תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 05:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנדיונדו
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:51 
נועם שחם כתב:
נראים רע, נכון. הענין הוא שבשלב הזה של העונה, בנסיבות הנוכחיות, היית נראה רע גם אם יוהאן קרויף היה על הקווים. שחררו.

אז אמרת. להוכיח אחרת הרי אי אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:55 
אני מאוד סבלני וחושב שיש לחכות לפחות עוד חודשיים כדי לראות תוצאות. הבעיה היא שלא רואים אפילו טיפה ממה שהוא הבטיח: הוא אמר שהוא דוגל בשיטה של דייגו סימאונה ובמשמעת טקטית. בפועל, השחקנים לא אכלו את הדשא ולא נראה איזשהו מבנה טקטי מיוחד שהוא מביא מחו"ל. בנוסף, על אף שמספרים שהאימונים ברמה ואינטנסיביות גבוהה, השחקנים נפלו מהרגליים בדקה ה-70 וזה לא מובן לי.
אם אני יוצא עודד ממשהו במשחק, זה ממשחקי הצירופים של השחקנים בחלק ההתקפי, שהראו שיש פוטנציאל ויכולת גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:57 
redrony כתב:
נחש סולידי כתב:
לשחק על תוצאה החל מהמחצית השנייה כשכל החלק ההגנתי שלך משחק משחק ליגה ראשון ביחד ועוד בטדי זה יותר מלגטימי. עדיף שהקבוצה תוציא נקודה באצטדיון קשה(גם בימים שהיינו שתי רמות מעל בית"ר קיבלנו שם בראש), תצבור נסיון ושהחלק האחורי שלך יתחבר מאשר ללכת על הרפתקאות בחלק ההתקפי, לחשוף את ההגנה החדשה שלך למתפרצות וכנראה להפסיד.

הצורת משחק שלו סיכנה את התוצאה. לא הפסדת כי היה לך מזל וכי בית"ר לא היו חדים. להחזיק את הכדור ולעשות לחץ זה לא לחשוף את ההגנה, ההיפך זו ההגנה האמיתית

לפרוס את השחקנים שלך, גם אם זה לצורך מתפרצות, לאורך המגרש מסכן אותך פי כמה מאשר להשאיר אותם במקומות שלהם. הטקטיקה הזו מצמצמת את האחוזים שהקבוצה תעשה טעויות.
החלק הכי חשוב במשחק הזה הוא שלא ספגנו לראשונה העונה לאחר שבכל משחקי ההכנה ספגנו. תיאום בהגנה ובקישור, פי כמה וכמה שמדובר בקבוצה חדשה לגמרי, חשוב הרבה יותר ממשחק התקפה מסודר. אני מקווה ומאמין שההתקפה תשתפר המחזורים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 11:03 
נחש סולידי כתב:
redrony כתב:
נחש סולידי כתב:
לשחק על תוצאה החל מהמחצית השנייה כשכל החלק ההגנתי שלך משחק משחק ליגה ראשון ביחד ועוד בטדי זה יותר מלגטימי. עדיף שהקבוצה תוציא נקודה באצטדיון קשה(גם בימים שהיינו שתי רמות מעל בית"ר קיבלנו שם בראש), תצבור נסיון ושהחלק האחורי שלך יתחבר מאשר ללכת על הרפתקאות בחלק ההתקפי, לחשוף את ההגנה החדשה שלך למתפרצות וכנראה להפסיד.

הצורת משחק שלו סיכנה את התוצאה. לא הפסדת כי היה לך מזל וכי בית"ר לא היו חדים. להחזיק את הכדור ולעשות לחץ זה לא לחשוף את ההגנה, ההיפך זו ההגנה האמיתית

לפרוס את השחקנים שלך, גם אם זה לצורך מתפרצות, לאורך המגרש מסכן אותך פי כמה מאשר להשאיר אותם במקומות שלהם. הטקטיקה הזו מצמצמת את האחוזים שהקבוצה תעשה טעויות.
החלק הכי חשוב במשחק הזה הוא שלא ספגנו לראשונה העונה לאחר שבכל משחקי ההכנה ספגנו. תיאום בהגנה ובקישור, פי כמה וכמה שמדובר בקבוצה חדשה לגמרי, חשוב הרבה יותר ממשחק התקפה מסודר. אני מקווה ומאמין שההתקפה תשתפר המחזורים הקרובים.

"לפרוס את השחקנים שלך", זה איזה מין שיטת משחק חדשה?
תחזיק בכדור, תגרום לקבוצה השניה ללכת אחורה, ככה תקטין את הסיכוי שלך לקבל גול. לך לעונת השרוכים תראה איך קבוצה איך משחקת בשביל לא לספוג. איזה תיאום ראית בהגנה ובקישור בחצי השני?
ראית קבוצה מבוהלת שמתקיפה עם שניים ורבע שחקנים ומאבדת כל כדור אחרי מסירה אחת.
וראית מולה קבוצה שלמזלך היא בינונית מינוס כמו בית"ר שנתת לה להשתלט על המגרש לגמרי, בסוף גם כמעט חטפת גול.
חצי ראשון, שהפועל ניסו לשחק כדורגל מסודר (מספיק שניסו, זה לא היה משהו לקחת הביתה, אבל זה כבר היה קשור לענף איכשהו), בית"ר לא התקרבו לשער כמעט. אם להפועל גם היתה התקפה סבירה ולא בור ענקי בשליש המגרש של היריב, אז גם אולי היית עושה יותר מצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 11:22 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
נראים רע, נכון. הענין הוא שבשלב הזה של העונה, בנסיבות הנוכחיות, היית נראה רע גם אם יוהאן קרויף היה על הקווים. שחררו.

גם להוכיח את מה שאתה אומר אי אפשר.

לפחות מה שאני אומר נשען על שכל ישר ועל השוואה לתקופות קודמות, עונות קודמות, מקרים קודמים, על הכדורגל שהקבוצה הציגה אצל מאמנים אחרים, על הרמה שהקבוצה הפגינה בטדי בשנים הקודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 11:26 
הסתכלתי קצת על המשחק שוב ואני חושב שיש הרבה מחשבה למאמן. התיאום פשוט נוראי וזה טבעי.
זה לעיתים היה נראה כמו משחק טניס זוגות בלי חלוקת שטחים.
אני עדיין לא פסימי מהמשחק עצמו.
החילופים היו מאכזבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 11:30 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

גם להוכיח את מה שאתה אומר אי אפשר.

לפחות מה שאני אומר נשען על שכל ישר ועל השוואה לתקופות קודמות, עונות קודמות, מקרים קודמים, על הכדורגל שהקבוצה הציגה אצל מאמנים אחרים, על הרמה שהקבוצה הפגינה בטדי בשנים הקודמות.

מה שאתה אומר לא נשען על כלום מלבד זה שאי אפשר להסיק מסקנות "אחרי משחק אחד" להגדרתך. אתה לא מדבר על מה שאתה רואה במגרש כי אתה "לא מתיימר" ואתה נותן למאמן קרדיט כי היה עוזר מאמן נבחרת ספרד.
הרמה שהקבוצה הפגינה בטדי בשנים האחרונות היא הרמה שלה בשנים האחרונות. רמה נמוכה. זה הקריטריון שלך להשוואה? כי אם כן, אז אני ממש מודאג עכשיו.
היו גם שלושה משחקי גביע הטוטו שהקבוצה נראתה רע וכן, אני יודע, בדרבי בלי הרכב ופה בלי זה ושם בלי ההוא וקבוצה חדשה ולא מחוברת. הכל טוב ונכון. אני, שכן מתיימר להבין טיפה רואה דברים על המגרש שלדעתי הן בעיות עמוקות יותר וגם בכלל במאמן הזה, ואני מתפלל שאני טועה ושהכל שם יתחבר.
אני לא צריך להוכיח את מה שאני אומר כי אני אומר מה שאני רואה על המגרש ואם בשבת הפועל ישחקו טוב, אני אגיד ששיחקו טוב ושאני מרוצה ואם יהיה שיפור הדרגתי וקבוע אני גם אהיה מבסוט מהמאמן. תאמין לי, אין לי שום דבר אישי נגדו. רוצה שהוא יצליח בדיוק כמוך.
גם עוד לא "קבעתי" שהוא מאמן רע, רק הבעתי את דאגתי הכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 11:48 
כל מילה רוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 11:57 
רוני, מה שאני אומר נשען על כמה מאות משחקים שראיתי, על ניתוח של העובדות והנסיבות (מאמן חדש, סגל חדש, שחקני מפתח שעדין לא נכנסו לכושר ועוד).

אני "לא מתיימר", במובן זה שאני לא חושב שאני רואה משהו שהמאמן לא. מה לעשות, כל אוהד ביציע חושב שהוא יותר חכם מהמאמן או שהוא מבין יותר טוב ממנו, אתה לא שונה בזה מהאוהד הממוצע, גם אם אתה חושב אחרת.

הנסיון שלי אומר, שהרבה פעמים לוקח זמן לראות תוצאות בתהליך כזה, ואין יותר מדי משמעות לצורה שבה הקבוצה נראית בתחילת התהליך, כשיש כל כך הרבה משתנים שמשפיעים על מה שאתה רואה. מרכיב הזמן וכניסה לכושר משחק של שחקנים הוא מרכיב מאד מהותי וההשפעה שלו היא מאד גדולה על מה שאתה רואה במגרש.

אני זוכר לא מעט משחקים איומים של הקבוצה בעונות קודמות, ובהם לא היו שום נסיבות מקלות כמו שיש כרגע, לכן אני לא מתרגש ממשחק חלש. אני גם יודע שמשחקי גביע הטוטו שימשו למאמן בעיקר לצורך לימוד וניסיונות, ואני רואה הםקת לקחים אצלו.

ודבר אחרון - למרות הקטילות ביחס למשחק של הקבוצה, היו לנו בטדי 30 דקות בכלל לא רעות שבהן שלטנו במשחק, וכן הראו על פוטנציאל ועל עבודה. אם הן החריג או שהן מסמנות את ההמשך, אי אפשר לדעת כרגע. אני סבלני ולא מרגיש צורך כבר עכשיו לחלק ציונים למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 12:04 
נועם שחם כתב:
רוני, מה שאני אומר נשען על כמה מאות משחקים שראיתי, על ניתוח של העובדות והנסיבות (מאמן חדש, סגל חדש, שחקני מפתח שעדין לא נכנסו לכושר ועוד).

אני "לא מתיימר", במובן זה שאני לא חושב שאני רואה משהו שהמאמן לא. מה לעשות, כל אוהד ביציע חושב שהוא יותר חכם מהמאמן או שהוא מבין יותר טוב ממנו, אתה לא שונה בזה מהאוהד הממוצע, גם אם אתה חושב אחרת.

הנסיון שלי אומר, שהרבה פעמים לוקח זמן לראות תוצאות בתהליך כזה, ואין יותר מדי משמעות לצורה שבה הקבוצה נראית בתחילת התהליך, כשיש כל כך הרבה משתנים שמשפיעים על מה שאתה רואה. מרכיב הזמן וכניסה לכושר משחק של שחקנים הוא מרכיב מאד מהותי וההשפעה שלו היא מאד גדולה על מה שאתה רואה במגרש.

אני זוכר לא מעט משחקים איומים של הקבוצה בעונות קודמות, ובהם לא היו שום נסיבות מקלות כמו שיש כרגע, לכן אני לא מתרגש ממשחק חלש. אני גם יודע שמשחקי גביע הטוטו שימשו למאמן בעיקר לצורך לימוד וניסיונות, ואני רואה הםקת לקחים אצלו.

ודבר אחרון - למרות הקטילות ביחס למשחק של הקבוצה, היו לנו בטדי 30 דקות בכלל לא רעות שבהן שלטנו במשחק, וכן הראו על פוטנציאל ועל עבודה. אם הן החריג או שהן מסמנות את ההמשך, אי אפשר לדעת כרגע. אני סבלני ולא מרגיש צורך כבר עכשיו לחלק ציונים למאמן.

בקיצור, נקווה שאתה צודק :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 12:05 
מנדיונדו, הרבה יותר מכל מאמן ליגה אחר, אניגמטי.
הייתי ממצה את האפשרות הזו בסבלנות כי איננו יודעים מה הגבולות של מנדיונדו. ומאמן הוא אחד מהאפשרויות שלנו להתמודד נגד תקציבי ענק.

ומאותה הסיבה, עם היד על הדופק לגבי גוטמן.
הכי טוב היה אם יתברר שלמנדיונדו יש תרומה יחודית ושניהם רוצים ויכולים לעבוד ביחד כמנג'ר-מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
בכל משחקי גביע הטוטו לא היינו טובים הגנתית והתקפית. בכלל.
בטדי עמדנו יחסית נכון הגנתית. רחוק ממושלם ויש עוד הרבה מה לשפר, אבל משמעותית יותר טוב.
אני מקווה שמנדיונדו פשוט לוקח את זה בתור משימות, ואחרי זה, ובטח כאשר יגיע עוד חלוץ, יעבוד גם על ההתקפה,
ושזה לא שזה פשוט סגנון המשחק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 13:28 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

בקיצור, נקווה שאתה צודק :)

ברור שאני צודק. אני לא צודק במובן הזה שמנדיונדו בהכרח יצליח, רק במובן הזה שאני כרגע נותן לו (ולהנהלה ולשחקנים) את מלוא הקרדיט ולא תהיה לי אליהם שום תלונה בחודשים הקרובים, כל עוד שאראה מחוייבות להצלחה מצידם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: