Charlie כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:
צ'ארלי, עטר עשה איזה סיבוב בליגה הצרפתית, לא ?
אגב, מישהו יודע מה הסיבה הרשמית (והלא רשמית) לכך שפליקס שוחרר ב99 ?
אבא שלי למשל טוען שזה בגלל שהוא נתן לתקשורת משפט מתנשא מאוד על כך שהוא ימשיך לככב ולהוביל את הקבוצה, ושקשטן לא אהב את זה
עטר? לא שזכור לי. בנין כן יצא לצרפת לכמה שנים. עטר דווקא נבחן באיטליה וקיבל הצעה לחתום אבל העדיף לחזור ל"חברים שלי בחוף דדו"...
קשטן רצה את בכר. הוא רצה אותו עוד כשאימן בבית'ר ב-99' וכשבא להפועל "הביא איתו" מבית'ר את אנטבי וקנה את בכר מהרצליה. קשטן כנראה לא החזיק יותר מדי מפליקס וכאמור העדיף אחר על פניו בלי קשר.
במאמר מוסגר, האופי והדיבורים של פליקס כמו גם הכוח שלו במועדון ככוכב וכקפטן ושחקן בית, היו לצנינים עבור קשטן שרצה להראות מי הבוס החדש ב
וולפסון .
יש שיגידו שתאומים, איש הפירסום והבעלים, נתן יד לדבר כי לא רצה ש"הפועל החדשה" שלו תזוהה עם פליקס ואכן מאותה עונה ועד קיץ 2006 שמעון גרשון, ולא בכדי, היה הקפטן וה"פנים החדשות" שלנו.
בדיעבד, שניהם צדקו.
איזה וולפסון? עדיין לא נבנה אז. אתה מתכוון לבעל הבית בבלומפילד, רק בלומפילד אז.
בגדול הציעו לפליקס ב-99 איזה חוזה חרטא לפרוטוקל של עונה אחת, הוא רצה ל3 עונות ולא נתנו לו, אז הוא הועזב. זה היה בדיוק אחרי הגביע הראשון של הפועל אחרי דורות, והוא בכל ראיון אז הצטלם עם הגביע ואמר שעד המוות הוא בהפועל, והחלום שלו זה להיות חבר הנהלה לכשיפרוש וכו'...
העזיבה הראשונה שלו של הפועל היתה בקיץ 93 (כשרביבו הגיע), הוא בדיוק עבר פציעה קשה (נדמה לי שבר ת'רגל או משהו), ואני חושב שגם הוא לא הסתדר עם סיני (לא דבר נדיר בקבוצה באותה התקופה), אז הוא נשלח להתאושש לעונה בראשון שבדיוק עלו (לימים הוא חזר לשחק שם בליגה השלישית, בדיוק כשהוא שוחרר מהכלא), ומשם הוא עבר לשנתיים לגלאקטיקוס של רובי שפירא בהפועל חיפה, ובקיץ 96 הוא חזר להפועל בעונה (97/6) שתוכננה לריצה למעלה, אבל בפועל נגמרה כמעט בירידה ובפיטורי סיני סוף סוף. גם במהלך העונה הזאת הוא כמעט עזב את הפועל כי הוא לא הסתדר עם סיני, אבל עז קשטן הגיע לחצי עונה והתעקש להשאיר אותו (כמה סמלי...)