יש פה כמה תגובות פשוט הזויות. יש מצוי ויש רצוי.
במסגרת המצוי, לא חושב שיש טעם להחתים יותר מ-4 שחקני התקפה טובים ומגן שמאלי מחליף. אחרת התקציב שיוקצה לכל שחקן לא יאפשר להביא שחקנים טובים בעמדות החשובות.
הולכים להיות לא מעט שחקני התקפה פנויים שלא יהיה להם מקום בבית"ר, חיפה, מכבי וב"ש. מוגרבי (חייב להגיע, אולי רק ב"ש/נתניה יפריעו כי בחיפה, מכבי ובית"ר הוא לא ישחק), עזרא, גאדיר, שלומי אזולאי מסכנין, בן בסט. מבין אלה הפועל תצטרך לשים את היד על 3 וזה לא בשמיים. שלושה כאלה, בתוספת ספורי, דמארי וזר בחלק הקידמי, עם ברשצקי כגיבוי זה חלק קידמי שהוא עולם אחר ממה שהיה לנו בשנה האחרונה.
מזיקרי לדעתי יצליחו להשתחרר כי זוכרים לו עוד את העונה שעברה ואין לו שכר בשמיים. גם לינקו אפשר יהיה למצוא קבוצה ואין שום סיבה להחזיק שוער מחליף בשכר שלו, בטח כשדודי אלון עשה עונה שלמה כשוער ראשון של קבוצת צמרת בליגה הלאומית (לפחות מבחינת מספר הנקודות שהיו אמורים להיות לה). את גנדה הייתי מוכר (אני לא חושב שנראה ממנו משהו בשנה-שנתיים הקרובות. אולי אחרי זה כן, אבל אז הוא כבר יסיים חוזה. יש לו לדעתי שוק ואפשר יהיה לקבל עליו כמה מאות אלפי דולרים) ואת עאבד הייתי מנסה לשחרר עם מינימום השתתפות בשכר (אין סיכוי שיימצאו לו קבוצה שתשלם לו הכל). אם גוטליב לא מחדש חוזה גם אותו הייתי מוכר ומחתים זר במקומו. נקווה שכפר סבא יעלו ליגה ואז גם מרז כהן נצליח להיפטר.
שוערים: רובי ודודי אלון.
הגנה: פרחאת, כהן, גוטליב (או בלם זר אם הוא לא מחדש חוזה), דגני, ירין פרץ, רז שלמה, פירסמן, מגבו/מגן מחליף אחר.
מרכז שדה: לקס, אליאס, בואטנג, קלאודמיר.
חלק קידמי: ברשצקי, ספורי, דמארי, מוגרבי, גאדיר, עזרא/בן בסט, זר (הלוואי מנזאלה).
סגל כזה לטעמי לא משהו שהוא לא בר השגה (גם בהינתן שיהיה בלומפילד בשנה הבאה מתישהו), וזה סגל שיכול לרוץ חזק מאוד.
|