לא תתפוס אותי כתב:
בוודאי, אז בוא נתרכז בעובדות.
עם כל הערכים והזה לא התאים להם להתחיל מהליגה האחרונה אז הם התאחדו עם מזכרת בתיה, שחקנים מכרו משחקים, לא הצליחו לעלות מליגה א', וכשהם הצליחו לעלות ללאומית הם ירדו שנה אחרי עם קבוצה יחסית טובה ומאמן פח שלא הצליחו לפטר מרוב שהם לא רוצים להתערב אבל כן מתערבים בהכל, כשבאמצע שערוריית בטים ומכירות.
כרטיס בקופה למשחק ההישרדות שלהם עלה 60 ש"ח, בממוצע יותר מכרטיס ליגה להפועל ת"א.
אם הם פרוייקט הדגל של קבוצות אוהדים בכדורגל, אני לא רוצה את זה.
שוב, זהו מקרה פרטי שנוהל עם טעויות בתחילת הדרך, אבל תפס את עצמו בידיים והרים קבוצה מליגה ג לליגה לאומית.
ענייני הבטים לא שמורים רק לקבוצת אוהדים אתה יודע. אז למה זה טיעון נגד?
והכי חשוב, מי אמר שהם פרוייקט דגל?
למה הפועל אוסישקין זה לא פרוייקט דגל?
למה בכלל צריך לבחור פרוייקט דגל?
כל קבוצה אוהדים יכולה להגדיר לעצמה איך היא תתנהל, ואם מי שעומד בראש אותה עמותה גם יעשה את זה טוב (ואין סיבה שלא, אם הוא יהיה איש מוכשר ומתאים), אז אין סיבה שהיא תתרסק. ואם היא גם תשכיל לצרף משקיע עם כסף בתמורה ל49 אחוז, היא תהיה גם עם תקציב גבוה.
מי שרוצה לפסול את זה, יכול. טיעונים אפשר למצוא מפה עד שנה הבאה. אבל זה בעיקר תלוי נסיבות ואנשים.
איך תבחן את הטענות שלך אם לא במבחן התוצאה על שתי קבוצות ששתיהן בליגה א' ולא ממש מצליחות לצאת ממנה?
הפועל אוסישקין לא פרוייקט דגל של קבוצת אוהדים בכדורגל כי היא לא עונה לתנאי של קבוצת כדורגל. בנתיים נראה שלטיעונים של מתנגדי קבוצות האוהדים בכדורגל יש ביסוס במציאות והצד השני מתעסק בנראה-לי ובתירוצים.
כשתקום קבוצת אוהדים שתצליח להתעלות מעל הרפש של הכדורגל הישראלי, ולהביא נורמות אחרות (כמו שהם טוענים) שגם מובילות להישגים - נדבר על החזון של הפועל ת"א כקבוצת אוהדים.