תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 02:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ב"ש
הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 20:01 
Shacham כתב:

ציטוט:
כשאמרת שאוהדי נתניה תומכים במכירתו של חן עזרא (איזה אוהדים? ילדים שאתה פוגש בהפסקות בית הספר?) בזמן שהם הוציאו הודעה לתקשורת והביעו את התנגדותם למעברו?

אמרתי שאוהדי נתניה אומרים שחן עזרא שחקן הרבה פחות טוב מאז הפציעה שלו, ושעלה לו השתן לראש מאז שמחשיבים אותו כישרון אדיר. אנשים שהולכים לכל משחק של נתניה, יודעים יותר טוב ממני וממך, או שאני טועה?

אתה לא רק חולה נפש, אתה גם סנילי.
קח ציטוט.

Shacham כתב:
ציטוט:

פורסם בכל מקום אפשרי שעמותת אוהדי מכבי נתניה זועמת ומתנגדת למכירת חן עזרא (הוציאו הודעה לתקשורת).
אל תיתן לעובדות להפריע לך...
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1787616

כמו שכבר ציינתי יצא לי להכיר אוהדי נתניה, כאלה עם מנוי שבאים למשחקים באופן קבוע. הם, וגם את זה ציינתי כבר, מעדיפים את שבחון על עזרא. לא ראיתי את ה"פורסם בכל מקום אפשרי" וכנראה שזה לא באמת פורסם ככה, אני מתעדכן בחדשות בone וידיעות אחרונות, לא ראיתי את זה באף אחד מהם.

כרגיל שיחקת אותה מטומטם.
למישהו נורמלי מספיק לינק אחד, אתה צריך עוד כמה.
קח.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4022250,00.html

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=173621&Bz=7

ציטוט:
סטטיסטיקה קובעת כמה שחקן טוב? אתה רציני? הסטטיסטיקה של אביחי ידין הייתה נורא בינונית שנה שעברה, אז הוא חרא שחקן? איזה הודעה לתקשורת הבאת לי? ועד מה שזכור לי, זה היה אתה שהבאתי לו רשימה של 30 שחקנים ונתפס לשחקן שלו מנשה, אז אל תאשים אותי בזה שאני "נתפס למילה אחת". צבוע :PUKE:

1) הודעה לתקשורת הבאתי לך בסעיף הקודם. לא מצפה ממך להבין את זה.
2) איפה כתבתי שהסטטיסטיקה קובעת? אתה מנסה להכניס לי מילים לפה? ראיתי הרבה משחקים של בני יהודה העונה ועל סמך זה אמרתי לך שאי-אפשר להגדיר את העונה שלו שם כ'הצלחה'. תבדוק שוב מי הכניס ראשון את נושא הסטטיסטיקה (עפת על סטטיסטיקה שגויה). כשכתבתי לך "עובדות לפרצוף (סטטיסטיקה)", הכוונה שלי היתה שדרך אותה סטטיסטיקה כן אפשר להוכיח שאותו שחקן הוא לא שחקן הרכב (ולפי אותה סטטיסטיקה אותו שחקן לא פתח בשליש מהמשחקים). רק איתך צריך לרדת לפרטים הקטנים. הבנת הנקרא שלך שואפת לאפס.
3) חצי מהשחקנים שציינת, כולל שלו מנשה, לא שווים תגובה. אחרים לא היו באותה עמדה. תזכיר לי מי היה שם. שריקי? שניר גואטה? בחייאתכ.

ציטוט:
לא הבנתי מה הקשר לוואן עכשיו, אני באמת תוהה אם אתה משחק אותה מטומטם או שאתה באמת כזה.

כתבת שאתה מתעדכן בוואן ובידיעות, הלא הכן? השתמע מדבריך שמה שלא מפורסם שם (לינקים מוואלה אתה לא סופר), לא באמת קיים (ע"ע הודעה לתקשורת של אוהדי נתניה בנושא מכירתו של חן עזרא. אה, סליחה, זה פורסם גם שם, רק שאתה לא ראית).

ציטוט:
לא הבאת לי אף סטטיסטיקה מאתר ההתאחדות, פשוט תיקנת אותי ואמרתי שהסטטיסטיקה כוללת גם גביע הטוטו, ומהתחלה אמרתי שראיתי משחקים של שלו מנשה בנתניה בעונה לפני זה, זה אתה שהעלית את הסטטיסטיקה, כאילו שזאתי של חן עזרא הייתה מדהימה.

תיקנתי אותך על סמך סטטיסטיקה מאתר ההתאחדות. מה יהיה? אפילו את זה קשה לך להבין? (הסטטיסטיקה בוואן כוללת את כל המפעלים: ליגה, גביע, מוקדמות הליגה האירופית, ומשחקים בגביע השוקו מול הפועל ר"ג והנוער של מכבי פ"ת).

ציטוט:
ציטוט:
או כשקבעת שהוא שחקן הרכב בבני יהודה ואחרי שהתברר לך שהוא לא פתח בשליש מהמשחקים הפכת את זה למשחק באופן קבוע?
עוד פעם אתה משקר? אחרי שהראית לי שהסטטיסטיקה לא נכונה לא התווכחתי. עוד פעם, תאשים את ONE, אני ראיתי 20 משחקים, בגלל שגם כששחקן עולה מהספסל הם מחשיבים את זה משחק).

את זה היית צריך לדעת לפני שבנית תיאוריות על סמך אותה סטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

כרגיל שיחקת אותה מטומטם.
למישהו נורמלי מספיק לינק אחד, אתה צריך עוד כמה.
קח.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4022250,00.html

http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 73621&Bz=7

עדיין, מה הקשר? לא מבין איפה הסתירה שאתה מחפש פה. אמרתי שאוהדים של נתניה, שאני מכיר, יותר מאחד, מעדיפים למכור את עזרא תמורת שבחון ועוד 300 אלף דולר. מה אכפת לי אם ארגון של אוהדי נתניה מעדיף להשאיר אותו? ועוד כשבידיעות אחרונות ובאתרים שונים פורסם שהם פנו לשבחון שיבוא אליהם תמורת שבחון, אז יש 2 צדדים לסיפור הזה.

אגב, רק שיחקתי אותה מטומטם? איזה מחמאות רצות פה, קודם אמרת שאני מטומטם, לא משחק אותה.

ציטוט:
1) הודעה לתקשורת הבאתי לך בסעיף הקודם. לא מצפה ממך להבין את זה.

בא לך להתנשא? תהנה.

ציטוט:
2) איפה כתבתי שהסטטיסטיקה קובעת? אתה מנסה להכניס לי מילים לפה? ראיתי הרבה משחקים של בני יהודה העונה ועל סמך זה אמרתי לך שאי-אפשר להגדיר את העונה שלו שם כ'הצלחה'. תבדוק שוב מי הכניס ראשון את נושא הסטטיסטיקה (עפת על סטטיסטיקה שגויה). כשכתבתי לך "עובדות לפרצוף (סטטיסטיקה)", הכוונה שלי היתה שדרך אותה סטטיסטיקה כן אפשר להוכיח שאותו שחקן הוא לא שחקן הרכב (ולפי אותה סטטיסטיקה אותו שחקן לא פתח בשליש מהמשחקים). רק איתך צריך לרדת לפרטים הקטנים. הבנת הנקרא שלך שואפת לאפס.

אתה זה שטוען שאם סטטיסטיקה לא טובה אז שחקן לא טוב. גם אני לא אמרתי שהעונה שלו שם היא הצלחה ענקית, יותר ייחסתי לו שנתיים מעולות בנתניה(לא משנה איך תהפוך את זה, גם בסטטיסטיקה וגם במגרש) וגם במכבי הרצליה לפני כמה שנים הוא היה נחשב שחקן טוב מאוד, לדעתי כבש נגדנו אפילו.

ציטוט:

כתבת שאתה מתעדכן בוואן ובידיעות, הלא הכן? השתמע מדבריך שמה שלא מפורסם שם (לינקים מוואלה אתה לא סופר), לא באמת קיים (ע"ע הודעה לתקשורת של אוהדי נתניה בנושא מכירתו של חן עזרא. אה, סליחה, זה פורסם גם שם, רק שאתה לא ראית).

לא, טענת שאני מציג רק צד אחד של הסיפור, אז אמרתי שזה לא שאני מחסיר פרטים לפי מה שנוח לי, פשוט אני מתעדכן ב2 מקורות שלא ציינו את מה שאתה אמרת. אתה רמזת כל הודעה שם בערך שאני משקר, אם זה על סטטיסטיקה או על התקשורת. לפי מה? אלוהים יודע. אין לי מה להתווכח איתך בכלל אם מה שלא נוח לך בדברים שלי הופך אותי לשקרן.

ציטוט:

תיקנתי אותך על סמך סטטיסטיקה מאתר ההתאחדות. מה יהיה? אפילו את זה קשה לך להבין? (הסטטיסטיקה בוואן כוללת את כל המפעלים: ליגה, גביע, מוקדמות הליגה האירופית, ומשחקים בגביע השוקו מול הפועל ר"ג והנוער של מכבי פ"ת).

לא זוכר שהבאת לי סטטיסטיקה מהאתר של ההתאחדות, זה לא משנה בכלל, אחרי שתיקנת אותי הסכמתי ולא המשכתי להתווכח. חאלס לחפש איפה שאין יא יצור מעיק.

ציטוט:

את זה היית צריך לדעת לפני שבנית תיאוריות על סמך אותה סטטיסטיקה.

לדעת מה? שהסטטיסטיקה בוואן שיקרית? מה עוד שלא "בניתי תיאוריות" על סמך סטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 20:58 
חפש למישהו אחר ללופים שלך. מרגע זה אני מתעלם ממך. אולי הפיגור שלך יגרום לך להתפגר מבלי שאשלח לעברך מנות של מציאות נוראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
הם אחלה של קבוצה...נפלו ליום רע שלהם וליום טוב של הפועל...וגרמו לנו להנות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: