אכזבה היום,
נכון קיים פער בין שתי הקבוצות ,אבל אנחנו לא יכולנו להעביר מסירה אחת נורמאלית,במיוחד במחצית הראשונה,
מזל שאריק ינקו היה בשער ,אחר היינו סופגים עוד 3,4 שערים במחצית הראשונה.
סה"כ מדובר בקבוצת נוער שמרבית שחקניה עלו מהנערים,
אני מקווה שאתבדה ,אבל ישנם מס' שחקנים שאני ממש לא מבין איך הם לובשים את החולצה האדומה,פשוט ובמלוא הזהירות אין להם מושג,
החל מהמגן הימני (זה שעד לאחרונה היה נועל נעליים צהובות) ,שני המגינים השמאליים עדיין קשה לי לעמוד על קנקנם ,אבל זה לא זה,
הבלם-רוביק נלחם והכל ,אבל מעבר למגבלה הפיזית(נמוך קומה) הוא גם מוגבל מקצועית,הקשר (מס' 12 )שמו דור נדמה לי(לא סעדון)-לאמבין מה הוא עושה על המגרש.
יש לנו מספר שחקנים עם פוטנציאל ולא רעים :גל מייו,כפיר איזנשטיין,ג'קי נתן,שון מלכה,עדן שרם,צ'יקו ,גילי גילקרוב,עלי (החלוץ מחיפה) שכנראה צריך מאמן נורמלי שיגרום להם ליצור משחק שוטף שידאג לאיזשהוא סדר במשחק,מה שלא היה.אני הייתי מעדיף מאמן עם שעור קומה ודמות ,במקום הנוכחי (מה דעתכם על שייע ? האם יכול להתאים ).
נכון שהמטרה היא ליצור שחקנים לבוגרים וכד' ,אבל כמו שהנוער שלנו נראה השנה ובעיקר במחזורים האחרונים ,יש מצב שזה לא יקרה.
כוון שזו עונתו הראשונה של זלצר ומדובר בקבוצת נוער חדשה-אני כולי תקווה שאתבדה ונראה שנה הבאה קבוצה אחרת לחלוטין,מגובשת וסוף סוף עם כדורגל ברמה נורמאלית.