תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 07:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הודעת עמותת האדומים
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 16:27 
שחר כתב:
חתול אדום התריע מהתסריט הנוכחי עוד בתקופה שאתה חלקת לבבות לרמון, תאומים וחג׳ג׳. לאיזה מסקנות בדיוק אתה מצפה שהוא יגיע? לך תמשיך לעשות חישובים ואחוזים , צטט תקנונים של מנהל עסקים במקום לעודד את הקבוצה שלך, אולד סקול כמו פעם..,אבל מה? השינוי מתחיל בתוכנו.

צודק, ועל אותו משקל אזרחי המדינה לא צריכים להכנס לחישובים של הממשלה שבכל שנה מתנהלת בבזבזנות ובסדרי עדיפויות נגועים. האזרחים צריכים פשוט לסתום את הפה ולסמוך על הממשלה, אולד סקול כמו פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
בינמן כתב:
שחר כתב:
חתול אדום התריע מהתסריט הנוכחי עוד בתקופה שאתה חלקת לבבות לרמון, תאומים וחג׳ג׳. לאיזה מסקנות בדיוק אתה מצפה שהוא יגיע? לך תמשיך לעשות חישובים ואחוזים , צטט תקנונים של מנהל עסקים במקום לעודד את הקבוצה שלך, אולד סקול כמו פעם..,אבל מה? השינוי מתחיל בתוכנו.

צודק, ועל אותו משקל אזרחי המדינה לא צריכים להכנס לחישובים של הממשלה שבכל שנה מתנהלת בבזבזנות ובסדרי עדיפויות נגועים. האזרחים צריכים פשוט לסתום את הפה ולסמוך על הממשלה, אולד סקול כמו פעם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 16:35 
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:

לא כי עדיף בהרבה להביא אנשים כמו טביב, משתמשים כמוהו ושכמותך יודעים רק לצעוק ומה להצביע על הכשלים, פתרונות אין .
בזמנו של טביב התרעתי זמן רב לפני על מה הולך להיות תחת ניהולו , למה אתה לא מחלק לי צל"ש ? ורק בינינו לא מעניין אותי בכלל השטויות האלו שההוא התריע אני התרעתי או כל פלוני אלמוני , להתריע כולם יכולים לעשות משהו בנידון זה כבר משהו אחר לגמרי
מעדיף פי אלף אנשים שמנסים לשנות מאשר אנשים כמוך או בפי הפורום "קליק קליק" .
אה כן רק בשביל לשים אותך ואת חתול אדום קונטקסט הנכון , אולי תציעו לפולנים אחרי מלחמת העולם השניה להחזיר את הנאצים ככי הרוסים הרבה יותר גרועים ?
השינוי מתחיל בנו זו לא ססמה ריקה מתוכן כמו שאתה מנסה לצייר , השינוי כבר התחיל בנו בעבר ואין סיבה שלא גם בעתיד.
הזלזול שלך באנשים זה משהו בלתי נתפס, אבל כנראה שזה משתלב עם תרבות הקליק קליק שלך .

קודם כל, ביאור כדי שלא תתקשה: בפורום כדורגל כותבים, קליק קליק, אתה מבין? אתה תקרא פה דברים כתובים ואנשים כותבים , בדיוק כמו שאתה פותח את כל האשכולות ההזויים שלך "מה אתם הייתם עושים בינואר, "מה ההרכב שלכם" וכו, וכו', או אולי יותר נכון, וקליק קליק וקליק קליק..
כשחשבתי שיש לי מה לעשות לטובת הקבוצה, עשיתי את המעט מאוד שיכולתי.
מצד שני, מעולם לא התיימרתי לנהל קבוצת כדורגל, או להיות בעלים של קבוצת כדורגל, אני אוהד ואני חושב שכולנו כאלה וזה התפקיד שלנו בדיוק כמו רוב מכריע של האוהדים בכל העולם. עשה מי שעשה, החליט מי שהחליט והעובדות על פני השטח גם מוכיחות שזה רעיון גרוע שרק עושה נזק.
אני מבין שאתה בדקות אלה עסוק בעשייה ובנייה אינסופית, אז אני אשתדל לא לגזול מזמנך, אבל לא יודע אם הסתכלת ימינה או שמאלה אבל "השינוי" הזה שנעשה בינתיים רק עושה נזק. אז גם מי שלא משוכנע או מי שלא מבין, כדאי שיסתכל ימינה ושמאלה ויבין איפה הוא נמצא ולאן הוא הולך ואם אפשר, אני גם משתדל להעיר את תשומת ליבו.
אם זו לא היתה קבוצה שיקרה לליבי גם לא הייתי טורח להגיב לשטויות שלך. אבל בגלל שהיא כן ואולי יש מי שקורא בפלטורמת הקליק קליק ויסיק מסקנות, אני אמשיך, גם את תמשיך לתקוף אותי באופן אישי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 16:37 
בינמן כתב:
שחר כתב:

כן, כי הרי האזרחים החליטו לקנות את המדינה ולנהל אותה בעצמה.
דוגמא מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 16:37 
הגיע הזמן לעשות לרמון ותאומים מה שעשינו לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הודעת עמותת האדומים
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
זלאטאן כתב:

לך מפה כבר!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הודעת עמותת האדומים
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 17:31 
עומרי קנדה כתב:
זלאטאן כתב:

לך מפה כבר!!

אל תדאג זה יקרה אם תרצה או לא תרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 17:50 
שחר כתב:
בינמן כתב:
שחר כתב:

כן, כי הרי האזרחים החליטו לקנות את המדינה ולנהל אותה בעצמה.
דוגמא מצוינת.

האזרחים בוחרים מי שיהל אותם. בדיוק כמו מודל של עמותה.

אגב, עד לפני 3 שנים לא היה מושג כזה עמותה. זה היה נראה טוב יותר ניהולית? הרי רק עודדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 17:52 
אוי, זו אנלוגיה כל כך לא קשורה. ולהזכירכם, המודל של ניהול מדינה הוא של נבחרי ציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
תשלחו את ההודעות הלקוניות שלכם למי שמבזבז את הכסף וקובר איתכם את הפועל ת"א.
כל כך לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: הודעת עמותת האדומים
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
זלאטאן כתב:
עומרי קנדה כתב:
זלאטאן כתב:

לך מפה כבר!!

אל תדאג זה יקרה אם תרצה או לא תרצה.

היית מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 19:04 
המליון וחצי ש"ח שבוזבזו עיל חיזוק, היו יכולים לחולל קסמים בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אוי, זו אנלוגיה כל כך לא קשורה. ולהזכירכם, המודל של ניהול מדינה הוא של נבחרי ציבור.

להזכירך, הוועד המנהל של העמותה הם גם נבחרי ציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 19:06 
בדיוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 20:08 
עכשיו זה כבר ברור שהפועל לא מאוחדת ומנוהלת בצורה חובבנית, בצורה של כיבוי מדורות עם הרבה ספינים.
הכי גרוע שהמצב ישאר כך, משהו צריך להעשות .
קונה כרגע לא בנימצא ובשביל שיבוא צריך קודם להבריא את הקבוצה.
*האם רמון רוצה להבריא את הקבוצה בלי אינטרסים אישיים?
*האם העמותה רוצה להבריא את הקבוצה בלי אינטרסים אישיים (קיומה מעל קיום הקבוצה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

עמותת האדומים כתב:
אנו ממליצים לכל אותם "מקורבים" וחברי הנהלה שמרגישים את הכסא רועד, להפסיק לפזר שקרים. יש לנו את כל ההוכחות והמסמכים המאשרים עד כמה הניהול תחת רמון לקוי ונשתמש בהם אם ימשיכו לשקר לאוהדים ולתקשורת. במקום להסיר אחריות ולפזר האשמות, אנו מקווים שהנהלת המועדון ורמון עובדים בקדחתנות על תכנית הבראה שתוציא את המועדון מהבור אליו היא ורק היא, הכניסה אותו."

בא לי להקיא. עושה רושם שהעמותה תפסה את התפקיד שציפי לבני בממשלה הזאת והעבודה בתקופה היותר גרועה שלה תפסה בממשלה-הכוונות שלהם כנראה טובות, והם רוצים להיות שם מהסיבות הנכונות, יושבים בהנהלה/ממשלה "כדי להשפיע מבפנים", בפועל משמשים כיסוי תחת לאלה שהורסים הכל וכל סיכוי שבעתיד יהיה יותר טוב, ועושה רושם שבמקום לפוצץ מעדיפים לשמור את הקלף ביד, לכאורה בגלל שיש מעבר לפינה איזשהו שינוי קסום שיהפוך את הקערה על פיה והכל יהיה נפלא, בתאכלס, כנראה, כי יש כיסאות ויש מקומות למקורבים של וחברים של ואחים של.
תודה שהבאתם את אחד הדברים שאני הכי שונא בתרבות הישראלית לקבוצה שאני כל כך אוהב, וניפצתם לי את האשלייה שהיא מייצגת את הניגוד המוחלט למה שרקוב במדינה הזאת. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 21:05 
החתול של שרדינגר כתב:
NARKOTIKA כתב:

עמותת האדומים כתב:
אנו ממליצים לכל אותם "מקורבים" וחברי הנהלה שמרגישים את הכסא רועד, להפסיק לפזר שקרים. יש לנו את כל ההוכחות והמסמכים המאשרים עד כמה הניהול תחת רמון לקוי ונשתמש בהם אם ימשיכו לשקר לאוהדים ולתקשורת. במקום להסיר אחריות ולפזר האשמות, אנו מקווים שהנהלת המועדון ורמון עובדים בקדחתנות על תכנית הבראה שתוציא את המועדון מהבור אליו היא ורק היא, הכניסה אותו."

בא לי להקיא. עושה רושם שהעמותה תפסה את התפקיד שציפי לבני בממשלה הזאת והעבודה בתקופה היותר גרועה שלה תפסה בממשלה-הכוונות שלהם כנראה טובות, והם רוצים להיות שם מהסיבות הנכונות, יושבים בהנהלה/ממשלה "כדי להשפיע מבפנים", בפועל משמשים כיסוי תחת לאלה שהורסים הכל וכל סיכוי שבעתיד יהיה יותר טוב, ועושה רושם שבמקום לפוצץ מעדיפים לשמור את הקלף ביד, לכאורה בגלל שיש מעבר לפינה איזשהו שינוי קסום שיהפוך את הקערה על פיה והכל יהיה נפלא, בתאכלס, כנראה, כי יש כיסאות ויש מקומות למקורבים של וחברים של ואחים של.
תודה שהבאתם את אחד הדברים שאני הכי שונא בתרבות הישראלית לקבוצה שאני כל כך אוהב, וניפצתם לי את האשלייה שהיא מייצגת את הניגוד המוחלט למה שרקוב במדינה הזאת. :ROSE:

אתה לא מקיא מהשקרים של רמון?
אני לא רק מקיא אני מפחד.
לעמותה יש מחוייבות לבעליה ולאוהדים שעדיין לא התחברו אליה והיא משתדלת לעשות זאת. לדעתי עדיין חסר הרבה יותר לחץ מצידה כלפי רמון אבל אני סומך על האוהדים האמתיים שיעזרו לה במאבק הלגטימי לשיפור מצב הקבוצה.
לפוצץ הכל זה קל לבנות זה כבר משהו אחר ולכן לא ישר מפוצצים בודקים קודם את האפשרויות .

נערך לאחרונה על ידי רק ביחד בתאריך 04 ינואר 2014, 21:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 21:05 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:

באופן כללי הודעה מצויינת.
לא אהבתי את הקטע שבחרתי לצטט.
אם יש בסיס למשפט שהדגשתי והדברים אינם מפורסמים הרי שכל השקיפות היא בבלט אחד גדול ובפועל מנהלי העמותה הופכים במישרין או בעקיפין לשותפיו של רמון בחורבנה של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
פורסם באשכול חדשות.
לדעתי שווה אשכול נפרד כדי שכולם ייחשפו וההודעה לא תיבלע.

עמותת האדומים כתב:
יש לנו את כל ההוכחות והמסמכים המאשרים עד כמה הניהול תחת רמון לקוי ונשתמש בהם אם ימשיכו לשקר לאוהדים ולתקשורת.

תלכו לאלף עזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 21:27 
מסכים עם אופטימי, ואם לא לכלל האוהדים והתקשורת אז לפחות שיחשף באחת מאסיפות העמותה הקרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 21:29 
Adom Bdam כתב:
מסכים עם אופטימי, ואם לא לכלל האוהדים והתקשורת אז לפחות שיחשף באחת מאסיפות העמותה הקרובות

גם אני מסכים.
אהבתי את ההודעה אבל באמת שהשורה הזאת מעצבנת. מאוד. אני אפילו מבין את הקללה של אלפקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 21:30 
אדום אופטימי כתב:
עמותת האדומים כתב:

באופן כללי הודעה מצויינת.
לא אהבתי את הקטע שבחרתי לצטט.
אם יש בסיס למשפט שהדגשתי והדברים אינם מפורסמים הרי שכל השקיפות היא בבלט אחד גדול ובפועל מנהלי העמותה הופכים במישרין או בעקיפין לשותפיו של רמון בחורבנה של הפועל

ניראה לי שהמכתב הזה והקטע שהדגשת באים כבדיקה האם האוהדים יתמכו בעמותה בעימות אמיתי עם רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
כשהעמותה נותנת שקט ולא פוצה פה הם לא בסדר.
כשהעמותה קצת עושה שרירים ועומדת על הרגליים האחוריות כדי למנוע שיחרור של שחקנים היא לא בסדר.
אני מבין את הצורך של אנשים מסוימים פה להתלונן על כל דבר כי זו הדמות שהם בחרו לשחק. שיהיה.
העמותה עשתה כאן מהלך חשוב בניסיון אמיתי למנוע מהכל להתפרק לנו בידיים.
מבחינתי יש להם את הגב להמשיך בדרך הזו כי האופציה השניה היא לשבת על התחת ולראות איך מוכרים את דמארי או שכטר רק בשביל שאנשים מסוימים ימשיכו להחזיק בקבוצה ולהיכשל פעם אחר פעם.
כל המהלכים האחרונים הם בדיוק, אבל בדיוק הסיבה שיש לנו נציגות בהנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: