סימרוטיץ כתב:
יובל כתב:
איינגובה הוא לא אניימה 2 ולא מדגדג אותו. סתם שוער ליגה רגיל שבמקרה מגיע מאותה מדינה ושיחק באותה קבוצה. מבחינת יכולת נטו, הוא לא הראה שום דבר יוצא דופן, וספציפית נגדנו כל פעם היו לו כל הזמן משחקים מביכים עם טעויות קריטיות.
כנראה שאני עיוור לא נורא על טעם וריח אין מה להתווכח
נ.ב : לא שאני תופס מזה יותר מידי אבל הוא נבחר לשוער העונה לפני אניימה

הוא שיחק בבני יהודה 4 עונות. כמעט כל המשחקים מבין אלה שראיתי אותו משחק היו נגדנו.
07/08, סיבוב שלישי (ניצחנו 3:2) - יציאה רעה בשער השני והשמטה סטייל דוידוביץ' בשער השלישי.
רבע גמר הגביע (ניצחנו 2:0) - הוא סופג שני שערים שהיה יכול לקחת (פאביו ג'וניור מקצה הרחבה וטלקיסקי בבעיטה חופשית לפינה שלו).
08/09, סיבוב שלישי (ניצחנו 2:1) - בן לוז בועט מחוץ לרחבה, הכדור עובר ליד איינוגבה שהודף לשער.
09/10, סיבוב שני (ניצחנו 4:0) - ידין בועט מ-25 מטר ואיינוגבה הודף לשער (לא טעות נוראית אבל זה שער שאניימה בחיים לא סופג), זהבי מרים כדור חופשי ואיינוגבה מכניס אותו לשער.
סיבוב שלישי - דה רידר בועט מקצה הרחבה והכדור מחליק לו בין הידיים.
גמר גביע - הכשלה מטומטמת של שכטר.
10/11, סיבוב שלישי - משמיט את הבעיטה של זהבי ומנצח לנו את המשחק.
אלה בערך חצי מהמשחקים שלו נגדנו ובכולם הוא עשה שגיאות קריטיות שעלו לקבוצה שלו בהפסד. גם בשאר המשחקים שלו נגדנו לא זכורה לי הופעה יוצאת דופן, כמו ההצגות שאניימה נתן נגדנו במשחקים שלו במדי בני יהודה.
אני לא רוצה להראות כאילו יש לי מטרה אישית נגד איינוגבה. יכול להיות שאני טועה, שזה מדגם לא מייצג, שהוא שוער טוב בסך הכל. אם הוא יבוא להפועל, מבחינתי כל זה נמחק, אני שונא שגומרים שחקנים לפני שנתנו להם צ'אנס בקבוצה ואני אשמח להתבדות כמו כל אוהד אחר. אבל זה מכעיס שאוהדים מעדיפים את השוער הבא שלנו על פי אמונות טפלות, של שוער ניגרי שמגיע מבני יהודה, במקום להסתכל על היכולות שלו ושל האופציות האחרות.