NARKOTIKA כתב:
כרגיל אתה קשקשן, מאז ומתמיד דיברת בדיעבד או בפסימיות נטולת עובדות.
מנטרה קבועה של "כבר 4 שנים אנחנו הולכים לאבדון", "ניהול חובבני" ועוד כל מיני לקסיקונים.
וואלה, יש לי קצת זמן אז עברתי על דיונים מהעבר. אף אחד שם לא ניבא עתיד ורוד, אין ספור הסתייגויות, כל ניסיון לייצר דיון עובדתי נתקל אצלך ב"לאף אחד אין מושג מה הוא עושה", שזה הכל באוויר, בלי ת'כלס, בלי טענות שאפשר להעמיד למבחן או לדון בהם בצורה רצינית. כל הכבוד לך, הצד הפסימי יצא צודק. כשזה לא מגובה בשום דבר, זה טוב כמו ניחוש, אבל קח קרדיט, יצאת גאון.
איזה עולב, בחיי.
- אה, ועל הדרך, פרגנת יותר מפעם אחת לטביב, שהספיק מאז להסתסכך עם עוד מועדון בישראל. עשה לי עוד פעם זעזוע מוחי לקרוא את הודעות הגניבת דעת שלך איך אתה נותן לו קרדיט על הצמרת בשנים שבהם הוא קיבל קבוצה מוכנה.
לא יודע למה עניתי לך אז ואני לא יודע למה אני עונה לך עכשיו.
מצחיק שאתה אומר שדיברתי באויר כשכל ההודעה שלך היא "באויר אחד גדול". 90% ממה שאני כותב בהקשר של הפועל מבוסס על עובדות שידועות לי. ניהלתי פה
בזמן אמת ויכוחים על זה שכבירי ורמון הרסניים להפועל, איתך, עם ארוס ועם עוד כמה משתמשים שהסתנוורו יתר על המידה מכמות השחקנים שהגיעו לכאן בתקופתם. לגבי טביב, תמיד טענתי ואני עדיין טוען שלא בגללו הגענו למצב שהגענו ושבזכותו (או בגללו, איך שתבחר להסתכל על זה) הגענו
עובדתית (אתה רוצה עובדות לא?) לצמרת (כי מה לעשות, לפני שמוני הראל שיתף אותו לא היה לנו כסף לקנות זוג נעליים, הבאתי פעם כתבה ששבוע לפני כניסת טביב הצלחנו לסגור עם פאביו ג'וניור האגדי על חוזה מקוצץ לעונה נוספת, עם זה כנראה לא היינו לוקחים אליפות). באותה נשימה אגב, טענתי שהוא לא צריך להיות בעלים של קבוצת כדורגל. שמחתי שרמון הוציא את הקבוצה ממנו אבל טענתי שהשלב הבא היה צריך להיות העמדת הקבוצה למכירה (אז כשהיינו בצמרת ורלוונטיים) ולא להביא אינספור שחקנים באמצעות הלוואות לקול תרועה של חלק ממשתמשי הפורום.
אבל עזוב, לא משנה מה אני אכתוב, אתה כבר תרשום גיבוב של שטויות חסרות בסיס כדי לנסות לסתור.