תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 16:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 532 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 7 מכבי נתניה נגד הפועל תל אביב [יום שני, 19:30]
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
אז בעצם אנחנו פותחים עם שי וסלים היום וזה לא בדיוק מחוסר ברירה אה?

יאללה עוד משחק שאם לא נשים עד דקה 50 אפשר לשכוח אותו

סגל של 60 מיליון ש"ח ועולים למשחק בלי חלוץ לחילוף ועם שני שחקנים שצריכים להעביר את המחצית השנייה עם בלוני חמצן על הגב.
לא יאומן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
YardenDe כתב:
redrony כתב:
YardenDe כתב:
el dudernio כתב:
רוני חיפה לא בליגת האלופות אבל גם אתה לא היית בליגת האלופות כשהצלחת להביא את תמוז, וגם אז הצלחת רק בגלל הידיעה של כולם
ששכטר יעזוב, חיפה הצליחו בגלל אותה סיבה להביא "הרבה" חלוצים בינוניים.

ירדן, בסגל שאני ציינתי יש הבדל 1 מהמצב כיום, עוד זר לקישור שדוחק את ידין ליציע / ספסל.
אני מאמין שעדיף ידין/שי בהרכב על פני גרשון/באדיר בהרכב.

בסגל שציינת יש עוד חלוץ, בלם, מגן שמאלי(אם קשטן לא סופר את עטיה גם אני לא) , שחקנים שאין לנו היום.

ותסלחו לי, אם יש לנו עמדה מעובה ועמוקה במגרש, זה הקישור האחורי. נוסא, שי, ידין וגורדנה הם לדעתי אחד אחד הקשרים האחוריים הכי טובים בארץ, גם כשהם בכושר לא משהו. אם הם יוצאים לשוק, קבוצות מכל מקום (כולל חו"ל) קופצות עליהם.

אתה חי בסרט לגבי הקישור האחורי. אבוטבול חלש ובינוני במקרה הטוב לאורך כל הקריירה, ידין לא קשור לכלום כבר שנה שנייה רצוף. גורדנה הוא ילד עם שני משחקים ברזומה בבוגרים של הפועל, חכה איתו כמה ימים לפני שאתה מוציא אותו לברצלונה. נוסא שחקן טוב, אבל לדעתי לא קשר אחורי.

מי יש בארץ יותר טוב מאלה? בוקולי? יאיא סיידו? מדוניאנין הדביל הזה? אבוטבול למרות הטעויות בונה לך את המשחק. ידין מוציא כמויות של כדורים מרגלי היריב (למרות שהוא לא טוב כמו עונת הדאבל, אבל עדיין טוב בדרך כלל) . כולם ראו כמה כישרון יש לגורדנה ברגליים. ונוסא? שחקן משתנה. הוא יכול לשחק בהרבה עמדות במגרש, שבמקור הוא קשר אחורי/ קידמי . קצת כמו זהבי (מבחינת עמדה, גם עוד מיליון שנה הוא לא ישתווה לו). אני דובק בעמדתי שזו העמדה הכי חזקה שלנו.

מה שיש בארץ לא רלווטי כרגע. אבוטבול וידין הם שני קשרים איטיים וסטטיים. לא קשרים אחוריים שנותנים פס ורצים קדימה, אלא נשארים במקום. שי אבוטבול דוגל בכדורים ארוכים שגומרים לך את המשחק. פעם בשישה משחקים זה שווה איזה מצב, יופי. אני כבר לא מדבר על זה שהעונה הוא בכושר מחריד גם ביחס לבינוניות שלו, אבל גם אם הוא היה מוציא מעצמו 100%, הוא פשוט שחקן לא מספיק טוב. אביחי ידין בד"כ טוב? אתה כנראה ראית קבוצה אחרת או שחקן אחר.
הקבוצה עם שניהם משחקת כל כך לאט ושבלוני שזה מחריד. מיותר לציין שיותר קשה לעשות איתם לחץ, כי הם נתקעים מאחורה.
גורדנה אולי מוכשר, אבל יש לו שני משחקים בהרכב. כרגע, לבנות עליו זה משהו שאתה לא יכול. נוסא שחקן טוב, אבל בעמדה הזו הוא לא מביא לידי ביטוי את הכשרון שלו. לפחות לא עד עכשיו. הוא מתחבר לאיטיות של כל הקבוצה.
כדורגל הוא משחק פשוט, אבל בשביל שהוא יהיה פשוט צריך לעשות את הדברים הבסיסיים. תנועה בלי כדור, הצטרפות של שחקנים להתקפה בשביל שיהיו אופציות מסירה, ושלא יהיו פערים במגרש. בהפועל הכל בדיוק הפוך.

שמע, הנקודה העיקרית שלי, שעוד קשר אחורי זה אולי התפקיד הכי פחות קריטי עכשיו. הייתי מביא עכשיו כל עמדה במגרש חוץ מקשר אחורי. ואנחנו צריכים להביא שחקנים. האיטיות של ידין ואבוטבול, והחוסר תיאום של גורדנה, לדעתי הכל נובע מקשטן, שהוא מקור הבעיה. צורת המשחק האיטית והשבלונית שלו מונעת משחקנים לזוז על פניי המגרש (איך רק עומרי עושה תנועה בלי כדור יא מעצבנים?! על זה בסיס כל התקפה), אבל זה כבר דיון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
Roman כתב:

סגל של 60 מיליון ש"ח ועולים למשחק בלי חלוץ לחילוף ועם שני שחקנים שצריכים להעביר את המחצית השנייה עם בלוני חמצן על הגב.
לא יאומן.

תוריד, תוריד קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
yos כתב:
Roman כתב:

לא יאומן.

תוריד, תוריד קצת

קצת? תוריד הרבה. את הבלוף של התקציב שימכרו לסתומים שרוצים לתת לטביב צ'אנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 09:00 
קצת קלישאות שקשטן יזרוק במידה ונפסיד
"אחרי כל כך הרבה משחקים בתקופה קצרה אי אפשר לצפות מאיתנו לשמור על רמת משחק ולנצח כל משחק"
"השחקנים שלי נפלו היום מהרגליים"
"הסגל שלנו קצר ואין לי חילופים מתאימים לשחקנים העייפים"
"הפסד בקופסא זה לא אסון"
"מכבי נתניה התגוננו ב10 שחקנים"
"קצב המשחק שלנו היה משביע רצון בעייני"
"נמשיך להתקדם"

(אני בד"כ האוהד הכי אופטימי בעולם)
אבל קשטן חלאס, חלאס, יש לך סגל, יש לך כמה שחקנים מוכשרים בספסל, וגם ההרכב עם המחליפים צריך לנצח היום, תלמד קצת דרך ארץ, תחזיר את דדי לסגל, תן הזדמנות לשחקנים שמתים להוכיח את עצמם ולא לשחקנים "מקצוענים" שלא מסוגלים לסיים 90 דקות, ולשם שינוי תנסה לשחק קצת לעומק גם, לא יכול להזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
ירדן, בהרכב שצינתי יש את
גרשון במקום פרנסמן בשביל לעבות יותר את הקישור האחורי.
בנוסף יש את בן הרוש במקום עטיה כשחקן סגל כאשר יש לך את שיש ודדי גם בעמדה הזאת בסגל.
כלומר ההבדל היחידי בשחקן עודף הוא חלוץ, כאשר מבחינתי עדן שרם וגיל גילקרוב אמורים לתפקד בעמדה הזאת.
כלומר ממש אין הבדל, אלא אם אתם מתעקשים למצור כזה, מבחינת הסגל.
ההבדל מבחינה מקצועית תלוי בדבר אחד, והוא היכולת שלך להביא "בואטנג" וכמו שאני אומר כבר חצי שנה
היכולת להביא שחקנים ברמה שאתם רוצים לארץ, מוכחים עם ניסיון שואף ל 0. כאשר בכל ליגה זניח מקבלים פי 3
מהשכר שנותנים בארץ אז למה שיבואו לפה?

רוני לחיפה יש 6 חלוצים: עמאשה (פתח 5 פעמים),דאבשבילי (2),גאדיר (3),עזריאל (2),תורג'מן (0) וחסוס (2)
היה להם גם את שלומי אזולאי שעבר לק"ש. ככה שבין כל החלוצים שלהם אין 1 ברמה של שני חלוצי ההרכב שלנו,
ואין להם חלוץ מחליף שהוא באמת טוב מלאלא, בטח לא מספרית. ההבדל הוא שלחלוצים המחליפים שלהם נתו לשחק
עד עכשיו אצלינו מי שפתח היה טוטו (6) דאמרי (6) לאלא (0).
תמצא את ההבדלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 09:18 
מה שישדרג אותנו זה "בואטנג" (וזה ככה כבר שנה וחצי), מגו שמאלי וקשר שמאלי להרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 09:24 
לא הייתי מתנגד עכשיו לזרים ברמה של טלקיסקי/טופוזאקוב. גם לא למישהו כמו נמה. לא קונה את הטיעון שאי אפשר להביא זרים טובים. עם סקאוטינג נכון אפשר להביא יופי של שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
רשום על המשחק הזה 1-0 לנתניה אחריי משחק משעמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
אוגסטוס אני גם חושב שצריך להביא זר כזה,
ואני חושב שהמטרה היתה שנוסא יהיה כזה, לצערינו הוא לא אבל יחסית לזרים שמגיעים לארץ קנו אותו בלא מעט כסף.
טלקיסקי וטופוזאקוב נתנו בארץ חצי שנה טובה.
זה לא שאי אפשר להביא רק קשה מאוד, אם זה היה כל-כך פשוט כנראה שחיפה היתה פותחת על 5 זרים ברמה כל משחק
וככה גם מכבי (שכסף לא חסר לה). המצב הרבה יותר מסובך ממה שאתה מציגים את זה.
דר"א גם טופו, גם טלקיסקי, גם נמה וגם מריו הגיעו אחרי שהקבוצה שלהם זרקה אותם באמצע עונה.
דה רידר הגיע בקושי אחרי שהקבוצה שלו אמרה לו שהוא לא בתוכניות יותר, וסירב להישאר כאן עוד שנה.
כלומר הכל נפילות ושאריות של קבוצות אחרות, היכולת להתחרות עם הקבוצות הנ"ל על שחקן בזמן אמת הוא קלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 10:28 
אוגוסטוס היל כתב:
מה שישדרג אותנו זה "בואטנג" (וזה ככה כבר שנה וחצי), מגו שמאלי וקשר שמאלי להרכב.

תביא רק בואטנג כזה ,דייני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 10:32 
יש אוהדי הפועל ששונאים את הפועל יותר מאוהד מכבי ששונא את הפועל.
אשכרה מחפשים סיבות לשכנע את עצמם ואת סביבתם למה כל ההייפ והתדמית של האוהד השרוף שהם יצרו לעצמם בשלוש שנים האחרונות צריכה להשתנות עכשיו ולחפש דבר אחר להידבק בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 10:40 
el dudernio כתב:
אוגסטוס אני גם חושב שצריך להביא זר כזה,
ואני חושב שהמטרה היתה שנוסא יהיה כזה, לצערינו הוא לא אבל יחסית לזרים שמגיעים לארץ קנו אותו בלא מעט כסף.
טלקיסקי וטופוזאקוב נתנו בארץ חצי שנה טובה.
זה לא שאי אפשר להביא רק קשה מאוד, אם זה היה כל-כך פשוט כנראה שחיפה היתה פותחת על 5 זרים ברמה כל משחק
וככה גם מכבי (שכסף לא חסר לה). המצב הרבה יותר מסובך ממה שאתה מציגים את זה.
דר"א גם טופו, גם טלקיסקי, גם נמה וגם מריו הגיעו אחרי שהקבוצה שלהם זרקה אותם באמצע עונה.
דה רידר הגיע בקושי אחרי שהקבוצה שלו אמרה לו שהוא לא בתוכניות יותר, וסירב להישאר כאן עוד שנה.
כלומר הכל נפילות ושאריות של קבוצות אחרות, היכולת להתחרות עם הקבוצות הנ"ל על שחקן בזמן אמת הוא קלוש.

אני לא אומר שזה פשוט, ואני גם לא מאשים את ההנהלה הנוכחית (שמתפקדת כ 3 חודשים) בכל תחלואי הקבוצה.
אני לא בטוח שנוסא היה אמור לתת את המענה למשבצת הזאת. הוא שחקן מצויין אבל עם אוריינטצה מאוד התקפית ויכולת הגנתית בינונית למדי (אגב, הגול של לאלה בוורשה הוא 90% של נוסא אחרי מהלך אישי ענק). נוסא הוג גם חילד בן 20 שאי אפשר לתת לו להוביל קבוצה.
בכל מקרה, כשנה וחצי (מאז שנאתכו הלך) אנחנו מחפשים שחקן כזה (כלומר, האוהדים...). גוטמן הביא את רוקי שלדעתי הוא שחקן טוב (בניגוד לדעה הרווחת), רק שהוא לא שחקן שמתאים לבנות התקפות. הוא יותר סוג של ידין בעוד בהפועל חיפשו סוג של נאתכו. אגב, רוקי היום יכול היה מאוד לעזור לנו.
בכל מקרה, לא הביאו שחקן אחד כזה. זה מעולם לא היה יעד מוצהר של ההנהלה/מאמן.
בשנה וחצי היו יכולים להביא מישהו, אפילואם הוא יהיה נפילה (וזה בהחלט יכול לקרות), רק תביאו!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
מה זה לא הביאו? הביאו את רוקי, והוא התברר כידין.
הביאו את נוסא והוא התברר כשחקן התקפי יותר (למרות שאני חושב שהשילוב שלו עם ידין באמצע צריך להיות מנצח).
הבעיה היא שכל הקבוצה (השחקנים שנשארו) נעשו כלום, אם ידין היה ידין ושי היה שי אז לא היתה לך בעיה בשום עמדה.
אבל כהסגל שנשאר לך שווה מחצית ממה שהוא היה שווה לפני שנתיים מבחינה מקצועית אז אתם בוכים על סגל.
במציאות הביאו השנה 6 שחקנים (חוטבא, עבאס, נוסא, אורמוש, דאמרי ואדל) מתוכם 5 שחקני הרכב (כולם מלבד עבאס),
האם היה נכון להבין גם בלום חדש (כמו שרוצים כאן) מגן שמאל חדש (כמו שרוצים) קשר מרכז חדש (כמו שרוצים), קשר שמאל
חדש (כמו שרוצים), כלומר מהרכב של 11 אתם רוצים להחליף 9 שחקנים ועוד רוצים לצעוק בינגו על הכל.
מהרכש שנעשה, 6 שחקנים אף אחד הוא לא נפילה, אז נכון לא הכל כמו שרצו, אבל ראבק עם הפאסימיות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:07 
el dudernio כתב:
הביאו את נוסא והוא התברר כשחקן התקפי יותר (למרות שאני חושב שהשילוב שלו עם ידין באמצע צריך להיות מנצח).
הבעיה היא שכל הקבוצה (השחקנים שנשארו) נעשו כלום, אם ידין היה ידין ושי היה שי אז לא היתה לך בעיה בשום עמדה.
אבל כהסגל שנשאר לך שווה מחצית ממה שהוא היה שווה לפני שנתיים מבחינה מקצועית אז אתם בוכים על סגל.
במציאות הביאו השנה 6 שחקנים (חוטבא, עבאס, נוסא, אורמוש, דאמרי ואדל) מתוכם 5 שחקני הרכב (כולם מלבד עבאס),
האם היה נכון להבין גם בלום חדש (כמו שרוצים כאן) מגן שמאל חדש (כמו שרוצים) קשר מרכז חדש (כמו שרוצים), קשר שמאל
חדש (כמו שרוצים), כלומר מהרכב של 11 אתם רוצים להחליף 9 שחקנים ועוד רוצים לצעוק בינגו על הכל.
מהרכש שנעשה, 6 שחקנים אף אחד הוא לא נפילה, אז נכון לא הכל כמו שרצו, אבל ראבק עם הפאסימיות הזאת.

שי אף פעם לא היה שחקן יציב - טוב או לא, זה כבר פחות משנה.
אתה לעולם לא תדע מה תקבל ממנו לפני המשחק.
ידין בירידה עוד מהעונה הקודמת.
מכל רשימת השחקנים החדשה, מלבד דאמרי, אף אחד מהם לא היה פותח ב 11 בעונות הקודמות, ולא, לא בגלל חילופי המאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:11 
תוסיף גם את אטיה, ואת גורדנה וללה שחזרו לסגל.
אין ספק שעברנו מהפך בסדר גדול משמעותי,, אני לא מאלה שמבקרים כל פיפס של ההנעלה, אבל בעניין הרכש צריך היה לעשות יותר ואפשר היה לעשות יותר.
ומה זה "רוקי התברר כסוג של ידין"? או "נוסא התברר כהתקפי"?
בשביל זה יש צוות מקצועי שצריך לברר את זה לפני שמביאים את השחקן. היו פה אנשים שאמרו את זה לפני ששניהם באו. זו לא "נפילה" לגיטימית בהצבה של השחקן זה חוסר מקצועיות (וברור שנוסא הוא ממש לא נפילה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:16 
נוסא הוא לא נפילה. הוא צעיר מוכשר מאד מהסוג שיכול להתקדם ולהגיע רחוק מאד. הבעיה היא שהוא רק בן 20, והוא לא בנוי עדין מנטאלית להוביל קבוצה בצמרת על כל הלחץ שכרוך בכך. זה בלט מאד במשחקים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
דאמרי כאשר יש לך את שכטר גם לא פותח יחד עם טוטו.
וחוטבא עדיף מבחינה מקצועית על בונדר שכן פתח ככה שאני חושב שהוא היה פתוח בכל מקרה.
אחרי הפציעה של שכטר הייתי משחק עם נוסא בימין וורמוט בשמאל, ככה שגם נוסה היה פותח, במיוחד כזהבי קישור אחורי.
בכל מקרה לפי מה שאת טוענת ציפית שיבואו שחקנים טובים משכטר, אנימה וורמוט בהחלט ציפיות טובות רק לא ריאליות, וזה
בעצם עיקר הבעיה שלי עם הביקורת כלפי הסגל, היא לא ריאלית.
מה גם שאת שוכחת שעזבו 5 שחקני הרכב (אנימה, בונדר, שכטר, ורמוט זהבי) ולהם היית צריכה גם להביא מחליפים,
להחליף עכשיו עוד בלם, מגן שמאל, קשר אחורי וקשר שמאלי זה להחליף את כל ההרכב. כלומר הציפיות שלכם היא שיביאו
3 שחקנים שיותר טובים מורמוט, שכטר וזהבי, שחקנים שנמכרו בסכומים מטורפים לחו"ל (אם לא היו סעיפים מגוכחים היו נמכרים
אף ביותר) ובנוסף אתם רוצים שיביאו שוער יותר טוב מהשוער הגדול ביותר ששיחק בארץ, בהחלט את ריאלים, טוב שיש על מה להתלונן.
לגבי בונדר כבר רשמתי השתדרגנו.

אם שי לא יציב, ואי אפשר לבנות על שי אז עם כל הכבוד צריכים להגיד לו יפה שלום, כי הדומיננטיות שלו, והמשכורות שלו
לא מתאימות לשחקן ספסל, מה גם שלהושיב אותו שם זה להתחיל מחול שדים לא קטן.

דא"ג בית"ר שילמו על בואטנג 3 מליון אירו.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 03 אוקטובר 2011, 11:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:22 
נועם שחם כתב:
נוסא הוא לא נפילה. הוא צעיר מוכשר מאד מהסוג שיכול להתקדם ולהגיע רחוק מאד. הבעיה היא שהוא רק בן 20, והוא לא בנוי עדין מנטאלית להוביל קבוצה בצמרת על כל הלחץ שכרוך בכך. זה בלט מאד במשחקים האחרונים.

בדיוק, אבל העניין הוא שזה היה ברור מראש. זה גם היה ידוע שהוא משחק מתחת לחלוץ או שחקן אף ולא קשר אמצע (שחר דיבר על זה כאן לפני שהחתימו אותו ואמר כבר אז שהוא קצת מודאג שנוסא לא מתאים לסגנון של קשטן).
לדעתי, במערך הנוכחי נוסא צריך לשחק קשר ימני שחותך לאמצע. שם נקבל ממנו הכי הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:23 
el dudernio כתב:

אין זה לא יעזור לך ,אתה חי במציאות אחת שכנראה נכונה לך ואנחנו במציאות אחרת שכנראה נכונה לנו .
במציאות שלי ,ישנם שני חורים שלא דאגו לסגור כבר משנה שעברה (מגן שמאלי וקשר אחורי) התווספו מספר חורים עם שחקנים שעזבו והתגלה עוד חור בהגנה בעמדת הבלם (פרנסמן לטעמי היה טוב שנה שעברה) .
נחש מה ? בעמדות שהיו חורים ,נשארו חורים (אלא אם נוסא יתגלה כקשר אחורי טוב)
ואז אנחנו מתחילים לדבר על תחליפים , מי מחליף את וורמוט ? אורומש ? מי מחליף את סהר ? לאלא ?
אז כרגע יש לך חורים בהרכב !!! לא רק בסגל ,אין לך מגן שמאלי ,אין לך חוץ מידין (שגם הוא בכושר רע ) קשר אחורי אחד טוב בסגל ,ואין לך בלם נוסף ליד פאצ'לקה (למרות שאני מאמין בפרנסמן) .
כלומר חסרים לך כיום שלושה שחקנים להרכב (וזה אחרי שהתפשרנו על טועמה כקשר שמאלי כי את אלרואי לא סופרים בכלל בקבוצה ) ואחד לספסל.י
בלם,מגן שמאלי ,קשר אחורי וחלוץ לספסל
אז בחייאת הסגל לא חסר ? במיוחד לאור הקופה המלאה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:24 
אם חוטבא כשיר למשחק, איך לעזאזל הוא לא בתמונת ההרכב ?!
השחקן הכי טוב שלנו מתחילת העונה יחד עם טוטו ואדל.
מצדי שיעלו אותו בשמאל במקום שיש, רק שישחק. ביזיון של קשטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:27 
el dudernio כתב:

אם שי לא יציב, ואי אפשר לבנות על שי אז עם כל הכבוד צריכים להגיד לו יפה שלום, כי הדומיננטיות שלו, והמשכורות שלו

לא יודע אם זה ככה שחור לבן, אבל זו היתה צריכה להיות ההתנהלות מולו, קרי- אנחנו בונים עליך כשחקן ספסל ואם זה לא מתאים לך, הדלת פתוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:38 
בקיצר - רשימת דברים שצריכים ושצריכים לשנות בקבוצה -
מאמן.
קשר אחורי.
מגן שמאלי.
חלוץ.
בלם.

זה גם לפי הסדר.
בקיצר, כלום לא השתנה מסוף העונה הקודמת מבחינת השחקנים, אותן עמדות שהיו צריכות חיזוק, עדיין צריכות חיזוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:44 
noamw כתב:
מאמן.
קשר אחורי.
מגן שמאלי.
חלוץ.
בלם.

זה גם לפי הסדר.
בקיצר, כלום לא השתנה מסוף העונה הקודמת מבחינת השחקנים, אותן עמדות שהיו צריכות חיזוק, עדיין צריכות חיזוק.

תשנה הנהלה ,אחרי זה כבר נסתדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:46 
סימרוטיץ כתב:
noamw כתב:
מאמן.
קשר אחורי.
מגן שמאלי.
חלוץ.
בלם.

זה גם לפי הסדר.

תשנה הנהלה ,אחרי זה כבר נסתדר

הנעלה.
מאמן.
קשר אחורי.
מגן שמאלי.
בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
את הלא סופרים, אני מאמין תשאיר לארץ נדמה לי בה אתה רוצה להקים הרכב שאתה לא מאמין בו.
כשדיברנו על הרכבים רצית 3 שחקנים הראיתי לך איך המצב קיום לא רחוק מהחזיון האוטופי שלך ובינינו אני חושב שהוא עדיף.
רשמתי עכשיו איך השחקן שכולכם רוצים "בואטנג" הוא שחקן שעלה לבית"ר יותר ממה ששכטר ודאגלס (בנפרד) עלו לקבוצות שקנו אותן
ויותר ממה שקיבלנו מורמוט וזהבי ביחד, אבל כאן בואו נקנה בואטנג, הכל ענין של סקאוטינג נכון, נו באמת...

על שחקנים טובים צריכים לשלם, נכון אבל כששילמו לשחקן בחיר (אדל) משכורת עתק 700 אלף כמו של בואנטג (אם כי הוא דרש
להארכת חוזה מליון לשנה), בכיתם על זה שזאת הוצאה לא ראילית (ותבינו זה מה ששחקן כזה רוצה).
כששילמו על דאמרי (המחליף הישראלי היחידי שהיה ראילי לשכטר / סהר) מליון וחצי לחצי כרטיס אמרתם שגונבים אותנו.
באמת אתם חיים בארץ נדמה לי ומנותקים מהמציאות.
הליגה הישראלית היא ליגה עניה, מאוד עניה. התקציב שהצבנו בשנה שעברה 70 מליון +- הוא תקציב של קבוצת תחתית / מרכז
טבלה באוסטריה ובלגיה, ואתם רוצים שחקנים של מרכז טבלה באגליה, ריאליזם זה לא כאן זה בארץ נדמה לי.

אז כן בתחילת חלון העברות כההרכב שלך נראה ככה:
--------- ???? ----------
שיש/דדי--פרנסמן-מריו---קנדה
--------שי-----ידין-------
אלרואי/טועמה---------????
------?????-----טוטו-----

הדבר האחרון שאתה צריך זה מגן שמאל או בלם, צר לי אבל זאת המציאות, וזה שאתה עדין תקוע עמוק בניחוחות הלא נעימים
שבחרת לקחת מעיקת הבמבי זאת בעיקר בעיה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
el dudernio כתב:

לא יודע אם זה ככה שחור לבן, אבל זו היתה צריכה להיות ההתנהלות מולו, קרי- אנחנו בונים עליך כשחקן ספסל ואם זה לא מתאים לך, הדלת פתוחה.

אבל גם ידין ב"ירידה" אז בעצם אתם רוצים 2 קשרים אחוריים זרים, מחליפים לשכטר ורמוט וזהבי, ואם אפשר גם מחליף לפרנסמן אבל כזה מוכח שיהיה\יותר טוב ממנו.

אתה מבין למה הדרישות שלכם לא הגיוניות? לא תקציביות ולא לוגיסטיות (בכל זאת 5 זרים).
במיוחד כשזה בעונה שחיפה מתיימרת להיות בליגת האלופות וכל שחקן ששנינו נרצה ילך אליה, ומכבי עם מליארדר משלה.
האופציה למה שאתה רוצים היא רק גניבות, ניסו מבלי לזעזע את הסגל יותר ממה שזועזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:52 
el dudernio כתב:
את הלא סופרים, אני מאמין תשאיר לארץ נדמה לי בה אתה רוצה להקים הרכב שאתה לא מאמין בו.
כשדיברנו על הרכבים רצית 3 שחקנים הראיתי לך איך המצב קיום לא רחוק מהחזיון האוטופי שלך ובינינו אני חושב שהוא עדיף.
רשמתי עכשיו איך השחקן שכולכם רוצים "בואטנג" הוא שחקן שעלה לבית"ר יותר ממה ששכטר ודאגלס (בנפרד) עלו לקבוצות שקנו אותן
ויותר ממה שקיבלנו מורמוט וזהבי ביחד, אבל כאן בואו נקנה בואטנג, הכל ענין של סקאוטינג נכון, נו באמת...

על שחקנים טובים צריכים לשלם, נכון אבל כששילמו לשחקן בחיר (אדל) משכורת עתק 700 אלף כמו של בואנטג (אם כי הוא דרש
להארכת חוזה מליון לשנה), בכיתם על זה שזאת הוצאה לא ראילית (ותבינו זה מה ששחקן כזה רוצה).
כששילמו על דאמרי (המחליף הישראלי היחידי שהיה ראילי לשכטר / סהר) מליון וחצי לחצי כרטיס אמרתם שגונבים אותנו.
באמת אתם חיים בארץ נדמה לי ומנותקים מהמציאות.
הליגה הישראלית היא ליגה עניה, מאוד עניה. התקציב שהצבנו בשנה שעברה 70 מליון +- הוא תקציב של קבוצת תחתית / מרכז
טבלה באוסטריה ובלגיה, ואתם רוצים שחקנים של מרכז טבלה באגליה, ריאליזם זה לא כאן זה בארץ נדמה לי.

אז כן בתחילת חלון העברות כההרכב שלך נראה ככה:
--------- ???? ----------
שיש/דדי--פרנסמן-מריו---קנדה
--------שי-----ידין-------
אלרואי/טועמה---------????
------?????-----טוטו-----

הדבר האחרון שאתה צריך זה מגן שמאל או בלם, צר לי אבל זאת המציאות, וזה שאתה עדין תקוע עמוק בניחוחות הלא נעימים
שבחרת לקחת מעיקת הבמבי זאת בעיקר בעיה שלך.

סליחה ,אבל לא הבנתי את ההודעה הזו בכלל ,אתה מתייחס רק לצד אחד של המטבע ,נותן דוגמאות מגמתיות (מה קשור המחיר של בואטנג) ומסכם שהדבר האחרון שצריך זה מגן שמאלי ובלם ,על בסיס מה אתה אומר את זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 11:53 
el dudernio כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
el dudernio כתב:

אבל גם ידין ב"ירידה" אז בעצם אתם רוצים 2 קשרים אחוריים זרים, מחליפים לשכטר ורמוט וזהבי, ואם אפשר גם מחליף לפרנסמן אבל כזה מוכח שיהיה\יותר טוב ממנו.

אתה מבין למה הדרישות שלכם לא הגיוניות? לא תקציביות ולא לוגיסטיות (בכל זאת 5 זרים).
במיוחד כשזה בעונה שחיפה מתיימרת להיות בליגת האלופות וכל שחקן ששנינו נרצה ילך אליה, ומכבי עם מליארדר משלה.

לא. ידין מבחינתי הוא שחקן ברמה הרבה יותר גבוהה שנקלע לתקופה פחות טובה, וזה יכול לקרות. צריך לעזור לו לצאת מזה. מעולם לא אמרתי שצריך מחליף לידין, צריך מישהו שיגבה אותו (ע"ע מנטש). כרגע (כלומר, בשנה וחצי האחרונות) הבעיה הקריטית היא העמדה של שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2011, 12:02 
el dudernio כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
el dudernio כתב:

כמה זמן אתה רואה את הפועל?
מה, זה חדש לך שידין זה כבר לא אותו ידין?
חדש לך ששי שחקן ביינוני מאוד? חדש לך שהוא לא שחקן יציב שמשחק טוב יותר, הרבה יותר, כאשר יש לו בעיות למול ההנעלה?
האוהדים תפסו את הצד של שי רק כי הוא שחקן בית ולא כי היכולת שלו כזו מרשימה.
אנשים עם הגיון בריא היו מתחילים את העונה בלהביא קשר אחורי, זה לפני הכל.
אני חושב שהבלמים שיש לנו, מספיקים כרגע לליגה.
צד שמאל שלנו חלש מאוד ומגן שמאלי טוב יוכל לכסות קצת על הקשר השמאלי.
היה אפשר לשחק העונה עם השוער הזה, נו, איך קוראים לו, שיושב על הספסל, נראה לי שחקן יהודי וגם עושה רושם של שוער לא רע בכלל.
היה אפשר להחליף את פרנסמן בזר איכותי יותר.
מגן שמאלי זר.
חוליה אחורית שתכסה על השוער חסר הניסיון.
3 קשרים זרים כאשר אחד מהם קשר אחורי.
טוטו, דמארי חלוצים.
לא צריך יותר מזה.
אה כן, מאמן שידע לטפל בכל הנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 532 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: