ציטוט:
עדיין, מה הקשר? לא מבין איפה הסתירה שאתה מחפש פה. אמרתי שאוהדים של נתניה, שאני מכיר, יותר מאחד, מעדיפים למכור את עזרא תמורת שבחון ועוד 300 אלף דולר. מה אכפת לי אם ארגון של אוהדי נתניה מעדיף להשאיר אותו? ועוד כשבידיעות אחרונות ובאתרים שונים פורסם שהם פנו לשבחון שיבוא אליהם תמורת שבחון, אז יש 2 צדדים לסיפור הזה.
אגב, רק שיחקתי אותה מטומטם? איזה מחמאות רצות פה, קודם אמרת שאני מטומטם, לא משחק אותה.
ציטוט:
1) הודעה לתקשורת הבאתי לך בסעיף הקודם. לא מצפה ממך להבין את זה.
בא לך להתנשא? תהנה.
ציטוט:
2) איפה כתבתי שהסטטיסטיקה קובעת? אתה מנסה להכניס לי מילים לפה? ראיתי הרבה משחקים של בני יהודה העונה ועל סמך זה אמרתי לך שאי-אפשר להגדיר את העונה שלו שם כ'הצלחה'. תבדוק שוב מי הכניס ראשון את נושא הסטטיסטיקה (עפת על סטטיסטיקה שגויה). כשכתבתי לך "עובדות לפרצוף (סטטיסטיקה)", הכוונה שלי היתה שדרך אותה סטטיסטיקה כן אפשר להוכיח שאותו שחקן הוא לא שחקן הרכב (ולפי אותה סטטיסטיקה אותו שחקן לא פתח בשליש מהמשחקים). רק איתך צריך לרדת לפרטים הקטנים. הבנת הנקרא שלך שואפת לאפס.
אתה זה שטוען שאם סטטיסטיקה לא טובה אז שחקן לא טוב. גם אני לא אמרתי שהעונה שלו שם היא הצלחה ענקית, יותר ייחסתי לו שנתיים מעולות בנתניה(לא משנה איך תהפוך את זה, גם בסטטיסטיקה וגם במגרש) וגם במכבי הרצליה לפני כמה שנים הוא היה נחשב שחקן טוב מאוד, לדעתי כבש נגדנו אפילו.
ציטוט:
כתבת שאתה מתעדכן בוואן ובידיעות, הלא הכן? השתמע מדבריך שמה שלא מפורסם שם (לינקים מוואלה אתה לא סופר), לא באמת קיים (ע"ע הודעה לתקשורת של אוהדי נתניה בנושא מכירתו של חן עזרא. אה, סליחה, זה פורסם גם שם, רק שאתה לא ראית).
לא, טענת שאני מציג רק צד אחד של הסיפור, אז אמרתי שזה לא שאני מחסיר פרטים לפי מה שנוח לי, פשוט אני מתעדכן ב2 מקורות שלא ציינו את מה שאתה אמרת. אתה רמזת כל הודעה שם בערך שאני משקר, אם זה על סטטיסטיקה או על התקשורת. לפי מה? אלוהים יודע. אין לי מה להתווכח איתך בכלל אם מה שלא נוח לך בדברים שלי הופך אותי לשקרן.
ציטוט:
תיקנתי אותך על סמך סטטיסטיקה מאתר ההתאחדות. מה יהיה? אפילו את זה קשה לך להבין? (הסטטיסטיקה בוואן כוללת את כל המפעלים: ליגה, גביע, מוקדמות הליגה האירופית, ומשחקים בגביע השוקו מול הפועל ר"ג והנוער של מכבי פ"ת).
לא זוכר שהבאת לי סטטיסטיקה מהאתר של ההתאחדות, זה לא משנה בכלל, אחרי שתיקנת אותי הסכמתי ולא המשכתי להתווכח. חאלס לחפש איפה שאין יא יצור מעיק.
ציטוט:
את זה היית צריך לדעת לפני שבנית תיאוריות על סמך אותה סטטיסטיקה.
לדעת מה? שהסטטיסטיקה בוואן שיקרית? מה עוד שלא "בניתי תיאוריות" על סמך סטטיסטיקה.