villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:
אפשר ת'כלס?
במה הם מנצלים את המועדון חוץ מלהשתמש בשם שלו, דבר שכנראה עושה לנו שירות טוב, כי מדובר בגוף שמקבל פרסים חברתיים באופן תדיר.
אוקיי. מחר יש רוכש חדש. הוא לא מסכים להם להשתמש בשם של הפועל תל אביב.
במה הארגון הזה נפגע? מה אנחנו מרוויחים?
נתחיל בדברים הידועים והם שאם הקשר יפסק, הפועל לא תיפגע בכלום. אתה לא מקבל מהפרוייקט הזה שקל מתוך עשרות המיליונים שהוא מגלגל בשנה, הם לא משלמים לך כלום על המשרדים, המתקנים והפלטפורמה עליה הם רכבו מיומם הראשון (תודה באמת שהיום שהמכונה שלהם עובדת היטב, הם לפעמים משתמשים בשם של הפועל ולפעמים לא), לא יצא לך משם אף שחקן וגם היתרון היחיד שאתה מצפה שייצא מהקשר הזה וזה תמריץ לקניית הקבוצה, לא רלוונטי מסתבר.
עכשיו מה יוצא להם מזה? תחשוב לבד. הם לא פראיירים ואת האינטרסים שלהם אתה לא תגלה גם עוד 50 שנה. יש להם ניסיון של הפלת ממשלות, אתה באמת חושב שהקהל הפראייר בעולם יפיל אותם? העובדה היא אבל שב- 20 שנה האחרונות התחלפו להם "בעלי קבוצה", מנהלים, מאמנים, שחקנים, אוהדים שהגיעו לגיל 25 והבינו שזה לא בשבילם, רופאים, גננים. היחידים שנשארו הם מפעלות החינוך והחונטה שמנהלת את הפועל ועושה עסקים רק עם מי שנוח לה לעשות עסקים. לא עם ג'קי בן-זקן ולא עם גולדהאר ולא עם גאידמק.
אם אתה חושב שאתה צריך הוכחות ועד אז הכל קונספירציה, אז חבל. זו הקבוצה שאתה אוהד, לא בית-משפט.
זה לא עניין של בית משפט, אני אפילו לא מבין את הטענות.
נניח שזה עסק לא חוקי שמגלגל מיליונים. אם מחר בבוקק הוא נסגר- במה המצב שלנו טוב יותר? אני פשוט לא מוצא את הקשר ובגלל זה הם לא מעניינים אותי.
הטענה הרלוונטית היחידה שהייתה כאן- זה שהאנשים שם מתערבים כדי שהפועל לא תימכר. זה כן מעניין, אבל לזה לא שמעתי שום טיעון משכנע, ולא, אני לא רוצה הוכחות של בית משפט, אני רוצה בסיס שהא מעבר ל "תעשה אחד פלוס אחד למה תאומים כל הזמן מסביב" ושאר הדברים האלה.
מכל הרוכשים ומכל המערבבים במועדון אף אחד עדיין לא פצה פה? גם את גלבוט הבריחו ואז הוא החליט לתרום מיליון שקל? למה לרוכש צריך להיות אכפת מהמפעלות?
אם זה עסק שמגלגל מיליונים, הם ימצאו מגרשים במקום אחר.
אתה לא חייב לי שום הסבר, שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה, אבל אני חושב שאם אני לא השתכנעתי אז גם הרבה אחרים לא.
ובכלל, אם אתם כל כך סגורים על זה, אני לא מבין למה לא קמתם עד היום עם ההאשמות האלה ולמה באתם לבית של טביב במקום לבית של סגול תאומים ואורנשטיין.
לא אמרתי שמדובר בעסק לא חוקי. הפרוייקט לכשלעצמו הוא רעיון חברתי יפה.
אז איך שאני רואה את זה, לכל חבורת אורנשטיין-תאומים-רמון לא היה אינטרס להיות מעורבים בהפועל ולשמר את הקשר למפעלות החינוך.
אם לא היה להם את האינטרס הזה, אז הם לא היו בוחרים בקפידה מי יקנה את הפועל (מוני הראל ואלי טביב) ומי לא יקנה את הפועל (ג'קי בן-זקן, גולדהאר וגאידמק).
ואז אולי היית יכול למכור את הפועל. זה בלי התערבות שלהם בכלל. אני בכלל לא מדבר על זה שעם הכח שלהם הם גם היו יכולים להמליץ לכל אלה על הפועל ולא על מכבי ובית"ר. אוהדי הפועל יקרים אלו.
במקום זה, אתה יכול לראות את חיים רמון עושה הכל כדי שאף אחד לא יקנה את הפועל. הטור שלו היום הוא דוגמא מצוינת לכך.
א. אתה הרי בחיים לא תמצא הוכחה לכך שזה גוף שפוגע במכירת הפועל, במקום לעזור לו. הכל עניין של דעה. כמו שאמרתי, מדובר על אנשים לא פראיירים בכלל.
ב. על זה שהפגנת נגד בעלי קבוצה שאיימו לחרב אותך יצאו נגדך. אתה יודע מה יקרה כשתעז לצאת נגד הפרוייקט החברתי המיוחצן הזה?