תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1713 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 58  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל אנגלי - עונת 2010/2011 - מחזור 28
הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
יונייטד בוכים על השיפוט :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
שגילו כתב:
לדעתי זה פנדל. אם הוא לא שם ז'ירקוב מול השער..
אני מזכיר לך שקולמה לא קיבל צהוב מולנו על העבירה שהובילה לשער של זהבי(ולדעתי לא היה צריך לקבל)
העבירה עכשיו של וידיץ'- לא צהוב?

הנה, עכשיו הוא הורחק אחרי עבירה נוספת

עשו עליו עבירה שניה קודם, ולא היה שום פנדל השחקן לא שינה את כיוון התנועה שלו כדי לחסום את השחקן שנתקע בו. הוא העביר לו בין הרגלים ורץ עליו, הוא צריך גם לזוז כדי שיעבור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

הפועל בוכים על השיפוטזה משפט ששמעתי הרבה מאוהדי חיפה לפני שתי עונות אבל בגלל זה לא לקחנו אז אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 23:42 
ליגה מוזרה הליגה האנגלית הזאת. מצד אחד, בהחלט יש שם מס' גדול של קבוצות חזקות והמון מגרשי חוץ קשים.
מצד שני, אם קבוצה מביכה כמו יונייטד מוליכה את הטבלה, אז מה זה אומר על הליגה הזו? ברוב המשחקים שראיתי, יונייטד לא היו טובים והם עדיין ניצחו את רובם. אופי, מזל ולואיס נאני, אבל כדורגל כ"כ מחורבן מעולם לא ראיתי מאלופה באף ליגה באירופה. אם ארסנל לא לוקחת, זה פשוט עצוב כמה שהם יהיו לוזרים.
ואני לא אומר שהליגה האנגלית פחות טובה מהספרדית, אבל יונייטד יכולה מקסימום להילחם על מקום בליגת האלופות שם.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
הוא חסם אותו עם היד. ומכיוון שיד היא לא חלק אינטגרלי במשחק כדורגל, חסימה עם היד היא עברה.

טורו, הגדולות של ספרד (ברצלונה וריאל) הן הטובות באירופה היום, אחריהן היוניטד וארסנל.
הקרבה של הסיטי/טוטנהאם/צ'לסי לאחרונות גדולה בהרבה מהקרבה של ולנסיה לספרדיות.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 01 מרץ 2011, 23:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
צ'לסי :HEART2: :HEART2: :HEART2:
חבל שהשנה הם נהיו פח אשפה אחרי פתיחה מאוד חזקה. בלי הפציעות דברים היו נראים אחרת... זה הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
יובל כתב:

הפועל בוכים על השיפוטזה משפט ששמעתי הרבה מאוהדי חיפה לפני שתי עונות אבל בגלל זה לא לקחנו אז אליפות

זה יותר כמו שחיפה בכו אחרי הגול של יבואה מול אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 23:49 
סורי, הוא לא חסם אותו ולא נעליים, ז'ירקוב רץ לתוכו וחיפש פנדל.
איבנוביץ' נכנס בנאני אין ספור פעמים שאת רובם לא שרק, שלא לדבר על לתת לו צהוב על ההתחלה ואולי אז יירגע. דוד לואיז הוא חתיכת שחקן מלוכלך ומסריח, סטייל קולמה ( רק יודע לשחק כדורגל בנוסף... ) והיה צריך לעוף מזמן, אבל לוידיץ' הוא ידע להוציא צהוב שני.
אין לי בעיה עם טעות פה טעות שם, אבל זה היה שיפוט חד צדדי ומכור לחלוטין, שכמוהו ראיתי פעם אחרונה באותו נצחון של צ'לסקי באולד טראפורד בעונה שעברה, ושאם זה היה קורה להפועל למשל, לא היה כאן אחד שטוען אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 23:53 
joshsoos כתב:
אין לי בעיה עם טעות פה טעות שם, אבל זה היה שיפוט חד צדדי ומכור לחלוטין, שכמוהו ראיתי פעם אחרונה באותו נצחון של צ'לסקי באולד טראפורד בעונה שעברה, ושאם זה היה קורה להפועל למשל, לא היה כאן אחד שטוען אחרת.

ברור. תזכיר לי מתי אתה בפעם האחרונה טענת לטעויות שיפוט בעד יונייטד?
לא הפסדתם בגלל השופט. הפסדתם בגלל שיש לכם קבוצה די מחורבנת השנה והפעם המזל לא שיחק לטובתכם, כמו כל העונה.
אגב, שחקן אחר שלא קוראים לו גיגס, גם מקבל אדום על הכניסה המכוונת שלו ברגל של דרוגבה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 23:57 
red-toro כתב:
joshsoos כתב:

לא הפסדתם בגלל השופט. הפסדתם בגלל שיש לכם קבוצה די מחורבנת השנה והפעם המזל לא שיחק לטובתכם, כמו כל העונה.
אגב, שחקן אחר שלא קוראים לו גיגס, גם מקבל אדום על הכניסה המכוונת שלו ברגל של דרוגבה.

חמודי, בוא תתן לי את כל טעויות השיפוט לטובת יונייטד השנה, בדגש על משחקים שלמים.
גם אתה, אם זו הפועל, היית טוען אותו הדבר, האוהד ( או שונא ) מדבר מגרונך.
שיפוט מכור זה שיפוט מכור, אם זה קורה בסטמפורד ברידג' למנצ'סטר יונייטד, או קורה באותו מגרש לצ'לסקי נגד ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי רק לפרקים אז אני לא יכול לההעיד לגבי השיפוט.
הפנדל לדעתי היה והוא פשוט תולדה של שחקן הגנה טיפש.
בעיקרון אצל היוניטד יש כל-כך הרבה שחקנים שלא שווים את הרמה של הקבוצה.
זה מדהים מה שפרגי עושה איתם, אבל גם לו כנראה יש מגבלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 00:02 
joshsoos כתב:
red-toro כתב:
joshsoos כתב:

שיפוט מכור זה שיפוט מכור, אם זה קורה בסטמפורד ברידג' למנצ'סטר יונייטד, או קורה באותו מגרש לצ'לסקי נגד ברצלונה.

בינינו, כשזה קשור לליגה אנגלית, אתה הרבה פחות אובייקטיבי ממני.
אם הפנדל היום היה נשרק לטובת יונייטד, היית אומר שזה פנדל ברור. כמו הכניסה הברוטאלית היום של גיגס, שלא הזכרת אפילו וכמו המרפק של ווין רוני ביום שבת. היום לא היה שיפוט חד צדדי וליונייטד הגיע להפסיד.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
פנדל ב-70% לא מוצדק, אבל לואיז היה צריך לקבל את האדום בוודאות כמה דקות לפני וליונייטד הייתה בעיטה חופשית 20 מטר מהשער.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 00:12 
red-toro כתב:
joshsoos כתב:
red-toro כתב:
joshsoos כתב:

אם הפנדל היום היה נשרק לטובת יונייטד, היית אומר שזה פנדל ברור. כמו הכניסה הברוטאלית היום של גיגס, שלא הזכרת אפילו וכמו המרפק של ווין רוני ביום שבת. היום לא היה שיפוט חד צדדי וליונייטד הגיע להפסיד.

בינינו, כמו בתגובה הקודמת, אין לך מושג ואתה זה שמדבר מתוך סוביקטיביות טוטאלית. אם היה לך ואם היית עוקב אחרי כאן בפורום, היית יודע שאני בערך האחרון שמדבר ככה, גם על הפועל.
הכניסה של גיגס הייתה שווה צהוב, ואם היא שווה אדום, לצ'לסי הגיעו 20 כאלה. ובאמת סליחה שלא כתבתי על המרפק של רוני, מתנצל, אבל בכלל לא הגבתי כאן אחרי המשחק ההוא. במיוחד בשבילך- לרוני הגיע אדום.
אתה יכול להמשיך לקשקש עד מחר, שיפוט מכור זה שיפוט מכור, ואינטרס של כל אוהד כדורגל הוא לראות שופטים טובים שגם עושים טעויות של שיקול דעת כמו בני אדם, ולא שופטים גרועים שמכריעים משחק בכוונה כמו אדון אטקינסון או אלון יפתים למיניהם. אוהד כדורגל, לא משנה של מי, שרואה משחק כזה ולא חושב שהיה שיפוט מוטה וחד צדדי, מדבר מפוזיציה של שנאה לקבוצה שאכלה אותה מהשיפוט הזה ומשקר לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
פנדל ב-70% לא מוצדק, אבל לואיז היה צריך לקבל את האדום בוודאות כמה דקות לפני וליונייטד הייתה בעיטה חופשית 20 מטר מהשער .

אז מה? אין להם את זהבי ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
Officer Barbrady כתב:
פנדל ב-70% לא מוצדק, אבל לואיז היה צריך לקבל את האדום בוודאות כמה דקות לפני וליונייטד הייתה בעיטה חופשית 20 מטר מהשער .

אז מה? אין להם את זהבי ;)

או סלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 00:24 
joshsoos כתב:

בינינו, כמו בתגובה הקודמת, אין לך מושג ואתה זה שמדבר מתוך סוביקטיביות טוטאלית. אם היה לך ואם היית עוקב אחרי כאן בפורום, היית יודע שאני בערך האחרון שמדבר ככה, גם על הפועל.
הכניסה של גיגס הייתה שווה צהוב, ואם היא שווה אדום, לצ'לסי הגיעו 20 כאלה. ובאמת סליחה שלא כתבתי על המרפק של רוני, מתנצל, אבל בכלל לא הגבתי כאן אחרי המשחק ההוא. במיוחד בשבילך- לרוני הגיע אדום.
אתה יכול להמשיך לקשקש עד מחר, שיפוט מכור זה שיפוט מכור, ואינטרס של כל אוהד כדורגל הוא לראות שופטים טובים שגם עושים טעויות של שיקול דעת כמו בני אדם, ולא שופטים גרועים שמכריעים משחק בכוונה כמו אדון אטקינסון או אלון יפתים למיניהם. אוהד כדורגל, לא משנה של מי, שרואה משחק כזה ולא חושב שהיה שיפוט מוטה וחד צדדי, מדבר מפוזיציה של שנאה לקבוצה שאכלה אותה מהשיפוט הזה ומשקר לעצמו.[/quote]

וואו, כמה כעס.
איפה ראית שאמרתי שיונייטד נהנית מטעויות שיפוט? אמרתי רק שאתה לא אובייקטיבי וכשטועים בעד יונייטד, וגם זה קורה, אתה גם נוטה להתכחש לעובדות. אגב, זה קורה לך רק עם יונייטד, כי עם הפועל אתה אוהב לקחת את דעת המיעוט כאן בוויכוחים.
בקיצור, אני חושב שליונייטד הגיע להפסיד היום עם שופט ובלעדיו. אתה חושב שהגיע להם לנצח? סבבה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 00:49 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 00:52 
red-toro כתב:
joshsoos כתב:

אתה יכול להמשיך לקשקש עד מחר, שיפוט מכור זה שיפוט מכור, ואינטרס של כל אוהד כדורגל הוא לראות שופטים טובים שגם עושים טעויות של שיקול דעת כמו בני אדם, ולא שופטים גרועים שמכריעים משחק בכוונה כמו אדון אטקינסון או אלון יפתים למיניהם. אוהד כדורגל, לא משנה של מי, שרואה משחק כזה ולא חושב שהיה שיפוט מוטה וחד צדדי, מדבר מפוזיציה של שנאה לקבוצה שאכלה אותה מהשיפוט הזה ומשקר לעצמו.

וואו, כמה כעס.
איפה ראית שאמרתי שיונייטד נהנית מטעויות שיפוט? אמרתי רק שאתה לא אובייקטיבי וכשטועים בעד יונייטד, וגם זה קורה, אתה גם נוטה להתכחש לעובדות. אגב, זה קורה לך רק עם יונייטד, כי עם הפועל אתה אוהב לקחת את דעת המיעוט כאן בוויכוחים.
בקיצור, אני חושב שליונייטד הגיע להפסיד היום עם שופט ובלעדיו. אתה חושב שהגיע להם לנצח? סבבה.[/quote]
עליך? כעס? אני לא מתעצבן מטמבלים שמעוותים את המציאות.
לצערך, בנושאי שיפוט אני ועוד איך אוביקטיבי, עם קבוצות שלי ולא שלי. גם אם טמבל כמוך החליט שאני לא כזה לטובת יונייטד, וכן כזה עם הפועל, רק כי אני אוהב לקחת דעת מיעוט. אותה דעת שקובעת שאתה טמבל.
לצערך, דפי הפורום הזה יודעים לספר ההיפך על יונייטד וההיפך על הפועל ( רק אתמול הצטרפתי לדעת הרבים על אלון יפת, רחמנא ליצלן!!! ) ואפילו יודעים לספר שהקאתי מגועל לא פחות אחרי ששופט מכור אחר נתן לבארסה נצחון על אותה צ'לסי מטונפת, שזה משחק שלישי רצוף שהשופטים, ואך ורק הם, נותנים לה נצחון על יונייטד. אוביקטיבי. תמיד. גם אם זה כואב לטמבלים כמוך.
אז כשתחליט לדבר בעניין, לא מתוך פוזיציה ולהדביק לי שטויות ילדותיות ודביליות, אולי יהיה אפשר להתדיין איתך ברצינות.
עד אז, שלום לך טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 00:57 
מי שטוען שלא היה שיפוט חד צדדי היום, כנראה ראה משחק אחר. לצ'לסי הגיע לנצח היום לאור המשחק, אבל הפנדל לא היה ולא נברא. לאיז, אכן צלח מבחן אמיתי לגביו, אחרי המעבר שלו מבנפיקה. היו לי ספקות באשר ליכולתו בליגה כה טובענית , קשה ומהירה כמו זו האנגלית, אבל אין ספק שההתעלמות של השופט מצהוב שני בעבירה שביצע על רוני היא יותר מתמוהה. גם איבנוביץ' היה ראוי לצהוב על משחקו האגרסיבי מידיי ולוידיץ' הוא נטפל.

כאוהד אובייקטיבי שחזה במשחק, הרי שאני מסכים עם כעסו של ג'סוס. השיפוט היה מוטה בעליל לטובת צ'לסי, על אף שהיתה ראויה יותר לנצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
סוס ולכל אלו שטונים שלא היה פנדל די להיות ישראלים או לחילופין להקשיב למה שהפרשנים/שדרנים בוחרים להראות לנו.
תמונה
זה הפנדל, לא כל מה שמנסים לספר ולהראות לכם אחרי זה.
ובשביל שלא תחשבו שזה ממשחק אחר אז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 01:51 
אולי די אתה להיות ישראלי ולהקשיב למה שפרשנים אומרים לך? ( אלה האנגלים שאמרו בשידור שהיה פנדל ).

http://www.101greatgoals.com/videodispl ... g-8639432/

תסתכל על רגל שמאל של ז'ירקוב מתעופפת לה באוויר מתוך הכנה לאיבוד שיווי משקל ונפילה ואז את רגל ימין שלו נכנסת לתוך זו של סמולינג, שהרגליים שלו לא זזות, כדי להשלים את המהלך. ברור שבמבט ראשון זה יכול להיראות למישהו מהזווית של הטלויזיה או במגרש גם כפנדל, אבל תראה איפה השופט עומד, ובחיים אסור לו לשרוק לדבר כזה, כי הצגה או סתם נפילה רכה- פנדל זה לא.
וכמובן, אם זה פנדל, גם היד של טרי במחצית הראשונה זה פנדל. והעבירות של לואיז ואיבנוביץ' זה חמישה אדומים ביחד. אבל שום דבר מאלה לא קרה משום מה. מרטין אטקינסון שפט את אותה התמודדות לפני שנה וניצח לצ'לסקי את המשחק גם אז ( רק במהלך של הגול שלהם, נתן עבירה שלא הייתה, ואז בבעיטה החופשית התעלם מפאולים שאי אפשר להתעלם מהם של שני שחקנים ברחבה על מגיני יונייטד, כולל של טרי הכובש ). הרקורד של אטקינסון במשחקים של צ'לסי- 16 נצחונות, תיקו אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 02:04 
ומצטער מותק, לא רק שיש כאלה שמוותרים על התענוג של שרלטון ולא שמעו ( לא שאז זה היה מעניין מישהו ) לכן את השידור הישראלי שהבאת ואותם פרשנים מהוללים, עכשיו הבהרת שהודעות שלמות ביססת על המקרה הלא נכון בכלל, הפנדל נשרק על ז'ירקוב על סמולינג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 08:09 
el dudernio כתב:
סוס ולכל אלו שטונים שלא היה פנדל די להיות ישראלים או לחילופין להקשיב למה שהפרשנים/שדרנים בוחרים להראות לנו.
תמונה
זה הפנדל, לא כל מה שמנסים לספר ולהראות לכם אחרי זה.
ובשביל שלא תחשבו שזה ממשחק אחר אז...

למה אתה מעלה וידאו אם אתה לא טורחה להסתכל עליו?
השופט בפירוש מסמן לפנדל אחרי הנפילה ז'ירקוב זה קרה לאחר המלך של לאמפרד שעליו לדעתי לא שורקים פנדל, אבל זה גם לא רלוונטי כי כאמור השריקה באה בעקבות העבירה כביכול על ז'ירקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 08:28 
red-toro כתב:
ליגה מוזרה הליגה האנגלית הזאת. מצד אחד, בהחלט יש שם מס' גדול של קבוצות חזקות והמון מגרשי חוץ קשים.
מצד שני, אם קבוצה מביכה כמו יונייטד מוליכה את הטבלה, אז מה זה אומר על הליגה הזו? ברוב המשחקים שראיתי, יונייטד לא היו טובים והם עדיין ניצחו את רובם. אופי, מזל ולואיס נאני, אבל כדורגל כ"כ מחורבן מעולם לא ראיתי מאלופה באף ליגה באירופה. אם ארסנל לא לוקחת, זה פשוט עצוב כמה שהם יהיו לוזרים.
ואני לא אומר שהליגה האנגלית פחות טובה מהספרדית, אבל יונייטד יכולה מקסימום להילחם על מקום בליגת האלופות שם .

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 08:34 
אוהדי מכבי יונייטד בוכים על שיפוט לאן הגענו.
עוד מעט שמעון מזרחי יתלונן נגד סמי בכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 08:46 
עידן הסוהר כתב:

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 09:30 
עידן הסוהר כתב:

תגיד, כתבת אי פעם באשכול הזה הודעה שלא קשורה באוהדי יונייטד? למה הם כל כך מעניינים אותך? אתה עד כדי כך מקנא בהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 09:36 
על מה יש לי לקנא בהם? שהקבוצה שלהם יותר מצליחה?
אתה מקנא במכבי אלקטרה על כל התארים שלה וההצלחות שלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 09:37 
עידן הסוהר כתב:
על מה יש לי לקנא בהם? שהקבוצה שלהם יותר מצליחה?
אתה מקנא במכבי אלקטרה על כל התארים שלה וההצלחות שלה?

אני פשוט תוהה לגבי מקור האובססיה שלך כלפי אוהדי היונייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1713 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: