תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 17:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוהדים , שחקנים , E.T( הסדר לא מקרי)
הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 18:30 
אוהדים

2 דברים לשבת :

1.הכול תלוי בנו , אם נפגין עוצמה ואחדות בשבת הנוכחית ובשבועות הקרובות לא תהייה לו ברירה אלא למכור , צריך לעשות הכול על מנת למלא את בלומפילד באוהדים -זה צו השעה ,זה מלחמה על הבית .הרבה שיחות התקיימו בימיים האחרונים עם חלק מחברי יושבי שער 2 כולנו תמימי דעים טביב סיים את דרכו בהפועל , בשבת הוא יבין זאת !!!

2. מעבר להכול הקבוצה צריכה את העידוד שלנו , הנצחון בשבת חשוב מאי פעם .

שחקנים

ללבוש את החולצה של הפועל הוא לא דבר של מה בכך , בכול שבת ישנם לפחות 10000 אנשים במקדש (ועוד רבים בבית) שמוכנים לשלם כול סכום שבעולם עלמנת להתחלף איתכם בכול רגע נתון ולעלות על כר הדשא אפילו לכמה דקות . בסופו של יום אייך שהקבוצה נראית תלויה הרבה בכם ,למרות הבלגן שמסביב (שאין ספק משפיע) לא מתקבל על הדעת הזלזול שלכם בסמל בשם של הפועל ובעיקר בנו האוהדים . בשבת הקרובה חובת ההוכחה עליכם כי למרות הכול אנחנו רוצים שחקנים מחויבים לסמל ולשם הפועל !!!!

E.T

מר טביב , אני לא יודע אם הגיע הידיעה לאוזנך אז תרשה לי לבשר לך שזמנך בהפועל תם !! אני לא נכנס כרגע מה אמר אוסידון וענבר ואם זה נכון או לא , מה שכן אני יודע שכול אחד אחר בעל עסק הייה עוזב הכול וחוזר מייד להציל את העסק שלו כאשר המנכ"ל (קשטן) , סמנכ"ל(אוסידון),מנהל השיווק(ענבר)מתפטרים או מפוטרים בתוך כמה ימיים , הרי כול אדם בר דעת מבין שללא עובדים(שחקנים) וללא לקוחות (אוהדים) הוא יכול להכריז על פשיטת רגל , ולכן אדון טביב שבמעשיך או ליתר דיוק באי מעשיך הוכחתה לנו סופית שמקומך לא איתנו , אין לנו צורך בהוכחות נוספות , קיבלנו את ההוכחה הטובה ביותר שאתה ואנחנו כבר לא ! נכון זה יכול לקחת שבוע , שבועיים אף יותר את התוצאה הסופית לא ניתן לשנות - אתה את הפועל "מכרתה" כבר , תבין אם יש דבר אחד טוב שעשיתה זה איחדתה אותנו מחדש , הפור נפל , המשחק הסתיים שלום ולא להתראות .
תסריט -
שבת בלומפילד שעה 17:00
שער 13,1,2,4-5,6-7,8
לא רוצים את טביב בהפועל , NO MORE E.T,זמנך עבר ,...

שבת ערוץ 5 שעה 22:30
שלמה שרף - " אני מודה טעיתי לא האמנתי כמה העוצמה של אוהדי הפועל נגד טביב חזקה , לפני השידור צלצלתי אליו ויעצתי לו למכור את הפועל עוד השבוע..."

ראשון שעה 18 (ישראל)

אלי טביב - "לאחר שיחות שערכתי ביממה האחרונה עם משפחתי החלטנו במשותף להציע את הפועל למכירה .."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אוהדים , שחקנים , E.T( הסדר לא מקרי)
הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

נ.ב -
כל מחאת האוהדים בבלומפילד לא תהיה שווה כלום אם השלטים נגד טביב יהיו רק בשערים ספיציפיים

חובה שבכל שער יהיו שלטי מחאה

תצמידו שלט גם לחיים רמון ולאייל קיציס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: