תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 01:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 43  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול דיונים דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
בפעם המי יודע כמה, רצון אי אפשר למדוד ואי אפשר לכמת. יכול להיות שרמון מת להיפטר מהפועל וכל לילה לפני שהוא הולך לישון הוא נושא תפילה לאדושם שיגיע רוכש. רצונות ותפילות זה מגניב ומצטלם טוב, העובדות קצת פחות. המחיר של המועדון לפי סאגת סאני וגלבוט הוא כ 40 מיליון שקל עבור 50% מהמועדון (11 לטביב+8 לדיסקונט+7 הלוואות בעלים+ 11 ערבויות שהן הפרש הכנסות/הוצאות לפי תקציב של 29 מיליון), מאז חג'ג' הכניס עוד כסף כהלוואת בעלים והגדיל את המחיר של המועדון ואם יביאו את עטר ב"מימון חיצוני" זה עוד כסף שמי שיקנה את המועדון יצטרך להחזיר.
כל פעולה כזו מגדילה את המחיר ומקטינה את האפשרות שיגיע רוכש. פשוט מאוד.
במקום לתת לחבורת הנוכלים הזו עוד שכפ"צ ועוד חמצן ועוד מישהו שהם יוכלו להאשים בצרות שהם יצרו ("נתנו לאוהדים לנהל ותראו מה הם עשו") - פשוט לא לשתף איתם פעולה.
לא להציע להם יו"ר, לא להציע להם מנג'ר, ללחוץ עליהם להציב תג מחיר ריאלי ושיפנו את המקום שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, אתה שוב עם הגניבת דעת הזאת של 40 מיליון על 50%. אנשים מבינים מזה (ואני לא מאשים אותם) שהפועל עולה 80 מיליון.
עזוב אם ההנחות שלך נכונות, לפחות תיצור רושם נכון.

לגבי ה"לא לשתף איתם פעולה" - אני לא חושב שלמקסם הישגים בהווה אמור להפריע כהוא זה ללחץ שאמור להיות מופעל. כל יום שברקוביץ' וסחלי מנהלים את המועדון הוא נוראי לא פחות מכל עסקה במימון מהחלל החיצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 20:36 
גם להכניס פריסת חוב של 10 שנים למחיר של קבוצה זה דמגוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
קובסטר, אתה שוב עם הגניבת דעת הזאת של 40 מיליון על 50%. אנשים מבינים מזה (ואני לא מאשים אותם) שהפועל עולה 80 מיליון.

לגבי ה"לא לשתף איתם פעולה" - אני לא חושב שלמקסם הישגים בהווה אמור להפריע כהוא זה ללחץ שאמור להיות מופעל. כל יום שברקוביץ' וסחלי מנהלים את המועדון הוא נוראי לא פחות מכל עסקה במימון מהחלל החיצון.

זו לא גניבת דעת כי אין מחיר ל 100% מאחר ואף אחד לא שאל לדוגמא את תושב,ניסנוב וסיימון כמה הם רוצים עבור החלק שלהם. אני לא מתעסק עם ספקולציות, רק עם מספרים מוכחים. מי שרוצה לקנות את ה 50% שנמצאים ב"בוררות" ולהיות בעל הבית, זה המחיר שהוא יצטרך לשלם וזה המחיר שדובר עליו בעסקה עם סאני.
לגבי שיתוף הפעולה, איזה הישגים ? מה המטרה שלנו ? להביא שחקן שלא ממש שיחק בשנה וחצי האחרונות ושהוא מעבר ליכולת הכספית שלנו ? בשביל מה ? לא למדנו ממקרה שכטר ? לא ברור לך שאם יהיה מישהו "משלנו" בתפקיד היו"ר עם לובין עדיין באזור ועם סחלי כמנכ"ל ועם חבורת הנוכלים מאחורי הקלעים אז הוא זה שיקבל את האש ? עוד לא הבנו עם מי אנחנו מתעסקים ? מישהו עדיין חושב שטובת הפועל ולא טובתם האישית עדיין עומדת לנגד עיניהם ? חלאס להיות מטומטמים, חלאס לשחק לידיים שלהם. שיקחו אחריות על החרא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
בפסקה הראשונה אתה תלוש מהמציאות, בשנייה אתה מגיב בלי קשר לדיון. לא יודע מה אתה רוצה עם התגובות האוטומטיות האלה שאתה מוציא, אבל לנהל ככה דיון אי אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 21:30 
Eros Ramazzotti כתב:

כמה הפועל עולה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
העמותה צריכה לעזור למועדון להתנהל כראוי, כאחת המחזיקות העיקריות בבעלות. אם אחת המשמעויות של זה היא להציע אדם ראוי לתפקיד יושב ראש המועדון, מה טוב.

העמותה זה הזיה. מי שלא מבין את זה? חיי בללה לנד לעמותה אין לא את הכסף ולא את היכולת לקבל החלטה כל שהיא גם אם בטעות יש כסף. העמותה כזכור לכם אפילו לא הצליחה לגייס את מלא שלושת המליון שהובטחו תמורת ה20% די עם הקשקוש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
בפסקה הראשונה אתה תלוש מהמציאות, בשנייה אתה מגיב בלי קשר לדיון. לא יודע מה אתה רוצה עם התגובות האוטומטיות האלה שאתה מוציא, אבל לנהל ככה דיון אי אפשר.

ענק. אני עם התגובות האוטומטיות, לא אתה ונרקוטיקה...
יש מחיר למועדון, או יותר נכון היה מחיר לפני שלושה חודשים - http://sports.walla.co.il/item/2790594
זה אולי יכה אותך בתדהמה אבל לא אני קבעתי אותו...
מאז נכנסו עוד הלוואות בעלים, כלומר המחיר עלה. כל פעולה שבה מוזרם "מימון חיצוני" מעלה את המחיר לרוכש הבא. צר לי, אבל זו המציאות.

לגבי הפסקה השניה, אתה דיברת על מקסום הישגים. בוא תגיד אתה על איזה הישגים מדובר ? המטרה של הפועל העונה היא להתנהל במסגרת התקציבית שלה ולא לפרוץ את המסגרת הזו כדי לנסות ולמצוא רוכש שיקח את הקבוצה.
כשאתה קורא ציטוט כזה (מתוך אופירע) -
ציטוט:
"אם כמות המנויים הייתה עד כה בירידה, אנחנו לא רוצים לחשוב מה יהיה בשנה הבאה אם לא תהיה לנו קבוצה אטרקטיבית. זה גם חלק מהשיקולים כשחושבים על שחקנים כמו אלירן עטר ועל השארתו של גילי בקבוצה".

נראה לך שמישהו מהם הולך לאיפשהו ? לא ברור לך שמה שהם מחפשים זה להמשיך להתגלגל עם החרא הזה מהלוואה להלוואה כשכל פעם הם מוצאים מישהו אחר להפיל עליו את האחריות ? למה לשתף איתם פעולה ?
הפועל לא צריכה בלם חדש ולא צריכה חלוץ חדש ולא צריכה שוער חדש ולא צריכה יו"ר חדש ולא צריכה מנג'ר חדש.
היא צריכה בעלים חדש. זה, ורק זה, צריך לעמוד לנגד עינינו ולנגד עיני העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
KingAlpaca כתב:
Shacham כתב:
על הקטע המחריד מיציע העיתונות שצנציפר מצטט שיחת וואטסאפ בין חג'ג' לברקוביץ' מילה במילה כבר דיברו כאן?

לא.
מה היה?

מה שכתבתי, צנציפר מקריא מילה במילה התכתבויות בוואטסאפ בין חג'ג' לברקוביץ'. אז לא רק שחג'ג' הבן זונה ש"רק רוצה לעזור" מדליף לו שיחות בינו לבין אנשים מהמועדון וסביר להניח שעוד המון דברים אחרים, הוא גם אפילו לא מתבייש בזה ולא אכפת לו כשצנציפר מקריא את זה בצורה שברור ממנה שחג'ג' מדליף לו. אני אפילו לא בטוח שאפשר לקרוא לזה הדלפות כשהכל כל כך גלוי.

וואו.
ומה היה תוכן השיחה עצמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

כמה הפועל עולה?

לא יודע. אני יודע שהיא לא עולה 80 מיליון, ואני גם משתדל לא לדבר כאילו אתמול ישבתי למשא ומתן עם מני ויצמן.

קובסטר - אתה תמשיך להביא כתבות מוואלה ולקרוא להן "מספרים מוכחים", ואני אמשיך לא לדעת כלום. סבבה?
לגבי יתר הקשקושים שרשמת לי בתגובה ל"מיקסום הישגים" - אם היית טורח לקרוא היית רואה שכמה הודעות ברצף דיברתי על הרצון של העמותה למנות מנהל מקצועי במקום ברקוביץ' ויו"ר נורמלי למועדון הזה, ככה שבעת ובעונה אחת ניפטר מההשפעה השלילית של ברקוביץ' וסחלי. אמרתי שבלי שום קשר ללחץ שמופעל על רמון אפשר וצריך לעשות את המיטב גם בהווה. בדיונים אחרים שנגעו להבאה של אלירן עטר או כל שחקן אחר במימון חיצוני היית מופתע לגלות שאני חושב בדיוק כמוך, אבל כהרגלך בקודש אתה קודם כל זורק את כל המספרים הקבועים, אח"כ הסיסמאות הקבועות, ובסוף לא נשאר לך חמצן במוח לקרוא מה אחרים כתבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 22:44 
Eros Ramazzotti כתב:

pogi כתב:

כמה הפועל עולה?

לא יודע. אני יודע שהיא לא עולה 80 מיליון , ואני גם משתדל לא לדבר כאילו אתמול ישבתי למשא ומתן עם מני ויצמן.

איך אתה יודע שהיא לא עולה 80 מליון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
איך אתה יודע שהיא לא עולה 200 אלף שקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
הדיון אינו מתעלה לרמה גבוהה, יורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 22:48 
Eros Ramazzotti כתב:

אני לא יודע
בגלל זה אני לא מכריז על משהו שאני לא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
במקרה כזה כנראה ששנינו ניאלץ לסמוך על קובסטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 23:00 
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני לא יודע

זה עושה לך את זה להיות כזה טרחן?
המחיר הוא לא 80 מיליון שקל מאותה סיבה שהוא לא 2 מיליארד שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 23:01 
כמה עולה פחית קולה? כמה שבעל הקיוסק מחליט לבקש עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

כמה הפועל עולה?

לא יודע. אני יודע שהיא לא עולה 80 מיליון, ואני גם משתדל לא לדבר כאילו אתמול ישבתי למשא ומתן עם מני ויצמן.

קובסטר - אתה תמשיך להביא כתבות מוואלה ולקרוא להן "מספרים מוכחים", ואני אמשיך לא לדעת כלום. סבבה?
לגבי יתר הקשקושים שרשמת לי בתגובה ל"מיקסום הישגים" - אם היית טורח לקרוא היית רואה שכמה הודעות ברצף דיברתי על הרצון של העמותה למנות מנהל מקצועי במקום ברקוביץ' ויו"ר נורמלי למועדון הזה, ככה שבעת ובעונה אחת ניפטר מההשפעה השלילית של ברקוביץ' וסחלי. אמרתי שבלי שום קשר ללחץ שמופעל על רמון אפשר וצריך לעשות את המיטב גם בהווה. בדיונים אחרים שנגעו להבאה של אלירן עטר או כל שחקן אחר במימון חיצוני היית מופתע לגלות שאני חושב בדיוק כמוך, אבל כהרגלך בקודש אתה קודם כל זורק את כל המספרים הקבועים, אח"כ הסיסמאות הקבועות, ובסוף לא נשאר לך חמצן במוח לקרוא מה אחרים כתבו.

קראתי כל מילה.
המיטב בהווה זה לא לשתף פעולה עם רמון בשום צורה. לא לתת גב למהלך שיביא את עטר במימון חיצוני, לא לתת יד למהלך שבו ימונה יו"ר מטעם העמותה. שברקו וסחלי ימשיכו לנהל ושאף אחד לא יזרוק גלגל הצלה לחבורת הנוכלים מאחורי הקלעים.
יתרה מכך, אם אפשר אז להכריז על חרם מנויים מעכשיו לעונה הבאה במידה ורמון ימשיך להחזיק במועדון.
לגבי הכתבה, זו דוגמא אחת. תגגל לבד לגבי הסכום של העיסקה, תגיע לאותו מחיר ולאותם תנאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 23:16 
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני לא יודע

זה עושה לך את זה להיות כזה טרחן?
המחיר הוא לא 80 מיליון שקל מאותה סיבה שהוא לא 2 מיליארד שקל.

ולמה אתה בטוח שהמחיר הוא לא 2 מליארד שקל?
כי זה לא מסתדר לך? כי זה לא הגיוני לך?
הרי הסבירו כבר גם לך וגם לEros Ramazzotti שההיגיון הבריא שלכם ושל ההנהלה לא ממש חופפים

ולענייננו, רמון והחבר'ה קנו מטביב קבוצה הרבה יותר טובה מהנוכחית עם הרבה יותר נכסים בעלות של 12 מליון שקל.
לכן המחיר היום צריך להיות הרבה פחות מ12 מליון שקל ובטח לא 40 מליון על 50% או משהו בסגנון (את הקונה הפוטנציאלי ממש לא צריך לעניין שהחבר'ה איבדו כסף בדרך.. הוא צריך לשלם על מה שהוא קונה, לא לכסות להם את ההוצאות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
Shacham כתב:
KingAlpaca כתב:
Shacham כתב:
על הקטע המחריד מיציע העיתונות שצנציפר מצטט שיחת וואטסאפ בין חג'ג' לברקוביץ' מילה במילה כבר דיברו כאן?

לא.
מה היה?

מה שכתבתי, צנציפר מקריא מילה במילה התכתבויות בוואטסאפ בין חג'ג' לברקוביץ'. אז לא רק שחג'ג' הבן זונה ש"רק רוצה לעזור" מדליף לו שיחות בינו לבין אנשים מהמועדון וסביר להניח שעוד המון דברים אחרים, הוא גם אפילו לא מתבייש בזה ולא אכפת לו כשצנציפר מקריא את זה בצורה שברור ממנה שחג'ג' מדליף לו. אני אפילו לא בטוח שאפשר לקרוא לזה הדלפות כשהכל כל כך גלוי.

וואו.
ומה היה תוכן השיחה עצמה?

אם אני זוכר נכון חג'ג' כותב לו שהוא מביא חלוץ, ברקוביץ' אומר לו שלא ינחית לו שחקנים ובסוף הם מתפשרים שהחלוץ יבוא להתרשמות. השיחה הזאת הייתה לפני הריב של חג'ג' וברקוביץ', צנציפר כאילו הקריא אותה כדי להראות שברקוביץ' ידע על החלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
קרקס כושל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 02:48 
סמל אישי של המשתמש
מישהו מוכן להסביר לי תסדרי הושבה מחר באצטדיון?
אני מנוי ל7 איפה אני יושב? ואם מוכרים כרטיסים לאותם מקומות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 03:10 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
מישהו מוכן להסביר לי תסדרי הושבה מחר באצטדיון?
אני מנוי ל7 איפה אני יושב? ואם מוכרים כרטיסים לאותם מקומות?

להלן סידורי ההושבה

מנויי תא כבוד בבלומפילד יושבים ביציע יהלום בנתניה

מנויי תא זהב + תא כסף בבלומפילד יושבים בתא כסף בנתניה

מנויי שערים 2/13 בבלומפילד יושבים ביציע מזרחי תחתון בנתניה

מנויי שערים 4/5-7 בבלומפילד יושבים ביציע מזרחי עליון בנתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 06:09 
המחיר הוא לא 80 וגם לא 40 שיבוא מישהו רציני ימכרו לו בסביבות ה 20 ושלום על ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 08:31 
איל כתב:
המחיר הוא לא 80 וגם לא 40 שיבוא מישהו רציני ימכרו לו בסביבות ה 20 ושלום על ישראל

חבורה של רמאים ונוכלים קנו קבוצה בשישה מיליון, מכרו את כל הנכסים שלה, הפכו אותה לבדיחה כושלת, והקהל בסוטול. אני מתחיל להאמין שאוהדי הפועל חבורה של אינטרסנטים במקרה הטוב אם רמון ויצמן תאומים ישנים בשקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 09:35 
chimpfive כתב:
איל כתב:

חבורה של רמאים ונוכלים קנו קבוצה בשישה מיליון, מכרו את כל הנכסים שלה, הפכו אותה לבדיחה כושלת, והקהל בסוטול. אני מתחיל להאמין שאוהדי הפועל חבורה של אינטרסנטים במקרה הטוב אם רמון ויצמן תאומים ישנים בשקט

אני לא חושב שזה חבורה של אינטרסנטים.

זה כמה גורמים:
1. לאנשים אין כבר כח
2. אנשים לא באמת מבינים את גודל הבעיה. גם לא כאן בפורום. מבחינתם אין בכלל אפשרות כזו שאולי לרמון ותאומים יש אינטרס לא למכור, או למכור בתנאים מאוד מסוימים או במחיר מאוד מסוים. אני כבר לא מדבר על חלק גדול מאוהדי הפועל שלא מצויים ומכירים את הקלחת, שהם בכלל חיים בסרט אחר.
כנראה שצריך כמה עונות של רוק בוטום בשביל שהקהל יחזיר את הרעב והאסרטיביות. כרגע צריך איזה נס בדמות רוכש שיהיה כזה שיסכים להזיות של רמון ושות' ושיהיה מספיק יציב בשביל לא לפחד מאיזה חב"דניק שיתקשר להגיד לו שהקהל של הפועל עוכר ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
chimpfive כתב:
איל כתב:

אני לא חושב שזה חבורה של אינטרסנטים.

זה כמה גורמים:
1. לאנשים אין כבר כח
2. אנשים לא באמת מבינים את גודל הבעיה. גם לא כאן בפורום. מבחינתם אין בכלל אפשרות כזו שאולי לרמון ותאומים יש אינטרס לא למכור, או למכור בתנאים מאוד מסוימים או במחיר מאוד מסוים. אני כבר לא מדבר על חלק גדול מאוהדי הפועל שלא מצויים ומכירים את הקלחת, שהם בכלל חיים בסרט אחר.
כנראה שצריך כמה עונות של רוק בוטום בשביל שהקהל יחזיר את הרעב והאסרטיביות. כרגע צריך איזה נס בדמות רוכש שיהיה כזה שיסכים להזיות של רמון ושות' ושיהיה מספיק יציב בשביל לא לפחד מאיזה חב"דניק שיתקשר להגיד לו שהקהל של הפועל עוכר ישראל

צודק, וזו בדיוק הבעיה עם בלוני החמצן שהחבורה הזו מקבלת. פעם זו הלוואה מפה, פעם זו הלוואה משם, פעם זה פיצוץ בדרבי שמאפשר להם להאשים את הקהל, פעם זה ברקו שלוקח את האש אליו ופעם זו העמותה שמציעה למנות יו"ר מטעמה שהסיכוי שלו להצליח בתפקיד נמוך מהסיכוי שהיה ללפיד בתור שר אוצר בממשלה ימנית. הם יודעים שגילי זה קו אדום מבחינת הקהל ולכן הוא נשאר (כרגע) והם ממשיכים להנשים עם בלוני חמצן את הגוף המפרפר שנקרא הפועל תל אביב. הקהל מגיע למשחקים, רואה שיש קבוצה (פחות או יותר) והולך הביתה. מבחינת חבורת הנוכלים זה אחלה סידור.
כל עוד הם יקבלו את בלוני החמצן האלה הם ימשיכו להתגלגל ולחכות לנס בדמות רוכש או לפירוק שממנו הם יכולים לקנות את הקבוצה בדרך כזו או אחרת ולקבל אותה נקיה מחובות. אולי זה אפילו התכנון שלהם. זה ישתנה אם נפסיק לשתף איתם פעולה, נפסיק לזרוק להם בלוני חמצן ונכריח אותם לעזוב.
הודעה פשוטה של האולטראס ו/או העמותה על חרם מנויים כללי לעונה הבאה אם רמון ימשיך להחזיק במועדון יכולה להתחיל את השינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 10:15 
אין ספק שדבר כזה יעשה אימפקט, אבל מה אז?
מה אמור לקרות במצב כזה? הרי רמון לא יכסה את החובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
מה יקרה? בסוף היום הם יצטרכו לשלם את החובות, כי אתם יודעים איזה קטע, אין כבר את מי למכור, וגם מכירה של גילי במיליון דולר, אפילו בשניים לא תעזור להם.
למעשה הם ממש לפני הסוף, הם ערבים לסכומי כסף כל כך גדולים שהמועדון כבר לא מסוגל להכניס בגלל הטעויות הניהוליות שלהם. הם ימכרו גם בפחות בסוף, כרגע הם עוד בשלב של ניסיונות אחרונים למצוא פראייר. ואגב, אם אני לא טועה, ההימור שלי שרוב הרוכשים הפוטנציאלים שהיו אמרו לעצמם שעדיף להם לחכות שנה שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
חרם מסודר של ה"גרעין הקשה" בשילוב ההנחה שבשנה הבאה אנחנו בנתניה ולכן הרבה אוהדים מהמעגל הרחב לא יעשו מנויים, יעמידו את חבורת רמון-ויצמן-חג'ג' בפני 2 ברירות :
1. למכור בזול, הווה אומר לקבל כסף רק עבור כיסוי הגרעון שיהיה בסוף העונה (כרגע מוערך ב 9-10 מיליון לפי הפער של הכנסות והוצאות)
2. להוציא הרבה כסף נזיל מהכיס כדי להעמיד תקציב שיהיה אפילו יותר נמוך מהשנה, וזה עוד אחרי המכירה הצפויה של גילי.

נראה מה הם יעשו במקרה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: