red-toro כתב:
joshsoos כתב:
בינינו, כשזה קשור לליגה אנגלית, אתה הרבה פחות אובייקטיבי ממני.
אם הפנדל היום היה נשרק לטובת יונייטד, היית אומר שזה פנדל ברור. כמו הכניסה הברוטאלית היום של גיגס, שלא הזכרת אפילו וכמו המרפק של ווין רוני ביום שבת. היום לא היה שיפוט חד צדדי וליונייטד הגיע להפסיד.
בינינו, כמו בתגובה הקודמת, אין לך מושג ואתה זה שמדבר מתוך סוביקטיביות טוטאלית. אם היה לך ואם היית עוקב אחרי כאן בפורום, היית יודע שאני בערך האחרון שמדבר ככה, גם על הפועל.
הכניסה של גיגס הייתה שווה צהוב, ואם היא שווה אדום, לצ'לסי הגיעו 20 כאלה. ובאמת סליחה שלא כתבתי על המרפק של רוני, מתנצל, אבל בכלל לא הגבתי כאן אחרי המשחק ההוא. במיוחד בשבילך- לרוני הגיע אדום.
אתה יכול להמשיך לקשקש עד מחר, שיפוט מכור זה שיפוט מכור, ואינטרס של כל אוהד כדורגל הוא לראות שופטים טובים שגם עושים טעויות של שיקול דעת כמו בני אדם, ולא שופטים גרועים שמכריעים משחק בכוונה כמו אדון אטקינסון או אלון יפתים למיניהם. אוהד כדורגל, לא משנה של מי, שרואה משחק כזה ולא חושב שהיה שיפוט מוטה וחד צדדי, מדבר מפוזיציה של שנאה לקבוצה שאכלה אותה מהשיפוט הזה ומשקר לעצמו.
וואו, כמה כעס.
איפה ראית שאמרתי שיונייטד נהנית מטעויות שיפוט? אמרתי רק שאתה לא אובייקטיבי וכשטועים בעד יונייטד, וגם זה קורה, אתה גם נוטה להתכחש לעובדות. אגב, זה קורה לך רק עם יונייטד, כי עם הפועל אתה אוהב לקחת את דעת המיעוט כאן בוויכוחים.
בקיצור, אני חושב שליונייטד הגיע להפסיד היום עם שופט ובלעדיו. אתה חושב שהגיע להם לנצח? סבבה.[/quote]
עליך? כעס? אני לא מתעצבן מטמבלים שמעוותים את המציאות.
לצערך, בנושאי שיפוט אני ועוד איך אוביקטיבי, עם קבוצות שלי ולא שלי. גם אם טמבל כמוך החליט שאני לא כזה לטובת יונייטד, וכן כזה עם הפועל, רק כי אני אוהב לקחת דעת מיעוט. אותה דעת שקובעת שאתה טמבל.
לצערך, דפי הפורום הזה יודעים לספר ההיפך על יונייטד וההיפך על הפועל ( רק אתמול הצטרפתי לדעת הרבים על אלון יפת, רחמנא ליצלן!!! ) ואפילו יודעים לספר שהקאתי מגועל לא פחות אחרי ששופט מכור אחר נתן לבארסה נצחון על אותה צ'לסי מטונפת, שזה משחק שלישי רצוף שהשופטים, ואך ורק הם, נותנים לה נצחון על יונייטד. אוביקטיבי. תמיד. גם אם זה כואב לטמבלים כמוך.
אז כשתחליט לדבר בעניין, לא מתוך פוזיציה ולהדביק לי שטויות ילדותיות ודביליות, אולי יהיה אפשר להתדיין איתך ברצינות.
עד אז, שלום לך טמבל.