תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 12/6 [אשכול דיונים]
הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 23:53 
להפועל אין זמן להמר עכשיו אולי אינוגבה זה לא ויני אבל הוא מספיק טוב להפועל של השנים הקרובות ,אני לא רוצה לחשוב מה יהיה אם ניפול עם שוער שנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
איינגובה הוא לא אניימה 2 ולא מדגדג אותו. סתם שוער ליגה רגיל שבמקרה מגיע מאותה מדינה ושיחק באותה קבוצה. מבחינת יכולת נטו, הוא לא הראה שום דבר יוצא דופן, וספציפית נגדנו כל פעם היו לו כל הזמן משחקים מביכים עם טעויות קריטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 23:59 
יובל כתב:
איינגובה הוא לא אניימה 2 ולא מדגדג אותו. סתם שוער ליגה רגיל שבמקרה מגיע מאותה מדינה ושיחק באותה קבוצה. מבחינת יכולת נטו, הוא לא הראה שום דבר יוצא דופן, וספציפית נגדנו כל פעם היו לו כל הזמן משחקים מביכים עם טעויות קריטיות.

כנראה שאני עיוור לא נורא על טעם וריח אין מה להתווכח

נ.ב : לא שאני תופס מזה יותר מידי אבל הוא נבחר לשוער העונה לפני אניימה :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
ישראל היום

קשטן מתחיל

היום יחל דרור קשטן לעבוד בצורה רשמית בהפועל ת"א לאחר שייפגש עם הבעלים אלי טביב ונציגו דורון אוסידון. על הפרק חתימה על החוזה וסגירת הרשימה הסופית של שחקני החיזוק לעונה הבאה. בסביבת טביב טוענים שבכך מועבר מסר למוני הראל כי "כדאי לו לוותר על כל היומרות המשפטיות ולתת לקשטן ולטביב לעבוד בשקט .
שבוע חדש - נקווה לבשורות טובות

:hapoel:

טלקיסקי נקווה שיהיה מחר עוד יום אופטימי
ככה זה אנחנו אפשר לסגור את הדיונים להיום
לילה טוב לכולנו
שמחר יהיה באמת בשורות טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
יובל כתב:

ואלירן עטר היה שחקן הסיבוב העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
סימרוטיץ כתב:
יובל כתב:

ואלירן עטר היה שחקן הסיבוב העונה...

תכלס הביא עונה מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 02:16 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
יובל כתב:

הוא שיחק בבני יהודה 4 עונות. כמעט כל המשחקים מבין אלה שראיתי אותו משחק היו נגדנו.
07/08, סיבוב שלישי (ניצחנו 3:2) - יציאה רעה בשער השני והשמטה סטייל דוידוביץ' בשער השלישי.
רבע גמר הגביע (ניצחנו 2:0) - הוא סופג שני שערים שהיה יכול לקחת (פאביו ג'וניור מקצה הרחבה וטלקיסקי בבעיטה חופשית לפינה שלו).
08/09, סיבוב שלישי (ניצחנו 2:1) - בן לוז בועט מחוץ לרחבה, הכדור עובר ליד איינוגבה שהודף לשער.
09/10, סיבוב שני (ניצחנו 4:0) - ידין בועט מ-25 מטר ואיינוגבה הודף לשער (לא טעות נוראית אבל זה שער שאניימה בחיים לא סופג), זהבי מרים כדור חופשי ואיינוגבה מכניס אותו לשער.
סיבוב שלישי - דה רידר בועט מקצה הרחבה והכדור מחליק לו בין הידיים.
גמר גביע - הכשלה מטומטמת של שכטר.
10/11, סיבוב שלישי - משמיט את הבעיטה של זהבי ומנצח לנו את המשחק.

אלה בערך חצי מהמשחקים שלו נגדנו ובכולם הוא עשה שגיאות קריטיות שעלו לקבוצה שלו בהפסד. גם בשאר המשחקים שלו נגדנו לא זכורה לי הופעה יוצאת דופן, כמו ההצגות שאניימה נתן נגדנו במשחקים שלו במדי בני יהודה.

אני לא רוצה להראות כאילו יש לי מטרה אישית נגד איינוגבה. יכול להיות שאני טועה, שזה מדגם לא מייצג, שהוא שוער טוב בסך הכל. אם הוא יבוא להפועל, מבחינתי כל זה נמחק, אני שונא שגומרים שחקנים לפני שנתנו להם צ'אנס בקבוצה ואני אשמח להתבדות כמו כל אוהד אחר. אבל זה מכעיס שאוהדים מעדיפים את השוער הבא שלנו על פי אמונות טפלות, של שוער ניגרי שמגיע מבני יהודה, במקום להסתכל על היכולות שלו ושל האופציות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 04:08 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים עדיף להביא שחקן טוב, אך לא טוב מדי. אחר-כך הוא ישחק באירופה ויתבע את ההנהלה שלנו.
אינוגבה מתאים לנו בדיוק עכשיו, למרות שהשאראנוב הזה נשמע די מבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: