redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אם הוא נשאר זה בגלל הפועל ואם הוא הולך זה בגלל הפועל. מתי תבינו כבר חבורת מטומטמים? שלחו הודעות תמיכה לחיים רמון ומני ויצמן.
שוב לובין ושות׳ הצליחו להסיט את מוקד העניין לשחקן הסורר ולא לקבוצה שמעוניינת למכור את השחקן הכי טוב שלה שנמצא תחת חוזה.
אבל זה לא מדויק מה שאתה אומר. העניין פה הוא לא רק כסף. הוא כל הזמן חוזר ואומר שהוא רוצה להיות בקבוצה תחרותית ואני מבין אותו.
הדרך היחידה שהוא יישאר לדעתי זה רק אם הוא ישתכנע שעושים הכל בשביל למצוא רוכש לקבוצה והשנה הזה אכן תהיה קשה אבל שיש עתיד לקבוצה הזו.
ודרך אגב, זה לא רק לגביו, זה לגבי כל אחד אחר שקשור למועדון הזה ובראש ובראשונה האוהדים. אם הייתי משתכנע שיש יכולת ורצון למצוא לקבוצה הזו רוכש הייתי רץ עכשיו לקנות מנוי.
מעבר לרצון של גילי להיות בקבוצה תחרותית, הוא עשה הרבה פעמים (גם בתחילת הקיץ הנוכחי, כששחר ישב לו על הנשמה והציע לו הרבה מאוד כסף) ויתורים על הצעות קורצות מאוד, ואני מזכיר שזה שחקן לא צעיר במיוחד, והכל כדי לא לפגוע בקהל של הפועל. הוא באמת באמת אוהב את המועדון.
ברור שגם לזה יש גבול ויש רף שמתחתיו גם האהבה הגדולה לא תעזור לרדת, אבל חשוב שכולם יבינו שאם וכאשר גילי יעזוב אותנו, בין אם זה למכבי ובין אם זה לכל מקום אחר - ההנהלה שלנו היא האחראית הבלעדית לכך וזה נעשה מתוך רצון ממשי שלה, ולא בגלל סגל השחקנים הירוד. אל תתנו לכל ה"עכשיו הכל תלוי בגילי, אנחנו רוצים שישאר, מה יש לו ללכת להיות כינור תשיעי במכבי" וכו' לבלבל אתכם.
אם אני המעסיק שלך ואני אומר לך שהאופציות שלך הן או ללכת או להישאר יחד עם אוסף של עובדים שלא יודעים קרוא וכתוב לצורך הדוגמה (אם בכלל אצליח להעביר את החוזה שלך בבקרה ולשלם לך אותו בפועל), אני פחות או יותר אומר לך ללכת.
כואב לי שאחרי ששחקן עשה ויתורים אמיתיים למען הפועל הכל יכול להימחק לו כי אין להפועל בעלים אלא אסופה של חרא.
גילי ורמוט