תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "השפיץ של הנעל"
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 21:24 
נו נו.
אז לכל המוחים משבוע שעבר, השבוע כן קיבלנו יתרון שלא היה ממש בסמוך לתחילת המשחק.
אבל מישהו הרגיש שזה היה 11 על 10 מחצית וחצי ? כי אני לא.
הדבר היחידי שטעות שיפוט כזאת גורמת זה שהשופט יורד למחצית הוא מקבל טלפון קטן ומאז הוא רק מחכה להזדמנות להחזיר.
מזל גדול על התיקו הזה שגם הוא הגיע מהמצב היחידי שהפועל יכולה להבקיע - כשכולם עומדים ולא זזים. גם ככה כל התחתית מנצחת אז זה באמת לא שווה שום דבר.
הכותרת המקורית של האשכול הזה היתה "אלדוד", אבל אז נזכרתי שיש פה עוד כמה משתמשים, אומנם לא רבים, אבל יש בהחלט כאלה שאין לי שום הסבר אחר לניתוח שלהם את המשחקים של הפועל חוץ משימוש קבוע בפטריות הזייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: "השפיץ של הנעל"
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
אשכול ה"רק אם" הרשמי ע"ש אל דוד

רק אם לא היו שורקים נגדנו פנדל
רק אם אבו עביד לא היה מורחק
רק אם המאמן היה עושה חילוף בחצי
רק אם הרוש לא היה נפצע
רק אם היה לנו חלוץ

בלה בלה בלה. קבוצה שהיא כלום ושום דבר. מאמן שכבר חודשיים בקבוצה ואנחנו רק הולכים אחורה, רוטציות הזויות ושיבוצים קבועים עוד יותר הזויים. אין לו מושג קלוש מה הוא עושה ורק בזכות מזל אנחנו לא מתחת לקו האדום.
לא יודע מה האפשרויות הכלכליות של כבירי אבל נדרש כאן שינוי רציני בינואר לפני שאנחנו מוצאים את עצמנו בסרט המשך לסרט הפולחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
המצב נראה מאוד קשה. השחקנים טיפשים מידי ואין שם דמות שתתן להם את הפליק שאולי יתן להם לפחות יותר מוטיבציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אוי, יש בה בעיה קשה בהסקת מסקנות.
אף אחד לא אמר שרק אם נקבל מתנות ננצח, אלא שבלי מתנות אין סיכוי.
אבל פתחת אשכול והכל, אז פרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 22:46 
אנשים לא כתבו פה שבוע שעבר שהפועל סבבה וזה הכל עניין של מזל ורק אם ככה ורק אם ככה אז אנחנו אחלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 22:47 
לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
נתחיל מהסוף.

מתחילת השנה טענתי ועוד רבים אחרים שחסר חלוץ, אני עדין עומד על כך שזאת הבעיה המרכזית שלנו
(למרות שכנראה באמת הצלחנו לשבור את השיא של חוסר חוכמה בקבוצה אחת), אז כן חסר השפיץ של הנעל, והכפפה על היד (חלוץ ושוער). אני מאמין שאם קבוצות ידעו שאנחנו מסוגלים להבקיע יפחדו לתקוף אותנו תוך כדי "הפקרת" ההגנה, אני מאמין שאם ההגנה תדע שאנחנו מסוגלים לנצח משחקים מההתקפה ירדו להם מהרגלים שקי הבטון כי הם לא יהיו הדרך היחידה להשיג נקודות. אני מאמין שאם לקבוצה יהיה שוער שנותן נק' ומשנה מומנטום (כמו זה של ק"ש בשבוע שעבר) אז הקבוצה לא תכנס ללחץ כאשר הקבוצה השנייה תוקפת ומשחק ההתקפה ישתפר.

נמשיך לנושא האשכול (וברור לי שאני בדעת מיעוט),
א. לא הייתה מתנה, נכון שהשחקן שלנו הוסיף תאטרליות מוגזמת ומפגרת, אבל אין ספק שהשחקן של נתניה נגע בו עם היד מאחורה כשהוא השחקן האחרון, על טמטום משלמים, ומבחינתי האדום מוצדק.
ב. היה פנדל, נכון שרוב הפעמים לא ישרקו על זה אבל שופט שמחפש להחזיר ונותנים לו מתנה ליד יחזיר, וכמו שאמרתי על טפשות משלמים.
ג. היה פנדל שהגיע להפועל שלא נשרק.
ד. האדום לאיאד, טיפשות כבר אמרתי? בתחילת המשחק הוא שרק לעבירה על מהלך דומה שהביא לאדום, אז אתה לא אחרון אבל עבירה מאחורה זה צהוב, וצהוב שני מוצדק מהבחינה הזאת.
אז בעניין המתנות לא זכינו לאף אחת כזה ואף נגזל ממנו פנדל.

עכשיו מה רצית להגיד שאנחנו לא נראים כמו קבוצה? צודק, המשחק הם באמת עשו טובה שהם רצו, אני ממש רוצה שיפרסמו את הק"מ שכל אחד עשה, אין מצב שמישהו מהם רץ מעל ל 8 ק"מ.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 26 דצמבר 2015, 23:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
אוחיון רץ היום 23 ק"מ.
רק שתדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 23:53 
The defense rests, your honor.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי.
מבחינתך חוקת המשחק מאפשרת
א. לשחקן הגנה לגעת עם יד מושטת לאחור בכדור בתוך הרחבה.
ב. לשחקן הגנה לדחוף שחקן התקפה שרץ עם כדור לעבר השער מאחור.
ג. לשחקן הגנה לחבק שחקן התקפה בתוך ה 16.
ד. כל התשובות הנכונות.

בין החושבים כמותך תוגרל חוקת המשחק.

נ.ב. לך אני אשלח אותה בכל מקרה כדי ליצור בסיס לדיונים עתידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 09:08 
אם אתה חושב שהיה פאול על בומבה ושהצהוב השני של עביד זה פאול חבל על הויכוח, פשוט אין בסיס לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
נתחיל מהסוף.

מתחילת השנה טענתי ועוד רבים אחרים שחסר חלוץ, אני עדין עומד על כך שזאת הבעיה המרכזית שלנו
(למרות שכנראה באמת הצלחנו לשבור את השיא של חוסר חוכמה בקבוצה אחת), אז כן חסר השפיץ של הנעל, והכפפה על היד (חלוץ ושוער). אני מאמין שאם קבוצות ידעו שאנחנו מסוגלים להבקיע יפחדו לתקוף אותנו תוך כדי "הפקרת" ההגנה, אני מאמין שאם ההגנה תדע שאנחנו מסוגלים לנצח משחקים מההתקפה ירדו להם מהרגלים שקי הבטון כי הם לא יהיו הדרך היחידה להשיג נקודות. אני מאמין שאם לקבוצה יהיה שוער שנותן נק' ומשנה מומנטום (כמו זה של ק"ש בשבוע שעבר) אז הקבוצה לא תכנס ללחץ כאשר הקבוצה השנייה תוקפת ומשחק ההתקפה ישתפר.

נמשיך לנושא האשכול (וברור לי שאני בדעת מיעוט),
א. לא הייתה מתנה, נכון שהשחקן שלנו הוסיף תאטרליות מוגזמת ומפגרת, אבל אין ספק שהשחקן של נתניה נגע בו עם היד מאחורה כשהוא השחקן האחרון, על טמטום משלמים, ומבחינתי האדום מוצדק.
ב. היה פנדל, נכון שרוב הפעמים לא ישרקו על זה אבל שופט שמחפש להחזיר ונותנים לו מתנה ליד יחזיר, וכמו שאמרתי על טפשות משלמים.
ג. היה פנדל שהגיע להפועל שלא נשרק.
ד. האדום לאיאד, טיפשות כבר אמרתי? בתחילת המשחק הוא שרק לעבירה על מהלך דומה שהביא לאדום, אז אתה לא אחרון אבל עבירה מאחורה זה צהוב, וצהוב שני מוצדק מהבחינה הזאת.
אז בעניין המתנות לא זכינו לאף אחת כזה ואף נגזל ממנו פנדל.

עכשיו מה רצית להגיד שאנחנו לא נראים כמו קבוצה? צודק, המשחק הם באמת עשו טובה שהם רצו, אני ממש רוצה שיפרסמו את הק"מ שכל אחד עשה, אין מצב שמישהו מהם רץ מעל ל 8 ק"מ.

לפי מקבץ ההיסקים הלוגיים בהודעה הזאת, בכל משחק כדורגל צריכים להיות תשעה פנדלים, שישה אדומים ו-20 כרטיסים צהובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל יכול להיות שאתה צודק לפי החוק היבש.
כן הפנדל לזכות נתניה היה מאוד גבולי אבל לא דבר מנותק מהמציאות וככה בעצם כל השריקות. דווקא את הדבק הודאי היחיד הוא לא שרק.

אבל זה לא אומר שהשריקות שכן מנותקות מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 15:18 
el dudernio כתב:
יובל יכול להיות שאתה צודק לפי החוק היבש.
כן הפנדל לזכות נתניה היה מאוד גבולי אבל לא דבר מנותק מהמציאות וככה בעצם כל השריקות. דווקא את הדבק הודאי היחיד הוא לא שרק.

אבל זה לא אומר שהשריקות שכן מנותקות מהמציאות.

האדום של נתניה היה מנותק מהמציאות. גם אם היתה עבירה (ועל זה אפשר להתווכח כי היתה דחיפה עם היד), זה בוודאות לא אדום, כי הוא לא מנע מצב ודאי לשער. ספק אם בומבה היה מגיע בכלל לכדור וגם אם כן, הוא היה בצד, בטח לא אחד על אחד מול השיעור.
הפנדל לנתניה זו בדיחה עצובה. השחקן הרגיש את היד של אבו עביד ונפל. השופט פשוט חיפש לשרוק. כמו שכתבו לך פה, אפשר לשרוק 10 פנדלים כאלה כל משחק. אז אם זה פנדל, הוא טעה כנראה ב-9 מקרים אחרים.
על יחזקאל פנדל ודאי.
האדום לאבו עביד - עוד בדיחה עצובה. אם זה צהוב, כל פאול הוא צהוב. הוא עשה עליו עבירה. אולי. עם היד מאחור. שחקן של נתניה (סמיליאניץ' לדעתי) עשה שני פאולים הרבה יותר חמורים ולא קיבל צהוב. פשוט שופט שבמקום לשפוט, חיפש להחזיר לנתניה כל המשחק (וזה לא בכיינות על שדופקים אותנו, פשוט סימפטום שנמצא אצל רב השופטים בליגה הזו).
אם שופט לא אחיד, אז הוא משנה את חוקי המשחק של עצמו. ברור שיש שופט קפדן יותר וקפדן פחות. הולך עם ההגנה, הולך עם ההתקפה. את זה אני מוכן לקבל. אבל שלאותו שופט, באותו משחק, אין כיוון והוא פשוט מחליט החלטות שרירותיות, זה מנותק מההגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 15:22 
זה יותר חמור, כולם ידעו מה תהיה השריקה הבאה שלו. גם ביציע של הפועל וגם בזה של נתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 15:27 
19 כתב:
זה יותר חמור, כולם ידעו מה תהיה השריקה הבאה שלו. גם ביציע של הפועל וגם בזה של נתניה.

וזה גם אחרי שכל המשחק עד האדום שלנו הוא נתן להם את כל, אבל את כ-ל, השריקות הקטנות שקיימות במשחק, כי הוא הרגיש שהוא צריך להחזיר להם.
כל נפילה של שחקן נתניה הייתה שריקה. הוציא להפועל צהובים בלי סוף על שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 15:31 
בשנייה שהוא נתן להם אדום היה ברור לכולם ביציע מה הולך להיות. אני בטוח שאם זה היה הפוך הוא היה מחפש להחזיר לנו.
יש אנשים שפשוט אין להם אופי מספיק חזק בשביל לשפוט כדורגל. בדיחה אחת גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
בשנייה שהוא נתן להם אדום היה ברור לכולם ביציע מה הולך להיות. אני בטוח שאם זה היה הפוך הוא היה מחפש להחזיר לנו.
יש אנשים שפשוט אין להם אופי מספיק חזק בשביל לשפוט כדורגל. בדיחה אחת גדולה.

אם זה היה הפוך, הוא היה ממשיך לשרוק נגדנו כדי להראות שהוא לא מחפש להחזיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: