תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: .
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 14 ינואר 2012, 20:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ראובן עטר ופליקס חלפון
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע לגבי העונה בבנ"י
אבל אחרי שהוא הניף תגביע ב99' הוא עבר לימח שימם ועונה אחרכך הוא עבר לכורדיסטאן הבבונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 23:53 
גם וואליד באדיר התחיל בהפועל פ"ת, עבר לחיפה, נתן גיחה לאנגליה, ונחשב לכמעט סמל אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 14 ינואר 2012, 20:30, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 14 ינואר 2012, 20:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 23:57 
סנוקר פיקדילי כתב:
לירון האדום כתב:
גם וואליד באדיר התחיל בהפועל פ"ת, עבר לחיפה, נתן גיחה לאנגליה, ונחשב לכמעט סמל אצלנו.

אבל הוא לא שיחק במכבי ת"א, והוא צפוי לסיים את הקריירה אצלנו.

אבל פליקס חלפון שמזוהה איתנו ונחשב גם כן לכמעט סמל(מבחינתי אין כמעט סמלים, למען תקווה וסיני), שיחק במכבי ואפילו בבית"ר אז?
גם אבוקסיס גדל בהפועל שיחק בבני יהודה, בית"ר,אשדוד ונחשב לכמעט סמל בהפועל.
בוא נגיד ככה גם עטר הוא לא סמל בחיפה אלא יותר מזוהה עם מכבי חיפה.

שנית- אין כזאת שנאה בחיפה, הרבה שחקנים שם שיחקו בשתי החיפאיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 14 ינואר 2012, 20:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
בנין לקח את עטר יחד איתו לכסף הגדול של רובי שפירא ז"ל אחרי איבוד האליפות של מכבי חיפה ב 94/5 לנבלות.
עטר עשה סיבוב בכמה קבוצות ומכבי חיפה לא לקחו אליפות בכל השנים האלו. הוא חזר אליהם בתקופת גרנט בשביל להיות ג'וקר (כמו תקווה אצלנו בדאבל) והם באמת לקחו אליפות כשהוא כובש שער מכריע באורווה נגד הלוזוניה. למרות שאחרי זה הוא עזב לנתניה והיה מצוין (כולל גול נגדנו בקופסא) הוא נאלץ לפרוש די מהר לאחר פציעה, כך שמבחינת האוהדים של הנזלת הוא סוג של משיח. לדעתי, אם הוא באמת מגיע אליהם בשנה הבאה הם יהיו קבוצה קבוצה. בניגוד ללנדאו, עטר כבר הרבה זמן מאמן, לקח תואר, עבד בקבוצה גדולה.
הוא מגיע מאוד בשל ועם הגב של הקהל הוא יכול לעשות שם דברים גדולים לצערנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
:TRO:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 14 ינואר 2012, 20:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
כל סיטואציה בה כוכב עבר או סמל מגיע לאמן את הקבוצה שלו היא סיטואציה בעייתית. גילי באמת מאמן טוב שבשל בחירת זרים גרועה וסכסוך מיותר עם יוסי נכשל בהפועל.
לא נראה לי שזה יקרה לעטר, הוא עבד אצל הבבוניה ויודע מה זה לחץ של אוהדים והוא באמת אחד המאמנים היותר מוכשרים שיש לנו. לא שחסרות בעיות בחיפה (התרומה המקצועית של קטן לעומת המעמד שלו) אבל עושה רושם שעטר יודע להתמודד עם כאלו דברים, נקווה שהקהל כפוי הטובה שם כבר יאכל לו את הראש על כל דבר קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 07:32 
אם אתה מדבר על הדקה 91 מאותה עונה
בדיוק אתמול ראיתי שם תקציר של הפועל פ"ת - בית"ר
במחצית התקציר , ראש עיריית פ"ת מבטיח שעד שנת 2000 יהיה לעיר פתח תקווה
איצטדיון חדש!!!
הוא דרך אגב דיבר על אותו מיקום של האיצטדיון החדש שקם עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
לא יודע לגבי העונה בבנ"י
אבל אחרי שהוא הניף תגביע ב99' הוא עבר לימח שימם ועונה אחרכך הוא עבר לכורדיסטאן הבבונית.

משם הדרך לעבוד בזבל סלולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:13 
סנוקר פיקדילי כתב:
אתמול ראיתי הפועל חיפה - בני יהודה מעונת 95/96
וראיתי את חלפון במדי הפועל חיפה, ושתי תהיות עלו לי לראש:

פליקס חלפון - מה לעזאזל הוא עשה שם , איך הוא הגיע לשם ולמה עזב ? ואני לתומי חשבתי שעוד עונת 99/00 הוא שיחק בהפועל ת"א כל הקריירה
ראובן עטר - ממש לא קשור, ואולי יש פה איזה חיפאי שיענה: איך שחקן ששיחק בהפועל חיפה והיה שם גם קפטן(יריבה עירונית), בית"ר ירושלים, הפועל פ"ת נתניה (וסיים שם את הקריירה) וגיחה קצרה בגולה, נחשב סמל במכבי חיפה? (ואין מקום להשוות עם יוסי אצלנו, כי יוסי ממש לא סמל) יש להם חסך בשחקני עבר להתגאות בהם או משהו בסיגנון ?

איזה גיחה קצרה בגולה עשה עטר? לדעתי לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
פליקס לא עזב את הפועל בקיץ 99'.
הוא עזב בשעתו לכסף הגדול של רובי שפירא ז"ל שזה היה משהו חריג בכדורגל הישראלי דאז, ואולם חזר להפועל עוד לפני שעברה לידי "כתר".
בקיץ 99' הוא נזרק מהפועל ע"י קשטן (וכמוהו גם שחקן בית אהוב אחר, אבי אזולאי) ותחתיו הובא אילן בכר.
אמנם הוא עבר למכבי אבל זה עשה פחות רעש כי זה לא ששחקן עזב מיוזמתו את הפועל כדי לשחק במכבי, אלא נזרק. וגם כשהיה נגד מכבי וכבש שער ניצחון נגד מכבי חיפה, הוא התראיין אחרי המשחק ואמר שהוא מקדיש את השער לאוהדי הפועל והוא שמח שהוא עוזר להפועל במאבקי האליפות שלה נגד חיפה. בכך הוא מחק את עצמו בקרית שלום.
עונה אחרי זה הוא היה חלק מהפרוייקט היוקרתי התורן, הפעם של גד זאבי ואלי גוטמן בבית'ר, שנגמר בקול ענות חלושה. למעשה מאז הוא הלך ודעך. (אני חושב שהוא נתן עוד עונה בבני יהודה).

לגבי עטר, אני זוכר שהוא ובנין עשו שביתה איטלקית וצרות לקשטן שלבסוף לקה בליבו (ומאז הפסיק לעשן, לפני כן הוא היה פשוט קטר) ורובי המנוח העדיף את הכוכבים ופיטר את קשטן בעודו בבית חולים.
לימים רובי ודרור עשו סולחה ורובי הודה שזו היתה הטעות הכי גדולה שעשה בכדורגל הישראלי (מה שלא מנע מלוני לעשות את אותה הטעות בסכסוך של נמני ושלמה שרף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:55 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 14 ינואר 2012, 20:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
פליקס לא עזב את הפועל בקיץ 99'.
הוא עזב בשעתו לכסף הגדול של רובי שפירא ז"ל שזה היה משהו חריג בכדורגל הישראלי דאז, ואולם חזר להפועל עוד לפני שעברה לידי "כתר".
בקיץ 99' הוא נזרק מהפועל ע"י קשטן (וכמוהו גם שחקן בית אהוב אחר, אבי אזולאי) ותחתיו הובא אילן בכר.
אמנם הוא עבר למכבי אבל זה עשה פחות רעש כי זה לא ששחקן עזב מיוזמתו את הפועל כדי לשחק במכבי, אלא נזרק. וגם כשהיה נגד מכבי וכבש שער ניצחון נגד מכבי חיפה, הוא התראיין אחרי המשחק ואמר שהוא מקדיש את השער לאוהדי הפועל והוא שמח שהוא עוזר להפועל במאבקי האליפות שלה נגד חיפה. בכך הוא מחק את עצמו בקרית שלום.
עונה אחרי זה הוא היה חלק מהפרוייקט היוקרתי התורן, הפעם של גד זאבי ואלי גוטמן בבית'ר, שנגמר בקול ענות חלושה. למעשה מאז הוא הלך ודעך. (אני חושב שהוא נתן עוד עונה בבני יהודה).

מזכיר את יואב זיפת.
שחקן כלום שעשה ים כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
צ'ארלי, עטר עשה איזה סיבוב בליגה הצרפתית, לא ?

אגב, מישהו יודע מה הסיבה הרשמית (והלא רשמית) לכך שפליקס שוחרר ב99 ?
אבא שלי למשל טוען שזה בגלל שהוא נתן לתקשורת משפט מתנשא מאוד על כך שהוא ימשיך לככב ולהוביל את הקבוצה, ושקשטן לא אהב את זה

עטר? לא שזכור לי. בנין כן יצא לצרפת לכמה שנים. עטר דווקא נבחן באיטליה וקיבל הצעה לחתום אבל העדיף לחזור ל"חברים שלי בחוף דדו"...
קשטן רצה את בכר. הוא רצה אותו עוד כשאימן בבית'ר ב-99' וכשבא להפועל "הביא איתו" מבית'ר את אנטבי וקנה את בכר מהרצליה. קשטן כנראה לא החזיק יותר מדי מפליקס וכאמור העדיף אחר על פניו בלי קשר.
במאמר מוסגר, האופי והדיבורים של פליקס כמו גם הכוח שלו במועדון ככוכב וכקפטן ושחקן בית, היו לצנינים עבור קשטן שרצה להראות מי הבוס החדש בוולפסון.
יש שיגידו שתאומים, איש הפירסום והבעלים, נתן יד לדבר כי לא רצה ש"הפועל החדשה" שלו תזוהה עם פליקס ואכן מאותה עונה ועד קיץ 2006 שמעון גרשון, ולא בכדי, היה הקפטן וה"פנים החדשות" שלנו.

בדיעבד, שניהם צדקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 15:55 
סנוקר פיקדילי כתב:
אתמול ראיתי הפועל חיפה - בני יהודה מעונת 95/96
וראיתי את חלפון במדי הפועל חיפה, ושתי תהיות עלו לי לראש:

פליקס חלפון - מה לעזאזל הוא עשה שם , איך הוא הגיע לשם ולמה עזב ? ואני לתומי חשבתי שעוד עונת 99/00 הוא שיחק בהפועל ת"א כל הקריירה
ראובן עטר - ממש לא קשור, ואולי יש פה איזה חיפאי שיענה: איך שחקן ששיחק בהפועל חיפה והיה שם גם קפטן(יריבה עירונית), בית"ר ירושלים, הפועל פ"ת נתניה (וסיים שם את הקריירה) וגיחה קצרה בגולה, נחשב סמל במכבי חיפה? (ואין מקום להשוות עם יוסי אצלנו, כי יוסי ממש לא סמל) יש להם חסך בשחקני עבר להתגאות בהם או משהו בסיגנון ?

פליקס שיחק אצלנו עונה אחת(גרנט אימן אז) ועזב.
המקרה של ראובן עטר הוא בהחלט מקרה הוזי. שיחק אצלנו 2 קדנציות ובראשונה עזב את מכבי חיפה של 93-94 הגדולה לטובת הפועל חיפה והסף של רובי ז"ל ועדיין נחשב לסמל ירוק בעיני העילגים מג'. מקרה הזוי שקורה רק אצל קהל ללא זהות אמיתית. קהל הצלחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:26 
Charlie כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

אבא שלי למשל טוען שזה בגלל שהוא נתן לתקשורת משפט מתנשא מאוד על כך שהוא ימשיך לככב ולהוביל את הקבוצה, ושקשטן לא אהב את זה

עטר? לא שזכור לי. בנין כן יצא לצרפת לכמה שנים. עטר דווקא נבחן באיטליה וקיבל הצעה לחתום אבל העדיף לחזור ל"חברים שלי בחוף דדו"...
קשטן רצה את בכר. הוא רצה אותו עוד כשאימן בבית'ר ב-99' וכשבא להפועל "הביא איתו" מבית'ר את אנטבי וקנה את בכר מהרצליה. קשטן כנראה לא החזיק יותר מדי מפליקס וכאמור העדיף אחר על פניו בלי קשר.
במאמר מוסגר, האופי והדיבורים של פליקס כמו גם הכוח שלו במועדון ככוכב וכקפטן ושחקן בית, היו לצנינים עבור קשטן שרצה להראות מי הבוס החדש ב וולפסון .
יש שיגידו שתאומים, איש הפירסום והבעלים, נתן יד לדבר כי לא רצה ש"הפועל החדשה" שלו תזוהה עם פליקס ואכן מאותה עונה ועד קיץ 2006 שמעון גרשון, ולא בכדי, היה הקפטן וה"פנים החדשות" שלנו.

בדיעבד, שניהם צדקו.

איזה וולפסון? עדיין לא נבנה אז. אתה מתכוון לבעל הבית בבלומפילד, רק בלומפילד אז. :ROSE:
בגדול הציעו לפליקס ב-99 איזה חוזה חרטא לפרוטוקל של עונה אחת, הוא רצה ל3 עונות ולא נתנו לו, אז הוא הועזב. זה היה בדיוק אחרי הגביע הראשון של הפועל אחרי דורות, והוא בכל ראיון אז הצטלם עם הגביע ואמר שעד המוות הוא בהפועל, והחלום שלו זה להיות חבר הנהלה לכשיפרוש וכו'...
העזיבה הראשונה שלו של הפועל היתה בקיץ 93 (כשרביבו הגיע), הוא בדיוק עבר פציעה קשה (נדמה לי שבר ת'רגל או משהו), ואני חושב שגם הוא לא הסתדר עם סיני (לא דבר נדיר בקבוצה באותה התקופה), אז הוא נשלח להתאושש לעונה בראשון שבדיוק עלו (לימים הוא חזר לשחק שם בליגה השלישית, בדיוק כשהוא שוחרר מהכלא), ומשם הוא עבר לשנתיים לגלאקטיקוס של רובי שפירא בהפועל חיפה, ובקיץ 96 הוא חזר להפועל בעונה (97/6) שתוכננה לריצה למעלה, אבל בפועל נגמרה כמעט בירידה ובפיטורי סיני סוף סוף. גם במהלך העונה הזאת הוא כמעט עזב את הפועל כי הוא לא הסתדר עם סיני, אבל עז קשטן הגיע לחצי עונה והתעקש להשאיר אותו (כמה סמלי...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:46 
פליקס אחרי (או לפני?) הפועל חיפה גם שיחק בעירוני ראשל"צ.
הוא שיחק גם בהפועל חיפה, בני יהודה, מכבי ובית"ר.

הקיצר, 6 קבוצות (ועוד ב- 2 ויש היגידו 3 מהקבוצות השנואות עלינו) , אבל כן... הוא שחקן שהיה סמל בהפועל.
גם אבי אזולאי, אולי השחקן הלוחם ואחד הסמלים (בעיניי) של הפועל בשנות ה- 90, הגיע בשלהי הקריירה לבית שאן.

זה הכדורגל חברים, סמלים בסופו של יום הם בני אדם עם משפחה שצריכים להביא פרנסה הביתה. מה לעשות?
אנשים כמו ימון גרשון לא יהיו סמלים כי הם עזבו בשביל הכסף הגדול ולא בגלל שדרוג מקצועי וכו'.

בעיניי וואליד באדיר זה הדבר הכי קרוב שיש לסמל בהפועל מאז אבי אזולאי, גם אם הגיע בסוף הקריירה.
וגם יגאל מבחינתי הוא סמל (אבל זה רק אני... ).

לגבי עטר,
כמו פליקס, הוא סמל למרות ששיחק במכבי חיפה, הפועל חיפה, בית"ר, כפ"ס ונתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 13:13 
משה סיני
יעקוב הילל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
לחמן כתב:

הקיצר, 6 קבוצות (ועוד ב- 2 ויש היגידו 3 מהקבוצות השנואות עלינו) , אבל כן... הוא שחקן שהיה סמל בהפועל.
גם אבי אזולאי, אולי השחקן הלוחם ואחד הסמלים (בעיניי) של הפועל בשנות ה- 90, הגיע בשלהי הקריירה לבית שאן.

זה הכדורגל חברים, סמלים בסופו של יום הם בני אדם עם משפחה שצריכים להביא פרנסה הביתה. מה לעשות?
אנשים כמו ימון גרשון לא יהיו סמלים כי הם עזבו בשביל הכסף הגדול ולא בגלל שדרוג מקצועי וכו'.

בעיניי וואליד באדיר זה הדבר הכי קרוב שיש לסמל בהפועל מאז אבי אזולאי, גם אם הגיע בסוף הקריירה.

לגבי עטר,

מה ההבדל בין עטר לבין גרשון?
שניהם עזבו את הקבוצה ליריבה השנואה בשביל הכסף הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
Charlie כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

במאמר מוסגר, האופי והדיבורים של פליקס כמו גם הכוח שלו במועדון ככוכב וכקפטן ושחקן בית, היו לצנינים עבור קשטן שרצה להראות מי הבוס החדש ב וולפסון .

בדיעבד, שניהם צדקו.

איזה וולפסון? עדיין לא נבנה אז. אתה מתכוון לבעל הבית בבלומפילד, רק בלומפילד אז. :ROSE:
בגדול הציעו לפליקס ב-99 איזה חוזה חרטא לפרוטוקל של עונה אחת, הוא רצה ל3 עונות ולא נתנו לו, אז הוא הועזב. זה היה בדיוק אחרי הגביע הראשון של הפועל אחרי דורות, והוא בכל ראיון אז הצטלם עם הגביע ואמר שעד המוות הוא בהפועל, והחלום שלו זה להיות חבר הנהלה לכשיפרוש וכו'...
העזיבה הראשונה שלו של הפועל היתה בקיץ 93 (כשרביבו הגיע), הוא בדיוק עבר פציעה קשה (נדמה לי שבר ת'רגל או משהו), ואני חושב שגם הוא לא הסתדר עם סיני (לא דבר נדיר בקבוצה באותה התקופה), אז הוא נשלח להתאושש לעונה בראשון שבדיוק עלו (לימים הוא חזר לשחק שם בליגה השלישית, בדיוק כשהוא שוחרר מהכלא), ומשם הוא עבר לשנתיים לגלאקטיקוס של רובי שפירא בהפועל חיפה, ובקיץ 96 הוא חזר להפועל בעונה (97/6) שתוכננה לריצה למעלה, אבל בפועל נגמרה כמעט בירידה ובפיטורי סיני סוף סוף. גם במהלך העונה הזאת הוא כמעט עזב את הפועל כי הוא לא הסתדר עם סיני, אבל עז קשטן הגיע לחצי עונה והתעקש להשאיר אותו (כמה סמלי...)

בלומפילד כמובן. ההרגל כותב "וולפסון" באופן כמעט עצמאי. היום בכלל יש לכתוב "חודורוב".
נדמה לי שבאותה העת שהחזירו את פליקס להפועל, החזירו גם את שלום תקווה מאירופה לישראל והביאו אותו להפועל, לא?! היתה אווירה של "הנה אנחנו חוזרים" וכולם זוכרים את ההפסד בבית שאן שגרם לחלקנו לחשוב ששוב נשחק בטמרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
לחמן כתב:

לגבי עטר,

ההבדל הוא בקהל - שמעון גרשון לנצח ייזכר כבוגד בתולדות הימים של מועדון הפועל ת"א. המסורת הזו והסיפורים עליו יעברו בשער 7 מאב לבנו, עד שכמו שילדים כותבים פה היום על איזה שחקנים גדולים היו טיש או שייע או חודורוב, כך יספרו בעוד 40 שנה על שמעון גרשון באותה נשימה עם יהודה איש קריות...

הקהל החיפאי? נו, אפשר לראות את הקופים של יציע ג' כל שבוע (גם אתמול נגד אשדוד) מניפים את תמונותיו של האליל עטר ודורשים את מינויו למאמן במקום אלישע. וזה לא מאתמול תרתי משמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 17:55 
red in blood כתב:
לחמן כתב:

לגבי עטר,

עטר בדומה לשימון, מזיז לי את האשך הימני.
בנינו, גם פליקס לא אהוב עליי כ"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 14 ינואר 2012, 20:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 23:48 
סנוקר פיקדילי כתב:
אגב, לא הכי קשור בעולם,
אבל פעם קראתי באיזה כתבה שבחיפה של אמצע שנות ה90' המאבק היה בין ראובן "הערס" עטר מהכרמל לבין אייל "ילד טוב קיבוץ דגניה" ברקוביץ'
ונזכרתי שמישהו כתב כאן שעטר היה בכלא על כך שהוא הכה זקנה בריב על חנייה בחניון

אז בעצם הדימוי האמיתי של עטר שהוא סתם ערס מהשכונה ?

עטר מטירת הכרמל הנקראת טירה. מקום מסריח.
ברקוביץ' משכונת דניה ולא קיבוץ דגניה. זה המקום הכי יקר בחיפה. בזמנו לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
:TRO:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 14 ינואר 2012, 20:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
אגב, לא הכי קשור בעולם,
אבל פעם קראתי באיזה כתבה שבחיפה של אמצע שנות ה90' המאבק היה בין ראובן "הערס" עטר מהכרמל לבין אייל "ילד טוב קיבוץ דגניה" ברקוביץ'
ונזכרתי שמישהו כתב כאן שעטר היה בכלא על כך שהוא הכה זקנה בריב על חנייה בחניון

אז בעצם הדימוי האמיתי של עטר שהוא סתם ערס מהשכונה ?

נראה לי שהדימוי של עטר זה אלימות כלפי זקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
טירה מה קשור ? זאת לא עיר של ערבים ?
יענו עצם זה שעטר יגור שם זה שווה ערך שמישהו יהודי יגור בכפר-קאסם/כפר קנא/סכנין/ הבנתם ת'נקודה בקיצור...

ולגבי ברקוביץ' משום מה הייתי בטוח שהוא בעברו היה קיבוצניק...

טירה - עיר ערבית בין כפר סבא לנתניה
טירת הכרמל (המכונה טירה) - עיר יהודית בכניסה הדרומית לחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: