הכבוד להפועל, הילדים שלי באים לפניהם, אני מקווה שזה בסדר מבחינתך.
אני אשמח לשמוע על האלטרנטיבות ואני באמת מקווה שיש אחת כזו. ולגבי העיוורון שלי, הזמן יגיד. אני מקווה שאני לא טועה ולא נגיע למה שאתה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
רועי כתב:
שחר כתב:

יכול להיות
זה כל העניין

אתה אוהב את המציאות שאתה ממציא ?
השירה נגד ההנהלה החלה מתחילת המשחק , תוך כדי זה היו שירי עידוד , במהלך המשחק הורידו את השלט משער 5 ואז החלו שוב שירים כנגד ההנהלה , בזמן הזה שער 7 (הדי מגעיל) ושער 8 (המגעיל מאוד) התחילו לשרוק בוז , למה ???
כי זה לא מתאים ,כי אנחנו מקום ראשון וכי הם לא מבינים בכלל על מה מוחים .
אם אתה חושב שזה בגלל שלא אמרו לכם משהו או בגלל אנטי כלשהו או בגלל השיר שואה היחיד שהיה וזכה לבוז צורם ,אז גם בנושא הזה אתה עיוור .

תודה שאתה מספר לאנשים על מה הם שורקים בוז
אני שאלתי אנשים במשחק. אני ישבתי בשער ה"די מגעיל"
דברים שרואים משם לא רואים מכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
בושה. לאנשים אשכרה יש דעה אחרת.
מי שמע על דבר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
רועי כתב:
שחר כתב:

יכול להיות
זה כל העניין

מחיתם על העידוד? זה שער שב-85 דקות אף אחד בו לא מעודד, ופתאום מחיתם שאין עידוד? למי אתה מנסה למכור את השטויות האלה? שער 7 ניסה להשתיק את המחאה, בהתחלה ע"י כך שלא הצטרף אליה, אחר כך בשריקות בוז ושירי עידוד (כמובן לא כל יושבי השער, אבל הרוב).

איזה שטויות
לא יודע מה קורה בשער 6 שקרוב אליכם בדרך כלל. בשער 7 יש גוש קטן שכולל אותי ותמיד שר
היום שרתי חזק מהרגיל כי הרגשתי שאיבדתם את הכיוון ואת המטרה שהיא לעודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:37 
קלינמן כתב:
redrony כתב:
קלינמן כתב:
כל מי ששרק בוז ולא הצטרף לשירת הנהלה זונה, יש לי רק דבר אחד להגיד לכם: תתביישו לכם יא חבורת שרמוטות.
ומה לעשות, היום הוכח שחוץ משער 5 כל שאר בלומפילד יכול ללכת להזדיין אלף פעם (ושיסלחו לי הצדיקים הבודדים ביציעים אחרים שנבלעים בין ההמון המזוהם שיש שם, לא התכוונתי אליכם). לא צריך אותכם, באמת שלא. גם ככה כשהקבוצה תזדקק לכם שלא ילך לה בטח לא אתם תהיו שם בשביל לדחוף. וכן, על הזין שלי שחלקכם אוהדי הפועל מלפני שנולדתי. אתם יותר גרועים מטביב.
חבורת בכייניות מתיפיפים שיודעים להשמיע את הקול המזדיין שלהם רק שיש שירי שואה (וגם זה בשביל לצאת ילדים טובים מול התקשורת, לא כי חלילה זה באמת מציק לכם). מה קרה?! מקום ראשון אז טביב צריך לחייך כאילו הכל סבבה?! שהורידו את השלט זה לא הדליק לכם איזשהי נורה אדומה?!

כמות השטויות שכתבת בהודעה אחת פשוט שוברת שיאים. אתה מציג ספקלוציות שלך כעובדות. אין לך מושג על מה אתה מדבר. הבעיה שלך, שעל הזין שלך הכל חוץ ממה שאתה חושב ומה שאתה מאמין בו. זו הבעיה של רב האנשים שלא מסוגלים לשמוע דעות אחרות, גם אם לא לקבל אותן. מעניין איך לא כתבת מילה אחת נגד אנשים שהשחיתו היום את שער 11 ועלולים לעלות לקבוצה במשחק בלי קהל (ואני לא נכנס למוסריות של המעשה הדוחה הזה ותאמין לי שאותי לא מעניין לצאת "ילדים טובים מול התקשורת").
אבל זה לא מפתיע אותי. עדר מתלהם זה לא משהו שהמציאו אצלנו. מספיק לקרוא את צורת ההתבטאות שלך ושל שכמותך בשביל להבין למה צריך להקשיב וממה פשוט להתעלם.

שברור לכל העולם ואשתו שיש לקבוצה בעלים סרטן שהוא סוג של שאול משופר, ששולח אנשים לתלוש שלט מחאה נגדו ומנסה להשתיק את כולם, וחוץ משער 5 אף יציע בבלומפילד לא מנסה לעשות נגד זה משהו (אפילו מינימלי) ורק הורס, אז כן זה גורם לתסכול ולהתבטאויות כאלה.
ואני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי. אין דבר יותר גרוע מבוגדים מבית. (שריקות בוז שנועדו להשתיק מחאה נגד ההנהלה שמחריבה כל חלקה טובה במועדון הן סוג של בגידה, מבחינתי לפחות, מהסיבה הפשוטה שהן משרתות את האינטרס של טביבי להראות לכולם שרק קומץ קיצוני שונא אותו).
עד היום התמונה של כל בלומפילד על הרגליים מקלל את טביב (במיוחד אחרי השבועות האחרונים) נראתה לי הכי טבעית בעולם, ולקבל כזה צינור משאר היציעים גורם לתחושה שחוץ משער 5 אף אחד לא יוכל להציל את המולדת, והלואי ואתבדה.
כל העונה אני שומע כל מיני דיבורים שצריך את העזרה של שער 5 שיתן את הטון במחאה הזאת, והנה היום זה קורה וכל שאר האצטדיון שם זין.

הו, הנה, שער 5 הקדוש. יש דברים חשובים יותר משער 5, תאמין לי. למה תמיד צריך ליישר קו עם שער 5? למה ששער 5 (או חלקו) עושים דברים שפוגעים בקבוצה אתה לא כותב כלום?
למה אתה לא כותב כלום שקשור לסרטן בקשר לאוהדים שכתבו היום כתובות שואה בשער 11, כי זה מיישר קו עם הדיעות שלך?
אני מציע שתפסיק לעשות את ההפרדה בין שער 5 לשאר הקהל, אני לא חושב שזה העניין. כמו שקריאות השואה הן לא נחלתו הבלעדית של שער 5, ככה גם קריאות ההנהלה זונה לא באו היום רק משם. הם באו גם משער 7, גם מאנשים שישבו לידי לצד אנשים שגם שרקו בוז.
תן כבוד לאוהדי הפועל באשר הם. אף אחד לא פחות טוב ממך. אני יודע שאתה לא חושב ככה, אבל תאמין לי. הם כמוך ויש אפילו טובים ממך, גפ אם שרקו היום בוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
שחר כתב:
מפתיע.

מבאס..

לגבי שריקות הבוז משער 7

איזה שטויות
איך יודיעו לך? נתחיל לשיר דממה ואת הסיבה? נו באמת
הסיבה היחידה שהתחילו עם הדממה הייתה בגלל שהורידו את השלט. לפני זה עודד רגיל. בדקה 5 כשהם הורידו, התחילו לקלל את האמאממא שלהם ובצדק. מה רצית שנעשה? שנשב בשקט כשככה הוא משתיק אותנו?
ויש אלטרנטיבה, אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:38 
redrony כתב:

לא הגעתי לסוכה, הייתי בטיול בדרום עם המשפחה שלי. עם כל הכבוד להפועל, הילדים שלי באים לפניהם, אני מקווה שזה בסדר מבחינתך.
אני אשמח לשמוע על האלטרנטיבות ואני באמת מקווה שיש אחת כזו. ולגבי העיוורון שלי, הזמן יגיד. אני מקווה שאני לא טועה ולא נגיע למה שאתה אומר.

גם לי יש דברים שיותר חשובים מהפועל ,אבל לומר תחת כל עץ רענן שאין אלטרנטיבה ??? לא בבית ספרי , השאלה על הסוכה הייתה ,כי שם הציעו אלטרנטיבות .
אתה יכול לקוות כמה שאתה רוצה ,אם לא תפעל נגד גם תקווה לא תהיה לך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
קלינמן כתב:
redrony כתב:
קלינמן כתב:

הו, הנה, שער 5 הקדוש. יש דברים חשובים יותר משער 5, תאמין לי. למה תמיד צריך ליישר קו עם שער 5? למה ששער 5 (או חלקו) עושים דברים שפוגעים בקבוצה אתה לא כותב כלום?
למה אתה לא כותב כלום שקשור לסרטן בקשר לאוהדים שכתבו היום כתובות שואה בשער 11, כי זה מיישר קו עם הדיעות שלך?
אני מציע שתפסיק לעשות את ההפרדה בין שער 5 לשאר הקהל, אני לא חושב שזה העניין. כמו שקריאות השואה הן לא נחלתו הבלעדית של שער 5, ככה גם קריאות ההנהלה זונה לא באו היום רק משם. הם באו גם משער 7, גם מאנשים שישבו לידי לצד אנשים שגם שרקו בוז.
תן כבוד לאוהדי הפועל באשר הם. אף אחד לא פחות טוב ממך. אני יודע שאתה לא חושב ככה, אבל תאמין לי. הם כמוך ויש אפילו טובים ממך, גפ אם שרקו היום בוז.

אם הם שרקו בוז למחאה נגד ההנהלה היום הם חלאות

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
איך ידעתי על דקת הדומיה ההיא בנובמבר שעבר ?

ושאלה לאנשי שער 11: למה שתקתם כל המחצית השניה ?
שואל ברצינות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

שואל ברצינות

כי לאף אחד כבר אין כוח לקבוצה הנגועה הזאת,
שמח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:40 
רועי כתב:

שואל ברצינות

אני לא מהשער הזה , אבל תגיד כשאתה מנהל מלחמה כנגד טביב אתה רוצה לתת לו לגיטמציה מהבוז?
למה לשיר זה רק משרת אותו ,עדיף להיות חכם מאשר צודק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

שואל ברצינות

המנהיגים שמכתיבים את השירים לא היו פעילים. מאור הראל פואד ושאר האולטראס החליטו שלא בא להם.
שני חברה לידי התחילו את השירים ושרו אול 20 איש.

למה? זה מה שאני שואל כבר שעה ואף אחד לא עונה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

שואל ברצינות

נו בן אדם לא מבין שקרה משהו תוך כדי משחק?
אני אדמדם ועוד כמה מנסים להסביר לך?
יש מצב שאתה רגע פותח את השכל ומבין מה קרה היום תוך כדי המשחק????

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

שואל ברצינות

כל המחצית השנייה? קצת נסחפת. עודדו, אבל בקושי. לאף אחד לא היה חשק לעודד וזה מובן לגמרי. אבל לטעון שלא היה עידוד בכלל? נו באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: