תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 1/8 גמר גביע המדינה לנוער-דרבי תל-אביבי בשבת ב-12.00בחודורוב
הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 13:43 
אני לא מכיר את רוב השחקנים, אבל אין להם מושג, כקבוצה, מה הם עושים על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 13:47 
הבנתי שיש הבדל בשנתונים בין מכבי והפועל זה נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 13:57 
קל להאשים את המאמן.
שהבעלים של הקבוצה יתחילו להשקיע במחלקות הנוער נראה גם תוצאות. העיקר אחרי הם יבואו בדרישות וספינים למה לא מתבססים על שחקני נוער.

יש שם שלט: "מועדון הפועל תל אביב בכדורגל - הרבה יותר מכדורגל" או משהו בסגנון. כאן בידיוק הבעיה מתחילה. הגיע הזמן שיבינו במחלקות הנוער שקודם צריך להיות קבוצת כדורגל ורק אז את כל הדברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
אני לא מכיר את רוב השחקנים, אבל אין להם מושג, כקבוצה, מה הם עושים על המגרש.

לעומת הסדר של הבוגרים זה מאד בולט לעין !
אולי אדון אבוקסיס ,אם הוא מאמן כל כך גדול , ירד ללמד אותם קצת טקטיקה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 14:01 
אין הווה אין עתיד, נס שהצלחנו להוציא מהפח אשפה את נאתכו זהבי וסהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 14:02 
Royi כתב:

יש שם שלט: "מועדון הפועל תל אביב בכדורגל - הרבה יותר מכדורגל" או משהו בסגנון. כאן בידיוק הבעיה מתחילה. הגיע הזמן שיבינו במחלקות הנוער שקודם צריך להיות קבוצת כדורגל ורק אז את כל הדברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 14:07 
ההבדלים בין מכבי להפועל בנוער גדולים כמעט כמו ההבדל בין הפועל כרגע לבין מכבי בבוגרים לא היה נעים לראות את הדרבי הזה ולא רק בגלל התוצאה אלא גם די בגלל הדרך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
שמעו באנגליה למשל למרות השיטה שונה ( יש ליגת נוער עד גיל 18 ואז ליגת מילואים ! )
אם תציצו בלינק המצורף תגלו שהקבוצות הבכירות באנגליה לא מדורגות שם גבוה מדי . . http://www.premierleague.com/page/YouthATable
ניתן לדפדף בין האיזורים משמאל למעלה . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
הם כמעט גומרים בפורום שלהם על הדרבי. ואני מציע עסקה כזאת:
אתם תנצחו מהיום בכל הדרבים כדורגל בנוער,נערים, ילדים, בכל הדרבים בכדורסל בוגרים, נוער, נערים, ילדים(מה שבעצם קורה עכשיו), ואנחנו ננצח רק בקטגוריית הדרבי כדורגל בוגרים(מה שבעצם קורה עכשיו). איך? :LAGUH!:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אתם תנצחו מהיום בכל הדרבים כדורגל בנוער,נערים, ילדים, בכל הדרבים בכדורסל בוגרים, נוער, נערים, ילדים(מה שבעצם קורה עכשיו), ואנחנו ננצח רק בקטגוריית הדרבי כדורגל בוגרים(מה שבעצם קורה עכשיו). איך? :LAGUH!:

יש שם חיילים שהתגייסו והשתחררו אחרי 3 שנים שלא ידעו מה זה ניצחון בדרבי, הם שמעו רק מסיפורים על העבר הרחוק, אפשר להבין אותם.
אני במקומם מקים במות וחוגג כאילו זה לפחות תיקו בדרבי בוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
ואם כבר מדברים על התנהלות נכונה, חמד קיבל השבוע הצעה לחתום על חוזה ל4 שנים בחיפה.
אצלנו מחכים עד השניה האחרונה והכל מורט עצבים.
מדהים שאנחנו נמצאים איפה שאנחנו עם החוסר הנהלה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 16:00 
Officer Barbrady כתב:

חוץ מאותו משחק של ה-15.5, אין שום משחק שניצחון בו משתווה לאושר של ניצחון בדרבי כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 17:14 
מה אתם מתרגשים?
האליפות האחרונה של הנוער היתה כשפליקס חלפון (!!!) היה שם :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 20:46 
תפקידה של קבוצת הנוער לגדל שחקנים לקבוצה הבוגרת. לא תארים, ולא דרבים, ולא שום דבר אחר. והייתי כותב את זה גם אם הנוער של הפועל היה מנצח היום 4:0 ולוקח דאבל כל שנה.
כרגע בבוגרים של הפועל יש לא מעט שחקני בית. ובשנה שעברה, לא מעט שחקני בית הביאו דאבל. אין לי טענות בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 21:37 
בדיוק. כבר התלוננו פה הרבה על הנוער ואני כותב את זה כל פעם מחדש - התפקיד של הקבוצת נוער זה להעלות שחקנים לבוגרים ולא לזכות בתארים.

מה שכן צריך לעשות זה להכניס בכל קבוצות הנוער בכל הגילאים את שיטת המשחק של הבוגרים עם דגש על כל הפרטים הקטנים (משחק מסירות, תנועה בלי כדור, צמצום שטחים ולחץ על היריבה).
ככה זה עובד בברצלונה, כל הקבוצות שם משחקות את ה4-3-3 של הבוגרת בלי שום קשר למשחק ולסגל השחקנים. אח"כ שחקנים שעולים לבוגרת מכירים את השיטה בצורה עיוורת ויותר קל להם להשתלב.

חוץ מזה לא יזיק מערך סקאוטינג שיקלוט שחקנים טובים. עם כמה שאפשר להשקיע במתקנים, באימוני כושר וטקטיקה ומאמנים בכירים (לא שזה המצב), בסופו של דבר צריך שחקנים טובים. התפקיד של כל מערכת הנוער זה לתת להם הכוונה ובניה נכונה, אבל אי אפשר לקחת ילד בן 15 וללמד אותו כשרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אני גמרתי 3 פעמים הערב,ההם עדיין גומרים שם? :D

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 23:14 
אכזבה היום,
נכון קיים פער בין שתי הקבוצות ,אבל אנחנו לא יכולנו להעביר מסירה אחת נורמאלית,במיוחד במחצית הראשונה,
מזל שאריק ינקו היה בשער ,אחר היינו סופגים עוד 3,4 שערים במחצית הראשונה.
סה"כ מדובר בקבוצת נוער שמרבית שחקניה עלו מהנערים,
אני מקווה שאתבדה ,אבל ישנם מס' שחקנים שאני ממש לא מבין איך הם לובשים את החולצה האדומה,פשוט ובמלוא הזהירות אין להם מושג,
החל מהמגן הימני (זה שעד לאחרונה היה נועל נעליים צהובות) ,שני המגינים השמאליים עדיין קשה לי לעמוד על קנקנם ,אבל זה לא זה,
הבלם-רוביק נלחם והכל ,אבל מעבר למגבלה הפיזית(נמוך קומה) הוא גם מוגבל מקצועית,הקשר (מס' 12 )שמו דור נדמה לי(לא סעדון)-לאמבין מה הוא עושה על המגרש.
יש לנו מספר שחקנים עם פוטנציאל ולא רעים :גל מייו,כפיר איזנשטיין,ג'קי נתן,שון מלכה,עדן שרם,צ'יקו ,גילי גילקרוב,עלי (החלוץ מחיפה) שכנראה צריך מאמן נורמלי שיגרום להם ליצור משחק שוטף שידאג לאיזשהוא סדר במשחק,מה שלא היה.אני הייתי מעדיף מאמן עם שעור קומה ודמות ,במקום הנוכחי (מה דעתכם על שייע ? האם יכול להתאים ).
נכון שהמטרה היא ליצור שחקנים לבוגרים וכד' ,אבל כמו שהנוער שלנו נראה השנה ובעיקר במחזורים האחרונים ,יש מצב שזה לא יקרה.
כוון שזו עונתו הראשונה של זלצר ומדובר בקבוצת נוער חדשה-אני כולי תקווה שאתבדה ונראה שנה הבאה קבוצה אחרת לחלוטין,מגובשת וסוף סוף עם כדורגל ברמה נורמאלית.
:hapoel:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
שני דברים.

קודם כל זו קבוצה עצובה. אם בגיל הזה שחקנים באים למשחק כאילו זו מטלה כבדה ולא הדבר שהם הכי נהנים לעשות בחיים אז יש כשלון ענק של המערכת.

דבר שני המאמן, לא מכיר אותו ולא יודע מה הרקורד שלו ועד כמה הוא אשם במחסור ביסודות של כל השחקנים. אבל ראיתי את הראיון איתו לפני המשחק . מי שבתשובה לשאלה "לאיזה מאמן אתה רוצה להתחפש" עונה "מאמן מנצח" לא יכול לאמן קבוצה תחרותית. אם זו הגישה שהוא משדר לקבוצה אין פלא שהם נראים ככה על המגרש. למה שהשחקנים יאמינו בעצמם אם המאמן שלהם לא מאמין בעצמו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 11:53 
יכול להיות שיש במכבי שנתון הרבה יותר מוכשר, אבל אחרי שצפיתי בחלקים מהמשחק, אני מרגיש שיש פה כשלון מקצועי גם ביחס לחומר הקיים.

קודם כל - יש בסגל הזה שחקני נבחרות ושחקנים שבנערים כן זכו בתארים, מול אותו שנתון של מכבי ת"א. אז יכול להיות שלחלק מהשחקנים המעבר לנוער היה קשה, אבל גם במכבי אמור להיות קושי דומה.

מעבר לכך, מכבי לא ניצחה רק בגלל כשרון עדיף. מכבי הייתה הרבה יותר מאורגנת ושיטתית, גם בסגירה ההגנתית, וגם בהנעת הכדור. הנוער שלנו בקשוי הצליח להחזיק בכדור, והנעת הכדור בהגנה הייתה קטסטרופה. מכבי לחצה את החלק האחורי שלנו ורוב הזמן זה הסתיים בהעפת הכדור לכיוון עדן שרם.

בניגוד לשחר שקטל פה את אייזנשטיים על חוסר פיזיות, ההרגשה שלי הייתה שבכלל אי אפשר לשפוט את אייזנשטיין כי הוא לא נוגע בכדור, וגם בפעמים הבודדות שהוא נגע בכדור, לא היו לא כמעט אופציות. יכול להיות שאייזנשטיין שחקן מצויין ויכול להיות שלא, אבל הוא צריך מסביבו קבוצה שיש עם מי לשחק בה. קבוצה שמסוגלת להרוויח את הכדור ולשמור עליו, קבוצה שיש בה תיאום הגנתי והתקפי. זה לא קיים בכלל במשחק של הפועל.

אושוב, התחושה העיקרית הייתה שהקבוצה לא מאומנת ולא מיומנת, וזו בעיה שקשורה מאד למאמן ולצורת העבודה שלו. אני לא יודע איך אבי פיטוסי כמאמן, אבל עד כמה שידוע לי, העובדה היא שאין לו קריירת אימון עשירה מדי, בטח שלא במחלקות נוער. מאד יכול להיות שהוא לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 11:57 
כמו שמכבי בבוגרים מוכחים , מאמן הוא כמעט הכול.
נשאלת השאלה מי זה הפיטוסי הזה ( חוץ משחק עבר בראשון לציון הגדולה) ולמה לכל הרוחות הוא המאמן נוער שלנו?
ואם כבר מביאים מישהו שהוא לא איזה דמות אימון אגדית , למה לכל הרוחות שהוא לא יהיה שחקן עבר אדום שיכול לפחות להסביר לשחקני הנוער שלנו על מה זה להיות שחקן בהפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 12:05 
במכבי חיפה בדרך כלל מביאים שחקני עבר של הקבוצה (רוני לוי, איתי מרדכי) וזה עובד מעולה, שלא נדבר על כך שהם מבשילים כמאמנים לעתיד עבור הקבוצה הבוגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 12:08 
redead כתב:
נשאלת השאלה מי זה הפיטוסי הזה ( חוץ משחק עבר בראשון לציון הגדולה) ולמה לכל הרוחות הוא המאמן נוער שלנו?
ואם כבר מביאים מישהו שהוא לא איזה דמות אימון אגדית , למה לכל הרוחות שהוא לא יהיה שחקן עבר אדום שיכול לפחות להסביר לשחקני הנוער שלנו על מה זה להיות שחקן בהפועל ת"א.

לא מעניין אותי אם זה שחקן עבר אדום או לא. זה בונוס. מעניין שיהיה איש מקצוע משכמו ומעלה. חרוץ, יסודי, כריזמטי. כזה שיכול לפתח דור עתיד של שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 12:14 
נועם שחם כתב:
redead כתב:

לא מעניין אותי אם זה שחקן עבר אדום או לא. זה בונוס. מעניין שיהיה איש מקצוע משכמו ומעלה. חרוץ, יסודי, כריזמטי. כזה שיכול לפתח דור עתיד של שחקנים.

לא תמיד אתה יכול למצוא מישהו כזה שיסכים לבוא לאמן את הפועל ת"א נוער.
אפילו ברצלונה נתנה נתנה לפפ את הנוער שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 12:17 
למה במקום ה0 שלא היה נאה לו לבוא לשחק בהפועל,לא מחתימים את יאנקה?או אפילו גילי שממש תפור לאמן את הנוער שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
למה במקום ה0 שלא היה נאה לו לבוא לשחק בהפועל,לא מחתימים את יאנקה?או אפילו גילי שממש תפור לאמן את הנוער שלנו.

אחרי הקטע עם הספונסר הקודםאני לא רואה את גילי חוזר לאמן כל עוד 2 הנבלות בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 12:38 
nati כתב:

ממה שהבנתי, בזמנו הציעו ליאנקה לעבוד במח' הנוער באחת הקבוצות -לא בקבוצת הנוער.
הסכום שהוצע לו עבור המשרה היה כ-2000 ש"ח.
לבוא 4,5 ימים בשבוע פלוס משחק בשבת ולא מדבר על כל התעסוקה וההכנות מסביב-
בשביל סכום כזה גם אני ואתה לא היינו מגיעים להפועל -עם כל האהבה.
אין לי מושג מה המשכורת והתנאים של מאמן הנוער היום ולמאמן בכלל במחלקת הנוער,אבל אם הדוגמה שהבאתי היא אכן נכונה ,אזיי אפשר להבין את מצבנו.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 15:34 
tadmored כתב:
nati כתב:

אין לי מושג מה המשכורת והתנאים של מאמן הנוער היום ולמאמן בכלל במחלקת הנוער,אבל אם הדוגמה שהבאתי היא אכן נכונה ,אזיי אפשר להבין את מצבנו.

אין מצב שזה מה שהציעו לו כדי לאמן קבוצה. שכר של מאמן ילדים זה סדר גודל של 3,500-4,000 ש"ח במינימום, ובנוער משלמים כפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 15:35 
redead כתב:
נועם שחם כתב:
redead כתב:

לא תמיד אתה יכול למצוא מישהו כזה שיסכים לבוא לאמן את הפועל ת"א נוער.
אפילו ברצלונה נתנה נתנה לפפ את הנוער שלה.

אם יש שחקן עבר שמסוגל לאמן כמו פפ, אז שישלמו לו גם 10,000$ לחודש.

ומה זאת אומרת "לא תמיד את ה מסוגל למצוא.."? איזו סיבה יש למאמן נוער רציני ומקצועי לסרב לאמן בהפועל ת"א? רק אם מציעים שכר נמוך מאד ביחס למקומות אחרים. אחרת אין שום סיבה לסרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 18:25 
נועם שחם כתב:
tadmored כתב:
nati כתב:

אין מצב שזה מה שהציעו לו כדי לאמן קבוצה. שכר של מאמן ילדים זה סדר גודל של 3,500-4,000 ש"ח במינימום, ובנוער משלמים כפול.

לא יודע, אני שמעתי שקצרה צוטט מתרברב על כך שהוא גבר גבר, כי הוא מביא מאמני נוער להפועל ב-2,500 שקל לחודש.
אגב, ההפסד המביש הזה לנוער של שמכבי רק מעמיד את הדרבי הטוטו ההוא, עם אותם השחקנים של הפועל, באור עוד יותר מדהים, שהבוגרים של מכבי בהרכב החזק של ה-120 מיליון סחט מהם תיקו בתוספת הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: