belos כתב:
בלי קשר למה שהולך עכשיו, אתמול בדרך לדרבי שמעתי את התוכנית והבנתי כמה המצב של התקשורת קשה ומנותק מהמציאות.
הנטייה שלהם להגזים והשאיפה שלהם למשהו תלוש ולא מציאותי מעולם הכדורגל. במקום לזרום עם זה ולהנות מהשואו המטורף הזה של עולם הכדורגל.
דיברו עם אייל לחמן, כש90% מהראיון לא על כדורגל, אלא רק על זה שאייל לחמן השתמש ב"אל תזיין את השכל" לקוון.
ביחיאת, משתמשים בביטוי הזה כל יום כל היום, בכל מקום. למה מצפים שדווקא בכדורגל לא ידברו ככה?
למה מצפים שבמקום הכי אמוציונלי בחיים שלנו נתנהג באיפוק ובשלווה? מאמנים, שחקנים ואוהדים. התקשורת יושבת בבית מול המחשב ורק נדהמת כל פעם מחדש מכל פיפס שקורה בכדורגל.
הם גם תמיד משוכנעים שבשאר העולם זה מתנהל אחרת. למה? כי זה באנגלית? בספרדית? זה נשמע יפה יותר?
זה מזכיר לי את הבדיחה שבאנגליה אין זונות לא חכמות. כולן יודעות אנגלית...
לעניין שלנו - כל היום רק מתעסקים בקללות שלנו, בהתנהגות השלילית שלנו, בלי לדבר על הרעיון הכללי שמאחורי כל זה.
אני מניח שאם הקהל של ריאל מדריד היה מתנהג ככה בספרד לנוכח תצוגת שיפוט עלובה לטובת ברצלונה - התקשורת כאן הייתה מוצצת להם את הזין.
אוי לא, אמרתי זין...
בהקשר זה מעניין לשמוע מה היו התגובות באותו שידור שפיגו הגיע עם ריאל לקאמפ נואו. אני בטוח שהשתלחו שם באוהדי ברסה בדיוק כמו בנו.
כן מצדיק את זריקת החפצים, לא מצדיק, זה בכלל לא משנה. ההשתלחות הזו של הזבלים בתקשורת חייבת להוציא אותנו כגוף אחד חזק, במיוחד כשיש לנו מאבק ארוך מול הזבל שמחזיק לנו את הקבוצה.
ואני באמת לא מבין איך אתם יכולים לשמוע רדיו או לקרוא את מה שנכתב באתרים אחרי האירועים אתמול, זה מזוכיסטיות לשמה