יורגן קולין נחת: מצפה לקחת אליפות, לא אלבש צהוב
בלם הרכש ההולנדי של הפועל ת"א, הציב רף גבוה עם הגעתו לארץ והוסיף: "מכיר את בן שמעון מקפריסין, יש לי הרגשה טובה, שמעתי על היריבות עם מכבי"
הבלם ההולנדי, יורגן קולין, שסיכם את תנאיו בהפועל ת״א בסוף השבוע הקודם נחת הבוקר (ראשון) בישראל מלווה בסוכנו הקפריסאי, אליאס אליה, כשסוכנו הישראלי, ניר מנחם, הגיע לקבל את פניו.
כזכור, השחקן בן ה-32 ששיחק בעונה החולפת תחת רוני לוי באנורתוסיס, הצטרף למועדון האדום יחד עם שותפו לקבוצה, הבלם הסלובני ברנקו איליץ' ושניהם אמורים לאייש את מרכז ההגנה של האדומים.
קולין אמר עם נחיתתו: ״אני מתרגש, מרגיש טוב להגיע להפועל ת"א ואני רוצה לעשות את המיטב".
״אני עדיין לא מכיר שחקנים שמשחקים בקבוצה, אבל שחקנים ממועדונים אחרים סיפרו לי דברים יפים על הפועל כך שאני מצפה לזה", המשיך הבלם. ״רן (בן שמעון) לא אמר לי יותר מדי, אני מכיר אותו מקפריסין ויש לי הרגשה טובה". ומה לגבי הציפיות? ״כמובן שלקחת אליפות ולהתקדם כמה שיותר בליגה האירופית".
כשנאשל אם הוא מכיר את היריבה העירונית, מכבי, ענה: "כן, שמעתי על מכבי ואני מכיר את הסיפור של שתי הקבוצות״. כשהוסבר לבלם, שלבש חולצה עם הדפס כתום, שמעכשיו הוא לא יוכל ללבוש צהוב הוא הגיב בפליאה: ״באמת? אוקיי, עכשיו אני יודע. אני לא אלבש צהוב"
קולין הגיע על מנת לעבור בדיקות רפואיות ולחתום על החוזה. חברו, ברנקו איליץ׳, ששהה בימים האחרונים עם נבחרתו במוקדמות מונדיאל 2014, יגיע לישראל בהמשך היום.
http://www.one.co.il/Article/218271.html