redrony כתב:
Adom Bdam כתב:
עזבו את הפער. גם אם מכבי חיפה תפסיד 0:5 לקריית שמונה, תפסיד 0:5 לנתניה וגם אם היינו מנצחים 0:1 היום , ו0:2 שבוע הבא,ביכולת הזאת לא נזכה באליפות.
זה לא משנה הפער , שנה שעברה הייתה לנו קבוצה טובה , שהקיזוז לא יטעה אותכם,אנחנו כנארה ננצח את מכבי חיפה,אבל נפסיד במשחקים אחרים.
לפחות שיהיה לנו קבוצות גדולות בגביע,הלוואי שנעבור את בית"ר ונקבל בחצי גמר את חיפה,כי רק מול קבוצות גדולות אנחנו יודעים לשחק.
כתבת כל כך נכון, חוץ מהמשפט ההזוי "אנחנו כנראה ננצח את מכבי חיפה". למה ואיך בדיוק?
הפועל היום לא קבוצה יותר טובה ממכבי חיפה. זו קבוצה אחרת לגמרי מהקבוצה שלפני חודש. בלי רוח, בלי חיים, איטית, שבלונית. משחק או שניים, נגד בית"ר וסכנין עוד נתנו קרדיט, שמדובר במשחקים פחות טובים. זה נגמר. 5 משחקים הפועל משחקים רע ואני באמת לא רואה איך הם יוצאים מזה.
העונה שעברה וחלק מהעונה הזאת יצרו איזה אשליה שהכל בסוף יסתדר. לא משנה איך נשחק, איזה בלגאן יש בקבוצה, מה קורה עם הבעלים, המאמן עם התקף לב, בסוף אנחנו מנצחים.
השיא של זה היה נגד חיפה, שגם במשחק בינוני שלנו הבסנו אותם.
מאז אנחנו נראים כמו כלום וגם לא קורים ניסים.
אני מקווה שהמשחק היום זה סטירה שתעיר את השחקנים למרות שעם כל האווירה שי שבקבוצה אני לא רואה איך זה קורה.