גביזון כתב:
GATE7 כתב:
אני מסכים לגמרי. הדבר היחיד שיש לי בעיה איתו זה לבוא עכשיו אחרי האופוריה של תחילת העונה ולכעוס על רמון.
אולי אתה לא הייתה באופוריה הזו (אני לא באמת זוכר) אבל ההחלטות של רמון מייצגות את הלך הרוח של כמעט כולם במועדון הזה בשנה האחרונה וכנראה שבתור מנהל הקבוצה הוא היה נתון ללחצים שהשפיעו על התנהלות המועדון.
קח בחשבון שיש לך 20 אחוז עמותה וכל שאר הבעלים אולי חוץ מחג'ג' הם אוהדי הקבוצה.
רמון שקרן, שטען ששיתף את העמותה בהחלטות וזה שקר, שאמר ששיתף את בעלי המניות וזה שקר, שהמציא רוכשים במשא ומתן על חשבון הלב שלנו וזה שקר, שאמר שהקבוצה לא תלויה בהצלחות באירופה וזה שקר.
אבל אין מה לעשות עכשיו, במקום לסבך עוד יותר את הקבוצה שישאירו אותו לבד, הוא גם ככה מחליט הכל לבד ואף אחד לא פרמטר אצלו, זה שהוא כושל בהחלטות שלו אנחנו משלמים בפעם השניה.
אם לעמותה היה סיי היא היתה עושה משהו מזמן, בגלל שהוא מסמרטט אותה שתשאיר אותו לבד, וימשיך להאשים את אירן במצב הפועל.
יהיה לו שטח נקי שגם ככה יש לו עכשיו.
אני חושב שהעמותה צריכה לוותר על זכויות הניהול, אבל להמשיך להזרים תזרים מזומנים לקבוצה.
הקהל צריך להראות שקט לאורך זמן ובגרות על מנת שיגיע רוכש.
ביננו אני לא מבין מה רע בהחלטה למכור שחקן יקר כאשר העונה גם ככה גמורה?
אז נראה שחקן משחק במכבי, מבחינתי אחרי זהבי כבר כלום לא משנה. אולי נוכל למנוע חגיגות יוצאות דופן, על ידיי טקס פרידה כלשהו וסטנדינג אוביישן.
אנחנו לא קבוצה בלי מזל, אי אפשר שכל כך הרבה חוסר מזה ידבוק בך. אנחנו כקהל צריכים להבין איך אנחנו נופלים פעם אחר פעם עם רוכשים.
בשורה התחתונה המצב חרא, ואף אחד לא מוכן לשים שקל על הקבוצה הישראלית הבכירה באירופה. שכל אחד ואחד מהאוהדים ישאל את עצמו למה.
גולדהאר שם במכבי חצי מליארד שקל, מה זה בשביל אדם במעמדו או אפילו פחות חובות של 25 מליון שקל
למה אדם כזה לא רוצה להגיע אלינו?
הסיבה כואבת אבל הקהל של הפועל טוב ככל שיהיה, יצא למחאה מאוד אגרסיבית נגד הבעלים של הקבוצה שלו לפני שנתיים.
הסיבה היא שהקהל של הפועל הוא המושמץ ביותר בליגה (בין אם בצדק ובין אם לא, אלו העובדות!!!).
שירי שואה, איחולי מוות, לא מייצגים את ישראל, הקהל של הפועל שלמרות היותו הטוב ביותר בליגה בפור ענק על כל השאר, הוא הקהל השנוא ביותר בארץ.
מה לעשות, רוב האנשים בארץ לא אוהדים את הפועל, ואם הם לא אוהדים את הפועל כלומר שהם שונאים את הפועל. כלומר כל איש עסקים שירצה לקנות את הפועל, וייוועץ עם אנשים מהארץ סביר להניח שיפול על אדם שאינו אוהד הפועל.
אני בינתיים הולך להוציא את הגיימבוי, הפוגים של הפאוור ריינג'רס, שנות ה90 הנה אנחנו באים.