ofer23 כתב:
כרטיס ב 50 ש״ח זה בסדר גמור וזה מחיר הגון לכל בני המשפחה.
אם כבר מעוניינים להקל על העלויות על ילדים קטנים, אז אני מבטיח לכם שההורים שלהם שלקחו אותם למשחק נגד רמת-השרון היו מעדיפים מחירים זולים יותר במזנון. אתמול (בשער 13) במשך כל המשחק ההורים קנו עוד ועוד לילדיהם הקטנים.
וזה מצב דומה לביקור בקולנוע או בפסטיגלים: סך עלויות המזון והמשקאות למשפחה עם ילדים קטנים גבוהות לפעמים מסך עלות הכרטיסים.
בשורה התחתונה: הורה שלוקח את הילד שלו למשחק יודע מראש שההוצאה לא תסתכם במחיר הכרטיס ולכן לדעתי 50 ש״ח לעומת 30 ש״ח זה לא מה שיגרום לו להימנע מלבוא למשחק .
ולגבי כמות הצופים אתמול: בשער 13 הבחנתי בלא מעט מנויים שלא הגיעו אתמול לבלומפילד ובידיעות-אחרונות רשום שהיו אתמול 10,000 צופים ולכן אם מוסיפים את המנויים שלא באו , ייתכן ומדובר בכמעט 11,000 צופים וזו כמות מכובדת ביותר בנסיבות הקיימות.
לא יודע ולא שמעתי על שער 13 ככה שאין לי מה להגיד. רק שמוזר מאוד איך כל פעם נגמרים הכרטיסים לשער 8 שבעצם שליש מהשער ריק!! מישהו גם רשם לשער 2 נגמרו הכרטיסים שזה בכלל הזוי. 10 אלף זה יפה מאוד אבל זה היה משחק פוטנציאלי למלא את בלומפילד בקלות!
בקשר למזנון - מסכים איתך במיליון אחוז!!! שכחתי מזה בכלל מפני שאת כמות הפעמים שקניתי משם משהו אי פעם אפשר לספור על כף יד של מיקי מאוס.
אשכרה מנצלים את ה"מונופול" שיש שם. אם אני לא טועה אפילו את הכוסות של הקולה הקטינו וזה נראה משהו כמו כוס של 100 מ"ל ובסכום דימיוני של 10 שקלים!! בעצם על בקבוק קולה אחד {ליטר וחצי} שעולה להם 7 שקל ואני מגזים הם מכניסים מאיתנו 150!!! וגם אם הכוס קצת יותר גדולה אז 100 שקל!
קשה לי להאשים ילדים קטנים שקונים שתייה,ארטיק וכו', אבל זה כ"כ עצוב, ורק חרם של כל אוהדי הקבוצות יכול להפסיק את הביזיון הזה אחת ולתמיד.
הדבר כמובן לא ישנה את דעתי על מחירי הכרטיסים שגבוהים , זה פשוט לא סותר אחד את השני.